HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Beebeek valla canım aynen öyle denizin sesiyle yatıyorum şimdi :)
Cimcimeee dur bakalım hele umutlanma da üzülme de belki de birkaç güne çıkar
.

oohhh keyfe bak hele hatunda görürsün sen hafta bende aynısını yapcam
ama ben denizin sesiyle değil sallantısıyla yatarım :18:

aman ne bileyim kuşum yaaaa baksana ben bile inandım bu kadar belirtiden sonra inşallah çakılmam kafa üstü

tamam işte bu gebesin demek inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kuzumm pazar sabahki testim golge gibiydi varla yok arasi .... dusun cumartesi gordun nasil pazar sabah ilk idrarda daha az...
mujde geliyorum diyor.... var kesin bisiler bide aksam saati yaptin.... allah bilir neler ictin bugun !!!
az once ezan okundu sen ve beebeekk aklimdan gectiniz... ayy hadii insalllahh tatlimm yaaa allalimm guzel habelerinizi

bişey içmedim 3 litre su bi bardak kola bir tabak kayısı üzüm ve tüysüz şeftali bi salatalık bi tabak domates soslu makarna bide yarım çay bardağı şalgam suyu

ya rabbim bu mübarek gecede dualarımı duyar inşallah

yarın sabah mı yapsam testi

aaayyyyyy ciddimi yaaaa ya ben hala inanamıyorum ctesi testi tekrarlarım diyodum ama yarın sabah tekrarlasammı o zaman

maşşallah boşalda semerini ye
daha ne yiyecen..
bu kadar şeyle hayali çizgi bile çıkmışsa öp başına koyyy
yarın ilk idrarla yapıp hemen atıver buraya..
ayyyçok heyecanlandımmmmmm

masallah sana ne diyimm :)
asiri sivi icme ...susuzluktanda geberme tabii... ama sabaha kadar daha cok tutki idrarini daha fazla kandan hormun bulasmis olsun... D
ayyyy hadi insallah sen cumartesi direk kan testine

Kuzum bence sendede var yarın sabah yap ilk idrarla gaza getirdi bunlar seni :)
Bence bu ay bebek merve ve sen garantisin inşallah Yeliz su şişesi de arkandan gelir :)

maşşallah boşalda semerini ye
daha ne yiyecen..
bu kadar şeyle hayali çizgi bile çıkmışsa öp başına koyyy
yarın ilk idrarla yapıp hemen atıver buraya..
ayyyçok heyecanlandımmmmmm

masallah sana ne diyimm :)
asiri sivi icme ...susuzluktanda geberme tabii... ama sabaha kadar daha cok tutki idrarini daha fazla kandan hormun bulasmis olsun... D
ayyyy hadi insallah sen cumartesi direk kan testine

ya alay etmeyin olum bunlar benim en az yediklerim normalde daha çok yerim kocam evde yok sıkıntıdan yemek yemedim bugün
zaten 15 dk bir wc ye gidiyorum sanki aylardır tutuyo gibi yapıyorum bardağa koysan sürahi doldurur o kadar yani
yarın sabah hemen testi yapayım cumartesi hastane kapalı ama buluruz bi yolunu eğer çıkarsa eşime hamileyim desem bu sefer kendisi götürür teste

tamam artik yeme ozaman bukdar sIk tuvalete gidiyosan sahaba kadar yeterlisi ancak birikir orda
yee yee yarasin bebisee annesi :)

Kuzum bence sendede var yarın sabah yap ilk idrarla gaza getirdi bunlar seni :)
Bence bu ay bebek merve ve sen garantisin inşallah Yeliz su şişesi de arkandan gelir :)

ya bi elimde pet bardak bi elimde test hayır özleme söz verdim yapma diyorum kendi kendime. yoksa bana kalmış olcak saat başı döşerdim testleri inşallah hamile kalbine doğan gerçek olur bebeğim yaaa hemen kan testine gidip yaptırasım var ama kan alan yok bu saatte

hadi yemeyi kes bari..
yoksa gece boyu şelale gibi akarsın wc ye
yarında güzel haberlerle donat topiği

Ayy cok heyecanlandim yaaa benim testlerde hemen cikmadi biliyosun yarin sabah ilk idrarla yap hemenn ay var bebis valla var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…