HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben hamileyim suanki testlere gore
bende bile bukadar erken belirti olmadi sende hepsi var ...
ayy insallah bu defa saat dogruyu gostermistir :)
mart anneleri oluruz bizde

inşallah tepetaklak çakılmam yere yaaaa çok korkuyorum fos çıkacak belirtiler diye :18:

Kuzumm resmini koysana nasil cikti iki cizgide koyu dimi??niye hemen kotu biseye yoruyosun iyiye yor sunu bebegim yaa:)

ay dur kuzum eklemeye çalışayım benim tel resim çekmiyo makineyle çekip aktarcam ama inşallah olur aslında belirgin ama resimlerde belirgin çıkmayabilir şimdiden söylim

kızlarrrr sanırım bunları konusmak bana ıyı gelmıyorrrrrr cunku sonuc yıne husran olacak biliyırum Allah'ım yardım et bana

güzelim ovulasyonda 2.çizgi zaten çıkıyor normalde aynı koyulukta olması lazım galıba

Cok hafif bi ton farki var sadece normalde de cikiyo bebegim ama silik cikiyo negatif olunca bu cok bariz bi cizgi bende telden ekliyemiyorum ki gosteriyim size(sana faceten yolluyim ben

güzelim ovulasyonda 2.çizgi zaten çıkıyor normalde aynı koyulukta olması lazım galıba

ben beebeek için yaptım bu testi hayatım o merak ettide.

hayirlisiyla guzel haberlerini alicamiza inaniyorum insallah...
korkmakta haklisin herkesin icinde endiseler oluryor ama pozitif dusun...
okadar ugras caba dua mutlaka sana geri donusu olacaktir ve umuyorum o donus bu ay olucak.

inşallah gülüm yaa inşallah hayırlı haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…