HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu doktorlara ulasmak olumden beter .... ya hastalari olur yaa dogumlari
aksam yola cikicam 2 gun yokum yurtdisinda olcam. sonuclarimi soleyip akinti fln bilgisi vercektim...
arada ulasasin pasalara ...
napsam acaba yaa ??

Aslinda cok umutluyum hala belki de ondan gidemiyorum kana:))umut etmek bile guzel bekliyim azcik daha iyice gecsin adet belki de 1-2 gun gecikmeli gelicektir gelmezse gidicem canim:))

bu doktorlara ulasmak olumden beter .... ya hastalari olur yaa dogumlari
aksam yola cikicam 2 gun yokum yurtdisinda olcam. sonuclarimi soleyip akinti fln bilgisi vercektim...
arada ulasasin pasalara ...
napsam acaba yaa ??

sapıgı ol ulasana kadar ara yakınsa gıt derım akıntın var kahve ılacı sorarsın en azından

Aslinda cok umutluyum hala belki de ondan gidemiyorum kana:))umut etmek bile guzel bekliyim azcik daha iyice gecsin adet belki de 1-2 gun gecikmeli gelicektir gelmezse gidicem canim:))

bence sen kesın kesın hamılesın bosuna hıc stres yapma kendıne sekerım
gecıkmelı falan gelecek bısı yok yanı

sen %90 hamilesin gülüm
inşallah pazartesi alacaksın müjdeyi

Oyleyse testte neden cikmiyo dogru duzgun diye kafam cok karisiyo yaa belki de gozlerim bana oyun oynuyo cizgi var gibi goruyorum :))zaten hemen kesinlikle cikmiyo illa aradan zaman gecmesi gerekiyo :))bakalim 2-3 gune cikar akla kara meydana :))

Oyleyse testte neden cikmiyo dogru duzgun diye kafam cok karisiyo yaa belki de gozlerim bana oyun oynuyo cizgi var gibi goruyorum :))zaten hemen kesinlikle cikmiyo illa aradan zaman gecmesi gerekiyo :))bakalim 2-3 gune cikar akla kara meydana :))

bende ilk yaptığımda ikinci çizgiyi beyaz görüyodum

Kızlaaaaaaaaaaar, moralleri bozmuyoruz, önümüzde daha 1 sürü ay var.
Bugün değil belki ama elbet 1 gün olacak!

kızlar ne olur bana yardım edin kafam karıştı. benim ayın 2 yada 3 gibi adet olmam gerekiyordu. ayın 2 sinde ilişkide kan geldi. bende dedim hee geliyo benimki sonra durdu 3ünde 4 ünde kahvemsi sulu azıcık geldi. dün gene biz fik fik yaptık..:) dördü gecesi yani. ilişki sırasında baya geldi kahvemsi pembemsi busefer . tamam dedim bu sefer kesın geldı. bugün bu saat oldu orkitte sadece sulu kahve lekeler var azıcık. anlamadım ya yardım edin bana ((((

Bu kanama iltihap olabilir.ablamda da olmustu...
yada kist. olabilir..dr a gorun bence..

Yaa bu ne umitsizlik ozelde 1 saatte cikiyor. git hemrn...kan ver kuzum bence. kafan rahatlasin. .

cimcimeee

kizz sonradan gebeluk cift cizgi mu ciktiiii....oyleyse bile iyiiiii....benkmde yarim saat sonra cikti...

ozserrr

kiz gobisss cok tatli cikmiss...

ebdaaa

nerelerdeeeee?????

merveee hadi seni bekliyoz simdi

Bebeğimmm bendede cooook silik ikinci cizgi var bebekle özlem e gsterdım ama bata daha oldugu ıcın pek dıkkate almıyorum :)

gobusu buyutuyorum hehe
sendende beklıoruz arada resımler sekerım

valla böyle dengal bi bünye yok anacım yarın bat günüm gelmez inşallah

Merhaba canim ben bat gunumde test yapmiştim ve çok çok silik bir çizgi çikmişti kan verdim hemen ve sonucum 415 çikti idrar testim de battan bir hafta sonra anca koyulaşti. Gönlunu ferah tut bence hamilesin

ben dayanamayıp testimi yınede ekledım :)
ılkını ınternetten ornek buldum benımkıne benzemekte
ıkıncı test ıse benım dun gece yaptıgım umarım hamıleyım cunkuu mıdem asırı sekılde yanıyor ve sağ bacagım agrıyor sankı romatızma yorumlarınızı beklıyorum :)

dpo 13 benım testımle benzer benımse henuz dpo 7 :) Allah'ım bu günün yüzü suyu hürmetine yüzümü güldür Ya Rabbim

Son düzenleme:
Merhaba canim ben bat gunumde test yapmiştim ve çok çok silik bir çizgi çikmişti kan verdim hemen ve sonucum 415 çikti idrar testim de battan bir hafta sonra anca koyulaşti. Gönlunu ferah tut bence hamilesin

Ayy insallah canim ya )cok tesekkur ederim sizden de boyle seyler duymak cok iyi geliyo bana :))

Canimm bence hamilesin zaten soyluyorum sana insallah pztesi gunu cok daha belli cikicak testte cizgin:))

Canimm bence hamilesin zaten soyluyorum sana insallah pztesi gunu cok daha belli cikicak testte cizgin:))

ya umutlanıp üzülmek istemiyorum :) cünkü her ay aynı şeyler oluyor ama inş bu sefer üzülmem.yani şöyle düşünüyorum zamanında da çalıştım olmaması için tek neden var o da vaktimin gelmemiş olması hepimiz için hayrlısı :)
hamile olmasam bile bata kadar kendimi öyle hisstmek de güzel bir duygu bari bata kadar oyle gibi davranayım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…