HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Doktor kontrolunden sonra ilan edersin tatlisimm:))aklina sakin kotu bisey getirme ama hersey yolunda gidicek sadece bebisler kendini iyice gosterene kadar zaman gecmesi gerekiyo o kadar:))

Aaa cok garip olmus tatlim ya kanda pozitif idrarda negatif oluyo cok fazla ama seninki gibi ilk defa duyuyorum(markasi neydi testin??

Çok iyi hatırlayamadım adını rengi pembeydi akşama eve gidince kontrol ederim evde duruyo özellikle atmadım .
hastanede negatif dedikleri an çok şaşırdım evde yapılan tetlerde pozitif çıkınca kanda kesin çıkar diye biliyordum kesin gibi gitmiştim hastaneye.

bebetıme marka testler yanlış sonuç veriyo cnm ondan kullandıysan yanlış sonuç vermesi normal

Cok garip gercekten kac cikmis ki degerin??acaba daha erken diye mi cikmadi dicem ama idrara gecen hormonun kana gecmesi mumkun degil baska marka bi test daha alip denesene canim bi eger o da pozitif cikarsa bi doktora sorarsin kontrole gidersin neden idrarda sadece hamilelikte cikan hormon cikiyo bi terslik olmasin (

Kizlarr size bi belirti daha sizde de varmi acabaa??ayaklarim buz gibi yaz gunu gece yatarken esime degdirdim bak cok soguk diye resmen yerinden sicradi ohaa dedi yani corapla oturuyorum bu sicakta ben:))

Kizlarr size bi belirti daha sizde de varmi acabaa??ayaklarim buz gibi yaz gunu gece yatarken esime degdirdim bak cok soguk diye resmen yerinden sicradi ohaa dedi yani corapla oturuyorum bu sicakta ben:))

ayaklarının üşüdüğünü söylüyodu herkes
olabilir kuzum sen testle de onaylattın bebeğini

ayaklarının üşüdüğünü söylüyodu herkes
olabilir kuzum sen testle de onaylattın bebeğini

Off bilmiyorum canim ya cok huzursuzum odum patliyo hastalanicam diye yerimden kalkmaya korkuyorum valla(biraz once yine birsuru su icerek ve hic tutmayarak ovu testi yaptim ben resmen pozitif ya ikiside ayni koyulukta 2 gun oncede oyleydi evde varsa denesenize sizde kizlar bi arastirdim azicik hamileligi gosterebiliyomus idrar neg ciksa bile ovu pozitif cikarsa hamile olma ihtimali yuksekmis

cnm benim madem bu kadar strese sokucaksin kendini git test yaptir pazartesini bekleme... boyle daha kotu gereginden fazla geriliyosun vucudunu strese sokuyosun kendini dinliyorsun... dusunmekten acaba mi demekten beyninin zonkladigina bahse varim..
boyle kendinede zarar vericeksin... cok fazla belirtin var ztn... git kesinlestir artik.

ayakusumesi soguklugu bende de yeni cikmaya basladi. dun aksam resmen cafede sal verirler yaa kisin onunla sardim kendimi :)

Son düzenleme:
kızlar selam, işler tatil derken çok yoğundu epeydir gelemedim güzel haberler varmı? bu arada bizim bu 3. denememiz bir sorum olacak size benim en sonadet tarihim 10 haziran ama leke leke damla damla geldi 14 hzirandada yoğunlaştı adetim. 10 hazirana göre 25 gün 14 hazirana göre 21 gün geçti üzerinde hala hasta olmadım. normalde 24 günde olurum adet mutlaka ilk tarihe göre günüm geçti ama ikinci tarihe göre 3 gün daha var. sizce ilk lekeyi gördüğüm ve damla damla kanama geldiği tarihimi baz almalıyım yoksa kanamanın yoğunlaştığı tarihimi. bu arada cumartesiden beri sürekli başım dönüyor ve tansiyonum ölçtürdüümde çok düşük çıkıyor yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar

bende var dur az sonra bende yapayım ama neden ovulasyon yapıyosunki gebelik testi dururken

14 haziranı bekle derim canım. baş dönmesi hamileliktende olabilir sıcaklardanda olabilir bendede var o 1 haftadır

Haklisin canim yaa resmen kendimi dinlemekten tv izleyemiyorum(acile gitsem aksam esim gelince yaparlarmi acaba:))

bende var dur az sonra bende yapayım ama neden ovulasyon yapıyosunki gebelik testi dururken

14 haziranı bekle derim canım. baş dönmesi hamileliktende olabilir sıcaklardanda olabilir bendede var o 1 haftadır

Stoklarda gebelik testi kalmadi kuzum bende illa test yapmaliyim modunda dolanirken aklima ovu testi oldugu geldi evde :))gebelik testi 10 tane olsa 10 tane yapicam valla:))

Haklisin canim yaa resmen kendimi dinlemekten tv izleyemiyorum(acile gitsem aksam esim gelince yaparlarmi acaba:))

yaparlar canım yapmazlarsada yurtdısına cıkıcam ona gore falan de ne bılım uydur brseyler ama bencede kana gıt ben senın yerınde olsaammmm coktaaan gtmstım :)

cnm seni gaza getirmek istemiyorum illa git yaptir diye ama bekliceksende kotuye yorma artik hic biseyi... hamile oldugunu dusun ve strese sokma kendini...
benim sonucu 1 saate vermislerdi ama ben ozele gitmistim.
bak iyi dusun sorumluluk kabul etmem

ama ben 30 günde olmuyordum cimcimeciğim 24 günde oluyordum offf çok uzun geldi
sende ne var ne yok canm görüşemedik epeydir gelişmeler varmı sende

ama ben 30 günde olmuyordum cimcimeciğim 24 günde oluyordum offf çok uzun geldi
sende ne var ne yok canm görüşemedik epeydir gelişmeler varmı sende

hayatım normalde bende 26 günde oluyorum normalde dün olmam gerekiyodu ama ben ne olur ne olmaz diye tam günümü bekliyorum bu ay herkesde bi gariplik var :)

valla gelişme falan yok bende yarayı yaktırdım ilaçlarımı kullandım son kontrol için adetten sonra gideceğim doktora ama inşallah gelmezde bende bebeğimle çıkmış oılurum tatilime

yaparlar canım yapmazlarsada yurtdısına cıkıcam ona gore falan de ne bılım uydur brseyler ama bencede kana gıt ben senın yerınde olsaammmm coktaaan gtmstım :)

Tamam kizlar esime soyliyim aksam gidiyim kan testine tabii gotururse bi kere kotu bisey yasadik diye cok korkuyo uzulmemden(ona kalsa artik bekliyim idrar testini bile pztesi yapiyim aslinda bana kalsa da oyle ama dayanamiyorum ki resmen eve sigamiyorum duvarlar ustume geliyo :))sakinlesebilirsem beklerim sakinlesemezsem giderim artik:))aslinda su yarini da bi atlatsam tamamen inanicam biseyler olduguna:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…