- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.141
hayırlı olsun canım dogumdan sonra topıgının mudavımlerı oluruz bızde
arkadaşlar benide alın aranıza sizi ne zamandır takip ediyorum hatta en baştan bütün sayfaları okudum ne uğurlu ve güzel bir topik hamiş olanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı eli yüzü ayağı her şeyiyle düzgün bir evlat nasip etsin önce hamişlere sonrada bizede versin bizedeeeee :))
kimse beni istemiyormu pekii tmm ben gidiyorum ama bir daha gelmem heeee:'(
arkadaşlar benide alın aranıza sizi ne zamandır takip ediyorum hatta en baştan bütün sayfaları okudum ne uğurlu ve güzel bir topik hamiş olanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı eli yüzü ayağı her şeyiyle düzgün bir evlat nasip etsin önce hamişlere sonrada bizede versin bizedeeeee :))
hoş bulduk inş. öye olur bence çok neşeli herkes sıcak çok güzel bir topik bu arada benim bat 12 temmuz eklermisiniz
hoş bulduk inş. öye olur bence çok neşeli herkes sıcak çok güzel bir topik bu arada benim bat 12 temmuz eklermisiniz
Bebeğimmm bendede cooook silik ikinci cizgi var bebekle özlem e gsterdım ama bata daha oldugu ıcın pek dıkkate almıyorum :)
Kizz afferin cok azimlisin helal sanaaa kilonu paylas arada...kızlar nasılsınız ?
cimcime merve bebek hst inşallah hamilesiniz kıslar
sırf sizden haber varmı yeni bir haöiş var mı diye bakmaya geliyorum buraya
bu arada yeni topic açtım kendimi motive etmek için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/632523-yeni-yaratmak-icin-fazlaliklara-elveda-d.html
çok azimliyim kızlar kısa sürede bomba gibi dönücem aranıza
ve inşallah topiğimizdeki herkes hamile olacak o zaman .
cok cok öptüm hepinizi
Ayyy sen dede mi silik ciktii.. vardir o zamsnnn...benim battan bir gun once bile coooook silikti.....ay hadi ins...
Kizz afferin cok azimlisin helal sanaaa kilonu paylas arada...
Hos geldin aramiza gercekten en ugurlu topiktir burasi samimidir...bir gun girmesen kizlari ozluyprummm...
hadiii bu ayyy cok bereketli cok sevincliyimm...
geçmiş olsun arkadasım inşallah bir an önce toparlanırsın dış gebelik olduğunu onayladımı doktor nasıl anladınız ve ne kadar süre beklediniz yada birkaç doktora göründünmü
İdrar testi pozitif çıktı 4. gün kanama başladıönce düşük dediler sonra betahcglere baktılar 3 doktor değişti belki biri pozitif birşey söyler diye:) Nafile tabi son gittiğim prof. dış gebelik dedi geçen cumartesi iğne vuruldum maalesef 6 ay bekleyeceğim tekrar umutlanmak için..Allah isteyen herkese versin inşallahhh.....
geçmiş olsun arkadasım inşallah bir an önce toparlanırsın dış gebelik olduğunu onayladımı doktor nasıl anladınız ve ne kadar süre beklediniz yada birkaç doktora göründünmü
İdrar testi pozitif çıktı 4. gün kanama başladıönce düşük dediler sonra betahcglere baktılar 3 doktor değişti belki biri pozitif birşey söyler diye:) Nafile tabi son gittiğim prof. dış gebelik dedi geçen cumartesi iğne vuruldum maalesef 6 ay bekleyeceğim tekrar umutlanmak için..Allah isteyen herkese versin inşallahhh.....
Canim cok gecmis olsun allah bi daha boyle bi aci yasatmasin cok saglikli bebeklerin olsun kucagina al insallah:)yeni mi oldu daha kurtaj yaptilar mi??
cnm gecmis olsun. insallah 6 ay sonra daha ilk denemende bebegin seninle olur. ama moralini yuksek tutman lazim. kocamin yengesinin basina geldi hemde ilerlemis dis gebelik. yumurtaligin tekini aldilar daha 3. ay hamile kaldi tek yumurtalikla ; dogurdu bile. boyle durumlar oldukca sakin kendini uzme.
rabbim insallah seninde yuzunu en kisa surede guldurecektir.
Canim cok gecmis olsun allah bi daha boyle bi aci yasatmasin cok saglikli bebeklerin olsun kucagina al insallah:)yeni mi oldu daha kurtaj yaptilar mi??
İnşallahh kimseye yaşatmasın çok zor bir durum hamileliğine sevinmek bir kenara hayatın tehlikeye giriyor...yeni yaşadım hepsini geçen hafta cumartesi iğne oldum ondan birgün öncede krtj..Neyse ben moralinizi bozmayayım...Benim umudum 2014 yılında artık:)
merhaba bayanlaar,
çok şükür ne bulantım var ne başka bir şey benim minik fasulye ile yuvarlanıp gidiyoruz.her gün içimde daha da büyüyor Allah!a şükrediyorum.Allah herkese nasip etsin inşallah.bugün aileme sürpriz yapacağız daha haberleri yok anneanne dede teyzeler enişteler herkes toplanacak akşama.hüngür hüngür aglamasam iyidir
Ne kadar guzel heyecanlar bunlar tadini cikar tatlim benim :))saglikla kucagina aldigin gunleri de gor insallah darisi bizlerin basina:))aksam cok guzel olucak hepimizin hayalini kurdugumuz ortamlar:))merhaba bayanlaar,
çok şükür ne bulantım var ne başka bir şey benim minik fasulye ile yuvarlanıp gidiyoruz.her gün içimde daha da büyüyor Allah!a şükrediyorum.Allah herkese nasip etsin inşallah.bugün aileme sürpriz yapacağız daha haberleri yok anneanne dede teyzeler enişteler herkes toplanacak akşama.hüngür hüngür aglamasam iyidir
Tekrar gecmis olsun canimİnşallahh kimseye yaşatmasın çok zor bir durum hamileliğine sevinmek bir kenara hayatın tehlikeye giriyor...yeni yaşadım hepsini geçen hafta cumartesi iğne oldum ondan birgün öncede krtj..Neyse ben moralinizi bozmayayım...Benim umudum 2014 yılında artık:)(ne demek moralimizi bozmak bende yasadim benzer bi durum 3 ay once kalp atisi duyulmadigi icin 8 haftalik bebegimi kaybettim (burdaki arkadaslarim sayesinde ayakta durdum moral buldum biz burda birbirimize moral vermek icin variz sakin oyle dusunme korunma suren biter bitmez baslarsin hemen calismalara insallah ilk denemende de hamile kalir saglikla alirsin bebecigini kucagina:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?