- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.841
1 - 2 güne kırmızıları görmesek yawww
1 - 2 güne kırmızıları görmesek yawww
İnsallah tatlim benim insallah:))belirtilerimiz ayni gercekten bakalim sonuclar ne olucak ya hep ya hic bence :))kızlarrr inş. sıradaki bizlerizdir inş bu ay olduuuuuu der burayıııı halaya boğarız ay bende umutlandım şimdi kızzz :) belirtiler 3 umuzde de aynı ama tabı benım psıkolojık deılse ama adet sancım hıccc 1 hafta onceden baslamamıstı :)
al sana belirti
yaklaşık 1 haftadır sabahları mide bulantısı
gün içerisinde ve geceleri mide yanması
göğüslerin sadece uçlarında dokununca acı
ani baş dönmeleri
dünden başlayan bugün artan belde saki 1 karış boşluk varmışcasına ağrı
akıntıların son günlerde artması
öyleki tekrar yumurtluyorum sandım bi an
ne alakaysa bu belirtiler ortaya çıktığı anlarda bide diş etlerimin çekildiğini hissetmeye başladım normalde diş ağrısı çekmeyen ben diş eti ağrısı çekiyorum
bunlar ne belirtisi hamilelikmi adetmi
İnsallah tatlim benim insallah:))belirtilerimiz ayni gercekten bakalim sonuclar ne olucak ya hep ya hic bence :))
Sana bisey diyim mi benim de dislerim acaip hassas kuzum yani dislerim cok saglam degil tamam ama belirtilerle bir iyice hassas oldu bisey cignerken falan cok sizliyo :))
kizlar benmde karin agrim var bugun... normal mi ki bugun bide bnm normalde bat imdi
karin agrisi ve siskinlik var... oturmaktan mi oluyor acaba ?? birde bende yerlesme kanamasi olmadi ama herkeste olmuyormus galiba ??
İnş tatlım senin bat ne zmaan?
aynen yaaa
bide sıcak bişeyler içerken sızlıyo özellikle ön dişlerim
kizlar siz eminmisiniz biriniz cumartesiyi beklemekte digeri pazartesiyi...
siz boyle belirtileri siraladikca ben heyecanlaniyorum ... hangi duygular icinde oldugunuzu tahmin edebiliyorum :)
Allahim insallah tez vakitte mujdeyi verirsiniz
herkesde olmayabilir canım kanama. panik yapma. sen takvimini eklesene takip edelim seninkinide
kızlar slmmmmmmmmmm ...bn geldim uzuuuuuuun bi aradan snra hoş pek eski kızları göremedim ama bebeeek falan burda hala ee nasılsınız bakalım
siz boyle belirtileri siraladikca ben heyecanlaniyorum ... hangi duygular icinde oldugunuzu tahmin edebiliyorum :)
aynen yaaa
bide sıcak bişeyler içerken sızlıyo özellikle ön dişlerim
Allah sonumuzu hayir etsin bebisim yaa:))
yarin son bir kan testi yaptiricam... betahcg nin durumuna gore ondan sonra kismetse eklicem cnm...
inanin hala kimseye soylemedim... annem dahilkadin hergun ariyo (
sadece sizler ve esim biliyor.
mervecimm pardon
seni unuturmuyum ... insallah rabbim hepinize mujdeli haber vermeyi nasip etcek bu hafta...
onlarin batlar gectigi halde inatla bekledikleri icin boyle oldu :)
kızlar merhaba , iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım iki gün üst üste ve pozitif çıkmıştı dün akşam da kan testi yaptırdım , ama negatif çıktı . Testler bozuktu sanırım değil mi? Birde kasıklarımda ve belimde sızlama var gün boyu devam ediyor.
Çok sevinmiştim ama olmadı 10.temmuz adet başlangıcı olacak , bakalım gelecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?