- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #26.981
Beebeek valla canım aynen öyle denizin sesiyle yatıyorum şimdi :)
Cimcimeee dur bakalım hele umutlanma da üzülme de belki de birkaç güne çıkar.
kızlar ben testi yapıp ütü yapmaya gitmiştim onuda çıkmadı diye çöpe attım şimdi siz böyle diyince çöpü eşeleyip çıkardım pakedine koymuştum zaten. neyse çıkardım sarı ışıkta bile gölge şeklinde belliydi aldım beyaz ışığa gittim ışığın altında baktım yine gölge şeklinde çizgi var bu ne demek oluyo şimdi :18:
kızlar ben testi yapıp ütü yapmaya gitmiştim onuda çıkmadı diye çöpe attım şimdi siz böyle diyince çöpü eşeleyip çıkardım pakedine koymuştum zaten. neyse çıkardım sarı ışıkta bile gölge şeklinde belliydi aldım beyaz ışığa gittim ışığın altında baktım yine gölge şeklinde çizgi var bu ne demek oluyo şimdi :18:
tamam işte bu gebesin demek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaayyyyyy ciddimi yaaaa ya ben hala inanamıyorum ctesi testi tekrarlarım diyodum ama yarın sabah tekrarlasammı o zaman
kuzumm pazar sabahki testim golge gibiydi varla yok arasi .... dusun cumartesi gordun nasil pazar sabah ilk idrarda daha az...
mujde geliyorum diyor.... var kesin bisiler bide aksam saati yaptin.... allah bilir neler ictin bugun !!!
az once ezan okundu sen ve beebeekk aklimdan gectiniz... ayy hadii insalllahh tatlimm yaaa allalimm guzel habelerinizi
sabah tekrarlicaksan sivi alimini azalt biraz.... icme sabaha kadar bisicik ...
aaayyyyyy ciddimi yaaaa ya ben hala inanamıyorum ctesi testi tekrarlarım diyodum ama yarın sabah tekrarlasammı o zaman
bişey içmedim 3 litre su bi bardak kola bir tabak kayısı üzüm ve tüysüz şeftali bi salatalık bi tabak domates soslu makarna bide yarım çay bardağı şalgam suyu
ya rabbim bu mübarek gecede dualarımı duyar inşallah
yarın sabah mı yapsam testi
bişey içmedim 3 litre su bi bardak kola bir tabak kayısı üzüm ve tüysüz şeftali bi salatalık bi tabak domates soslu makarna bide yarım çay bardağı şalgam suyu
ya rabbim bu mübarek gecede dualarımı duyar inşallah
yarın sabah mı yapsam testi
maşşallah boşalda semerini ye
daha ne yiyecen..
bu kadar şeyle hayali çizgi bile çıkmışsa öp başına koyyy
yarın ilk idrarla yapıp hemen atıver buraya..
ayyyçok heyecanlandımmmmmm
masallah sana ne diyimm :)
asiri sivi icme ...susuzluktanda geberme tabii... ama sabaha kadar daha cok tutki idrarini daha fazla kandan hormun bulasmis olsun...D
ayyyy hadi insallah sen cumartesi direk kan testine
ya alay etmeyin olum bunlar benim en az yediklerim normalde daha çok yerim kocam evde yok sıkıntıdan yemek yemedim bugün
zaten 15 dk bir wc ye gidiyorum sanki aylardır tutuyo gibi yapıyorum bardağa koysan sürahi doldurur o kadar yani
yarın sabah hemen testi yapayım cumartesi hastane kapalı ama buluruz bi yolunu eğer çıkarsa eşime hamileyim desem bu sefer kendisi götürür teste
Kuzum bence sendede var yarın sabah yap ilk idrarla gaza getirdi bunlar seni :)
Bence bu ay bebek merve ve sen garantisin inşallah Yeliz su şişesi de arkandan gelir :)
ya alay etmeyin olum bunlar benim en az yediklerim normalde daha çok yerim kocam evde yok sıkıntıdan yemek yemedim bugün
zaten 15 dk bir wc ye gidiyorum sanki aylardır tutuyo gibi yapıyorum bardağa koysan sürahi doldurur o kadar yani
yarın sabah hemen testi yapayım cumartesi hastane kapalı ama buluruz bi yolunu eğer çıkarsa eşime hamileyim desem bu sefer kendisi götürür teste
tamam artik yeme ozaman bukdar sIk tuvalete gidiyosan sahaba kadar yeterlisi ancak birikir orda
yee yee yarasin bebisee annesi :)
hadi yemeyi kes bari..
yoksa gece boyu şelale gibi akarsın wc ye
yarında güzel haberlerle donat topiği
cumartesi sabahki testlerim kizlar beebeek seninkinle kiyasla bakalimEki Görüntüle 748886
Canimm benim de boyle iste ayy biran once kanitlasak bizde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?