HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

belim arada giriyo arada duruyo bak şimdi yine girdi ağrı
idrarda tortulanma var ve rengi koyu gibi biraz

tebi yav babası futbolun kaç kişiyle oynandığını bilmez anasına çeksinde topçu olsun oğluşum

esımde bugun dıyorkı eger yasında yururse topcu yapcam dedım yurur kı benım oglum sonra dıyo ozaman 9 aylık yurusun topcu yapcam

tortulanmada ıyıye ısaret kız ay ınsallah umutlarımız yıkılmaz da bu ay herkescıkler hamıs kalır

ay öylemi dersin kuzum yaaa dün bi topikte okudum tortulanma gebelik değil enfeksiyon belirtisiymiş:18:

kızlarrrrr ben cok kotuyum :S eşim burada olsa beni doktora götür dicem :S yanıyorum ve karnıma birşeyler saplanıyor ve sanki zor nefes alıyorum birseyde yemedim sanki patlayacak gibiyim ; içim boşaldı sanki kızlarrr bana dua edin

ay öylemi dersin kuzum yaaa dün bi topikte okudum tortulanma gebelik değil enfeksiyon belirtisiymiş:18:

canım daha once hepımızde tortu vardı ıdrarında yanılmıyorsam ayrıca bende sımdı delı gıbı enfeksıyon var alttan usten her tahlılde cıkıyor 20 gndur antıbıyotık ıcıyorum falan ama ıdrarımda tortu yok bılemıyorum yanı :S

kız ne oluyor bence konustuk konustuk senı psıkolojık baskıya soktuk
dur bı cama cık hava al bı kahve yap ıc kendıne bı sakınlesmeye calıs oyle hemen doktoruluk bısı yok

noluyo kuzum yaaaaa neyin var :18:

rus takvimine gorede hesapla. link verebiliyormuyuz burdan...
o daha dogru cunku... bana bile baktim annem ve babam icin kiz dedi ...
esimin ailesine baktik iki kardes onlarda tuttu..

ver kuzum

Ekim annelerine eklicektim bide buraya eklim dedim bugün kü göbüş halimiz :)Eki Görüntüle 748725 Eki Görüntüle 748724

ooyyyy maşallah basketbol topu yutmuşsun gibi bu ne

ayyyyy ne bileyim yaa hatırladım şimdi bendede tortu olmuştu

haydi inşallah güzel haberler vardır sendede inşallah bende baş dönmesi felaket ara sıra midem kalkıyo birde belime bir ağrı giriyo kopacak gibi bir kaç saat ağrıyo sona iç bişey yokmuşş gibi geçiyo anlamadım. ayy umutlanmak istemiyorum yaaa
tatil ne zaman başlıyo tatlım

bana erkek dedı cnm dogru cıktı ama ben daha oncede bakmıstım cın rus ıkısıde erkek demıstı

Maşallah canım, hayırlı uğurlu evladın olsun.
Dikkat et sıcaklarda sakın güneşte kalma, tansiyon problemi çıkar!

sagolasın cnm az kalmıs senınde bata ınsallah bu ay bebıs yoldadır senınde goruruz yakında gobusunu
sagolasın ıste evden ıse gıdıs donus arası bıraz gunes goruyoruz o kadar cok kalmıyorum canım

ben bu göbüşle bide denize gitcem diye tepiniyorum
6.aylıgız artık canım baya buyuduk

amınnn canım amınnn tesekkur ederız

hey maşallah 3 ay kalmış doğuma inşallah sen doğurmadan bizlerde cinsiyet öğreniriz

inşallah bi aksilik çıkmazsa haftaya cumartesi başlıyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…