- 15 Kasım 2012
- 1.636
- 320
- 103
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.801
sen kendıne dıkkat et ve dınlenmeye calıs uzanma yorulma saglıklı seyler yemeye bak belkıde kucuk adam kucuk kadın annesınden ılgı beklıyordur sımart kucucuk yavrunu :)
Kızlar nasılsınız? Beebek,rainbow1986 ve yeşil elma bebişlerimiz hayırlı olsun inşallah.Kızlar bende bebiş istiyorum artık yaa,çokt üstelemek istemiyorum kötü bir sonuç olursa diye ama üzülüyorum eşime belli etmesemde.Çünkü o bebekleri çok seviyor,ona bu sevincine yaşatamamktan korkuyorum.1 yıl oldu sadece 1ay korunduk o da tiroid çıktığı için,psikolojim yavaş yavaş bozuluyor sanıırm
Canım böyle olumsuz dusunme hayırlısı mevlam nasıp eder ınsallah de belkıde ıcerde ufacık can duyuyordur senı kım bılır ıstenmıyorum sanmasın demı nasılda delı gbıı ıstıyoruz o ufacık canları
Rabbım nasıp eylesın sanada ama bence bu kadar erken testler cıkmadı dıe de uzulme sakın
bak benım testlerımede bende basta 1 hafta kala yaptım ılk ıkıde negatıf Eki Görüntüle 748381
Kızlar nasılsınız? Beebek,rainbow1986 ve yeşil elma bebişlerimiz hayırlı olsun inşallah.Kızlar bende bebiş istiyorum artık yaa,çokt üstelemek istemiyorum kötü bir sonuç olursa diye ama üzülüyorum eşime belli etmesemde.Çünkü o bebekleri çok seviyor,ona bu sevincine yaşatamamktan korkuyorum.1 yıl oldu sadece 1ay korunduk o da tiroid çıktığı için,psikolojim yavaş yavaş bozuluyor sanıırm
Canım aynı tarihte evlendik ben de senin gibi korunmadim ama yok yok işte.. Vardır zamanı herhalde.. Uzme kendini bir yilimiz doldu şimdiden sonra telaslanabiliriz:) oluruz ne tedavi gerekiyorsa
Canım aynı tarihte evlendik ben de senin gibi korunmadim ama yok yok işte.. Vardır zamanı herhalde.. Uzme kendini bir yilimiz doldu şimdiden sonra telaslanabiliriz:) oluruz ne tedavi gerekiyorsa
Cimcime insallahh gelmez sen de bi test patlatirsın:))
inşallah canımmmmmmm
Canim hic uzulme psikolojini de bozma nolur gelicek bebeklerimiz hepimizin anne oldugumuz kucagimiza aldigimiz sarip optugumuz gunleri bizde gorucez sadece zamani var demekki daha sen dik dur moralini yuksek tutmaya calis hersey guzel olucak:))
ayyy benım ıcımde can olsa yerım ben o canııı ya Rabbı'm bana nasıp etmıs mıdır kı :) ins bende senin izinden gelırımde bende boyle yavas yavas gorurum cızgıyı canım benım.
ınsallah canım ınsallah
neden olmasın senınde haftaya cıkacak pozıtıf testlerın sımdı erken gostermıo annesı
inşallah canım inşallahdoktora gidecektim kontrol amaçlı iyice baksın diye diş problemim çıktı ertelemek zorunda kaldık,önümüzdeki hafta gitsem diyorum ondan sonraki haftalarda adet olursam o zaman mı gitsem diyorum,adetin gelmesi ay sonunu bulursa ağustosta izne gideceğiz kayınvalidelerin yanına, o ara mik mikte tatil olacak herşey üst üste geldi.Bu ay belki güzel haber alırım diyorum ama pek umutlanmak istemiyorum çünkü geçen ay 30. gün geldi adetim kafam allak bullak
ayyyy annesi dedin ya ne değişik geldi kız :) inş benımde ayım bu aydır kızlarrrr
Gunaydin kizlar:))sabah test yaptim yine cizgi yok diyemem ama su anda bu oncekine gore cok daha koyu cikmasi gerekirken oyle degil sadece zaman olarak daha kisa surede cikti testin ustunde yarim saatten sonra cikan sonucu dikkate almayin yaziyo yarim saatte belli belirsiz cizgi vardi ama koyulasmadi hic kaldi orda(hayirlisi diyorum artik belim agriyo cok (bugun yarin bat zaten gelmezse pztesi yaparim bi daha test insallah hicbirimizin bati gelmez (
cnm benmde oyle olmustu ... cumartesi 2 test yaptim daha belirgindi hemde birini 9.30da digerini 11 de yaptim ... pazar sabah ilk idrar ile fazla test vardi yine yaptim daha az belirdi. hatta ben umidi kaybetmistim ama streste oldum diye oylesine pazartesi aksam kan testi yaptirmistim.. iyisi kotusu neyse belli olsun diye. sonra suprizz... oyuzden az cikti bu defa diye dusunup kendini strese sokma. idrar bu sonucta hergunki sivi tuketimin aynimi ki ayni sonuc ciksin testten teste de fark var ayni marka bile olsa ... bnim gibi supriz ile karsilasacagina inaniyorum ben...
ve seni ve cimcimeyi taktir etmek lazim... bu kadar sabir gosterip beklemek :)
eminim bunun karsiligini bu ay alicaksiniz insallah... pazartesi gunu halaylar cekilicek topicte sizin icin...
Canim benim ya nasil moral verdin bana anlatamam insallah benim de senin gibi olur:))dogru soyluyosun sivi alimina bagli olarak da degisiyo dengeler bu ay hamile olmayan kalmaz insallah topigimizde:))bizde sizlerin arasina karisiriz mutlu mutlu:))
Tam da sizin oralara düşüyor kuşadasına gidiyoruz konyadan çıktık şimdi:)) sağol canım bakalım inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?