HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Oğlumu gördüm rüyamda Kara kuru birşeydi ufacık emzirdim uyuttum onu uyandım oğlum nasıl tekmeliyo sabahlarında hiç oynamazdı hissetti herhalde ay çok güzeldi ya

kizlar merhaba. sızden bı sey sorucam lutfen bılgısı olan yazsın aranızda hıc DUPHASTON ılacı kullanan oldumu? ve ya arkadaslarınızdan kımse kullandımı? bende adet duzensızlığı vardı doktorum bana bu ilacı kullanmamı tavsıye edtdi.yinede hic kullanan olub faydasını gören varmı deye merak ediyorum)

Merhaba,

Ben yeni katıldım aranıza. Her ay anne olmayı umutla bekleyenler başlığını okuyunca içim bi tuhaf oldu çünkü bu ay dış gebelik geçirdim ve hala iyileşmiş değilim maalesef Dış gebelik ihtimali %1 deniliyor nasıl tutturdum vallahi inanamıyorum en kötüsü bir daha geçirme ihtimalinin yükselmesi ve her seferinde 6 ay beklemek gerekiyormuş...Başına gelen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa tecrübelerini çok sevinirim...

Benim gelinlik ayakkabım 35 Di kızlar küçücük ayak nasıl isim sığırcan diyodu :)

kıs niye öyle diyon benimde 35 ayaklarım şimdi biraz kilo alınca 36 da olmaya başladı ama 35.5 tam geliyor

Oğlumu gördüm rüyamda Kara kuru birşeydi ufacık emzirdim uyuttum onu uyandım oğlum nasıl tekmeliyo sabahlarında hiç oynamazdı hissetti herhalde ay çok güzeldi ya

ayyyy ne güzelll kuzum yaaa cok duygulandım bend.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin paşamızı
belki benim damadım olur

Ay ne güzel gelir Aydın'dan alırız kızını :) âmin canım sagol
Valla ayaklar küçük daha ii gibi ama bazen cocuk bölümünden ayakkabı aldığım oluyor benim :)

Kizlar bu arada sabah son kantestini yaptirdim. 360.34 cikti.
artik doktor randevusunu beklicem hayirlisi ile keseyide gorursem 1 hafta sonra daha rahatlicam.

1. pazartesi 60 2. carsamba 115 3. bugun 360 kotu degil heralde..

Hep sarı oğlum olsun dedim ama rüyalarımda esmer çıkıyor :) bide ufacık zayıfı 2 2 buçuk anca var yok :)

ruyalarin tersi cikarmis... desene kivanc tatlitug gibi yakisikli bir oglusun annesi olcan
isin zor valla kapida gelin adaylari :)
amann sari olsun esmer olsun saglikla dogsunda gerisi onemli degil... her turlu dunyanin en yakisikli oglu olcak nasilsa :)

günaaaydınnnnnnnnnnn :)
mayoları değişmeye nişantaşına sonradaa sınava gidiciyiimmmm:44:
internetten bu popoya mayo alırsaaaam böyle oluur işteee

Kizlar bu arada sabah son kantestini yaptirdim. 360.34 cikti.
artik doktor randevusunu beklicem hayirlisi ile keseyide gorursem 1 hafta sonra daha rahatlicam.

1. pazartesi 60 2. carsamba 115 3. bugun 360 kotu degil heralde..

oo daha ne olsun kuzum katlanarak ılerlıyor bence gayet ıı artık sımdı 360 ıse 3 4 gune kese gorunur
ay ıcın rahatlar senınde ınsallah

ayy ınsallah
tabıkı saglıklı olsunda ne bılım hep sarısın olsun cocugum derdım ama esım benım bebeklıgım esmer bana benzıcek dıo ınatlasıyor benımle
ayy kız annelerı sıkayete gelır artık

günaaaydınnnnnnnnnnn :)
mayoları değişmeye nişantaşına sonradaa sınava gidiciyiimmmm:44:
internetten bu popoya mayo alırsaaaam böyle oluur işteee

olmadı mı kız ay neyse yerıne gıdıp degısebılıorsun en azından sonra koy fotolarını bızde bakak benımde almam lazım bayrama kadar
buarada nısantaına gelmısken gel balmumcudayım ben kahvaltı ıkram edeyım sana

ay bilmiyorum uyandıramadımda mesaj atıyorm uyanmıyo test yapıcak onu bekliyorum çıkıcam evden çıkamıyorum

ayy uykucu yaa gece 12 de kadınlar kulubunde ıdı uyanamadı demekkı su dokup gelsek ustune D:

uyandırdım tamam ahha
oldu aslında ama emrahtan veto geldi poponun yarısı neden dışarda diiyo büyük ondan dedim
hamile mayosu bide çok harika şeyler var gidiyim bakiyim sende ordan al hatta izin al 1 saat birlikte gidelimm şimdi

Son düzenleme:

Canim zamani gelmiyo demekki daha hicbi problem olmamasi da iyi bi sey esinde de problem yok dimi sperm testi yaptirmismiydi??bat ne zaman senin??belki de oldu ama testte cikmadi daha kirmizilar gelmedigi surece umut var bence:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…