- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.861
yarin son bir kan testi yaptiricam... betahcg nin durumuna gore ondan sonra kismetse eklicem cnm...
inanin hala kimseye soylemedim... annem dahilkadin hergun ariyo (
sadece sizler ve esim biliyor.
mervecimm pardon
seni unuturmuyum ... insallah rabbim hepinize mujdeli haber vermeyi nasip etcek bu hafta...
onlarin batlar gectigi halde inatla bekledikleri icin boyle oldu :)
Aaa cok garip olmus tatlim ya kanda pozitif idrarda negatif oluyo cok fazla ama seninki gibi ilk defa duyuyorum(markasi neydi testin??
Çok iyi hatırlayamadım adını rengi pembeydi akşama eve gidince kontrol ederim evde duruyo özellikle atmadım .
hastanede negatif dedikleri an çok şaşırdım evde yapılan tetlerde pozitif çıkınca kanda kesin çıkar diye biliyordum kesin gibi gitmiştim hastaneye.
Çok iyi hatırlayamadım adını rengi pembeydi akşama eve gidince kontrol ederim evde duruyo özellikle atmadım .
hastanede negatif dedikleri an çok şaşırdım evde yapılan tetlerde pozitif çıkınca kanda kesin çıkar diye biliyordum kesin gibi gitmiştim hastaneye.
Kizlarr size bi belirti daha sizde de varmi acabaa??ayaklarim buz gibi yaz gunu gece yatarken esime degdirdim bak cok soguk diye resmen yerinden sicradi ohaa dedi yani corapla oturuyorum bu sicakta ben:))
ayaklarının üşüdüğünü söylüyodu herkes
olabilir kuzum sen testle de onaylattın bebeğini
Cok garip gercekten kac cikmis ki degerin??acaba daha erken diye mi cikmadi dicem ama idrara gecen hormonun kana gecmesi mumkun degil baska marka bi test daha alip denesene canim bi eger o da pozitif cikarsa bi doktora sorarsin kontrole gidersin neden idrarda sadece hamilelikte cikan hormon cikiyo bi terslik olmasin([/Q
Bu akşam tekrar yapıyım değil mi ? Birde kontrol için randevu aldım ama 13. temmuz a bulabildim ancak. O zamana kadar zaten regl gelir.
Kan değeri 0,1 çıktı.
Off bilmiyorum canim ya cok huzursuzum odum patliyo hastalanicam diye yerimden kalkmaya korkuyorum valla(biraz once yine birsuru su icerek ve hic tutmayarak ovu testi yaptim ben resmen pozitif ya ikiside ayni koyulukta 2 gun oncede oyleydi evde varsa denesenize sizde kizlar bi arastirdim azicik hamileligi gosterebiliyomus idrar neg ciksa bile ovu pozitif cikarsa hamile olma ihtimali yuksekmis
Cok garip gercekten kac cikmis ki degerin??acaba daha erken diye mi cikmadi dicem ama idrara gecen hormonun kana gecmesi mumkun degil baska marka bi test daha alip denesene canim bi eger o da pozitif cikarsa bi doktora sorarsin kontrole gidersin neden idrarda sadece hamilelikte cikan hormon cikiyo bi terslik olmasin([/Q
Bu akşam tekrar yapıyım değil mi ? Birde kontrol için randevu aldım ama 13. temmuz a bulabildim ancak. O zamana kadar zaten regl gelir.
Kan değeri 0,1 çıktı.
Bence tekrar yap canim negatif cikarsa test bozuktur zaten adetini beklersin ama yine pozitifse kontrol ettirmende fayda var insallah hicbi problemin yoktur
Off bilmiyorum canim ya cok huzursuzum odum patliyo hastalanicam diye yerimden kalkmaya korkuyorum valla(biraz once yine birsuru su icerek ve hic tutmayarak ovu testi yaptim ben resmen pozitif ya ikiside ayni koyulukta 2 gun oncede oyleydi evde varsa denesenize sizde kizlar bi arastirdim azicik hamileligi gosterebiliyomus idrar neg ciksa bile ovu pozitif cikarsa hamile olma ihtimali yuksekmis
kızlar selam, işler tatil derken çok yoğundu epeydir gelemedim güzel haberler varmı? bu arada bizim bu 3. denememiz bir sorum olacak size benim en sonadet tarihim 10 haziran ama leke leke damla damla geldi 14 hzirandada yoğunlaştı adetim. 10 hazirana göre 25 gün 14 hazirana göre 21 gün geçti üzerinde hala hasta olmadım. normalde 24 günde olurum adet mutlaka ilk tarihe göre günüm geçti ama ikinci tarihe göre 3 gün daha var. sizce ilk lekeyi gördüğüm ve damla damla kanama geldiği tarihimi baz almalıyım yoksa kanamanın yoğunlaştığı tarihimi. bu arada cumartesiden beri sürekli başım dönüyor ve tansiyonum ölçtürdüümde çok düşük çıkıyor yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar
cnm benim madem bu kadar strese sokucaksin kendini git test yaptir pazartesini bekleme... boyle daha kotu gereginden fazla geriliyosun vucudunu strese sokuyosun kendini dinliyorsun... dusunmekten acaba mi demekten beyninin zonkladigina bahse varim..
boyle kendinede zarar vericeksin... cok fazla belirtin var ztn... git kesinlestir artik.
ayakusumesi soguklugu bende de yeni cikmaya basladi. dun aksam resmen cafede sal verirler yaa kisin onunla sardim kendimi :)
bende var dur az sonra bende yapayım ama neden ovulasyon yapıyosunki gebelik testi dururken
14 haziranı bekle derim canım. baş dönmesi hamileliktende olabilir sıcaklardanda olabilir bendede var o 1 haftadır
Haklisin canim yaa resmen kendimi dinlemekten tv izleyemiyorum(acile gitsem aksam esim gelince yaparlarmi acaba:))
Haklisin canim yaa resmen kendimi dinlemekten tv izleyemiyorum(acile gitsem aksam esim gelince yaparlarmi acaba:))
bende var dur az sonra bende yapayım ama neden ovulasyon yapıyosunki gebelik testi dururken
14 haziranı bekle derim canım. baş dönmesi hamileliktende olabilir sıcaklardanda olabilir bendede var o 1 haftadır
ama ben 30 günde olmuyordum cimcimeciğim 24 günde oluyordum offf çok uzun geldi
sende ne var ne yok canm görüşemedik epeydir gelişmeler varmı sende
yaparlar canım yapmazlarsada yurtdısına cıkıcam ona gore falan de ne bılım uydur brseyler ama bencede kana gıt ben senın yerınde olsaammmm coktaaan gtmstım :)
cnm seni gaza getirmek istemiyorum illa git yaptir diye ama bekliceksende kotuye yorma artik hic biseyi... hamile oldugunu dusun ve strese sokma kendini...
benim sonucu 1 saate vermislerdi ama ben ozele gitmistim.
bak iyi dusun sorumluluk kabul etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?