HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kız hayırdır noldıuu bişey mi kaçırduım sen neden bu kadar umutsuzlandınnnnnnnnnnnn....

gebelik testlerin pozitif adet te yok ortadaa tedirgin olma hayatım

Yok kuzum ya bugun erken gebelik testlerinden yaptim negatif(adette yok ortada bekliyorum bakalim hormonlarda mi bi problem oldu yoksa kist mi oldu hicbi fikrim yok (olsaydi erken gebelikte cikardi diger dandik testlerin oyununa geldim sanirim

Canim tekrar bi idrar testi yap istersen belki dedigin gibi gec dollenme olmustur bisey cikarsa tekrar kan testi yaptirirsin insallah bebegin seninledir cikmazsa bisey doktora git bence bi kontrol etsin

Yok kuzum ya bugun erken gebelik testlerinden yaptim negatif(adette yok ortada bekliyorum bakalim hormonlarda mi bi problem oldu yoksa kist mi oldu hicbi fikrim yok (olsaydi erken gebelikte cikardi diger dandik testlerin oyununa geldim sanirim

erken gebelik gizemde 5 gün önceden göstermişti bende yaptım dün negatif çıktı :26:

erken gebelik gizemde 5 gün önceden göstermişti bende yaptım dün negatif çıktı :26:

Seninkide mi erken gebelikti??diger topiklerde yazilanlari okudum biraz gecikmenin 3.gunu idrarda negatif cikmis kizin 4.gun kanda pozitif hatta 100un ustunde deger tekrar idrar yapmis hala cikmamis idrar testinde niye cikmaz bi gebelik ya anlam veremiyorum bizim de mi oyle oldu acaba(ilkinde cikmisti ama idrarda kafam cok karisik(

canım yanlış hatırlıyo olabilirim ama yanılmıyorsam doktor bana değer 300 ü geçerse idrarda pozitif çıkar değerin 300 ü geçmeside adet gecikmesinde olur genellikle demişti.

belki daha değerlerin 300 olmamıştır :26:

Gecen sefer degerim 102ydi idrarda silik de olsa pozitifti ama(burdan sonrasi zorlama oluyo cok iyi biliyorum ama su umut yokmu insanin yakasini birakmiyo bi turlu simdi hastalansam kendimi cok daha iyi hissedicem adetin duzeninin bozulmasindan da korkuyorum aslinda(

ah kuzum yaaa kıyamam ben sana
bende senin gibiyim şimdi adet olsam hiç üzülmem aksine sevinirim biran önce olup bitecek diye ama bi yandanda ya varsa bebek diyorum çok zor yaaa Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın benim gecen ay normal günümden 2 gün gecikti bu ayda öyle olur diye korkuyorum p.tesi kesin olmam lazım işte. inşallah olmayızda halay çektiririz burda

İnsallah canim insallah su an bundan daha fazla hicbisey istemiyorum gercekten :))

Temizlik ütü çamaşır bitti kendimi de yıkadım oh mis ama çok yoruldum şimdi doğum gününe gitcem bu akşam deliksiz uyurum herhalde :)

Kızlar biliyor musunuz dün akşam mikmikten sonra eşim bana bunu bebek için mi benim için mi yapıyorsun dedi.Bende bebek için bu kadarına katlanılmaz dedim.Acaba istemeden ona bu şekilde mi yansıttım.Öyle mi hissettin dedim,yok dedi ama böyle hissettiyse kötü yaaa

Kiss sen nerelerdesinnn..ankkaraya mi postalandin:))

Bugun kpss vardi nasi gecmis kocanjn sinavi...

ayy bugun nevsehire ablamin yanina geldik..avanosa gittik gezdik....face de attim biik bi foto...ama otururken oldugu icin gobis pek gorunmuyor....

bebek cimcime ben bile meraktan catladimmm...

mal bu adam ya gerizekalının önde gideni.
ankarada aldıklarımı göstereyim dedim.
tatil için bikaç elbise almıştım.
çok açık saçıkmış,onu nasıl alırmışım?
çok yakışmıştı,çok tatlı bir kıyafetti.
ne zaman bana bişey yakışsa bi bahane.
tatil de denize pardesüyle giriyoruz sanki,camışşşş
elbise kısa,açık olsa ne olacak.
dün geldim,bugün küstük.maşallah!
allah bilir şimdi elbiseyi kesiyordur diğer odada.
tüh keşke yanıma alsaydım

Son düzenleme:
Kızlar milletin elinde hep bu kitap var yaa nedir bu grey :)) elli yaşındaki de çoluk çocuklusu da muptela:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…