- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.081
müüüüüüjjjjdeeeeeeeeee
çöp kutum hamileeeeeeeeee
günaydın kızcelerim sabah test yaptım ne aldım ebemin selamını
benim yaptığım testler negatif çıkıyo çöpe attıklarım pozitif çıkıyo benim çöp kutusu bu ay benden hızlı davrandı sanırsam
kuzum sen bunlari cope atmadan duramiyor musun anlasildi... ee tebrik ederiz ozaman cop kutunu
koy bi yere beklesin... kac dakka sonra yine belirdi pozitif??
kusum oglen yemegı ıcın cıkabılırım ozaman 11 de gorusme vakıtlı gelır cıkarsa cıkarım beraber yerız yemegı sen oradan nereye gececeksın yanı mecıdıyekoy falansa daha ıı olur benım ıcın nasıl gecıceksın gerı ıse
yok kirmizi degil :) yan etkisi fln yok dimi?? eger ole ise simdi aldiririm hmn
valla dikkat etmedüm gülüm yaa zaten sabah yaptım 2 dk bekledim çizgi çıkmadı gittim yattım anca uyanıyorum işte
Kizlar ben hamile degilim yaa test o kadar silik ki artik koyulasmasi gerekirdi koyulasmiyo karnim da agriyo hastalanmam yakin heralde(hayirlisi hakkimizda 2-3gune kesin belli olur:))
Kizlar ben hamile degilim yaa test o kadar silik ki artik koyulasmasi gerekirdi koyulasmiyo karnim da agriyo hastalanmam yakin heralde(hayirlisi hakkimizda 2-3gune kesin belli olur:))
Hadi bakalim canimm hayirlisi eklesene buraya bakalim bizde:))insallah seninle bebegin kuzum yaa insallah :))
alemsin sabah sabah iyi güldüm, ama benimde bu ay aynı şey başıma geldi bir gün sonrada çizgi ortadan kayboldu ,eşimede hata göstermiştim bayağı belirgin demişti :)müüüüüüjjjjdeeeeeeeeee
çöp kutum hamileeeeeeeeee
günaydın kızcelerim sabah test yaptım ne aldım ebemin selamını
benim yaptığım testler negatif çıkıyo çöpe attıklarım pozitif çıkıyo benim çöp kutusu bu ay benden hızlı davrandı sanırsam
yaaaaa üzme kendını bebegım ayrıca bu ne umutsuzluk bız mıkroskopla görülen cizgiye seviniyoruz :) senıın yaptıgına bakkk
Amaann ne biliyim bebegim yaa artik akisina biraktim test de yapmicam sadece adet olup olmucagimi bekliycem :))
alemsin sabah sabah iyi güldüm, ama benimde bu ay aynı şey başıma geldi bir gün sonrada çizgi ortadan kayboldu ,eşimede hata göstermiştim bayağı belirgin demişti :)
kızlar akşam kocam geldi çok duygusal bi konuşam yaptı bana
çok heyecanlı ve sevinçli geldim eve dedi
neden dedim
arkadaslarıyla çocuk muhabbeti yapmışlar babalığın nasıl bi heyecan olduğunu ilk adımlarını ilk kelimelerini anlatmışlar güldüğü zaman neler hissettiklerini anlatmışlar.
benim kocam ilk kez bana çocuk yapmamız lazım dedi
sonrada 5 sene daha süren var ama yaşına göre dedi
bende çocuk öyle ha deyince camdan bakkala sepet sarkıtır gibi olmuyo dedim
o ne demek dedi
yani benim yumurtlama günlerim oluyo ama sen o günlerde ya geç geliyosun yada erkenden yatıp uyuyosun hep boş geçiriyoruz yumurtlama günlerimde özellikle beslenmemize dikkat etmemiz ve çalışmamız lazım dedim
tamam bidahaki ay yaparız o zaman dedi
sonra çocuk planlarından bahsetti
aaaayyyyy çok duygulandım beaaaaa dur ağliim acık
bizler ne oluyoruz büyük teyzemidünküyle kıyaslıyorum ikiside aynı olmuş yok yaa çöp kutusu kesin hamile olsun yavrusunuda banyoya koyarım.....
ayyyy ben şimdi annanemi oluyorum çok heyecanlıyım
canım hemen olumsuz dusunme ya yada sen artık gıt kana ya boyle olmaktan cok daha ııdır ozel hastane yokmu oralarda
ohh ne guzel kız ıste hazır hıssedıor adam kendını cok ıı bısı bu ıkınızde ıstıorsunuz artık tek ıs bebısın gelmesı kı oda yolda leylek sepetıden dusurmek uzere yuvanızın ustune
p.tesi birlikte gideriz kana gülümmm benimde yarın son günüm yarında olmazsam artık kesin gitcem
yok gülüm eklemicem bu sefer.
yarında yaparım o zaman eklerim yada kan sonucumu eklerim varsa bişey
bizler ne oluyoruz büyük teyzemi
yok ya cici annane niye oluyoruz kumamıyız biz , büyük teyze iyide yaaaaa kendimi yaşlanmış hissettim.evet sanırım öyle yada cici annane
Tamam canim bekleyelim bakalim sonuc ne olucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?