HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızlar nasılsınız? Beebek,rainbow1986 ve yeşil elma bebişlerimiz hayırlı olsun inşallah.Kızlar bende bebiş istiyorum artık yaa,çokt üstelemek istemiyorum kötü bir sonuç olursa diye ama üzülüyorum eşime belli etmesemde.Çünkü o bebekleri çok seviyor,ona bu sevincine yaşatamamktan korkuyorum.1 yıl oldu sadece 1ay korunduk o da tiroid çıktığı için,psikolojim yavaş yavaş bozuluyor sanıırm

sen kendıne dıkkat et ve dınlenmeye calıs uzanma yorulma saglıklı seyler yemeye bak belkıde kucuk adam kucuk kadın annesınden ılgı beklıyordur sımart kucucuk yavrunu :)

Ayy yerim ki ben o kucuk adami yada kadini o bi annecim ben kesin burdayim desin de gorsun ilgiyi :))insallah vardir kuzucum insallah:))

hiç psikolojini bozma kuzum benim arkadasım tiroidi varken hamile kaldı sende kalacaksın yeterki başka problem çıkmasın

ayyy benım ıcımde can olsa yerım ben o canııı ya Rabbı'm bana nasıp etmıs mıdır kı :) ins bende senin izinden gelırımde bende boyle yavas yavas gorurum cızgıyı canım benım.

ÜZÜLME desemde kendi başıma ilacım yokki.ne yapalım canım inşallah bu günlerde geçer.benimde en çok hayal ettiğim görüntü eşimin kucağında başını onun göğsüne dayamıs bebek görüntüsü babası sırtını sıvazlarken gazı çıksın diye:)bunu normal olarka yaşayanlara ne kadar sıradan geliyordur değil mi?

Canim hic uzulme psikolojini de bozma nolur gelicek bebeklerimiz hepimizin anne oldugumuz kucagimiza aldigimiz sarip optugumuz gunleri bizde gorucez sadece zamani var demekki daha sen dik dur moralini yuksek tutmaya calis hersey guzel olucak:))

inşallah canımmmmmmm

Canim hic uzulme psikolojini de bozma nolur gelicek bebeklerimiz hepimizin anne oldugumuz kucagimiza aldigimiz sarip optugumuz gunleri bizde gorucez sadece zamani var demekki daha sen dik dur moralini yuksek tutmaya calis hersey guzel olucak:))

inşallah canım inşallah doktora gidecektim kontrol amaçlı iyice baksın diye diş problemim çıktı ertelemek zorunda kaldık,önümüzdeki hafta gitsem diyorum ondan sonraki haftalarda adet olursam o zaman mı gitsem diyorum,adetin gelmesi ay sonunu bulursa ağustosta izne gideceğiz kayınvalidelerin yanına, o ara mik mikte tatil olacak herşey üst üste geldi.Bu ay belki güzel haber alırım diyorum ama pek umutlanmak istemiyorum çünkü geçen ay 30. gün geldi adetim kafam allak bullak

ayyy benım ıcımde can olsa yerım ben o canııı ya Rabbı'm bana nasıp etmıs mıdır kı :) ins bende senin izinden gelırımde bende boyle yavas yavas gorurum cızgıyı canım benım.

ınsallah canım ınsallah
neden olmasın senınde haftaya cıkacak pozıtıf testlerın sımdı erken gostermıo annesı

Canimm benim insallah doktora kontrole gitmene gerek kalmadan bebeginin varligini ogrenirsin:))disini ihmal etme ama ona git bence mutlaka

Kızlar topiğin tekinde bakın ne gördüm sabah sabah gülmekten öldüm :)

''kızlar heray yumurta döllenmediği zaman ağlıyomuş ühühühüh kendini duvardan duvara vuruyomuş (yani adet olma) gene genemi tutmadııııı diye ağlıyomuş ''
anacığım bizim yumurtaların kaderi ağlamakmış :)

cnm benmde oyle olmustu ... cumartesi 2 test yaptim daha belirgindi hemde birini 9.30da digerini 11 de yaptim ... pazar sabah ilk idrar ile fazla test vardi yine yaptim daha az belirdi. hatta ben umidi kaybetmistim ama streste oldum diye oylesine pazartesi aksam kan testi yaptirmistim.. iyisi kotusu neyse belli olsun diye. sonra suprizz... oyuzden az cikti bu defa diye dusunup kendini strese sokma. idrar bu sonucta hergunki sivi tuketimin aynimi ki ayni sonuc ciksin testten teste de fark var ayni marka bile olsa ... bnim gibi supriz ile karsilasacagina inaniyorum ben...
ve seni ve cimcimeyi taktir etmek lazim... bu kadar sabir gosterip beklemek :)
eminim bunun karsiligini bu ay alicaksiniz insallah... pazartesi gunu halaylar cekilicek topicte sizin icin...

Canim benim ya nasil moral verdin bana anlatamam insallah benim de senin gibi olur:))dogru soyluyosun sivi alimina bagli olarak da degisiyo dengeler bu ay hamile olmayan kalmaz insallah topigimizde:))bizde sizlerin arasina karisiriz mutlu mutlu:))

Canim benim ya nasil moral verdin bana anlatamam insallah benim de senin gibi olur:))dogru soyluyosun sivi alimina bagli olarak da degisiyo dengeler bu ay hamile olmayan kalmaz insallah topigimizde:))bizde sizlerin arasina karisiriz mutlu mutlu:))

tatlim insallah allahin izniyle 9 ay sonra bizede saglikla bebislerimiz kucagimiza almak nasip olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…