- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.781
inşallah Allah her isteyen kadına anne olmayı tattırsın inşallah.Hiç kimsenin bize bu yüzden acımasına,üzülmesine izin vermesin.insan güçlü durmaya çalışıp resmen bir maske takıyor yüzüne ama o maskenin arkası hüzün dolu.şimdi dra tekrar gitmeye başlayacağım diye ramazandan sonra sanki ilk kez gidecek gibi stresliyim.sanki düşüğü,aşılamaları ben yaşamamısım gibi.
günaydın kızlarrr :)
ben kafayı yedim bu sabah yine ilk idrarla yaptım testimi içim rahat etti :) artıkın her sabah yaparım ben alışkanlık yaptı :)
tabiki tek çizgi bata son 7 gün birşey yok işte biliyorum ama umut kapısı :)
eeee cumartesimi yap diyosun sen şimdi :26: tamam kuzum cumartesi yapayım bari offff o zaman kaldı 2 gün inşallah gelmez gelmeyesiceler
canım üzme kendini p.tesi tekrar yap inşallah gelmez seninkilerde.
yalnız sana bişey söyleyeyim hevesini kırmak istemem ama bende kasımda 9 gün geciken adet sonrası test yaptım 3 gün yaptım hergün aynı şekilde ikinci çizgi seninki gibi çıkmıştı doktor hormonlar değişiyo bu yüzden demişti :26:
Gunaydin kizlar:))sabah test yaptim yine cizgi yok diyemem ama su anda bu oncekine gore cok daha koyu cikmasi gerekirken oyle degil sadece zaman olarak daha kisa surede cikti testin ustunde yarim saatten sonra cikan sonucu dikkate almayin yaziyo yarim saatte belli belirsiz cizgi vardi ama koyulasmadi hic kaldi orda(hayirlisi diyorum artik belim agriyo cok (bugun yarin bat zaten gelmezse pztesi yaparim bi daha test insallah hicbirimizin bati gelmez (
eeee cumartesimi yap diyosun sen şimdi :26: tamam kuzum cumartesi yapayım bari offff o zaman kaldı 2 gün inşallah gelmez gelmeyesiceler
bebeek inşallah bebeğin seninledir üzme kendini.herşey olacağına varıyor değiştirme şansımız ve gücümüz yok.kan tahlilinde çıkar ama dayanabilirsende p.tesiye kadar bekle.
canım benim seni çok iyi anlıyorum banada doktor adetten sonra gel demişti ne zaman adet olacağımı bilmiyorum bide aksi gibi haftaya tatile çıkıyorum ramazan sonuna kadar yokum benim doktora gitmem 2 ayı bulacak tatilde deşarj olurum diyorum ama her gittiğim yere benimle birlikte gelecek sorunlarımda. bende korkuyorum doktor ilaç verecek diye. dişçi antibiyotik verdi onu bile almadım ilaç kullanırken sanki hiç düzelemeyecekmişim gibi geliyo banada
günaydın kızlarrr :)
ben kafayı yedim bu sabah yine ilk idrarla yaptım testimi içim rahat etti :) artıkın her sabah yaparım ben alışkanlık yaptı :)
tabiki tek çizgi bata son 7 gün birşey yok işte biliyorum ama umut kapısı :)
Hayirlisi diyorum artik kuzucum napalim bu ay olmadiysa onumuzdeki aylara bakicaz artik zamani gelince olucak zaten naparsak yapalim olmadi mi olmuyo:)))insallah hic gelmezler hicbirimizinkii:))
bence canım su anda degerler cok dusuk halıyle anca cıkıor ayrıca testler de o kadar hassas seyler degıl 3 5 lıralık seyler yanı bence hıc sıkıntı yapma sımdılerde degerın daha 200 300 ancadır ee nasıl bı anda koyulassın bence sen o yarım saat hıkayesıne de bakma bendede dıodu sabah yoktu aksam vardı cızgı ben ole anlamıstım
canım benım yap ıstersen elbette ama yok cıkmadı negatıf dıe dusunme yanı cumartesıden sonra cıkan sonuca bakıcaz bız oncesınde negatıf cıksada umudumuz full devam :)
cıksa senın adını tarıhe yazardık zaten bır hafta once teste cıktı dıye
delı cok bulunca orasına da surermıs burasınada senın kı o hesap kac tane aldın testı de bıtırmek ıcın azmedıyorsun
bak sonra asıl lazım zamana kalmazsa gorurum senı
inşallah olmazsında adet olursan dr tedaviye başlayalım falan derse tatil işi nasıl olacak.bende yeni iş başı yaptım tatildeydim ama değişen bi şey yok aksine denizde havuzda bebekli çiftler o kadar çoktuki hepside en fazla 6 aylık 8 aylık 1 yaşında falan genç genç anne babalar.Eşimede çokk üzüldüm orda kendimede.beyni temizlemek gerek tıpkı buzdolabı temizler gibi fişini çekip,bekle sonra rafları boşalt,çürükleri ayır,herşeyi güzelce yıka,kurula en iyileri yerleştir.beynimizin içini açıp bu işlemi yapmadıktan sonra tatil bena yaramadı çünkü ben nereye kafa oraya.
valla canım dişçiye söylediğim gibi onada söylicem ramazandan sonraya kalsın diye. Ilaç verirse tamam kullanırım ama başka tedavi olamam çünkü tr de olmayacağım 2 hafta. Sonra geldiğimdede bayrama kadar şehir dışında olacağım mecburen tedavi aksayacak. Eğer olurda tedavi derse anca ilaç tedavisi alabilirim gerisini bırakırım bayramdan sonraya.
Inşallah gerek kalmaz tatilden dönünce gel kalp atışlarını duyalım der
bence canım su anda degerler cok dusuk halıyle anca cıkıor ayrıca testler de o kadar hassas seyler degıl 3 5 lıralık seyler yanı bence hıc sıkıntı yapma sımdılerde degerın daha 200 300 ancadır ee nasıl bı anda koyulassın bence sen o yarım saat hıkayesıne de bakma bendede dıodu sabah yoktu aksam vardı cızgı ben ole anlamıstım
canım benım yap ıstersen elbette ama yok cıkmadı negatıf dıe dusunme yanı cumartesıden sonra cıkan sonuca bakıcaz bız oncesınde negatıf cıksada umudumuz full devam :)
18 aldım bebegım 2 tanesi gitti bileee aman ozlemmm artık sıkıntıdan yapıyorum yanı en ufak bır heyecan yok cunku o kahrolası ıkıncı cızgıı cıkmayacak bılıyorum ınsan bazı seylerı kabullenınce uzulmuyor
Kız sen test manyağı oldun iyice:))
Çok kafaya takıyorsun bak rahat ol biraz yaa bi hafta kala zaten çıkmaz test israfı olur ancak:))
Cimcime normalde bat dün muydu ne zamandı?
İnsallah canimm ya insallah oyledir yani gozle gorulur bi cizgi var hatta daha koyulasiyo zaman gectikce:))belim agriyo diye umutlaniyorum bide yaa benim hastalanirken belim agrimaz hic belimden bacagima vuruyo agri
Canım böyle olumsuz dusunme hayırlısı mevlam nasıp eder ınsallah de belkıde ıcerde ufacık can duyuyordur senı kım bılır ıstenmıyorum sanmasın demı nasılda delı gbıı ıstıyoruz o ufacık canları
Rabbım nasıp eylesın sanada ama bence bu kadar erken testler cıkmadı dıe de uzulme sakın
bak benım testlerımede bende basta 1 hafta kala yaptım ılk ıkıde negatıf Eki Görüntüle 748381
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?