HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Selaaaaammmm ben geldim ozledinizmi beni cok guzeldi ama coook yoruldum moral depoladim bomba gibi geldim yaa cok kaynatmissiniz gecmisi okuyamicam haci bana bi ozet geciverin bebek ve cimcime hamilemi yoksaaaaaaa

sense canim biliyosun benimde iki gun kahverengi akintim olmustu ve kasiklarim cok agriyodu belim ayni adet olcakmisim gibi agriyodu o belmagrisi hala tam olarak gecmis degil ara ara cok agriyo yine

simddiiii bizim hamisler benim ins hersey normalse bugun 5+7yani yarin 6.hafta bitecek 7haftaya doncek ve benim akintim var baya boyle krem gibi ve cuma gununden beri midem bulaniyo anam zaten burnum her kokuyu alirdi artik ana maddesine kadar herseyin kokusunu aliyorum acim ama yemek dusununce midem bulaniyo en sevdigim sey patates kizartmasidir onu bile dusunemiyorum canim deli gibi yumurta haslamasi cekiyo ama gormeye dusunmeye tahammul edemiyorum normalmi bunlar

Canim bebegin hayirli olsun. Kasik agrisi normal üç ay boyunca da devam eder benim hala oluyor. Bej akintiya gelince doktora gidemeyeceksen aramani tavsiye ederim çunku icerde kucuk de olsa kanama oldugunun belirtisidir bende de oldu hala progestan kullaniyorum ve iş yapmiyorum surekli uzanma modundayim.

Oh oh ne guzel bebeklerin bizi unutma anne burdayiz biiiizz diyorlar.

normal değil hamişlikten bunlar
hadi git dr a da güzel haberlerle dön canım..
inşallah ikizler annesine göz kırpar hemen

normal değil hamişlikten bunlar
hadi git dr a da güzel haberlerle dön canım..
inşallah ikizler annesine göz kırpar hemen

Ayy en basta nirmal degil yazisini okuyunca nasil korktum sonra guldum tabikisi sagolasin inss hAmilelik haberini yeni almisim gibi sevincle gelirim doktordan

ara ara gelip bakarım topiğinize
birkaçkezde yazmışlığım var
maşallah hepiniz hamileisniz artık nerdeyse
tebrik etmek istedim banada dualarınızda yer verirseniz sevinirim

kuzum sen git bir test alıp yapsana yaaaaaaaaaaaa.
bu ay belirtilerin çok farklı geldi banaaaaaaaaaaaaaaaa

banada farklı geldiği için hamile olduğuma inanmıyorumya zaten kuzum
hem eczane çok uzak benim ev şehir dışında ve başım çok dönüyo dışarda bayılıp kalmiim bide

hoş geldin canım.
moral depolamana sevindim.
yarın senden güzel haberler bekliyoruz.
lütfen lütfen oracıkta olsunlar
karnım aç ama canım bişey yemek istemiyo yaaaa
yaw meraktan çatladım.
üstüne para vericem,biri sana gitsin test alsın.
sen sonucu öğrenene kadar 9 doğurduk

sen al yolla en iyisi ben gidemiyorum kocamda utanıyomuş onu yaparken utanmıyoda test almaya utanıyo

benim hiç içimden gelmiyo test yapmak yaaa acaba neden

hülyacım tekrar tebrik ederim,Allah sağ salim tamamına erdirsin inşallah.Dualarında bizleride unutma canım.

hülyacım tekrar tebrik ederim,Allah sağ salim tamamına erdirsin inşallah.Dualarında bizleride unutma canım.

Sagolasin canim hem gderken hem gelirken tek tek hepimiz icin dua ettim unuttugum varsa diye sitedeki tum kizlarb diyede ekledim ins rabbim sevincli haber almayi tekrardan nasip eder ve sizlerede herkesede nasip eder ins

Dusuk tehliken olabilir hiiiic kendini yorma canim. ayakta bile dirma.degil is yapmak..belki progestan ilac verir..

Hosgeldin hayatim...tabii ozledik....
Hadi hayirlisiyls git dr aaa guzel haber al. ins.

ara ara gelip bakarım topiğinize
birkaçkezde yazmışlığım var
maşallah hepiniz hamileisniz artık nerdeyse
tebrik etmek istedim banada dualarınızda yer verirseniz sevinirim

ugurlu topik burasi sen burdan ayrilma canim....

Kizlar bisey sorcam 4 temmuzda olcum yaptirdim b hcg 176 cikti. Son adet tarihim 5 haziran. Bu bebek kac haftaliktir hesaplayabilen varmi?
Tahminen 5 haftalik oldu yeni...

Kız benimde yumurta kabuğundan tikdindiğim olmuştu :)
Bide pilavda sabun kokuyo de tamam olsun )))
Yarın inş güzel haberlerini alıcaz tatlım

Oyyy oyy oyy kimler gelmiş hoşgeldin canım inşallah bu moral sana 1 yıl yeter :))) ne zaman gitcem doktora bakem şimdi bebişlerimizi görüp haberdar et artık bizleri
Artık yediğin içtiğin gördüğün dokunduğundan rahatsız olabilirsin hepsi normal şelerim

Bende saatlerdir oğluşun eşyalarını diZdim ortalıkta idi çok şükür bitti çok yoruldum ama inanılmaz mutlu oldum hepinize dua ettim diErken mewlam tez zamanda olmayanlara da nasip etsin hepinizin hamile haberleri cinsiyet haberlerini alalım inşallah telden foto yükleyemiyorum yoksa bu gazla hepsini atardım

Oy oyy ozser pasanin minik esyasini yesinlerr...
bende cagandaa son ay hepsini yikadim utulemistim. cok guzel bi duyguydu.. bide dogum yaptigim gin dunyanin en mutlu insaniydim. hayatimdaki en mutlu gunumdu....ins. bu da hepimizinde sorunsuz gecer dogumu..
Bizim kizlarda hamile kslirlar ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…