- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.241
Kızlar milletin elinde hep bu kitap var yaa nedir bu grey :)) elli yaşındaki de çoluk çocuklusu da muptela:))
Çok akıcı bir kitap ama bu grey pek sapık ya:))
Arkadaşlar merhaba sızlere bışey danışmak ıstyrm. benm adetım 1 hafta gecıktı ve 2 tane test yaptım negatiff ve hala adet olmadım adetlrm duzenldr. ama bu ne çözmedm
Canim bence pazartesi bi doktora gorun adetlerin dzenliyse bi kan testi yap derim
yıne negatf sonuç alıcam
Kızlar milletin elinde hep bu kitap var yaa nedir bu grey :)) elli yaşındaki de çoluk çocuklusu da muptela:))
aminnn canımmm teşekkürler :)Ayyyyyyyyyyyyyy su gobusun tatliligna bakkkkk ya kurbannnn olurum yaaa ben masssallh darisi cimcimeyle bana inssssss
millet azgın şekerim napcaksın ben neden o kitapları okuduğum dönemde hamile kaldım sanıyosun
aminnn canımmm teşekkürler :)
yıne negatf sonuç alıcam
Gunaydin kizlaerrr.. herkes pazar uykusunda galubaaaaa....bugun hulya da doner herhalde iyice merak ettim onu da...
kiz ozzzz siz gizosla hergun bulusuyo musunuzzzz ... kiskandiimm yaaa.. ne guzellll..
günaydın kıslar...Günaydınnnnnnnn :))
Bende burcu Türkiye'de doğurup gitcek herhalde :) hülyayı da merak ediyorum tatilcilerden haber yok valla
Yok be canım bi kez görüştük oda cuma günü işteama orada göbüş saklanmış gibiydi :) şimdi poz vermiş
Bizde eltimlrrde kaldık gece bırakmadılar şimdi odada kalkmalarını bekliyorum
maşallahhh
günaydın kıslar...
ev sahibinin misafirden sonra kalkmasından nefret ederim.
insan önceden kalkar,süper bir kahvaltı masası hazırlar
Valla bende ablamdayim kahvaltiyi ben hazirladimm..annem evi supurdu...kendisi oturuyor.. kimse is beklemez ondan...tip okurkenn hic is yaptirilmadi. simdide yaptirmiyoruz biz geldikce:)))
Cimcimeee
kizz senin hic gecikmezdii...nasi duruyorsunn...yarini bekliyoruzz ins. guzel haber verirsin...bak saglik oc. yaptirmaaa bir gun daha. bekleyemeyiz..
valla bilemiyorumki annem yaaa hiç gecikmezdi bu ay ne olduysa oldu kocamı ikna edebilsem test aldırcam hemen bakcam ama oda utanıyomuş.
bugün alsa yarın sabah yapsam varsa hemen hastaneye koşarım zaten. sağlık ocağında bende bekleyememki hoş gecen seferde 2,30 a kadar bekleyemem deyip gittim özele orda 28 saat bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?