- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.721
yok canım cıkmazdı hiç ama simdi sırtımda 1-2 tane cıktı kasınıyo cok fazla
Canım git bence. Adetin gecikti sanırım sebebini öğren güzelce..ne diyorsunuz kizlar benim durumumda olsaydiniz napardiniz
yarin idrar testi mi yoksa bir sorun var dusuncesiyle hemen dr mi gideyim
keyfinizi kacirdim galiba kusura bakmayin
gerılmış gıbı sankı yaa ama anlam vermıyorum yaaa inşallah bebişin belırtısını yaşıyoruz tatlım benım yaaa
ne diyorsunuz kizlar benim durumumda olsaydiniz napardiniz
ne diyorsunuz kizlar benim durumumda olsaydiniz napardiniz
canımm benim cok güzel belirtiler bunlar insallah bebişin seninledir kasık agrısı zonkluyomus batıyomus gibiydi benimde bide gaz ve kabızlık problemi yasıyorum ben unutmadan söliyimmsimdi sizin bebiş haberlerinizle halaylar cekicem ben ayaklarım patlayana kadar allahım hepinize nasip edicek hayırlısıylaaa
O yolla hamile kalanlar var ama ben de deneyecem önümüzdeki aylarda
ben kaçar herkeze iyi akşamlar
inşallah canımm..senin bat ne zamann?
canım bugun benım reglı gunum ama olmadım inşallah olmam ya inşallah senın nezaman
Canım git bence. Adetin gecikti sanırım sebebini öğren güzelce..
canım daha yenı dustu sayfaya cevaın bende biraznce yanıtladım tatlım çok saol cevabın ve duaların içinnn
demekki bişeyler düzeliyo şekerim öyle düşün, çok enteresan ben pkoluyum ama her ay belirli bi duzende adet oldum ansı pkoluyum anlamadım, 46 kiloyum kiloluda değilim çoğu kişi kılo verince hamile kalablııyo ben ansı bu zayıflıga pkolu oluyorum bilemedim illa kıloyla alakalı degıl bılıyorum ama bi tek sivilcelenme var bende belirti olarak o da çok yogun değil
canım herhangi bir problemin yoksa herşey sağlıklıysa bir gün arayla yapsanda olur hiç yapmasanda olur inciri kuru da yıyebılırsın ıncır bizler için çok faydalı
Arkadaşlar bir şey soracağım ben de yumurtlama testi yaptım 9.gün çift çizgiyi gördüm ,ama gittiğim dr çok sağlıklı bir şey olmadığını söyledi bu testlerin ,sizin fikriniz nedir,
kızlar yarın tekrar gidiyorum doktora. değerlerime bakılacak. dualarınızı eksik etmeyin lütfen. inşallah azalır ve bende bir an önce gelecek gebeliğime konsantre olurum
canım bugun benım reglı gunum ama olmadım inşallah olmam ya inşallah senın nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?