HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

neden olmayasin cnm... bende dpo 8 de gordum o cizgiyi. hatta dun aksam ekledim testlerimi gecmis sayfalarda olmasi lazim.
insallah hamissindir tatlim.

kaçıncı sayfa acaba ben bır bakayım ben bu ay ıpadıme bır program yukledım o programa gore
ovulasyon gunlerı 25 26 27 28 29 30 hazıran ve 1 2 temmuz ovulasyon gunlerıydı.ama yumurtlamayı 29 hazıran olarak gosterıyordu benımde calısmalar 23 hazıran 26 hazıran 28 hazıran 30 hazıran ve 3 temmuzda oldu yanı tutma ıhtımalı var :) gibime gelıyor ama baklım kısmet

2698. sayfada. bnm yumurtlama 21 die gosterdi. 19 -20 haziran cift koyu gorunce calismalara basladik. 19-20-21 ve 23 u calismalar oldu.

2698. sayfada. bnm yumurtlama 21 die gosterdi. 19 -20 haziran cift koyu gorunce calismalara basladik. 19-20-21 ve 23 u calismalar oldu.

bebegımmmm senınkı benımkısıne gore cokkk belırgınnn benımkı devede kulak hayırlısı bakalım belkı benımkıde koyulasır :)

Merhaba,

Bu senenin başında gördüğüm tedavi sonrası elimde bazı ilaçlar, fazla aldığımdan dolayı artmıştır. ihtiyacı olan arkadaşlara piyasa fiyatından daha uygun bir ücret karşılığı vermek isterim. İletişime geçmek isteyen arkadaşlar bana .......nolu telefondan ulaşabilirler.

özellikleri :

2 kutu Gonal –F 450 IU /0.75 ml
Enjeksiyonlu Çözelti için Toz ve Çözücü

1 kutu Kutu içeriği ;
1 flakon enjeksiyonluk çözelti için toz
1 kullanıma hazır şırıngada çözücü
6 tek kullanımlık şırınga üzeri FSH üniteleri ile uygulama için dereceli

OVİTRELLE 250 mikrogram enjeksiyonluk çözelti için toz ve çözücü ( yumurta çatlatıcı iğne) - 1 adet

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar nasılsınız?
Cimcimee gelmedi de mi kırmızılar gelmesinler aman:)) ayrıca o testleri hemen atma yaa bekle bakalım on dakika içinde belirgin olacak mi
Merveeeem inşallah testlerin gitgide koyulasir canimmm
Kızlar hiç üzülmeyin hele ki yeni evliler. Valla millet çocuk peşinde koşturmaktan ne havuza giriyor ne yemek yiyebiliyor :)))
Gezin tozun tadını çıkarın biraz ağlayan çocukları görünce Allahım var bir bildigin diyorum:)))

amin canım inş koyulasır evet bacım bebekle gezmek tozmak cok zor ama o zorluga deger ınsan bellı bır sure sonra evınde bebek sensı ıstıyor bızım 3 senemız bıttı artık bebegım gelse de senlense evımız ıns :)

nasıl canım sevdin mi biizim buraları ?

hayırlı olsun canım dogumdan sonra topıgının mudavımlerı oluruz bızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…