- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.901
belim arada giriyo arada duruyo bak şimdi yine girdi ağrı
idrarda tortulanma var ve rengi koyu gibi biraz
tebi yav babası futbolun kaç kişiyle oynandığını bilmez anasına çeksinde topçu olsun oğluşum
canım inşallah bebegın vardır bıtanem benım rabbım annelıgı dört gözle bekleyenlere hemencıcık versın inşallah
esımde bugun dıyorkı eger yasında yururse topcu yapcam dedım yurur kı benım oglum sonra dıyo ozaman 9 aylık yurusun topcu yapcam
tortulanmada ıyıye ısaret kız ay ınsallah umutlarımız yıkılmaz da bu ay herkescıkler hamıs kalır
bende yaş hesaplamasına göre hesaplıyorum çoğu kişinin dikkatini çekmiyo o yazı
ay öylemi dersin kuzum yaaa dün bi topikte okudum tortulanma gebelik değil enfeksiyon belirtisiymiş:18:
kızlarrrrr ben cok kotuyum :S eşim burada olsa beni doktora götür dicem :S yanıyorum ve karnıma birşeyler saplanıyor ve sanki zor nefes alıyorum birseyde yemedim sanki patlayacak gibiyim ; içim boşaldı sanki kızlarrr bana dua edin
kızlarrrrr ben cok kotuyum :S eşim burada olsa beni doktora götür dicem :S yanıyorum ve karnıma birşeyler saplanıyor ve sanki zor nefes alıyorum birseyde yemedim sanki patlayacak gibiyim ; içim boşaldı sanki kızlarrr bana dua edin
rus takvimine gorede hesapla. link verebiliyormuyuz burdan...
o daha dogru cunku... bana bile baktim annem ve babam icin kiz dedi ...
esimin ailesine baktik iki kardes onlarda tuttu..
Ekim annelerine eklicektim bide buraya eklim dedim bugün kü göbüş halimiz :)Eki Görüntüle 748725 Eki Görüntüle 748724
Ekim annelerine eklicektim bide buraya eklim dedim bugün kü göbüş halimiz :)Eki Görüntüle 748725 Eki Görüntüle 748724
canım daha once hepımızde tortu vardı ıdrarında yanılmıyorsam ayrıca bende sımdı delı gıbı enfeksıyon var alttan usten her tahlılde cıkıyor 20 gndur antıbıyotık ıcıyorum falan ama ıdrarımda tortu yok bılemıyorum yanı :S
ver kuzum
1. turkcesi rus takvimi,rus takvimi cinsiyet,rus takvimi cinsiyet hesaplama,rus takvimi hesaplama | Hamilelik Gebelik Hesaplama - Hamilelik Belirtileri
2. orjinal site Google Translate
hesapla cnm ama cinsiyeti bilen hamisler hesaplasin bi bakalim.. onlarda tuttumu ??
ooyyyy maşallah basketbol topu yutmuşsun gibi bu ne
masallah sana... Allah nazarlardan korusun sizi...
darisi basimiza insallah ... :)
hayatım normalde bende 26 günde oluyorum normalde dün olmam gerekiyodu ama ben ne olur ne olmaz diye tam günümü bekliyorum bu ay herkesde bi gariplik var :)
valla gelişme falan yok bende yarayı yaktırdım ilaçlarımı kullandım son kontrol için adetten sonra gideceğim doktora ama inşallah gelmezde bende bebeğimle çıkmış oılurum tatilime
kız dedi bu bana
ikizimmi olcak yoksaaaaabiri kız biri erkek
1. turkcesi rus takvimi,rus takvimi cinsiyet,rus takvimi cinsiyet hesaplama,rus takvimi hesaplama | Hamilelik Gebelik Hesaplama - Hamilelik Belirtileri
2. orjinal site Google Translate
hesapla cnm ama cinsiyeti bilen hamisler hesaplasin bi bakalim.. onlarda tuttumu ??
Maşallah canım, hayırlı uğurlu evladın olsun.
Dikkat et sıcaklarda sakın güneşte kalma, tansiyon problemi çıkar!
ben bu göbüşle bide denize gitcem diye tepiniyorum
6.aylıgız artık canım baya buyuduk
amınnn canım amınnn tesekkur ederız
haydi inşallah güzel haberler vardır sendede inşallah bende baş dönmesi felaket ara sıra midem kalkıyo birde belime bir ağrı giriyo kopacak gibi bir kaç saat ağrıyo sona iç bişey yokmuşş gibi geçiyo anlamadım. ayy umutlanmak istemiyorum yaaa
tatil ne zaman başlıyo tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?