- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.061
Kizlar bu arada sabah son kantestini yaptirdim. 360.34 cikti.
artik doktor randevusunu beklicem hayirlisi ile keseyide gorursem 1 hafta sonra daha rahatlicam.
1. pazartesi 60 2. carsamba 115 3. bugun 360 kotu degil heralde..
Hep sarı oğlum olsun dedim ama rüyalarımda esmer çıkıyor :) bide ufacık zayıfı 2 2 buçuk anca var yok :)
Gunaydin kizlarr:)) cok guzel bi gun olsun insallah bugun :))
uyandırdım tamam ahha
oldu aslında ama emrahtan veto geldi poponun yarısı neden dışarda diiyo büyük ondan dedim
hamile mayosu bide çok harika şeyler var gidiyim bakiyim sende ordan al hatta izin al 1 saat birlikte gidelimm şimdi
Bebegim senin oglusun esmer olmaz bence senin gibi beyaz tenli pamuk anneden hic sanmam :)))ama esmer olursa da olsun erkekde esmer iyi oluyo sonra bide kizin olur sana benzer o da sari olur :))
gayet iyi tatlııııımm :))
ben hamile olduğumu öğrendiğimde sevoşun ovulasyon testinden çok daha fazla siliktiii ,bayağı silik bu değil yani :)
gunaydın canım ınsallah musmutlu gun cok guzel haberler olur
:)hahaa canım 11 de gorusmem var olmasa gelırdım ha :S
11 de yerıme eleman arıyoruz ya onun ıcın gorusmeye kız gelecek
ayy agzın bal yesın oglum kocama cekerse bende kızı kendıme cektırırrım ınsallah
:) ayy saolun valla kizlar icimi rahatlattiniz. bugun bide biraz akintim var hafif kahve gibi biraz gerginim ama normal diyolar.
12 gibi orda olurum kuşuum ben zaten ayarlarsan gel öğleye denk geliyo hemm
kırmızı olmadığı sürece sorun yok ama progestan alıp eczaneden kullanabilrsin günde 3 defa tok benmde kahve akıntm olmuştu dr bunu verdi gerçi herkese bunu veriyolar
beebeek
bu sabah test yokmu.???
gunaydın canım ınsallah musmutlu gun cok guzel haberler olur
:)hahaa canım 11 de gorusmem var olmasa gelırdım ha :S
11 de yerıme eleman arıyoruz ya onun ıcın gorusmeye kız gelecek
ayy agzın bal yesın oglum kocama cekerse bende kızı kendıme cektırırrım ınsallah
Evde test yoktu canim simdi esim almaya gitti ilk idrarla olamicak tutamadim ama olsun yapicam yinede:)kahve akintiyi kafana takma canim gizem de soylemis zaten kirmizi olmadigi surece problem yok ama dinlen sen bol bol cok gezinme ayakta
bırsey tuketmemeye bak o zaman cnm konsantresı bozulmasın
Tabii kuzum yaa cok ara vermeden bi kiz dogurursun biri anneye biri babaya benzer adaletli bi aile olur hemm bak bak anneye bak cocuklari hep kendine benzetmis demezlerrr:)))oyyy kuzumu bi dogurda bakalim kime benziyomus:))
Aminnn canim:))hakıkaten bırını dogurdukda ıkıncısı kaldıDDD
bıde adaletlı davranmaya calısıyoruz hahaha
rabbım saglık sıhat versın onlara
bebekımmmm ya sen gercekten hamıssın arkadasım ınan buna :)
Aminnn canim:))
İnsallah kuzumcum sen testini eklesene hadii:))
Merhaba,
Ben yeni katıldım aranıza. Her ay anne olmayı umutla bekleyenler başlığını okuyunca içim bi tuhaf oldu çünkü bu ay dış gebelik geçirdim ve hala iyileşmiş değilim maalesefDış gebelik ihtimali %1 deniliyor nasıl tutturdum vallahi inanamıyorum en kötüsü bir daha geçirme ihtimalinin yükselmesi ve her seferinde 6 ay beklemek gerekiyormuş...Başına gelen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa tecrübelerini çok sevinirim...
yok yok cimcime hamis ama inatla negatif dusunmekte israrli ... :)
su kan testinde bir gorusunde insallah ozman rahatlicak ve inanicak galiba
ayy uykucu yaa gece 12 de kadınlar kulubunde ıdı uyanamadı demekkı su dokup gelsek ustuneD:
evet ozellikle cimcime bu konuda super.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?