- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.121
cnm bencede geliyor senin bebiste... daha simdiden kendini belli ettigine gore o da eyecanli demekki
canımmm cok saol gercekten bole mı dusunuyorsun :) yaaaaaa ben hamıle olabılır mıyım sızce bu bırr ruya olmalı
neden olmayasin cnm... bende dpo 8 de gordum o cizgiyi. hatta dun aksam ekledim testlerimi gecmis sayfalarda olmasi lazim.
insallah hamissindir tatlim.
kaçıncı sayfa acaba ben bır bakayım ben bu ay ıpadıme bır program yukledım o programa gore
ovulasyon gunlerı 25 26 27 28 29 30 hazıran ve 1 2 temmuz ovulasyon gunlerıydı.ama yumurtlamayı 29 hazıran olarak gosterıyordu benımde calısmalar 23 hazıran 26 hazıran 28 hazıran 30 hazıran ve 3 temmuzda oldu yanı tutma ıhtımalı var :) gibime gelıyor ama baklım kısmet
2698. sayfada. bnm yumurtlama 21 die gosterdi. 19 -20 haziran cift koyu gorunce calismalara basladik. 19-20-21 ve 23 u calismalar oldu.
sizin testlerin markaları ne kızlar yaaa ben ilk kez gördüm öyle değişik testler
1. damla gibi kivrak olan certain ultra erken gebelik testi
2. fortel yine erken gebelik testi
Selam kızlar nasılsınız?
Cimcimee gelmedi de mi kırmızılar gelmesinler aman:)) ayrıca o testleri hemen atma yaa bekle bakalım on dakika içinde belirgin olacak mi
Merveeeem inşallah testlerin gitgide koyulasir canimmm
Kızlar hiç üzülmeyin hele ki yeni evliler. Valla millet çocuk peşinde koşturmaktan ne havuza giriyor ne yemek yiyebiliyor :)))
Gezin tozun tadını çıkarın biraz ağlayan çocukları görünce Allahım var bir bildigin diyorum:)))
Selam kızlar nasılsınız?
Cimcimee gelmedi de mi kırmızılar gelmesinler aman:)) ayrıca o testleri hemen atma yaa bekle bakalım on dakika içinde belirgin olacak mi
Merveeeem inşallah testlerin gitgide koyulasir canimmm
Kızlar hiç üzülmeyin hele ki yeni evliler. Valla millet çocuk peşinde koşturmaktan ne havuza giriyor ne yemek yiyebiliyor :)))
Gezin tozun tadını çıkarın biraz ağlayan çocukları görünce Allahım var bir bildigin diyorum:)))
kızlar nasılsınız ?
cimcime merve bebek hst inşallah hamilesiniz kıslar
sırf sizden haber varmı yeni bir haöiş var mı diye bakmaya geliyorum buraya
bu arada yeni topic açtım kendimi motive etmek için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/632523-yeni-yaratmak-icin-fazlaliklara-elveda-d.html
çok azimliyim kızlar kısa sürede bomba gibi dönücem aranıza
ve inşallah topiğimizdeki herkes hamile olacak o zaman .
cok cok öptüm hepinizi
Gizemle mama yedik göbüş tokuşturduk ve ben işe o sınava gitti :)
hayırlı olsun canım dogumdan sonra topıgının mudavımlerı oluruz bızde :d
Oooooh yarasın hem size hem bebişlere....
teşekkür ederim canım herzaman bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?