- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.201
Anladim canim.insallah bi problem yoktur bende bebegim benimle olsun istiyorum tek istegim bu hatta(insallah oyledir:))
aaayyy banada bişeyler oldu temizlik yapmıyorum kaç gündür. kolumu kaldırcak halim yok zaten.
programı yaptım p.tesi mutfak dolaplarını silcem salı gardrobu boşaltcam çarşamba temizlik yapcam perşembe çamaşırları yıkıcam cuma halıları vercem koltukları yıkatcam cumartesi tatil başlasııııııııınnnnn
Sonunda başladım çamaşır yıka as ütüle modundayım sonra süpür toz al sil banyoyu yıka falan ardından elarının kızının dogum günü var ona gitcem eşim iş seyahatinde bugün
Kızlar cimcime bebek sizleri bekliyorum bi pazt olsun artık :)
ay kafayı yicem yaaa şimdi açık yer olsa gidip kan testi yaptırcam o kadar bunaldım adet olcakmışım gibi belim ağrıyo
inşallah pzartyesi yine ikimiz birden veririz müjdeyi canım yaaa. hatırlıyormusun ilk zamanlar hep diyodum biz yine ikimiz hamile kalcaz diye. acaba o zaman geldimi
inşallah olur kuzum yaaa inşallah müjde veririz ama bilemiyorum sanki benim adet belirtileri ortaya çıkmaya başladı gibi :26:
İnsallah canim yaa bende evde duramiyorum resmen duvarlar ustume geliyo erken gebelik testi aldirdim yaptim biraz once resmen tek cizgi silik bile degil gercekten cildiricam hamile olsam gun gecti artik cikmasi lazimdi degilim demekki ama neden hastalanamiyorum o zaman off(
Hamilelikte bütün adet belirtileri oluyor zaten:) İnşallah pazartesi olumlu haberleriniz gelir....
cimcimee ve beebek kızlar biraz sakin olun.Evet kolay geliyor söylemesi ama inşallah melekleriniz sizinledir.Siz hep bizi sakinleştirmez miydiniz noldu şimdi size.İnşallah bu ay gelecek sizin güzel haberleriniz kızlar
ay ben sakinim ne olacaksa olsun modundayım şuanadet olursam lehime tatile çıkana kadar bitmiş olur bebeğim benimleyse oda lehime tatilde stres atmış olurum ve ben dönene kadar onun değerleri artar
kuzum gecen ay kacında olmuştun sen. belki tam gününde olacaksındır bende 18 nisanda oldum 13 mayısta oldum onlar normaldi sonra 8 haziranda olmam lazımken 10 haziranda oldum 2 gün geri gitti bu ayda öyle olacak sanıyorum.
bide ilk hamileliğimde doktor bana geçen ay kaçında olduysan o tarihi bekle gecikme sayılması için tam 30 günlük döngünün tamamlanmış olması gerek demişti.
kan verebileceğim biyer yokmu bi kan verip baktırsan :26:
inşallah arkadasım ya geçen sefer daha çok hamilelik belirtim vardı 10 dk bir aynaya gidip göğüslerime bakıyorum damar varmı diye. iyice yedim kafayı
cimcimee ve beebek kızlar biraz sakin olun.Evet kolay geliyor söylemesi ama inşallah melekleriniz sizinledir.Siz hep bizi sakinleştirmez miydiniz noldu şimdi size.İnşallah bu ay gelecek sizin güzel haberleriniz kızlar
Olacak olacak inşallah canım ben umutluyum sizden.Biran önce ptesi olsun ve güzel haberlerle halay çekip coşalım hep beraberr.
5 hazirandi canim son adet tarihim ondan onceki de 6 mayis belki de gecicikek(gecikiceksede gelsin bari su an tek istegim bi sonuc en azindan gelse bilirim bende neyin ne oldugunu ona gore bitince calismaya baslarim simdi kafamda birsuru soru var kist mi oldu acaba bu agrilar ondan mi diyorum adet belirtisi var 3 gundur ama gelen yok cok sinir bozucu (
amin inşallah kuzum yaa p.tesi bizim günümüz olsun inşallah
ak koyun kara koyun çıkacak canım ortaya p.tesi ne yapalım varsa bebeğimiz seviniriz yoksa biran önce yenisine hazırlanırız dünyanın sonu değilya
inşallah olur kuzum yaaa inşallah müjde veririz ama bilemiyorum sanki benim adet belirtileri ortaya çıkmaya başladı gibi :26:
Canım boşvet bi gün daha belirtilere bakma :) pazt ak koyün kara koyün çıkacak ve ak çıkacak inş
kızlar ne olur bu sefer cevap verinnnher ay düzenli 27 günde bir olan adetim bu ay 30unda olması gerekirken hala olmadım ayın 3ünde yani geçikmenin 3. günü kan testi yaptırdım negatif çıktı.neden gecikme oluyor geç döllnme olabilirmi iyce umutlanmaya başladım kafayı yiyeceğim ne yapmam lazım yardım edinnn (((((((((
öncekilere cevap verilmemiş galiba.
bunu biz bilemeyiz canım adetin gecikmiş kan testin negatif çıkmış bu durumda doktoruna danışsan daha iyi olur geç döllenme olmuş olsa bile çıkardı şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?