- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.001
Ayy cok heyecanlandim yaaa benim testlerde hemen cikmadi biliyosun yarin sabah ilk idrarla yap hemenn ay var bebis valla var:))
inşallah kuzum yaaa inşallah bebeklerimiz bizimle inşallah kanıtlayıp takvimlerimizi ekleyeceğiz bizde
kac gun gecti idrar testinden??
ben 2 gun sonra kana gittim. pazartesi cok uzun degilmi?
ben dayanamam
sizle öyle bir gaza geldim ki varya bu regl halimle nerdeyse ben bile test yapcam
inşallah kuzum yaaa inşallah bebeklerimiz bizimle inşallah kanıtlayıp takvimlerimizi ekleyeceğiz bizde
ya bi elimde pet bardak bi elimde test hayır özleme söz verdim yapma diyorum kendi kendime. yoksa bana kalmış olcak saat başı döşerdim testleri inşallah hamile kalbine doğan gerçek olur bebeğim yaaa hemen kan testine gidip yaptırasım var ama kan alan yok bu saatte
Daha bu sabah yaptim silikti cok kuzucum o yuzden azicik belirginlessin varsa deger de artsin da oyle gidiyim kan tahliline diyorum(cok uzun ama dayanmaya calisicam iste hamileligin ilk zamanlarindaki su beklemeler cok stresli kanda ogrensem kese varmi diye telasa dusucem o yuzden beklemeye calisiyorum:))
bende bugün gaza geldimde yaptım testi bu topik iyi gaz veriyo
İnsallah canim insallahhh:))bak bakalim tahmini dogum ne diyo ben baktim 12 mart diyo balik burcu:))
bende bugün gaza geldimde yaptım testi bu topik iyi gaz veriyo
valla haklisin onun streside ayri suan ben yasiyorumdeger artiyomu keseyi gorebilcem mi ??? sonra topicteki hamisleri dusunup banada kismet olcak insallah diyorum
valla tatlim topic i yakindan takip etmeye basladim hatta ilk sen sorunladin beni belirtiler icin erken dedin 1 hatfa sonra mujdemi aldim... sonra sizler sira ile mujde vermeye basladiniz... tam zamanini tutturmusum burasi icin :)
buyrun benim bir balik olarak minikimde kismetse balik olcak... benim niye 14 mart diyo
vallahi de billahi de bu halimle gidip test yaptım
negatifle paşa paşa oturdum yerime
İnsallah canim insallahhh:))bak bakalim tahmini dogum ne diyo ben baktim 12 mart diyo balik burcu:))
Kuzum ben olduğuna neredeyse eminim ama erken yaparsın çıkmaz diye yapma dedim yoksa yap kuzum tabi ama erken çıkmayınca üzülüyorsun diye dedim
valla tatlim topic i yakindan takip etmeye basladim hatta ilk sen sorunladin beni belirtiler icin erken dedin 1 hatfa sonra mujdemi aldim... sonra sizler sira ile mujde vermeye basladiniz... tam zamanini tutturmusum burasi icin :)
buyrun benim bir balik olarak minikimde kismetse balik olcak... benim niye 14 mart diyo
Seninde pozitifi gorucegin gunler yakindir tatlim adet bitsin hemen calismalara basla gun asiri agustosta mujdemizi isteriz :))
Son adet tarihin ne bebegim ben kac haftalik hamileyim diye baktim 4+2 tahmini dogum da 12 mart dedi :))
7 haziran son adet - ovulasyon 21 hazairan diye geciyo
ben daha kacinci gunde ogrendim
ovulasyondan sonra 8.inci gunde idrarda cikti 10. gun 60 ti kan testi carsamba 115 ti
allah bilir sizinkiler kac cikicak
45c83b Ovulation charts on FertilityFriend.com
benimde önceki kimyasal gebelikte ovulasyondan sonra 8.gün de çıkmıştı..
kanda da 19,5 falan çıkmıştı..
ama adet tarihimden 2 gün önce pembe kanam ile gitti
vallahi de billahi de bu halimle gidip test yaptım
negatifle paşa paşa oturdum yerime
Kızlarrrr bende sabah yine deli gibi test yaparım ayrıca bugün ayın 4ü benim bata daha 8 gün varmış ben hep bugün 5 i sanıyorumdaha yarın 7 gün var desenizeeeee ben şimdi dayanamayıp bir test daha yapıp gelem
7 haziran son adet - ovulasyon 21 hazairan diye geciyo
ben daha kacinci gunde ogrendim
ovulasyondan sonra 8.inci gunde idrarda cikti 10. gun 60 ti kan testi carsamba 115 ti
allah bilir sizinkiler kac cikicak
45c83b Ovulation charts on FertilityFriend.com
dur kız şimdi yapma yarın sabah yaparsınn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?