HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

slm kızlar uzun zamandır sıteye gırmıyorum cunku pısıkolojım alt ust oldu
kızlar adetım cok gecıktı ve benım kasıklarda ağrım özellikle sol tarafımda once batmalar ve sonra ağrıya donuştu ilişkiye girdiğim zamn ağrım ve acım ıkı katına çıkıyordu gecen hafta mıde bulantılarım çoğaldı yemek yaparken yemek kokusuna dayanamım ve istifra yaptım eşim benı ole görünce acıle goturdu dr muayne ettı ve sol tarafımda buyuk bır kıst oldunu soledı sabah gel daha detaylı bakalım dedı
sabah gıttım buyuk ultrasyonda baktı dıs tabakası cok kalın ve rahım arkasına doğru uzamış amelıyatla almak lazım dedı ve sol yumurtaların bır çoğunu alıcaz dedı ve mr yolladı mr gırdım buyuk ve çatlamak üzere olan bır kıst dıe cıktı ( rüptüre kisti )ve ogun adet oldum dr dedı adetın 3 gunu gel tekrar bakalım gıttım ve kıstı incelmiş dedi ama yınede ameliyat olman gerekıcek dedı ılac verdı ve ılactan sonra rahım fılımı cektırıcez rahıme ve tüplere bakıcaklarmıs kanser ıcını tahlıl yaptı cok sukur temız cıktı kızlar bana önerebılcenız başka güzel bır dr varmı bır dr kalmak ıstemıyorum ve benım durumumda olan arkadaşların yorumlaruını bekliyorum

Canim cok gecmis olsun insallah biran once atlatirsin bu zor zamanlarini(kesinlikle 1 doktorla kalmamalisin belki de alinmasi sart olan bisey degil ilaclada tedavi edilebilir biseydir kii alinmasi gereken biseyse bile sakin moralini bozma belki de ameliyattan sonra hersey cok daha guzel olucak sana zarar veren biseyse icerde durmasinin da anlami yok ki sen nerde oturuyosun tatlim ona gore dr tavsiyedinde bulunabiliriz belki??

kızlarrr sanki adet olacagım gibi bir sancı var eger bebek varsa bu normal mıdır ve adetıme daha 1 hafta var bu sekılde belırtı verır mı ?

kızlarrr sanki adet olacagım gibi bir sancı var eger bebek varsa bu normal mıdır ve adetıme daha 1 hafta var bu sekılde belırtı verır mı ?

Canim bende de var ayni sanci normal dedi kizlar tabii bebegim varsa (benim ilk hamileligimde de olmustu kasik agrim ama sanki hafizam sifirlanmis gibi cok hatirlayamiyorum:))seninde bebisin tutunuyodur belki adet belirtisi 1 hafta once belirti vermez hem yaa vermemeli yani :))olsa olsa bebek olabilir:))

pekı bebek 1 hafta once belırtı verr mı :) ya psıkolojık olabılır dıye anlatmak ıstemıyorum ama bugun ara ara mıdem yanıyor bırde afedersın akıntım var hanı heh hasta oldum dersın gıder bakarsın akıntı ya aynı o sekıl bırde adet sancısı gıbı bır sancı

Amaaanb kizlarr bu ne gevezelikkk...

mervee

kurtlumusun kiz bu ne acele senin 14 u degilmii bat..insallah olcak canimm..

bebekkk

morsalini yuksek tut cunku hamilesin canim....baska bisey getirmee olur mu..

cimcimeee sen ne zaman yapcan test heyecanla bekliyorum..

ozgeee..
afferin kuz hemen 1.5 kili ..bak gitsin kilolar gelsin bebislerr gorursun..kilo en buyuk problem..

sonbaharr..

ruyani hayra yor canim. uzmee kendiniii...

Ozzzzz..

kizx ozser pasa nasillll...benim gobekte iyice cikmaya baslafiii...tel.den resim koyamiyorum...

su sisesi

gezz gez...ohhmis gibiii...iyi tatiller sekerim..

iremin gobisi nerde var bende bakmak istoyorum..

gizoss
mayolarin fotosunu buraya koyda bizde bakalim kusum..

