HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kızları benim bu testteeee ikinci çizgiiiii çıktı ama ekleyemedimmmm yarın ekleyeceğimmmm ama Varlaaaaa yok arası

Aaaa canim nerelerdesin neler yapiyosun ozledim valla senii :)) cok sevindim tekrar gordugume arada girip senin profile bile baktim ama hic girmedin sen (
evet giremedim girmedim öle bişiler oldu işte :) ama baktım eskilerden bi sen varsın kimseyi tanımıyorum kimsede bna slm vermedi listede isimlerimiz bile yok artk :26:naptın peki sen başladın mı artk bebek çalışmalarına yeniden bnde hala bişi yok

topiğe uzun süre girmeyenleri ortak alınan karar sonucu sildim. yeni gelenler vardı ve listenin en başlarındakiler uzun süredir gelmemişlerdi. dilersen seni tekrar eklerim batını bildirirsin. sen direk beebeek e selam verince bizde çekimser kaldık haliyle. hoşgeldin aramıza arkadasım dilerim bu ay senin ayın olur :)

evet topiği nesrinle birlikte açmıştık subat topiğini bırakıp burayı açmıştık ama snra bn girmedim digerleride size bırakmışlar iyide yapmışlar topiği ilerletmişsiniz sevindim slm kızlar dedim ama nese bn öle takılmam hoşbulduk inş hepimizin ayı olur dielim ozaman

Evet canim kimseler girmiyo artik eskilerden sezgii var tacyaprak var sen tanirsin onlari ikiside hamile:))bende yine basladim 3 ay korunduktan sonra calismaya hatta bugun beklemedigim kirmizilar gelmedi cok sevindim test yaptim 2 gun once silik cizgi cikti yarin sabah yine yapicam insallah pZtesi gelmezse de kan testi yaptiricam :)sen neler yapiyosun isten ayrilmistin evdemisin hala??bebek calismalarina devam dimi varmi yeni gelismeler??

inşallah arkadasım dualarla taktiklerle tavsiyelerle herkesi hamile bıraktık herkesin ikonları değişti sıra bize geldi artık

:) ay içime doğuyorsun sekerim

Kızları benim bu testteeee ikinci çizgiiiii çıktı ama ekleyemedimmmm yarın ekleyeceğimmmm ama Varlaaaaa yok arası

Kız whatsuptan at

evet cnm evdeyim nasıl olsun aynı hersey devam tebi çalışmalara ama bebiş yok gecen gittim yeni bi dr oda hiç bi sorun göremedi sadece rahim biraz arkaya doru dedi ama bölede cok hamiş kalan var dedi bide rahim içinde 1.4 büyüklüğünde miyom mu kist mi bişi var dedi ama yumurtamda çatlaktı ozaman belki olur bebe olmassa adette gel dedi işte bnde bgn 28.günümdü test yaptım tek çizgi cıktı morel cöktü bnde bianda kendimi 4 ay sonunda buraya atıverdim yne inş sende vardır hamişsindir cnmmm

inşallah arkadasım dualarla taktiklerle tavsiyelerle herkesi hamile bıraktık herkesin ikonları değişti sıra bize geldi artık

inş cnm inşş gelir artk göbişler bebiş olur umarım artk yorgunum herkes hamişim dio bakıyorum bi bn kaldım sanki çevremde hamiş olmayan buda bi burukluk yapıo insanaa ama hep umut var işte bi sonraki aya topluyoruz olana kdrda calısmaya devam

Bebegim sen hala bisey yiyomusun kii:)))

ay valla kuzum durdum durdum ama dayanamadım uyuyamıyorum bile midem kazınıyo eşime mesaj attım bana tost al diye oda gecenin bu saatinde nerde bulcam açık tostcu dedi cevap vermedim bulsun getirsin böyleyim ben geceleri kazınıyo midem

:) ay içime doğuyorsun sekerim

Kız whatsuptan at

yirim o içini

evet hayatım ya malesef her ay anne olmayı umut ediyoruz ama kırmızıları görünce çöküyoruz moralmen. dilerim bundan sonra bizde gerine gerine hamileyim der keyfini çıkarırız o günlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…