HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cnku hamileliklerde LH hormunuda bir sure gebelikten dolayi basta yukselir mis... yani bircok hamile idrar testinden once ovulasyon testinde gormus pozitifi... ama herkesde olurmu bilmem... benim evde yoktu deneyemedim

Ben hamileysem cok fena test ettim onayladim :)))sende yap bakalim nasil cikicak eger pozitif cikmazsa kesin yok demek de degil ama ona gore yap herkesde ayni olmayabilir sonucta

cnku hamileliklerde LH hormunuda bir sure gebelikten dolayi basta yukselir mis... yani bircok hamile idrar testinden once ovulasyon testinde gormus pozitifi... ama herkesde olurmu bilmem... benim evde yoktu deneyemedim

bana bi ay tam 35 gün pozitif gösterdi o testler
inşallah yine öyle gösterip yanıltmaz beni :/

bana bi ay tam 35 gün pozitif gösterdi o testler
inşallah yine öyle gösterip yanıltmaz beni :/

Bebeimm ama o zamanda iltihap falan vardi bi terslik oldugunu gosterdi yani normal bi insanda test bozuk degilse herzaman pozitif gosterirse bi problem var demek oluyo insallah o problem minik bebislerdir:))

kızlarrr benim vücudumda acayip yanıyor :S sizde durumlar nedir

bendede ara ara bi bunaltı oluyo ama snra geçiyo

Bebeimm ama o zamanda iltihap falan vardi bi terslik oldugunu gosterdi yani normal bi insanda test bozuk degilse herzaman pozitif gosterirse bi problem var demek oluyo insallah o problem minik bebislerdir:))

inşallah gülüm yaaa bakalım daha gelmedi gelsin yapcam hemen :))

Hadi bakalim:))su zaman hemen gecse kesinlesse de doktora ne zaman gidicegimizi kimin kizi oglu olursa kimle kerticek onlari konussak:))

hehhehee ogunlerde gelecek kızlar ben ınanıyorum sekerler :) ama bu ay bebek sen kesın cımcımeyle ben muallak benım kendımden umudum yokta cımcıme olabılrı :)

ohh masallah buyut ıcerde bebısı sen bakalım benımde oglus ıyı cok sukur tekmelıyor teyzesı sureklı facebooka gırebılıorsan oradan koy :)

ah canımmmm çok teşekkür ederim yaa inşallah sende bende bizde hamileyizdir. belim kopuyo ağrıdan bide akıntım benimde var az önce adet oldum sandım ama akıntıymış

kız benım en buyuk belırtım bel agrısı ıdı

dıs etı gercekten %90 hamıle kalındıgında bellı edıor ama
ıdrarında degısıklık var mı kuzum

ama kan testı ıcın cok erken degılmı yıne de bu arada bence markası bebetıme falansa yanlıs cıkmısda olabılır baska bır marka ıle yıne dene derım ben

cinsiyet tahmini icin cin banada erkek diyor fakat cin yasinizi hesaplamaniz gerek.
asil baska bir cinsiyet tahmini var. kan yenlenmesine gore ... kayinvalidemin bir komsusu var o bakmisti. kayinvalimenin yegeni hamile kalinca baktirdi adam erkek dedi ... erkek oldu masallah ..
bizede baktirdi su sene icin erkek. seneye mart ayina kadar olursa bebis...
cevremizde bir cok kiside tutuyoo...
tablolari fln var onlardan bakiyor. anne babanin dogum tarihlerine gore
hatta bu sitede birisi ruslarin sitesini bulmus. online hesapliyo. denemek lazim cinsiyeti belli olanlarda tutuyomu diye...

hehhehee ogunlerde gelecek kızlar ben ınanıyorum sekerler :) ama bu ay bebek sen kesın cımcımeyle ben muallak benım kendımden umudum yokta cımcıme olabılrı :)

umudum yok deme hayal et mutlu ol benim gibi yap

kız benım en buyuk belırtım bel agrısı ıdı

dıs etı gercekten %90 hamıle kalındıgında bellı edıor ama
ıdrarında degısıklık var mı kuzum

belim arada giriyo arada duruyo bak şimdi yine girdi ağrı
idrarda tortulanma var ve rengi koyu gibi biraz

topcu yaparız kız topcu

tebi yav babası futbolun kaç kişiyle oynandığını bilmez anasına çeksinde topçu olsun oğluşum

bana kızzzz :) cimcime senınkıyle kertemem kız :) ben kızımı uzaklara veremem anacım bız ıc guveyı alalım oglunu :)

amannnnnnn çok uzağız dimiiiiiiii. sen gör kızın senden saatler öteye gitsinde gör uzakları

bende yaş hesaplamasına göre hesaplıyorum çoğu kişinin dikkatini çekmiyo o yazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…