- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.921
ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi çıktı inşallah bi problem yoktur yaaaa :18:
bnim bunda da erkek cikti ama gorcez kismetse 9 ay sonra ne cikicak
ay bu da mı brutus :)
hersey hamılesın dıyor umarım hormonların oyun oynamıyordur bızımle
13 14 haftalarda netlesır cnm yakında ogrenırız
sagolasın cnm az kalmıs senınde bata ınsallah bu ay bebıs yoldadır senınde goruruz yakında gobusunu
sagolasın ıste evden ıse gıdıs donus arası bıraz gunes goruyoruz o kadar cok kalmıyorum canım
ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi çıktı inşallah bi problem yoktur yaaaa :18:
ben hamileyim suanki testlere gore
bende bile bukadar erken belirti olmadi sende hepsi var ...
ayy insallah bu defa saat dogruyu gostermistir :)
mart anneleri oluruz bizde
Ekim annelerine eklicektim bide buraya eklim dedim bugün kü göbüş halimiz :)Eki Görüntüle 748725 Eki Görüntüle 748724
Ekim annelerine eklicektim bide buraya eklim dedim bugün kü göbüş halimiz :)Eki Görüntüle 748725 Eki Görüntüle 748724
inşallah tepetaklak çakılmam yere yaaaa çok korkuyorum fos çıkacak belirtiler diye :18:
Yerim sizi yaa cok tatlisiniz canim benim masallah size:))
canım cok yakışmiş rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallah canım benım
Kuzumm resmini koysana nasil cikti iki cizgide koyu dimi??niye hemen kotu biseye yoruyosun iyiye yor sunu bebegim yaa:)
ay dur kuzum eklemeye çalışayım benim tel resim çekmiyo makineyle çekip aktarcam ama inşallah olur aslında belirgin ama resimlerde belirgin çıkmayabilir şimdiden söylim
güzelim ovulasyonda 2.çizgi zaten çıkıyor normalde aynı koyulukta olması lazım galıba
güzelim ovulasyonda 2.çizgi zaten çıkıyor normalde aynı koyulukta olması lazım galıba
hayirlisiyla guzel haberlerini alicamiza inaniyorum insallah...
korkmakta haklisin herkesin icinde endiseler oluryor ama pozitif dusun...
okadar ugras caba dua mutlaka sana geri donusu olacaktir ve umuyorum o donus bu ay olucak.
kuzummmm bence bu bayagı sılık bebekkkınkı maasalah cok belrgın
tesekkur ederiz
cnm senınde cıkmaya baslamıstır göbüş koyda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?