HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

arkadaşlar benide alın aranıza sizi ne zamandır takip ediyorum hatta en baştan bütün sayfaları okudum ne uğurlu ve güzel bir topik hamiş olanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıklı eli yüzü ayağı her şeyiyle düzgün bir evlat nasip etsin önce hamişlere sonrada bizede versin bizedeeeee :))

hosgeldın canım
amın canım ınsallah umarım sanada topıgımız ugur getırır

Hosgeldin canim aramiza :)) insallah sana da ugur getirir topigimiz 9 ay boyunca hic batin olmaz :))

Bebeğimmm bendede cooook silik ikinci cizgi var bebekle özlem e gsterdım ama bata daha oldugu ıcın pek dıkkate almıyorum :)

Ayyy sen dede mi silik ciktii.. vardir o zamsnnn...benim battan bir gun once bile coooook silikti.....ay hadi ins...

Kizz afferin cok azimlisin helal sanaaa kilonu paylas arada...

Hos geldin aramiza gercekten en ugurlu topiktir burasi samimidir...bir gun girmesen kizlari ozluyprummm...

hadiii bu ayyy cok bereketli cok sevincliyimm...

canım nasıl gecıyor tatıl neredesın neler yapıyorsun bebıs nasıl cagan nasıl

merhaba bayanlaar,
çok şükür ne bulantım var ne başka bir şey benim minik fasulye ile yuvarlanıp gidiyoruz.her gün içimde daha da büyüyor Allah!a şükrediyorum.Allah herkese nasip etsin inşallah.bugün aileme sürpriz yapacağız daha haberleri yok anneanne dede teyzeler enişteler herkes toplanacak akşama.hüngür hüngür aglamasam iyidir

Ayyyy negüzel şeyler bunlar canım ya Rabbi'm bizlerede nasip eder inş.

Ne kadar guzel heyecanlar bunlar tadini cikar tatlim benim :))saglikla kucagina aldigin gunleri de gor insallah darisi bizlerin basina:))aksam cok guzel olucak hepimizin hayalini kurdugumuz ortamlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…