- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.941
bırakmak cok isterdim ama ben bılmıyorum fazla foto koymayı canım benım ama söz kardeşim gelince ona söylrrim o bırakır canım benım
Canim bence gayet belli ama uzaktan cektigin icin silik gibi duruyo normalde cok cok silik olmasi lazim yumurtlama olmadigi icin:))
canım ben telefonla çekemiyorum makineyle çekip pc ye attım flaşı kapatmayı unutmuşum aslında o kadar silik değil ama bilemiyorum burda böyle çıktı neyse zaten bu ovulasyonu senin için yapmıştım ben.
canım ben telefonla çekemiyorum makineyle çekip pc ye attım flaşı kapatmayı unutmuşum aslında o kadar silik değil ama bilemiyorum burda böyle çıktı neyse zaten bu ovulasyonu senin için yapmıştım ben.
canım sende bat gelıyor dıye dıye bebek gelıyor desene ayyyy canım ya sızde bole seyler olunca bende umıtlenyorum :)
canım senın ates durumun nasıl?
Belli bebegim silik olmadigi gayet belirgin:))tesekkur ederim tatlim insallah hamile oldugumuzu ogrenelim de ovu testi hakkindaki kesin tanimizi koyabilelim:))
ben bu ay ateş ölçmüyorum söylemiştimya. ama silik diyosun bebek nasıl gelsin hem gebelik testiyle çıkmayan ovulasyon testiyle çıkarmı ya
inşallah kuzum yaaa inşallah bebekler bizimledir ama benim umudum yok hiç
ovulasyon testini yaptım ikinci çizgi çıktı inşallah bi problem yoktur yaaaa :18:
canım bana sılık geldı ama bebek gayet belırgın dedı sonucta sız benden daha tecrubelısınız kız :)
canım bu gayet belirgin bir çizgi.
bizim topikte puf böreği de hamişliğini ovulasyon testi ile öğrendi..
ovulasyonda çift çizgiyi görünce heyecanlanıp dra gitmiş değer 37 miydi ne
sende bebekkk de hamiş olma ihtimaliniz çok yüzksek..
kana gitsenize ya..
ne meraksız hatunlarsınız
ben olsam kırk kere gitmiştim şimdiye dek
Benim cin takviminde kiz rus takviminde erkek cikti :))cimcime kiiiizzz ikimizin bir kiz bir erkek ikizleri oluyo sanirim :))
Çinde Rusta kız diyo
aslında mantıken yumurtlama yoksa hiç çizgi çıkmıyo e bende yumurtlamıyorum ay deli olcam heveslendimmi ne
hadi yaaaahey ya rabbim çatlarım ben şimdi meraktan
bakalım p.tesiye kadar adet olmazsam p.tesi giderim.
ya bizim burda ha deyince test yapılmıyorki canım yaaa
aile hekimlerinde salı ve perşembe yapılıyo çarşamba ve cuma sonuçlar veriliyo hastanede de acilde yapılmıyo kadın doğumdan istersen yaptırıyo doktor onuda 2,30 da alıyosun sonuçları
ay yarın gitsemmi kan testine
Benim cin takviminde kiz rus takviminde erkek cikti :))cimcime kiiiizzz ikimizin bir kiz bir erkek ikizleri oluyo sanirim :))
Çinde Rusta kız diyo
Çinde Rusta kız diyo
inşallah rabbim kaybettiğimiz meleklerimizi kardeşiyle beraber geri veriri bu ay bize cnm
bize karar veremediler hala
Git valla bence ovu testinde iki cizgi ciktigi zaman hamilelik testi neg oluyomus lh daha cabuk salgilaniyomus vucutta bebem yada bekle pztesi beraber gidelim off ben cok kararsizim yaa olucem meraktan ama kan tahlilini hemen yapip sonucu veriyolarmi neresi yapiyo bilemedigimden gidemiyorum netten arastiriyim bakiyim bi nerde yapiyolarmis:)))
özel hastanelerde en geç 1 saatte veriliyo kuzum
bende kararsız kaldım ben hiç gebelik yapmadım ama onlarda çizgi çıkmayacak diye korkuyorum en iyisi p.tesi gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?