- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.161
cnm gecmis olsun. insallah 6 ay sonra daha ilk denemende bebegin seninle olur. ama moralini yuksek tutman lazim. kocamin yengesinin basina geldi hemde ilerlemis dis gebelik. yumurtaligin tekini aldilar daha 3. ay hamile kaldi tek yumurtalikla ; dogurdu bile. boyle durumlar oldukca sakin kendini uzme.
rabbim insallah seninde yuzunu en kisa surede guldurecektir.
Ne güzel bir msj bu :) inşallah hemen sağlıklı bir hamilelik yaşarım heyecanlandım bile:) Güzel mesajın verdiğin moral için çok teşekkür ederimmm.....
Ne kadar guzel heyecanlar bunlar tadini cikar tatlim benim :))saglikla kucagina aldigin gunleri de gor insallah darisi bizlerin basina:))aksam cok guzel olucak hepimizin hayalini kurdugumuz ortamlar:))
Tekrar gecmis olsun canim(ne demek moralimizi bozmak bende yasadim benzer bi durum 3 ay once kalp atisi duyulmadigi icin 8 haftalik bebegimi kaybettim (burdaki arkadaslarim sayesinde ayakta durdum moral buldum biz burda birbirimize moral vermek icin variz sakin oyle dusunme korunma suren biter bitmez baslarsin hemen calismalara insallah ilk denemende de hamile kalir saglikla alirsin bebecigini kucagina:))
Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm...Bugun daha iyiyim gerçekten inşallah hepinizin hamilelik haberlerini alırım :) sonra da kendiminkini haber veririm...Buradaki pozitifliğin gerçekten herkesi etkileyeceğini düşünüyorum etrafımızla paylaşamadıklarımızı burada birbirimizle paylaşabilmek çok güzel....
Ne kadar guzel heyecanlar bunlar tadini cikar tatlim benim :))saglikla kucagina aldigin gunleri de gor insallah darisi bizlerin basina:))aksam cok guzel olucak hepimizin hayalini kurdugumuz ortamlar:))
Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm...Bugun daha iyiyim gerçekten inşallah hepinizin hamilelik haberlerini alırım :) sonra da kendiminkini haber veririm...Buradaki pozitifliğin gerçekten herkesi etkileyeceğini düşünüyorum etrafımızla paylaşamadıklarımızı burada birbirimizle paylaşabilmek çok güzel....
Tesekkur ederim canim :) oyle olucak tabii hepimiz birbirimizin guzel haberleriyle mutlu oluyoruz yeri geliyo dertlesiyoruz akil danisiyoruz burda aile olduk biz :) insallah bundan sonrasinda da guzel haberler almaya ve vermeye devam edicez :)
Selam kızlar nasılsınız?
Cimcimee gelmedi de mi kırmızılar gelmesinler aman:)) ayrıca o testleri hemen atma yaa bekle bakalım on dakika içinde belirgin olacak mi
Merveeeem inşallah testlerin gitgide koyulasir canimmm
Kızlar hiç üzülmeyin hele ki yeni evliler. Valla millet çocuk peşinde koşturmaktan ne havuza giriyor ne yemek yiyebiliyor :)))
Gezin tozun tadını çıkarın biraz ağlayan çocukları görünce Allahım var bir bildigin diyorum:)))
Gizemle mama yedik göbüş tokuşturduk ve ben işe o sınava gitti :)
İdrar testi pozitif çıktı 4. gün kanama başladıönce düşük dediler sonra betahcglere baktılar 3 doktor değişti belki biri pozitif birşey söyler diye:) Nafile tabi son gittiğim prof. dış gebelik dedi geçen cumartesi iğne vuruldum maalesef 6 ay bekleyeceğim tekrar umutlanmak için..Allah isteyen herkese versin inşallahhh.....
sınavdan kalıp geldimmmmmmmmmmm :))
Canim begendim valla ama deniz çok dalgalı zaten yüzme.bilmiyorum havuzda kocama tutuna tutuna ilerliyorum ancak:))
Kızlar yan tarafta bi yabancı kitap okuyordu bilin bakalım ne? GRININ ELLI TONU:))) ben de aldım gizemle cimcimeye ozendim meğer millet hep okuyormuş hem de elli yaşında teyze:))) eşim dalga geçiyor git soyle aynı kitabı okudunuzu diye:)))
oooyyyyy bak yine aşka geldim
kuzum o bitince ardından karanlığın elli tonu ve özgürlüğün elli tonunuda okumalısın elinden bırakamayacağın bi kitap emin ol.
ben şuan onun üstüne okumaya değer kitap bulamadım tatile çıkarken tekrar yanıma alıp okusammı diye düşünüyorum
vallahi superler ....
1.inci kitap cikinca digerlerinide bekledim inatla ve okumadim....
hepsi cikinca 5 gunde okudum hepsini...
esim artik psikopata bagladin iyice demeye baslamisti...
asklari cok guzeldi... bende bu aksam hafta sonu icin 2. kitabi alicam yanima tekrar
hee bide genckene alacakaranlik (twilight) serisini severek okumustum...
hatta bu kitaptaki bazi durumlar o kitaplari cagristirdi bana :)
heeee biliyorum ben o kalmaları
müüüüüüjjjjdeeeeeeeeee
çöp kutum hamileeeeeeeeee
günaydın kızcelerim sabah test yaptım ne aldım ebemin selamını
benim yaptığım testler negatif çıkıyo çöpe attıklarım pozitif çıkıyo benim çöp kutusu bu ay benden hızlı davrandı sanırsam
ben onu okumadım yalnız onunla ilgili bi karikatür görmüştüm
bi adam " merhaba ben edvırd 100 yaşında bir ölümsüzüm ve birazdan gidip liseli beyin özürlü bir kızla sevgili olucam " diyordu çok gülmüştüm
özlem patlama bana cvp ver horon testi yaptırmışmıydın şimdi sonucumu döktümde yardımcı olabilirmisin?Sıkıntıdan patlıcammmm
sadece adımı yazdım ve çıktım desem:26:
klasik sormuş puşt heriff
yaa bittim bu mesajı görünce
kahkaha sesime eşim koşup geldi
alemsin sen ya..
ne güzel şen bir annesi olcak senin bebişin..
çok şanslı çok
tşk.kızlar hoş buldum cimcime ya ne çatlak bir kızsın yzdıklarına gül gül öldümDDDD bu arada evet merve var bir şeyler ama sabrediyorum işte
Sıkıntıdan patlıcammmm
yemek yaptım evi süpürdüm.
yerleri silmedim toz almadım çamaşırlar yıkandı onlarıda asmadım.unutmiyim diye yaziyim dedim evden daha çok bu ekrana bakıyorum nede olsa hahahah
ahahaha ben yemek yaptım evi süpürmedim çamaşır bulaşık toz almak orda kalsın bişey yapmadım başım çarkıfelek gibi dönüyo düğün vardı kocam hadi hazırln gidelim dedi ben gelmciem sen git rahatsızım ben dedim oda sana bi takvim alcam iyi olduğun günleri oraya işaretle çok merak ediyom kaç gün iyisin dedi
özlem patlama bana cvp ver horon testi yaptırmışmıydın şimdi sonucumu döktümde yardımcı olabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?