- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.021
Benim son adet 5 hazirandi ondan oyle kuzucum benimde ovulasyon 21 haziran ama :)) benim adetler 30 gunde bir senin 28 mi??
Kızları benim bu testteeee ikinci çizgiiiii çıktı ama ekleyemedimmmm yarın ekleyeceğimmmm ama Varlaaaaa yok arası
Sevoşş mailine bak
evet giremedim girmedim öle bişiler oldu işte :) ama baktım eskilerden bi sen varsın kimseyi tanımıyorum kimsede bna slm vermediAaaa canim nerelerdesin neler yapiyosun ozledim valla senii :)) cok sevindim tekrar gordugume arada girip senin profile bile baktim ama hic girmedin sen(
evet giremedim girmedim öle bişiler oldu işte :) ama baktım eskilerden bi sen varsın kimseyi tanımıyorum kimsede bna slm vermedilistede isimlerimiz bile yok artk :26:naptın peki sen başladın mı artk bebek çalışmalarına yeniden bnde hala bişi yok
topiğe uzun süre girmeyenleri ortak alınan karar sonucu sildim. yeni gelenler vardı ve listenin en başlarındakiler uzun süredir gelmemişlerdi. dilersen seni tekrar eklerim batını bildirirsin. sen direk beebeek e selam verince bizde çekimser kaldık haliyle. hoşgeldin aramıza arkadasım dilerim bu ay senin ayın olur :)
evet giremedim girmedim öle bişiler oldu işte :) ama baktım eskilerden bi sen varsın kimseyi tanımıyorum kimsede bna slm vermedilistede isimlerimiz bile yok artk :26:naptın peki sen başladın mı artk bebek çalışmalarına yeniden bnde hala bişi yok
dilimin ucunda aft çıkmış çok acıyo yaa bişey yerken çok fena yanıyo(
evet topiği nesrinle birlikte açmıştık subat topiğini bırakıp burayı açmıştık ama snra bn girmedim digerleride size bırakmışlar iyide yapmışlar topiği ilerletmişsiniz sevindimslm kızlar dedim ama nese bn öle takılmam hoşbulduk inş hepimizin ayı olur dielim ozaman
ay ben yarın bakarım testi yapayımda pozitif çıkarsa bakarım :))
sen bana ilkindede çok emindin ve çıktı bundada eminsin inşallah yine yanılmazsın kuzummm :))
ilk hamileliğimde bende öyleydim topik açıldı 2 gün sonra hamilelik müjdemi vermiştim uğurlu geliyo herkese maşallah
Kızları benim bu testteeee ikinci çizgiiiii çıktı ama ekleyemedimmmm yarın ekleyeceğimmmm ama Varlaaaaa yok arası
Evet canim kimseler girmiyo artik eskilerden sezgii var tacyaprak var sen tanirsin onlari ikiside hamile:))bende yine basladim 3 ay korunduktan sonra calismaya hatta bugun beklemedigim kirmizilar gelmedi cok sevindim test yaptim 2 gun once silik cizgi cikti yarin sabah yine yapicam insallah pZtesi gelmezse de kan testi yaptiricam :)sen neler yapiyosun isten ayrilmistin evdemisin hala??bebek calismalarina devam dimi varmi yeni gelismeler??
inşallah arkadasım dualarla taktiklerle tavsiyelerle herkesi hamile bıraktık herkesin ikonları değişti sıra bize geldi artık
Bebegim sen hala bisey yiyomusun kii:)))
:) ay içime doğuyorsun sekerim
Kız whatsuptan at
inş cnm inşş gelir artk göbişler bebiş olur umarım artk yorgunum herkes hamişim dio bakıyorum bi bn kaldım sanki çevremde hamiş olmayan buda bi burukluk yapıo insanaaama hep umut var işte bi sonraki aya topluyoruz olana kdrda calısmaya devam
Ayaklarım bacaklarım sumo güreşçileri gibi
ablamı hatırlıyorumda 39 numara olan ayakları 41 e çıkmıştı terlik bile bulamıyodu ayağına
Allah'tan 35 36 ile yola başladık 37 dar geliyo akşamları artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?