HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

günaydın kıslarrrrrrrrrrr!
zorunlu göç etmiştim geçen hafta ankaraya.
çok ani olduğu için göçüm haber veremedim.
hepinizi çokkkk özledim çook.
merak da ettim.
zannımca güzel haberler var.heyecanlı,cimcime,merve ve bebeekten galiba.
inş tescillenir de rahata kavuşurlar.
maşallah 4 gün yoktum,herkes hamişşşş...
hülyadan da güzel haber bekliyorum p.tesi.
doktorun hiç kese görmeden mol gebelik demesi çok saçma zira.

bana gelince daha yımırtlayamadan göç ettirildiğim için sonuç olmayacak yine.
onu da geçtim,2 tane yumurtam vardı en son geçen hafta c.tesi gittiğimde.
ve kozalağa güvenmediğim için çatlatma iğnesi olmadım.
sanırım kendiliğinden de çatlayamadılar.
çünkü inanılmaz kasık ağrım var,tuvalete gitmek bir işkence.
kiste dönüştüler muhtemelen.bu ağrıyı önceden de tanıyorum çünkü.
inş reglle birlikte kistlerde gider.gitmezse doğum kontrol ilacı verir,o da en az 1 ay erteler beni.
keşke şu klomeni yutmasaydım,çok pişmanım.
hem hakkım 1 tane daha dolmuş oldu,hem de kiste çevirdi.
cimcimenin çöp kovası kadar bile olamadım bu ay anlayacağınız

Son düzenleme:

Lütfen üzülme ebda, 1 gün elbet gelicek bebişlerimiz...
Tıpta 1 çok şeye çare var unutma. Yok 1tane hakkım kaldı falan diyede düşünme, ilaç değiştirirsiniz.
Kist olabilir demişsin. Regline ne kadar var bilmiyorum ama soğan suyuna başla hemen.
Nasılsa gebelik olmadığına eminsin di mi?
Başla soğansuyuna sökülmesine yardımcı olsun bari...

ahah çok iyi demiş valla

olum napim yer kayıyo ayağımın altından suç bende diil dikkat kaygan zemin

cimcimeeeeeeeeeeeeee gülmekten altıma yaptım müjde verdiğim mesajı okuduktan sonraaaaaaaa,allah iyiyliğini versin senin emiiiii :

amiiiinnnnnn

kuzum bendekiler yanlış alarm olabilirmiş bende çöp kovam kadar olamadım henüz belki oda olamamıştır bilemiyoruzkiiii

dün bende aşırı baş dönmesi göz kararması ve kusma oldu gece doktoru aradım testleri söyledim ovulayon testini unut bi kere çünkü senin hormonların düzelmedi henüz evet bazı kişilerde gebeliği gösteriyo ama sen bu ayda ilaç kullandın ve hormonların alt üst olduğu için reglin gecikiyo dedi. gebelik testine gelince umutlanma ama moralinide bozma p.tesiyi bekle o zamana kadar regl olmazsantestini o gün yap kanada gidebilirsin dedi.
yani senin anlıyciiiin gülüm belki bu ay bebek değil çatlayan ama aradığını bulamamış yumurtalarımın kabuklarına kavuşmuşumdur.

günaydın kızlar ben çok fenayım yaa
tansiyon normal ama baş dönlemerim geçmiyo midem bademciklerimin yanına taşındı ha desen öğürüyorum.
ayağa kalkamıyorum resmen.
akşam kocam kucağında taşıdı yatağa
( hoş iyide oldu evlendiğimizde yapmamıştı asla dediği herşeyi yaptırmıyorum ben bu adama yaaa çok fenayım çooookkk ). gözümü açamıyorum uykudan sanki aylardır uyumuyorum gibi.
bide halsizlik var sormayın istenmeyen tüylerim bile ağrıyo.
bu arada benim gözlerim koyun gözü gibi olmuş sadece göz bebeğinden ibaret ve cam gibi parlıyo
e doktorda hamile olmayabilirsin hormonların dağınık diyo

ah kızlar sizlere doyamadan ölüciiiimmmm gabilaaa

inş canım gelir bebişler.herkes için ümidim olabilir ama kendim için hiç öyle hissetmiyorum.
bıkkınlık var sanırım biraz.
regllerim de sapıttı bu ilaçları almaya başladığımdan beri canım.
gebelik olmadığına eminim tatlım.no mikmik no bebek
reglime daha 14 gün olmalı.kist varsa gecikedebilir.
soğana şimdi başlasam olur mu ki?