kız benım bat 12 sı sekerımmm :) ben deliii yine basladım hamılelık belırtılerıne ama olacak olacak bu belırıtlerı yasaya yasayay sonunda hamıs yapacam kendımı olsun kız ben bu halımı sevıyorum :)
olmasada umıt etmek guzel sey vesselam :)

kızlar belime ağrı giriyo sanki 1 karış boşluk varmış gibi bide başım dönüyo benim yaaaa. 3-4 gündür vardı ama bugün daha da azıttı inşallah adet olmam ((

esraaaa test cumartesi inşallah

Bunlarin hepsi bende de var kuzum o yuzden dedim ya testten sonra ilk aklima gelen ben hamileysem merve ve cimcime de hamile oldu:)) bugun adet olmam lazim ama cok sukur gelen giden yok :))normalde adet olmadan once agrin akintin olurmuydu onunla kiyasla kendini bende akinti olmaz mesela normalde adet olucagimda ama simdi var:))

Benimde geceler midem yaniypdu. battan onceki gunlerde. gece uykudan uyaniyodum..normalde hic yoktu o ay oyle bir belirti vrmisti...
akintiim coktuu..amaseni de umutlandirmak isyemiyorum gulum...bu belirtiler guzel belirtiler..bide gogsum tas gibi oldu..normslde adet zamani olmszdi tas gibi..

evet o benımde dıkkatımı cektı bebegımmm normalde kuru olurum adete yakın ve 1 hafta once sıvılceler cıkar gecen ay hatırlıyorsan sana demıstım galıba benım sıvılceler cıktı dıye ya da sezgıye ama suan sıvılcelerden de tık yok :) birde beyazımsı bir akıntım varrr

İnsallah kuzum insallah:))zaten varsa bebegim sayenizde oldu bana verdiginiz moralle once tekrar ayaga kaldirdiniz sonra da tekrar olucagini umut etmemi sagladiniz vee sonuc cok guzel olucak insallah:))bu arada iremin gobusu facebookta kuzucum cok tatlii:))

kızlar belime ağrı giriyo sanki 1 karış boşluk varmış gibi bide başım dönüyo benim yaaaa. 3-4 gündür vardı ama bugün daha da azıttı inşallah adet olmam ((

esraaaa test cumartesi inşallah

hadeee kızlar dökülün herkesss tek tek belirtilerini yazsın bacımm:)

ah canımmmm çok teşekkür ederim yaa inşallah sende bende bizde hamileyizdir. belim kopuyo ağrıdan bide akıntım benimde var az önce adet oldum sandım ama akıntıymış

Aynen benimde beyazimsi krem gibi akinti hatta bende korkuyorum tuvalete gidince oldu mu diye:))ayy insallah yaa cok umutluyum ben sizden bu ay cok bereketli olucak:))

ah canımmmm çok teşekkür ederim yaa inşallah sende bende bizde hamileyizdir. belim kopuyo ağrıdan bide akıntım benimde var az önce adet oldum sandım ama akıntıymış

Bel agrisi bende de var kusum ama hastalanicagim zaman agrimaz benim belim hamileyken agrimisti mesela senin belin agrirmikii hastalanmadan once??

Aynen benimde beyazimsi krem gibi akinti hatta bende korkuyorum tuvalete gidince oldu mu diye:))ayy insallah yaa cok umutluyum ben sizden bu ay cok bereketli olucak:))

kızlarrr inş. sıradaki bizlerizdir inş bu ay olduuuuuu der burayıııı halaya boğarız ay bende umutlandım şimdi kızzz :) belirtiler 3 umuzde de aynı ama tabı benım psıkolojık deılse ama adet sancım hıccc 1 hafta onceden baslamamıstı :)

hadeee kızlar dökülün herkesss tek tek belirtilerini yazsın bacımm:)

al sana belirti

yaklaşık 1 haftadır sabahları mide bulantısı
gün içerisinde ve geceleri mide yanması
göğüslerin sadece uçlarında dokununca acı
ani baş dönmeleri
dünden başlayan bugün artan belde saki 1 karış boşluk varmışcasına ağrı
akıntıların son günlerde artması
öyleki tekrar yumurtluyorum sandım bi an
ne alakaysa bu belirtiler ortaya çıktığı anlarda bide diş etlerimin çekildiğini hissetmeye başladım normalde diş ağrısı çekmeyen ben diş eti ağrısı çekiyorum

bunlar ne belirtisi hamilelikmi adetmi

Bel agrisi bende de var kusum ama hastalanicagim zaman agrimaz benim belim hamileyken agrimisti mesela senin belin agrirmikii hastalanmadan once??

kuzum benim genelde adetten önce karnım davul gibi şişer ödem oluşur sonra kışın adet olunca ikinci gün anca belim ağrır ama yazın ağrımaz belim.
hamileyken benimde ağrımıştı sırtıma vuruyodu ağrısı ama şimdi vuran bişey yok

inşallah kuzummmm inşallah hepimiz hamileyizdir psikolojik değildir hiçbirimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…