- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.221
Oyle tabii insallah vardir da kanda cikar:))
kız hayırdır noldıuu bişey mi kaçırduım sen neden bu kadar umutsuzlandınnnnnnnnnnnn....
gebelik testlerin pozitif adet te yok ortadaa tedirgin olma hayatım
kızlar ne olur bu sefer cevap verinnnher ay düzenli 27 günde bir olan adetim bu ay 30unda olması gerekirken hala olmadım ayın 3ünde yani geçikmenin 3. günü kan testi yaptırdım negatif çıktı.neden gecikme oluyor geç döllnme olabilirmi iyce umutlanmaya başladım kafayı yiyeceğim ne yapmam lazım yardım edinnn (((((((((
Yok kuzum ya bugun erken gebelik testlerinden yaptim negatif(adette yok ortada bekliyorum bakalim hormonlarda mi bi problem oldu yoksa kist mi oldu hicbi fikrim yok (olsaydi erken gebelikte cikardi diger dandik testlerin oyununa geldim sanirim
erken gebelik gizemde 5 gün önceden göstermişti bende yaptım dün negatif çıktı :26:
Seninkide mi erken gebelikti??diger topiklerde yazilanlari okudum biraz gecikmenin 3.gunu idrarda negatif cikmis kizin 4.gun kanda pozitif hatta 100un ustunde deger tekrar idrar yapmis hala cikmamis idrar testinde niye cikmaz bi gebelik ya anlam veremiyorum bizim de mi oyle oldu acaba(ilkinde cikmisti ama idrarda kafam cok karisik (
canım yanlış hatırlıyo olabilirim ama yanılmıyorsam doktor bana değer 300 ü geçerse idrarda pozitif çıkar değerin 300 ü geçmeside adet gecikmesinde olur genellikle demişti.
belki daha değerlerin 300 olmamıştır :26:
Gecen sefer degerim 102ydi idrarda silik de olsa pozitifti ama(burdan sonrasi zorlama oluyo cok iyi biliyorum ama su umut yokmu insanin yakasini birakmiyo bi turlu simdi hastalansam kendimi cok daha iyi hissedicem adetin duzeninin bozulmasindan da korkuyorum aslinda (
ah kuzum yaaa kıyamam ben sana
bende senin gibiyim şimdi adet olsam hiç üzülmem aksine sevinirim biran önce olup bitecek diye ama bi yandanda ya varsa bebek diyorumçok zor yaaa Allah kimseyi kucağı boş bırakmasın benim gecen ay normal günümden 2 gün gecikti bu ayda öyle olur diye korkuyorum p.tesi kesin olmam lazım işte. inşallah olmayızda halay çektiririz burda
günaydın kıslarrrrrrrrrrr!
zorunlu göç etmiştim geçen hafta ankaraya.
çok ani olduğu için göçüm haber veremedim.
hepinizi çokkkk özledim çook.
merak da ettim.
zannımca güzel haberler var.heyecanlı,cimcime,merve ve bebeekten galiba.
inş tescillenir de rahata kavuşurlar.
maşallah 4 gün yoktum,herkes hamişşşş...
hülyadan da güzel haber bekliyorum p.tesi.
doktorun hiç kese görmeden mol gebelik demesi çok saçma zira.
bana gelince daha yımırtlayamadan göç ettirildiğim için sonuç olmayacak yine.
onu da geçtim,2 tane yumurtam vardı en son geçen hafta c.tesi gittiğimde.
ve kozalağa güvenmediğim için çatlatma iğnesi olmadım.
sanırım kendiliğinden de çatlayamadılar.
çünkü inanılmaz kasık ağrım var,tuvalete gitmek bir işkence.
kiste dönüştüler muhtemelen.bu ağrıyı önceden de tanıyorum çünkü.
inş reglle birlikte kistlerde gider.gitmezse doğum kontrol ilacı verir,o da en az 1 ay erteler beni.
keşke şu klomeni yutmasaydım,çok pişmanım.
hem hakkım 1 tane daha dolmuş oldu,hem de kiste çevirdi.
cimcimenin çöp kovası kadar bile olamadım bu ay anlayacağınız
ay galiba ben dayanamıcam az sonra gidip test alcam belirtiler gitti benim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?