HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ne diyorsunuz kizlar benim durumumda olsaydiniz napardiniz
yarin idrar testi mi yoksa bir sorun var dusuncesiyle hemen dr mi gideyim
keyfinizi kacirdim galiba kusura bakmayin

yok canım cıkmazdı hiç ama simdi sırtımda 1-2 tane cıktı kasınıyo cok fazla

hım bu ıyı aslında sıvılce cıkması normal dıe dusunuyorum cunku ben yazın cılt bakımı ıcın gıttım kız hamılelıkmı gecırdın hormonal degısımden vucut sıvılce sıyah nokta uretmıs sureklı demıstı

gerılmış gıbı sankı yaa ama anlam vermıyorum yaaa inşallah bebişin belırtısını yaşıyoruz tatlım benım yaaa

inşallah canımm.. senin bat ne zamann?

kuzum idrarla filn uğraşma direk kan yaptır. yada doktora git oda zaten tetkikleri yaptırır.. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..

canım ne keyıf kacırması olur mu oyle sey bılkı stresten kesılmıstır
ama doktora gıtmen en dogrusu olur bencede
bu arada ben olsam yaparım ıdrar testını ne kaybedersın kı

Arkadaşlar bir şey soracağım ben de yumurtlama testi yaptım 9.gün çift çizgiyi gördüm ,ama gittiğim dr çok sağlıklı bir şey olmadığını söyledi bu testlerin ,sizin fikriniz nedir,

amiiiiiiiin canım ama ben pek öle hissetmıyorum yine olmamıştır dıyorum içinden hiç değişik bişley değişik duygum yok bideeee çok afedrsin cinsel istekte artış oldunormalde ben hiç aramam öle bişey aklıma bile gelmez bende biraz diğer forumlara baktıgımda saydıgım tum seyler hamilelik belirtisi ama ümitlenmiyorum çünkü psikolojık olarakta kendim yapıyor olabilirim ama göz kararması halsizlik var ama ben yoldan geldim diyedir diyorum hala yorgunum diyorum birdee gaz bende de var ama heralde kurufasulyedendir diyorum nebilim herbişeyi başka bişeye bağlamak istiyorum bilemedim

kızlar yarın tekrar gidiyorum doktora. değerlerime bakılacak. dualarınızı eksik etmeyin lütfen. inşallah azalır ve bende bir an önce gelecek gebeliğime konsantre olurum

Canım git bence. Adetin gecikti sanırım sebebini öğren güzelce..

tatlim adetim gecikmedi ben bilerek 17 subat yazdirdim yirmiyi bekleyemezdim diye
son aylarda hep ayin 20. dedinmi tik diye gelirdi bu ayin 14. geldi ama pihti yoktu, kokusu yoktu, yogun degildi, su gibi birseydi
ben bir zamanlar cok cektim adet duzensizliginden uc dort ayda bir adet olurdum, simdi duzeldi cok sukur
tek korkum eger bir sorun varsa ben bidaha hastane yollarina cikmam lazim oda bu kaldigim devletde seni rezil etmeyene kadar yakani birakmazlar

canım adetim geç oluyo.yumurtlama tembelliği var.yine biraz düzeldide bilmiyorum ya inciride yapıyorum iişte.aslında dr yakın olsa gidip klomen yazdıracaktım ama malesef gidemedim.

Arkadaşlar bir şey soracağım ben de yumurtlama testi yaptım 9.gün çift çizgiyi gördüm ,ama gittiğim dr çok sağlıklı bir şey olmadığını söyledi bu testlerin ,sizin fikriniz nedir,

canım pkoluysan çok sağlıklı olmuyo ama saglıklı yumurtalıkların varsa o zaman gayet guzel bişey yumurtlama zamanını ogrenmek ıcın
ben kaçar herkeze iyi akşamlar

iyi akşamlar kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…