HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Arkadaşlar merhaba sızlere bışey danışmak ıstyrm. benm adetım 1 hafta gecıktı ve 2 tane test yaptım negatiff ve hala adet olmadım adetlrm duzenldr. ama bu ne çözmedm

Arkadaşlar merhaba sızlere bışey danışmak ıstyrm. benm adetım 1 hafta gecıktı ve 2 tane test yaptım negatiff ve hala adet olmadım adetlrm duzenldr. ama bu ne çözmedm

Canim bence pazartesi bi doktora gorun adetlerin dzenliyse bi kan testi yap derim

Bu ay çoğu kişide gecikme oldu ben de dahil. Hava değişimi olabilir belki ya da kist belki de gebelik:) bence de pazartesi doktora görünmelisin

Kızlar milletin elinde hep bu kitap var yaa nedir bu grey :)) elli yaşındaki de çoluk çocuklusu da muptela:))

millet azgın şekerim napcaksın ben neden o kitapları okuduğum dönemde hamile kaldım sanıyosun

Ayyyyyyyyyyyyyy su gobusun tatliligna bakkkkk ya kurbannnn olurum yaaa ben masssallh darisi cimcimeyle bana inssssss
aminnn canımmm teşekkürler :)

Gunaydin kizlaerrr.. herkes pazar uykusunda galubaaaaa....bugun hulya da doner herhalde iyice merak ettim onu da...

kiz ozzzz siz gizosla hergun bulusuyo musunuzzzz ... kiskandiimm yaaa.. ne guzellll..

Gunaydin kizlaerrr.. herkes pazar uykusunda galubaaaaa....bugun hulya da doner herhalde iyice merak ettim onu da...

kiz ozzzz siz gizosla hergun bulusuyo musunuzzzz ... kiskandiimm yaaa.. ne guzellll..

Günaydınnnnnnnn :))

Bende burcu Türkiye'de doğurup gitcek herhalde :) hülyayı da merak ediyorum tatilcilerden haber yok valla

Yok be canım bi kez görüştük oda cuma günü işte ama orada göbüş saklanmış gibiydi :) şimdi poz vermiş

Bizde eltimlrrde kaldık gece bırakmadılar şimdi odada kalkmalarını bekliyorum

günaydın kıslar...
ev sahibinin misafirden sonra kalkmasından nefret ederim.
insan önceden kalkar,süper bir kahvaltı masası hazırlar

günaydın kızlar
bende hala gelen giden yok
aksi gibi ne hamilelik ne adet belirtisi var
dün akşamdan beri yediğimi çıkarıyorum kuru kuru öğürüyorum
yumurta kabuğu mide bulandırırmı yaaa sabah yumurta kabuğundan midem bulandı yine gittim çıkardım kocama banyodan bağırıyorum o yumurta kabuğunu peçeteye sar çöpe at diye garibim ağzı kulaklarında anladı heralde bişeyler olduğunu bişeyde soramıyo kıvranıyo

sırt üstü yatamıyorum yan yatamıyorum yüz üstü yatamıyorum sırt üstü yatınca karnım cekiliyo yüz üstü eziliyo yan yatınca kasıklarım acıyo dün akşam arkadasım durup dururken sen hamilemisin dedi yooo o nerden çıktı dedim gözlerin parlıyo dedi.
kocama telefon ettim gelirken test al nöbetçi eczanede erkekler var dedim utanmış beyefendi almadı
çok halsizim yaaa

Valla bende ablamdayim kahvaltiyi ben hazirladimm..annem evi supurdu...kendisi oturuyor.. kimse is beklemez ondan...tip okurkenn hic is yaptirilmadi. simdide yaptirmiyoruz biz geldikce:)))

Cimcimeee

kizz senin hic gecikmezdii...nasi duruyorsunn...yarini bekliyoruzz ins. guzel haber verirsin...bak saglik oc. yaptirmaaa bir gun daha. bekleyemeyiz..

valla bilemiyorumki annem yaaa hiç gecikmezdi bu ay ne olduysa oldu kocamı ikna edebilsem test aldırcam hemen bakcam ama oda utanıyomuş.
bugün alsa yarın sabah yapsam varsa hemen hastaneye koşarım zaten. sağlık ocağında bende bekleyememki hoş gecen seferde 2,30 a kadar bekleyemem deyip gittim özele orda 28 saat bekledim

cnm hadi insallah yarin kan tsti yaptirip alirsin ii haberleri :)
bu kadar mide bulantisi ogurme sadce horman duzensizliginden olmaz umarim
ozelde 28 saat mi :O kiz 1 saate cikmasi lazim sonucun o kdar para aliyolar...

kizlar bu arada bnm 3 gundur acik kahve gibi beyazin sari-bej gibi akintim var ve salidan once doktora gidemicem
hala kasik agrisi fln olmasi normal midir?? ahh bu gerginlik beni bitiricek
hayirlisi ile su 2 gun bi gecse doktoru bir gorsem kazasiz belasiz .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…