HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

İnsallah tatlim benim insallah:))belirtilerimiz ayni gercekten bakalim sonuclar ne olucak ya hep ya hic bence :))

Sana bisey diyim mi benim de dislerim acaip hassas kuzum yani dislerim cok saglam degil tamam ama belirtilerle bir iyice hassas oldu bisey cignerken falan cok sizliyo :))

kızlar slmmmmmmmmmm ...bn geldim uzuuuuuuun bi aradan snra hoş pek eski kızları göremedim ama bebeeek falan burda hala ee nasılsınız bakalım

aynen yaaa
bide sıcak bişeyler içerken sızlıyo özellikle ön dişlerim

kizlar benmde karin agrim var bugun... normal mi ki bugun bide bnm normalde bat imdi
karin agrisi ve siskinlik var... oturmaktan mi oluyor acaba ?? birde bende yerlesme kanamasi olmadi ama herkeste olmuyormus galiba ??

kizlar benmde karin agrim var bugun... normal mi ki bugun bide bnm normalde bat imdi
karin agrisi ve siskinlik var... oturmaktan mi oluyor acaba ?? birde bende yerlesme kanamasi olmadi ama herkeste olmuyormus galiba ??

herkesde olmayabilir canım kanama. panik yapma. sen takvimini eklesene takip edelim seninkinide

kizlar siz eminmisiniz biriniz cumartesiyi beklemekte digeri pazartesiyi...
siz boyle belirtileri siraladikca ben heyecanlaniyorum ... hangi duygular icinde oldugunuzu tahmin edebiliyorum :)
Allahim insallah tez vakitte mujdeyi verirsiniz

yaaaa neden herkez benı unutuyorrrr benım bebegım olmayacak mı :S hıhhhh kustummm sana

herkesde olmayabilir canım kanama. panik yapma. sen takvimini eklesene takip edelim seninkinide

yarin son bir kan testi yaptiricam... betahcg nin durumuna gore ondan sonra kismetse eklicem cnm...
inanin hala kimseye soylemedim... annem dahil kadin hergun ariyo (
sadece sizler ve esim biliyor.

mervecimm pardon
seni unuturmuyum ... insallah rabbim hepinize mujdeli haber vermeyi nasip etcek bu hafta...
onlarin batlar gectigi halde inatla bekledikleri icin boyle oldu :)

Son düzenleme:
kızlar slmmmmmmmmmm ...bn geldim uzuuuuuuun bi aradan snra hoş pek eski kızları göremedim ama bebeeek falan burda hala ee nasılsınız bakalım

Aaaa canim nerelerdesin neler yapiyosun ozledim valla senii :)) cok sevindim tekrar gordugume arada girip senin profile bile baktim ama hic girmedin sen (

siz boyle belirtileri siraladikca ben heyecanlaniyorum ... hangi duygular icinde oldugunuzu tahmin edebiliyorum :)

amin arkadasım valla iyice iğrençleştim ama tekrar adet oldum sandım tuvalete gittim ama yanlış alarmmış.
cumartesi ve pazartesi test yaparım bende artık ama korkuyorum ya bide oluverirsem diye :18:

Allah sonumuzu hayir etsin bebisim yaa:))

amin inşallah kuzum

söyleme boşver keseyi görün kalp atışını duyun ondan sonra söyleyin benim ahdım var bu sefer kesinlikle eşim dışında kimseye söylemicem kalp atışlarını duyayım sonra ilan vercem belediyeden

Aminn kuzucum bi kesinlesse bizim de bebeklerimiz burdayim dese nasil rahatlicaz aslinda cok zor sabrediyorum bende ama idrarda kesin cizgiyi gormeden kana gitmiyim diyorum zaten kese icin falan beklicez varsa ne kadar gec yaptirsak o kadar iyi olur:))

kızlar merhaba , iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım iki gün üst üste ve pozitif çıkmıştı dün akşam da kan testi yaptırdım , ama negatif çıktı . Testler bozuktu sanırım değil mi? Birde kasıklarımda ve belimde sızlama var gün boyu devam ediyor.

Çok sevinmiştim ama olmadı 10.temmuz adet başlangıcı olacak , bakalım gelecek mi?

bir başka topikte hamiş arkadaşımız yazmış yani 1 hafta öncee belirti verebilir demekki :)

gunebkn
23-05-2011, 18:35
canım senin adetine ne kadar var?? ilişkiden ne kadar sonra demeyelimde adetime 1 hafta 10 gün kala benim baş dönmelerim ve adet olacakmışım gibi karın ağrım başlamıştı.sonrasında da kasık ağrıları ve bel ağrıları eşlik etti.ama herkeste aynı olur mu bilmem? yardımcı olmuşumdur umarım:))

Aaa cok garip olmus tatlim ya kanda pozitif idrarda negatif oluyo cok fazla ama seninki gibi ilk defa duyuyorum(markasi neydi testin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…