HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kac gun gecti idrar testinden??
ben 2 gun sonra kana gittim. pazartesi cok uzun degilmi?
ben dayanamam

Daha bu sabah yaptim silikti cok kuzucum o yuzden azicik belirginlessin varsa deger de artsin da oyle gidiyim kan tahliline diyorum (cok uzun ama dayanmaya calisicam iste hamileligin ilk zamanlarindaki su beklemeler cok stresli kanda ogrensem kese varmi diye telasa dusucem o yuzden beklemeye calisiyorum:))

Kuzum ben olduğuna neredeyse eminim ama erken yaparsın çıkmaz diye yapma dedim yoksa yap kuzum tabi ama erken çıkmayınca üzülüyorsun diye dedim

valla haklisin onun streside ayri suan ben yasiyorum deger artiyomu keseyi gorebilcem mi ??? sonra topicteki hamisleri dusunup banada kismet olcak insallah diyorum

bende bugün gaza geldimde yaptım testi bu topik iyi gaz veriyo

valla tatlim topic i yakindan takip etmeye basladim hatta ilk sen sorunladin beni belirtiler icin erken dedin 1 hatfa sonra mujdemi aldim... sonra sizler sira ile mujde vermeye basladiniz... tam zamanini tutturmusum burasi icin :)
İnsallah canim insallahhh:))bak bakalim tahmini dogum ne diyo ben baktim 12 mart diyo balik burcu:))

buyrun benim bir balik olarak minikimde kismetse balik olcak... benim niye 14 mart diyo

Son adet tarihin ne bebegim ben kac haftalik hamileyim diye baktim 4+2 tahmini dogum da 12 mart dedi :))

İnsallah canim insallahhh:))bak bakalim tahmini dogum ne diyo ben baktim 12 mart diyo balik burcu:))

ay ben yarın bakarım testi yapayımda pozitif çıkarsa bakarım :))

Kuzum ben olduğuna neredeyse eminim ama erken yaparsın çıkmaz diye yapma dedim yoksa yap kuzum tabi ama erken çıkmayınca üzülüyorsun diye dedim

sen bana ilkindede çok emindin ve çıktı bundada eminsin inşallah yine yanılmazsın kuzummm :))

ilk hamileliğimde bende öyleydim topik açıldı 2 gün sonra hamilelik müjdemi vermiştim uğurlu geliyo herkese maşallah

Seninde pozitifi gorucegin gunler yakindir tatlim adet bitsin hemen calismalara basla gun asiri agustosta mujdemizi isteriz :))

ayyy inşallah nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrr
ağustosa varmadan temmuzda olsun temmuz da
bu arada size birşey sorayım ya..
benim adetler de genelde kan pembemsi yada koyu kırmızı akardı..
bu ayki çok farklı..
koyu kahveyi geçtim resmen siyah akıyo ya
sizce neden olabilir ya:18::18:

Son düzenleme:

benimde önceki kimyasal gebelikte ovulasyondan sonra 8.gün de çıkmıştı..
kanda da 19,5 falan çıkmıştı..
ama adet tarihimden 2 gün önce pembe kanam ile gitti

benimde önceki kimyasal gebelikte ovulasyondan sonra 8.gün de çıkmıştı..
kanda da 19,5 falan çıkmıştı..
ama adet tarihimden 2 gün önce pembe kanam ile gitti

yarin bende bir kan testi daha yaptiricam... 3. testim olucak bat normalde bugun oyuzden bakalim
en buyuk korkum o hep dua ediyorum oyle bisi olmasin diye ama hayirlisi...
olursada elden gelen bisi yok...

Kızlarrrr bende sabah yine deli gibi test yaparım ayrıca bugün ayın 4ü benim bata daha 8 gün varmış ben hep bugün 5 i sanıyorum daha yarın 7 gün var desenizeeeee ben şimdi dayanamayıp bir test daha yapıp gelem

dur kız şimdi yapma yarın sabah yaparsınn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…