HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

en azından bir gebelik testi al evde yap ya
ben burda daha çok meraklandım

Benim cin takviminde kiz rus takviminde erkek cikti :))cimcime kiiiizzz ikimizin bir kiz bir erkek ikizleri oluyo sanirim :))

canım çin takvimi farklı hesap yapıyo..
ben mesela 27 yaşındayım ama şubattan önce doğduğum için +2 eklemem lazım...
yani 29 yaşındaymışım gibi bu ayki değere baktım..
şubat sonrası doğmuş olsam +1 ekleyecektim..
bu şekilde bakılıyomuş..
aksi halde benim biri kız diğer takvim erkek diyodu..
ama doğrusunu yapınca yani üstteki şekilde yapınca iki takvimde KIZ dedi
sanki hamileyim de seviniyorum kız dedi diye

Kızlar naber????
Mervee canım takma bu kadar hatta girme belki kafandan silersin bir süre

Kızlar saatler sonra otele geldim ve herkeste birer ikişer çocuk millet ne dogurganmiş yaa böyle

Kızlar naber????
Mervee canım takma bu kadar hatta girme belki kafandan silersin bir süre

Kızlar saatler sonra otele geldim ve herkeste birer ikişer çocuk millet ne dogurganmiş yaa böyle

Ohh bol bol dinlen eglen kocaciginla vakit gecir cok guzel bi tatil olsun canim :)otellerde oyle tatlim ya cocugunu kapan geliyo :))

beebeek@cimcime

son karar pazartesi yani... vallahi takdir ettim sizdeki iradeyi...
sabreden dervis muradina ermis :)
valla ben ozelde her ikisindede 27tl yi bayildim 1-1,5saate aldim sonucu
ozele yakin ev diye ve bende okadar sabir olmadigindan hic aile hekimi fln bekleyemedim

Aslinda nasil dayanabiliyorum gelde bana sor tatlim ama nerde yaptirabilirim bilmedigim icin agirdan aliyorum yarin saglik ocaginda yaptirsam pztesi alabilicemm onun yerine direk pztesi hastaneye giderim diye dusunuyorum aslinda benim planim hic tahlil falan bile yaptirmayip 25haziran gibi direk doktora gidip kese bebek ne varsa gormek ama dayanamam heralde :))

valla ben gitmesine giderimde alacağım cevaptan korkuyorum koskoca negatifi görürsem dayanamam

kuzum yaaa bence sen yüklüsün
az önce arkak sokaklarda kadın öyle dedi kızına yüklü dedi güldüm
batın geçti testlerin pozitif daha ne bekliyosunki.
benim batıma daha var ve senin kadar emin değilimm

aslinda teorik olarak seninde bat in gecti teorik olarak. kesin su gun diyemiyorsun. 30 gunden hesaplasan pazar bat tarihin... sen daha fazladan hesapliyosun galiba dimi??

aslinda teorik olarak seninde bat in gecti teorik olarak. kesin su gun diyemiyorsun. 30 gunden hesaplasan pazar bat tarihin... sen daha fazladan hesapliyosun galiba dimi??

teorik olarak dündü batım ama geçen ayki gecikmeye göre hesaplarsam pazar günü. 30 günlük periyod sayarsam o zaman haftaya çarşamba

:)))bende cok guluyorum o lafa:))bilmiyorum canim insallah oyledir kurtajdan sonra 1 kere duzgun adet gordum ama belki de tam duzene girmedi bilmiyorum ki hic silik cizgilerde gozle zor goruluyo hem bugunki digerinden daha silikti kafam cok karisti cok umutluyum aslinda ama yarini bi atlatiyim daha da umutlu olucam heralde :))sen daha test bile yapmadin belki de cift cizgi suan testin hic bilmiyosun kuzum kii insallah da oyledir:))

ben cumartesi yapacağım testi çıkmazsada p.tesi doktora gidip test yaptım çizgi çıktı kan vermek istiyorum dicem

Beebeek valla canım aynen öyle denizin sesiyle yatıyorum şimdi :)
Cimcimeee dur bakalım hele umutlanma da üzülme de belki de birkaç güne çıkar
.

bekle biraz..sonradan pozitif olabilir

kac dkka bekledin!!!
bekle bir yarim saate kadar... bnmkilerin hepsi 10-15 dkka sonra belirmeye basladi..
hemen moralini bozmaaaaa....
bu kesin bisi degil biliyosun

kızlar ben testi yapıp ütü yapmaya gitmiştim onuda çıkmadı diye çöpe attım şimdi siz böyle diyince çöpü eşeleyip çıkardım pakedine koymuştum zaten. neyse çıkardım sarı ışıkta bile gölge şeklinde belliydi aldım beyaz ışığa gittim ışığın altında baktım yine gölge şeklinde çizgi var bu ne demek oluyo şimdi :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…