- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.681
kuzum ben öncelikle sunu söyliyim büyük ihtimal ovulasyon testiyle hamile kaldım 5subatta cift gördüm 4-5-6 calıstık silkeledik artık aklına ne gelirsesonra bel agrısı basladı belirti kasık batması en önemli belirti agrı degil ama segirme resmen bide yumurtlamdan sonra kasıkların agrımaya devam etti benim 3-4 gün hatta söylemiştim ya burda heralde dölleniyolar diye daha baska seyler de varda aklıma gelmiyo yaaaa siz bana istediginizi sorun
ben hamıle olursam banada halay cekermısınız yaa nasıl heveslendım vallah:-(
çekmezmiyiz kız aaa sende olda ilk bernden halayyy
peki ozaman mide ağrısı, göğüs ağrısı, göğüste şişlik, midede şişkinlik, baş ağrısı, uyku hali yorgunluk.. kokulara hassaslık, bazı yiyeceklerin kokusunun kötü gelmesi.. öğürme isteği
tabiki cekıcez cnm sen yeterkı mujdelı haberı bızlere ver
canım yumurtlama gunlerınden sonra akıntın oldumu hiç? o ağrı bende de oldu hala da oluyo :26:
mide agrısı gögüs agrısı midede sişkinlik uyku hali ve kokulara hassaslık var canım ama mide bulantısı yok tam anlamıyla arada midem kalkıyo kus kanat cırpar gibi sanki
cimcimem lutfen uzme kendini, yipratma kendini
acini icine atma icinde yasama
disari vur bagir cagir vur kir dok agla ama icine atma
herseyde vardir mutlaka bir hayir
sen kendine cook iyi bak, bak ki evladin en kisa zamanda gelsin seni teselli etsin
sana Allah tan sabir ve sifa diliyorum canim kardesim
cimcimem lutfen uzme kendini, yipratma kendini
acini icine atma icinde yasama
disari vur bagir cagir vur kir dok agla ama icine atma
herseyde vardir mutlaka bir hayir
sen kendine cook iyi bak, bak ki evladin en kisa zamanda gelsin seni teselli etsin
sana Allah tan sabir ve sifa diliyorum canim kardesim
oldu kuzucum akıntı bende daha cok adet belirtisidir ama o nedenle yumurtlamadan sonra oldu adete yakın cok cok az oldu daha cok kuruluk hissi oldu az kaldı seninde bütün batı gelenlerden iyi haberler alıcaz insallaahhh
hadi inşallah yarında senin için halay çekeriz kaç gün geçti batın????
kızlar bişi diyimmi hazirana kadar burda herkez kalcak kapanışıda ben yaparım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım cımcımenın neyı verkı canım bırseymı olmuş
kızlar bişi diyimmi hazirana kadar burda herkez kalcak kapanışıda ben yaparım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
oldu kuzucum akıntı bende daha cok adet belirtisidir ama o nedenle yumurtlamadan sonra oldu adete yakın cok cok az oldu daha cok kuruluk hissi oldu az kaldı seninde bütün batı gelenlerden iyi haberler alıcaz insallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?