- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.881
cnku hamileliklerde LH hormunuda bir sure gebelikten dolayi basta yukselir mis... yani bircok hamile idrar testinden once ovulasyon testinde gormus pozitifi... ama herkesde olurmu bilmem... benim evde yoktu deneyemedim
cnku hamileliklerde LH hormunuda bir sure gebelikten dolayi basta yukselir mis... yani bircok hamile idrar testinden once ovulasyon testinde gormus pozitifi... ama herkesde olurmu bilmem... benim evde yoktu deneyemedim
bana bi ay tam 35 gün pozitif gösterdi o testler
inşallah yine öyle gösterip yanıltmaz beni :/
kızlarrr benim vücudumda acayip yanıyor :S sizde durumlar nedir
Bebeimm ama o zamanda iltihap falan vardi bi terslik oldugunu gosterdi yani normal bi insanda test bozuk degilse herzaman pozitif gosterirse bi problem var demek oluyo insallah o problem minik bebislerdir:))
bendede ara ara bi bunaltı oluyo ama snra geçiyo
inşallah gülüm yaaa bakalım daha gelmedi gelsin yapcam hemen :))
Hadi bakalim:))su zaman hemen gecse kesinlesse de doktora ne zaman gidicegimizi kimin kizi oglu olursa kimle kerticek onlari konussak:))
Hadi bakalim:))su zaman hemen gecse kesinlesse de doktora ne zaman gidicegimizi kimin kizi oglu olursa kimle kerticek onlari konussak:))
Amaaanb kizlarr bu ne gevezelikkk...
mervee
kurtlumusun kiz bu ne acele senin 14 u degilmii bat..insallah olcak canimm..
bebekkk
morsalini yuksek tut cunku hamilesin canim....baska bisey getirmee olur mu..
cimcimeee sen ne zaman yapcan test heyecanla bekliyorum..
ozgeee..
afferin kuz hemen 1.5 kili ..bak gitsin kilolar gelsin bebislerr gorursun..kilo en buyuk problem..
sonbaharr..
ruyani hayra yor canim. uzmee kendiniii...
Ozzzzz..
kizx ozser pasa nasillll...benim gobekte iyice cikmaya baslafiii...tel.den resim koyamiyorum...
su sisesi
gezz gez...ohhmis gibiii...iyi tatiller sekerim..
iremin gobisi nerde var bende bakmak istoyorum..
gizoss
mayolarin fotosunu buraya koyda bizde bakalim kusum..
ah canımmmm çok teşekkür ederim yaa inşallah sende bende bizde hamileyizdir. belim kopuyo ağrıdan bide akıntım benimde var az önce adet oldum sandım ama akıntıymış
al sana belirti
yaklaşık 1 haftadır sabahları mide bulantısı
gün içerisinde ve geceleri mide yanması
göğüslerin sadece uçlarında dokununca acı
ani baş dönmeleri
dünden başlayan bugün artan belde saki 1 karış boşluk varmışcasına ağrı
akıntıların son günlerde artması
öyleki tekrar yumurtluyorum sandım bi an
ne alakaysa bu belirtiler ortaya çıktığı anlarda bide diş etlerimin çekildiğini hissetmeye başladım normalde diş ağrısı çekmeyen ben diş eti ağrısı çekiyorum
bunlar ne belirtisi hamilelikmi adetmi
kızlar merhaba , iki gün önce erken gebelik testi yapmıştım iki gün üst üste ve pozitif çıkmıştı dün akşam da kan testi yaptırdım , ama negatif çıktı . Testler bozuktu sanırım değil mi? Birde kasıklarımda ve belimde sızlama var gün boyu devam ediyor.
Çok sevinmiştim ama olmadı 10.temmuz adet başlangıcı olacak , bakalım gelecek mi?
çin takvimi bana erkek diyoooo
Nerden baktin kuzum bende bakiyim :))
hehhehee ogunlerde gelecek kızlar ben ınanıyorum sekerler :) ama bu ay bebek sen kesın cımcımeyle ben muallak benım kendımden umudum yokta cımcıme olabılrı :)
kız benım en buyuk belırtım bel agrısı ıdı
dıs etı gercekten %90 hamıle kalındıgında bellı edıor ama
ıdrarında degısıklık var mı kuzum
topcu yaparız kız topcu
bana kızzzz :) cimcime senınkıyle kertemem kız :) ben kızımı uzaklara veremem anacım bız ıc guveyı alalım oglunu :)
cinsiyet tahmini icin cin banada erkek diyor fakat cin yasinizi hesaplamaniz gerek.
asil baska bir cinsiyet tahmini var. kan yenlenmesine gore ... kayinvalidemin bir komsusu var o bakmisti. kayinvalimenin yegeni hamile kalinca baktirdi adam erkek dedi ... erkek oldu masallah ..
bizede baktirdi su sene icin erkek. seneye mart ayina kadar olursa bebis...
cevremizde bir cok kiside tutuyoo...
tablolari fln var onlardan bakiyor. anne babanin dogum tarihlerine gore
hatta bu sitede birisi ruslarin sitesini bulmus. online hesapliyo. denemek lazim cinsiyeti belli olanlarda tutuyomu diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?