HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim begendim valla ama deniz çok dalgalı zaten yüzme.bilmiyorum havuzda kocama tutuna tutuna ilerliyorum ancak:))

Kızlar yan tarafta bi yabancı kitap okuyordu bilin bakalım ne? GRININ ELLI TONU:))) ben de aldım gizemle cimcimeye ozendim meğer millet hep okuyormuş hem de elli yaşında teyze:))) eşim dalga geçiyor git soyle aynı kitabı okudunuzu diye:)))

canım çok sağolasın gelmediler daha ama ben kendimden geçtim yemin ediyorum kafamı kaldıramıyorum hem uykum var hem başım dönüyo hem kusuyorum gözümü açamıyorum yer ayağımın altından kayıyo salak salak ağlıyorum halime....
ya adet belirtisi ya gebelik ama gebelik değildir heralde başka belirtim yok benimmm

Gizemle mama yedik göbüş tokuşturduk ve ben işe o sınava gitti :)

ooohhhhh size değil bebişlere afiyet olsun

inşallah 6 ay beklemezsin canım aynı şeyi şubatta bende yaşadım
aynı şey diyorum dış gebelik deyip aldılar bebeğimi ama dış gebelik değilmiş.
o dönemde sorduğum tüm doktorlar 3 ay korunma süresi verdiler 6 ay çok uzun yaaa
iğne kilo verdiriyo saçını kaşını döküyo psikolojini bozuyo ama tahminen 2-3 haftada atarsın vücudundan
rabbim giden meleğinin yerine yenisini versin tez vakitte

sınavdan kalıp geldimmmmmmmmmmm :))

heeee biliyorum ben o kalmaları

oooyyyyy bak yine aşka geldim
kuzum o bitince ardından karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonunuda okumalısın elinden bırakamayacağın bi kitap emin ol.
ben şuan onun üstüne okumaya değer kitap bulamadım tatile çıkarken tekrar yanıma alıp okusammı diye düşünüyorum

vallahi superler ....
1.inci kitap cikinca digerlerinide bekledim inatla ve okumadim....
hepsi cikinca 5 gunde okudum hepsini...
esim artik psikopata bagladin iyice demeye baslamisti...
asklari cok guzeldi... bende bu aksam hafta sonu icin 2. kitabi alicam yanima tekrar
hee bide genckene alacakaranlik (twilight) serisini severek okumustum...
hatta bu kitaptaki bazi durumlar o kitaplari cagristirdi bana :)

ben onu okumadım yalnız onunla ilgili bi karikatür görmüştüm

bi adam " merhaba ben edvırd 100 yaşında bir ölümsüzüm ve birazdan gidip liseli beyin özürlü bir kızla sevgili olucam " diyordu çok gülmüştüm

yaa bittim bu mesajı görünce
kahkaha sesime eşim koşup geldi
alemsin sen ya..
ne güzel şen bir annesi olcak senin bebişin..
çok şanslı çok

Ewt oyle ilginc yorumlar var fakat okumak lazim ondan snra anliyosun ne nasil neden
Ozaman chistian da catlak yani korpecik bi kiz mi sevgilisi olcakti ... Saf temiz iiaile kizi
Her iki kitapta da kizlar kendilerini sorguluyo fln filn... Erkeklerin neden asik olduklarini anlayamiyolar fln....

Son düzenleme:
tşk.kızlar hoş buldum cimcime ya ne çatlak bir kızsın yzdıklarına gül gül öldüm DDDD bu arada evet merve var bir şeyler ama sabrediyorum işte

sadece adımı yazdım ve çıktım desem:26:
klasik sormuş puşt heriff

huuuuu beybi sert olmuş :26: boşver bea tek derse girersin artık

yaa bittim bu mesajı görünce
kahkaha sesime eşim koşup geldi
alemsin sen ya..
ne güzel şen bir annesi olcak senin bebişin..
çok şanslı çok

şanslı olduğunu bi o bilmiyo zaten. iyiki ben varım bende olmasam hiç çılgın bi annesi olmayacaktı

tşk.kızlar hoş buldum cimcime ya ne çatlak bir kızsın yzdıklarına gül gül öldüm DDDD bu arada evet merve var bir şeyler ama sabrediyorum işte

allah ağlatmasın şekerim
bu arada listeye eklendin bebek

Sıkıntıdan patlıcammmm

yemek yaptım evi süpürdüm.
yerleri silmedim toz almadım çamaşırlar yıkandı onlarıda asmadım.unutmiyim diye yaziyim dedim evden daha çok bu ekrana bakıyorum nede olsa hahahah

yemek yaptım evi süpürdüm.
yerleri silmedim toz almadım çamaşırlar yıkandı onlarıda asmadım.unutmiyim diye yaziyim dedim evden daha çok bu ekrana bakıyorum nede olsa hahahah

ahahaha ben yemek yaptım evi süpürmedim çamaşır bulaşık toz almak orda kalsın bişey yapmadım başım çarkıfelek gibi dönüyo düğün vardı kocam hadi hazırln gidelim dedi ben gelmciem sen git rahatsızım ben dedim oda sana bi takvim alcam iyi olduğun günleri oraya işaretle çok merak ediyom kaç gün iyisin dedi

ahah çok iyi demiş valla

cimcimeeeeeeeeeeeeee gülmekten altıma yaptım müjde verdiğim mesajı okuduktan sonraaaaaaaa,allah iyiyliğini versin senin emiiiii :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…