inşşş alarm doğrudur diyeyim öyleyse.
sonradan çıkan çizgiler iyiye işaret ama boşuna da heveslenmeyelim.
p.tesi güzel haber almak dileğiyle...

bütün söylediklerin de hamişlik belirtisi
regl de böle olmaz ki bacım.bu kadar abartmaz yani.
evde test varsa bi tane daha yap.belki hemen çıkar bu sefer
görelim çöp kovası mı yaman sen mi yaman?
p.tesiye nasıl bekliycez yaf

valla yok evde test kuzum test kalmadı yani.
gebelik testleriyle ovulasyon testlerini ayırmıştım yani ayırdığımı sanıyodum hatta seviniyodum 5 tane gebelik testi var diye ama onlarda ovulasyon testiymiş
hoş bi yandan iyi oldu öçünkü evde test olsaydı bende dayanamaz yapardım şimdi mecbur bekleyecem p.tesiye
bugün gelmesi gerekiyodu normalda ama daha gelen giden yok çok şükür

İyiyim canım temizlik yapcam da neresinden başlasam bilemedim

aaayyy banada bişeyler oldu temizlik yapmıyorum kaç gündür. kolumu kaldırcak halim yok zaten.
programı yaptım p.tesi mutfak dolaplarını silcem salı gardrobu boşaltcam çarşamba temizlik yapcam perşembe çamaşırları yıkıcam cuma halıları vercem koltukları yıkatcam cumartesi tatil başlasııııııııınnnnn

Bati da atlattim cok sukur gelen giden yok pztesiye kadar olmazsa kana giderim :))sende nasil durumlar??

aynen bendede yok gelen giden canım ablamla konuştum o benden 2 gün sonra olurdu hep yani benim normalde 3 ünde olmam lazımdı hadi en kötü bugünü bekliyodum ama ablam olmuş bu sabah ben hala olmadım inşallah gelmezler p.tesi kana birlikte gideriz.
ben kendimden pek emin değilim doktorun söyledikleri kafama takıldı geçen ayda hormonların düzensiz adetin gecikebilir demişti ve gecikmişti

Ben kurtajdan sonra 1 kere kontrole gittim sadece iyi durumda su an rahim demisti ama sonra ne oldu ne bitti icerde hic bilmiyorum belki benim de hormonlar duzensiz ondan gecikti insallah mutlu sona ulasiriz bu ay sen doktorun dedigine bakma yumurtan varmiydi yokmuydu catladimi hicbisey takip etmedi ki sonucta hem cok duzensiz olsa hormonlarin bundan onceki aylarda adet olamama gibi sikintilar cekerdin tatlim benim eskiden duzensizdi hormonlarim cok 2 ay adet olamadigimi bilirim yani 3-4 gunluk gecikme degil dusun doktorlarin kesinlikle bu sekilde hamile kalamazsin dedigi insanlar bile daha o ay bitmeden hamile kaldigini ogreniyo uzaktan konusmus bence doktor allah bilir belkide bebegin seninledir kii insallah oyledir:))

canım benim kürtajdan sonra farklı durumlar ortaya çıktı. diğer doktor kürtajı yaparken yara yamış rahim ağzını. sonra iltihaplar rahmi doldurmuş tüpler tıkanmış ben o dönem çok ilaç kullanmıştım bi seferde 7 antibiyotik almıştım haliyle ilaçlar mahvetti beni. aniden kilo verdim toparlanamadım. sonra bu doktor antibiyotiklerin hormonlarımı bozduğunu söylemişti adetin gecikebilir dedi ve hakikaten 2 ay gecikme oldu. onun dışında bide yara yakıldı yara yakıldıktan sonra 4 antibiyotik daha kullandım. bana peşin peşin söylemişti doktor bu durumu. ayrıca hamile değilsin demedi sadece hormonlarının oyunu olabilir dedi ki ben kürtajdan sonra 35 gün ovulasyon testinde çift çizgi görüp sonra test yapmayı bırakmıştım. belki hala düzelmediler. o bana yumurtaların çatlamış yada çatlamamış demedi sadece kendini kaptırma p.tesi test yap ve kan ver dedi. bende şimdiden kötüye alıştırdım kendimi.
inşallah bebeklerimiz bizimledir. bebeğimle gezmek istiyorum ben artık yaaaa

Anladim canim.insallah bi problem yoktur bende bebegim benimle olsun istiyorum tek istegim bu hatta (insallah oyledir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…