HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım yumurtlama gunlerınden sonra akıntın oldumu hiç? o ağrı bende de oldu hala da oluyo :26:

mide agrısı gögüs agrısı midede sişkinlik uyku hali ve kokulara hassaslık var canım ama mide bulantısı yok tam anlamıyla arada midem kalkıyo kus kanat cırpar gibi sanki

cimcimem lutfen uzme kendini, yipratma kendini
acini icine atma icinde yasama
disari vur bagir cagir vur kir dok agla ama icine atma
herseyde vardir mutlaka bir hayir
sen kendine cook iyi bak, bak ki evladin en kisa zamanda gelsin seni teselli etsin

sana Allah tan sabir ve sifa diliyorum canim kardesim

canım yumurtlama gunlerınden sonra akıntın oldumu hiç? o ağrı bende de oldu hala da oluyo :26:

oldu kuzucum akıntı bende daha cok adet belirtisidir ama o nedenle yumurtlamadan sonra oldu adete yakın cok cok az oldu daha cok kuruluk hissi oldu az kaldı seninde bütün batı gelenlerden iyi haberler alıcaz insallaahhh

mide agrısı gögüs agrısı midede sişkinlik uyku hali ve kokulara hassaslık var canım ama mide bulantısı yok tam anlamıyla arada midem kalkıyo kus kanat cırpar gibi sanki

akıntıyı sormayı unuttum onun durumu ne peki.. az mıydı ? bide üşüme filn varmı ayakta olsun vücutta olsun ?

kac gundur giremedim ya hamis haberleri ucmusss
hepinizi teker teker tebrik ediyorum kutluyorum
sorunsuz bir hamilelik ve dogum gecirmeniz dilegiyle arkadaslar
darisi biz bekleyenlerin basina

canım cımcımenın neyı verkı canım bırseymı olmuş

canım senın durum ne oldu gelısme varmı

oldu kuzucum akıntı bende daha cok adet belirtisidir ama o nedenle yumurtlamadan sonra oldu adete yakın cok cok az oldu daha cok kuruluk hissi oldu az kaldı seninde bütün batı gelenlerden iyi haberler alıcaz insallaahhh

benim yumrutlamadan sonra hiç durmadan akıntım oldu ,kasıklarım bi sağ bi sol agrı oluyo böyle zonkluyomuş gibi garip, belim çatlıyo zaten göğüslerim hassas değil sızım sızım sızlıyo gerçi bugun kesildi ağrı gibi bişe oldu ve bugun itibariyle midem taş gibi bide dün muydu hatırlamıyorum pembe bi leke geldi az kaldı ama zaman geçmiyo sanki test yapmamk için zorluyorum kendimi gerçi benim 8-9 çift çizgi vardı ıkısınde de çalıştık ama hayırlısı bilemedim ama senin haberini alacagımdan emindimmmmmmaşallah guzel arkadasıma benim

kizlar benim persembe gunu baslayan adet birbucuk iki gun surdu ama bildigimiz adet kanamasi degildi sanki biryeriniz kesilir ya o kana benziyordu, ondan sonraki gunlerde pembemsi kahverengi gibi oldu ptesi aksamindan beri bisi yok bu ilk defa basima gelen birsey o yuzden cok tuhafima gitti.ptesi oglen test yaptim negatif cikti,
sat 20 ocakti sizce benim dr gitmem gerekir mi

bebek canım sana bır sorumdaha olacak tabı tum hamılelerı ama utanıyorum... vajına kısmında farklı bır hıs yaşıyonmu? cok özür dilerim ama meratan yazyım dedım bende onu yasıyorunda cok utandım yaa

Iyi akşamlar kızlar. Bat 2 gün var dayanamadım can sıkıntısı test aldım:)))
Hopluyorum zipliyorum korkuyorum hep en azından rahat davranırım dedim sabah yapacağım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…