HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

idrar testimi kan testimi yaptın cnm
eger idrar ise bence sen yarın sabah da bıdaha yap derım

kızlar bişi diyimmi hazirana kadar burda herkez kalcak kapanışıda ben yaparım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah sesini duysun canim yaa

benim durumuma gelince adet oldum desem adete benzemiyordu hamileyim desem ptesi testte cikmadi
umidimi kaybettim desem oda degil karmancorman oldum

ya bu ovülasyon testi bu kadar etkili mi gerçektenn... bi de bu silkelenme nası oluoo ben çok cahil kaldım beee:)

o işden sonra eşim ayaklarından tutuyor yukarı kaldırıp sallıyor seni bi sag bi sol

Allah sesini duysun canim yaa

benim durumuma gelince adet oldum desem adete benzemiyordu hamileyim desem ptesi testte cikmadi
umidimi kaybettim desem oda degil karmancorman oldum

aminnn canım ister kanda baktır bi şüphen varsa stresdebnde kesilebilir

canımm benim cok güzel belirtiler bunlar insallah bebişin seninledir kasık agrısı zonkluyomus batıyomus gibiydi benimde bide gaz ve kabızlık problemi yasıyorum ben unutmadan söliyimmsimdi sizin bebiş haberlerinizle halaylar cekicem ben ayaklarım patlayana kadar allahım hepinize nasip edicek hayırlısıylaaa

idrar testi yaptim tatlim
oglen yaptim ptesiydi
o zamandan esim surati asik geziyor sanki elimden bisi geliyorda ben yapmiyorum tovbe tovbee

hım anladım cnm pazartesı yaptıysan ckardı herhalde ama sen bır ıkı gune terar test dene tamamen sokulmezsen
sankı senın elınde demı anlayıslı olamıyorlar demı :S

Ben de yeni sayılırım ,güzel bir ortam ,Yeni anne adayı hamile arkadaşlar tebrik ederim ,darısı başımıza

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 6 ziyaretçi)
elif_ozy, OZSER0801, Sezggi, su625, binnur1, su_sisesi, Beebeek, nesrin6868+, Layle, jalesu, tazebahar, roze

wuuuuuuuu baya kalabalığız kızlarrrr,

inşşşşş cnımmm hazındada senden güzell haber alcazzzz

evet nesss haziranda en guzel haber senden gelecek vee sonra da hamileliğin yaşattıklarını konusucazzz

ya bu ovülasyon testi bu kadar etkili mi gerçektenn... bi de bu silkelenme nası oluoo ben çok cahil kaldım beee:)

canım eger yumurtlama problemın yoksa herşey normalse ovulasyon testi senin ne zaman yumurtladıgını gosterıyo çift çizgiyi gordugun gunleri iyi degerlendirrisen de şansın çok yukselıyo , silkeletme işini ben yaptırmadım yaptıramamda ama ne yalan soyleyım ayaklarımı yukarıya dıktıkten sonra kenim sallıyorum kalçamı komik oluyo ama napalım her yol mübah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…