HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Kizlar bu arada sabah son kantestini yaptirdim. 360.34 cikti.
artik doktor randevusunu beklicem hayirlisi ile keseyide gorursem 1 hafta sonra daha rahatlicam.

1. pazartesi 60 2. carsamba 115 3. bugun 360 kotu degil heralde..

Cok iyi artis canim icini ferah tut yakinda keseyi gorursun:)) ne zaman gitmeyi dusunuyosun dra??

Hep sarı oğlum olsun dedim ama rüyalarımda esmer çıkıyor :) bide ufacık zayıfı 2 2 buçuk anca var yok :)

Bebegim senin oglusun esmer olmaz bence senin gibi beyaz tenli pamuk anneden hic sanmam :)))ama esmer olursa da olsun erkekde esmer iyi oluyo sonra bide kizin olur sana benzer o da sari olur :))

Gunaydin kizlarr:)) cok guzel bi gun olsun insallah bugun :))

gunaydın canım ınsallah musmutlu gun cok guzel haberler olur

:)hahaa canım 11 de gorusmem var olmasa gelırdım ha :S
11 de yerıme eleman arıyoruz ya onun ıcın gorusmeye kız gelecek

Bebegim senin oglusun esmer olmaz bence senin gibi beyaz tenli pamuk anneden hic sanmam :)))ama esmer olursa da olsun erkekde esmer iyi oluyo sonra bide kizin olur sana benzer o da sari olur :))

ayy agzın bal yesın oglum kocama cekerse bende kızı kendıme cektırırrım ınsallah

12 gibi orda olurum kuşuum ben zaten ayarlarsan gel öğleye denk geliyo hemm

:) ayy saolun valla kizlar icimi rahatlattiniz. bugun bide biraz akintim var hafif kahve gibi biraz gerginim ama normal diyolar.

kırmızı olmadığı sürece sorun yok ama progestan alıp eczaneden kullanabilrsin günde 3 defa tok benmde kahve akıntm olmuştu dr bunu verdi gerçi herkese bunu veriyolar

12 gibi orda olurum kuşuum ben zaten ayarlarsan gel öğleye denk geliyo hemm

kusum oglen yemegı ıcın cıkabılırım ozaman 11 de gorusme vakıtlı gelır cıkarsa cıkarım beraber yerız yemegı sen oradan nereye gececeksın yanı mecıdıyekoy falansa daha ıı olur benım ıcın nasıl gecıceksın gerı ıse

beebeek
bu sabah test yokmu.???

Evde test yoktu canim simdi esim almaya gitti ilk idrarla olamicak tutamadim ama olsun yapicam yinede:)kahve akintiyi kafana takma canim gizem de soylemis zaten kirmizi olmadigi surece problem yok ama dinlen sen bol bol cok gezinme ayakta

Tabii kuzum yaa cok ara vermeden bi kiz dogurursun biri anneye biri babaya benzer adaletli bi aile olur hemm bak bak anneye bak cocuklari hep kendine benzetmis demezlerrr:)))oyyy kuzumu bi dogurda bakalim kime benziyomus:))

Evde test yoktu canim simdi esim almaya gitti ilk idrarla olamicak tutamadim ama olsun yapicam yinede:)kahve akintiyi kafana takma canim gizem de soylemis zaten kirmizi olmadigi surece problem yok ama dinlen sen bol bol cok gezinme ayakta

bırsey tuketmemeye bak o zaman cnm konsantresı bozulmasın

Tabii kuzum yaa cok ara vermeden bi kiz dogurursun biri anneye biri babaya benzer adaletli bi aile olur hemm bak bak anneye bak cocuklari hep kendine benzetmis demezlerrr:)))oyyy kuzumu bi dogurda bakalim kime benziyomus:))

hakıkaten bırını dogurdukda ıkıncısı kaldı DDD
bıde adaletlı davranmaya calısıyoruz hahaha
rabbım saglık sıhat versın onlara

geçmiş olsun arkadasım inşallah bir an önce toparlanırsın dış gebelik olduğunu onayladımı doktor nasıl anladınız ve ne kadar süre beklediniz yada birkaç doktora göründünmü

yok yok cimcime hamis ama inatla negatif dusunmekte israrli ... :)
su kan testinde bir gorusunde insallah ozman rahatlicak ve inanicak galiba

negatif diyosam negatiftir

ayy uykucu yaa gece 12 de kadınlar kulubunde ıdı uyanamadı demekkı su dokup gelsek ustune D:

ayol napim gece uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum

evet ozellikle cimcime bu konuda super.... :)

kulaklarımı çınlatmayın uleeeeeennn uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…