- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.701
kizlar benim persembe gunu baslayan adet birbucuk iki gun surdu ama bildigimiz adet kanamasi degildi sanki biryeriniz kesilir ya o kana benziyordu, ondan sonraki gunlerde pembemsi kahverengi gibi oldu ptesi aksamindan beri bisi yok bu ilk defa basima gelen birsey o yuzden cok tuhafima gitti.ptesi oglen test yaptim negatif cikti,
sat 20 ocakti sizce benim dr gitmem gerekir mi
bebek canım sana bır sorumdaha olacak tabı tum hamılelerı ama utanıyorum... vajına kısmında farklı bır hıs yaşıyonmu? cok özür dilerim ama meratan yazyım dedım bende onu yasıyorundacok utandım yaa
akıntıyı sormayı unuttum onun durumu ne peki.. az mıydı ? bide üşüme filn varmı ayakta olsun vücutta olsun ?
Bebekim hayırlı olsun canım yaa dur listene beni de ekle:))))
Iyi akşamlar kızlar. Bat 2 gün var dayanamadım can sıkıntısı test aldım:)))
Hopluyorum zipliyorum korkuyorum hep en azından rahat davranırım dedim sabah yapacağım:))
canım yumurtlama gunlerınden sonra akıntın oldumu hiç? o ağrı bende de oldu hala da oluyo :26:
kızlar bişi diyimmi hazirana kadar burda herkez kalcak kapanışıda ben yaparım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
üsüme cok var kuzum ben normalde de cok usurum kansızım ama bu daha baska usume akıntı yumurtlamadan sonra oldu adete yakın kesildi
nasıl bi his yaşıyosun canım...:26:
ya bu ovülasyon testi bu kadar etkili mi gerçektenn... bi de bu silkelenme nası oluoo ben çok cahil kaldım beee:)
Allah sesini duysun canim yaa
benim durumuma gelince adet oldum desem adete benzemiyordu hamileyim desem ptesi testte cikmadi
umidimi kaybettim desem oda degil karmancorman oldum
idrar testimi kan testimi yaptın cnm
eger idrar ise bence sen yarın sabah da bıdaha yap derım
benim yumrutlamadan sonra hiç durmadan akıntım oldu ,kasıklarım bi sağ bi sol agrı oluyo böyle zonkluyomuş gibi garip, belim çatlıyo zaten göğüslerim hassas değil sızım sızım sızlıyo gerçi bugun kesildi ağrı gibi bişe oldu ve bugun itibariyle midem taş gibi bide dün muydu hatırlamıyorum pembe bi leke geldi az kaldı ama zaman geçmiyo sanki test yapmamk için zorluyorum kendimi gerçi benim 8-9 çift çizgi vardı ıkısınde de çalıştık ama hayırlısı bilemedimama senin haberini alacagımdan emindimmmmm maşallah guzel arkadasıma benim
sert olmuş gıbı birde serın hısedıyorum ama öyel dedıl
idrar testi yaptim tatlim
oglen yaptim ptesiydi
o zamandan esim surati asik geziyor sanki elimden bisi geliyorda ben yapmiyorum tovbe tovbee
hadi bir soruda benden
sivilce vs cıkarırmıydın regln once ve sımdıde cıakrdınmı
inşşşşş cnımmm hazındada senden güzell haber alcazzzz
ya bu ovülasyon testi bu kadar etkili mi gerçektenn... bi de bu silkelenme nası oluoo ben çok cahil kaldım beee:)
bende yumuşak hissediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?