- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.041
yuh
35 numara ayakmı olur len bebek patiği gibi
Benim gelinlik ayakkabım 35 Di kızlar küçücük ayak nasıl isim sığırcan diyodu :)
Oğlumu gördüm rüyamda Kara kuru birşeydi ufacık emzirdim uyuttum onu uyandım oğlum nasıl tekmeliyo sabahlarında hiç oynamazdı hissetti herhalde ay çok güzeldi ya
kıs niye öyle diyon benimde 35 ayaklarım şimdi biraz kilo alınca 36 da olmaya başladı ama 35.5 tam geliyor
ayyyy ne güzelll kuzum yaaa cok duygulandım bend.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin paşamızı
belki benim damadım olur
Oğlumu gördüm rüyamda Kara kuru birşeydi ufacık emzirdim uyuttum onu uyandım oğlum nasıl tekmeliyo sabahlarında hiç oynamazdı hissetti herhalde ay çok güzeldi ya
annesi sen simdi niye oglusuna kara kuru diyosunmasallah sizi ...
kuzummmm bence bu bayagı sılık bebekkkınkı maasalah cok belrgın
Hep sarı oğlum olsun dedim ama rüyalarımda esmer çıkıyor :) bide ufacık zayıfı 2 2 buçuk anca var yok :)
ben hamile olduğumu öğrendiğimde sevoşun ovulasyon testinden çok daha fazla siliktiii ,bayağı silik bu değil yani :)
yok yok cimcime hamis ama inatla negatif dusunmekte israrli ... :)
su kan testinde bir gorusunde insallah ozman rahatlicak ve inanicak galiba
Kizlar bu arada sabah son kantestini yaptirdim. 360.34 cikti.
artik doktor randevusunu beklicem hayirlisi ile keseyide gorursem 1 hafta sonra daha rahatlicam.
1. pazartesi 60 2. carsamba 115 3. bugun 360 kotu degil heralde..
ruyalarin tersi cikarmis... desene kivanc tatlitug gibi yakisikli bir oglusun annesi olcan
isin zor valla kapida gelin adaylari :)
amann sari olsun esmer olsun saglikla dogsunda gerisi onemli degil... her turlu dunyanin en yakisikli oglu olcak nasilsa :)
günaaaydınnnnnnnnnnn :)
mayoları değişmeye nişantaşına sonradaa sınava gidiciyiimmmm:44:
internetten bu popoya mayo alırsaaaam böyle oluur işteee
ay bilmiyorum uyandıramadımda mesaj atıyorm uyanmıyo test yapıcak onu bekliyorum çıkıcam evden çıkamıyorum
Kizlar bu arada sabah son kantestini yaptirdim. 360.34 cikti.
artik doktor randevusunu beklicem hayirlisi ile keseyide gorursem 1 hafta sonra daha rahatlicam.
1. pazartesi 60 2. carsamba 115 3. bugun 360 kotu degil heralde..
uyandırdım tamam ahhaolmadı mı kız ay neyse yerıne gıdıp degısebılıorsun en azından sonra koy fotolarını bızde bakak benımde almam lazım bayrama kadar
buarada nısantaına gelmısken gel balmumcudayım ben kahvaltı ıkram edeyım sana
ayy uykucu yaa gece 12 de kadınlar kulubunde ıdı uyanamadı demekkı su dokup gelsek ustuneD:
evet cnm evdeyim nasıl olsun aynı hersey devam tebi çalışmalara ama bebiş yok gecen gittim yeni bi dr oda hiç bi sorun göremedi sadece rahim biraz arkaya doru dedi ama bölede cok hamiş kalan var dedi bide rahim içinde 1.4 büyüklüğünde miyom mu kist mi bişi var dedi ama yumurtamda çatlaktı ozaman belki olur bebe olmassa adette gel dedi işte bnde bgn 28.günümdü test yaptım tek çizgi cıktı morel cöktü bnde bianda kendimi 4 ay sonunda buraya atıverdim yneinş sende vardır hamişsindir cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?