- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.281
Oy oyy ozser pasanin minik esyasini yesinlerr...
bende cagandaa son ay hepsini yikadim utulemistim. cok guzel bi duyguydu.. bide dogum yaptigim gin dunyanin en mutlu insaniydim. hayatimdaki en mutlu gunumdu....ins. bu da hepimizinde sorunsuz gecer dogumu..
Bizim kizlarda hamile kslirlar ins.
Oy oyy ozser pasanin minik esyasini yesinlerr...
bende cagandaa son ay hepsini yikadim utulemistim. cok guzel bi duyguydu.. bide dogum yaptigim gin dunyanin en mutlu insaniydim. hayatimdaki en mutlu gunumdu....ins. bu da hepimizinde sorunsuz gecer dogumu..
Bizim kizlarda hamile kslirlar ins.
Sagolasin canim hem gderken hem gelirken tek tek hepimiz icin dua ettim unuttugum varsa diye sitedeki tum kizlarb diyede ekledim ins rabbim sevincli haber almayi tekrardan nasip eder ve sizlerede herkesede nasip eder ins
aman yaaa gene evden kovuldum
yarın gidiyorum ankaraya.
laptopı da alayım bare.
sizsiz zaman geçmiiii
Kız benimde yumurta kabuğundan tikdindiğim olmuştu :)
Bide pilavda sabun kokuyo de tamam olsun)))
Yarın inş güzel haberlerini alıcaz tatlım
aman yaaa gene evden kovuldum
yarın gidiyorum ankaraya.
laptopı da alayım bare.
sizsiz zaman geçmiiii
Günaydın kızlaarr ben geldiiimm :))
aslında gelir gelmezde canım sıkıldıbavullar karıştı otobüte inşallah bi sorun çıkmadan gelir bavulumuz
sizler nasılsınız ? güzel haberler var kesinleşmesi beklenen. tee uzak yollardan geldim halay çekmek için.İnşallah hepinizden hayırlı güzel haberler alırız. Hülüüü sende hoşgeldin canıımm. bugün mü gidiceksin doktora. sende bebeklerini gör gel inşallah
Kizlarr gunaydin
dun gece bu akintimyuzunden eve geldigimiz gibi acile gittik. Sansimiza kadin dogum nobetci varmis. Durumu soyledim 4+3 hamileyim akintim var karin agrisi biraz oluyo dedim....
Once beni bi guzel azarladi bukadar erken ogrenirsem boyle stres olurmusum ztn baksa bile bisi goremezmis fln
Neyse ben yinede vajinal muayene yaptirdim hic bisi goremedi istersen kan testi yaptir dedi suan 700 civaridir ancak cuma fln gorunur dedi zorla pragesteron yazdirdim icin rahat etcekse yazim ama fazla ise yaramaz beklemen lazim dedi
Belki dusuk olur belmi yerlesmedir belki dis gebelik diye bana siraladi herseyi
Dun gece yaptirdigim kan testimi aldim 1366 bet cikti... Cuma en son 360 di bukadar yukselmeisi iyimiki kadinkrseyide goremedi ztn ustun koru ilgilendi
Ayyyy yrn kendi doktoruma gidiyim bakalim o nasil doldurucak .... Bu degerde kese gorunmesi lazim degilmi
Cnm hosgeldın.
Insallah hayirli haberler vericeksin bizekontrol nezman tatlm.... Artik seni daha ii anladim bu doktor okuzleri yuzunden en cok endise .... En iyisini yaptin tatil gezi kocaciginla basbasa zaman bol moral depoladin tamamen yenilenmis geldin
Simdi sira bebislerini gormekte kismetse ultrasonda .... Su mubarek ayda insallah hepimizin hayirli bebis haberleri gelir...
Cimcime ve beebeeek te bi patlatsalar bombalari ...
Selaaaaammmm ben geldim ozledinizmi beni cok guzeldi ama coook yoruldum moral depoladim bomba gibi geldim yaa cok kaynatmissiniz gecmisi okuyamicam haci bana bi ozet geciverin bebek ve cimcime hamilemi yoksaaaaaaa
sense canim biliyosun benimde iki gun kahverengi akintim olmustu ve kasiklarim cok agriyodu belim ayni adet olcakmisim gibi agriyodu o belmagrisi hala tam olarak gecmis degil ara ara cok agriyo yine
simddiiii bizim hamisler benim ins hersey normalse bugun 5+7yani yarin 6.hafta bitecek 7haftaya doncek ve benim akintim var baya boyle krem gibi ve cuma gununden beri midem bulaniyo anam zaten burnum her kokuyu alirdi artik ana maddesine kadar herseyin kokusunu aliyorum acim ama yemek dusununce midem bulaniyo en sevdigim sey patates kizartmasidir onu bile dusunemiyorum canim deli gibi yumurta haslamasi cekiyo ama gormeye dusunmeye tahammul edemiyorum normalmi bunlar
Cnm hosgeldın.
Insallah hayirli haberler vericeksin bizekontrol nezman tatlm.... Artik seni daha ii anladim bu doktor okuzleri yuzunden en cok endise .... En iyisini yaptin tatil gezi kocaciginla basbasa zaman bol moral depoladin tamamen yenilenmis geldin
Simdi sira bebislerini gormekte kismetse ultrasonda .... Su mubarek ayda insallah hepimizin hayirli bebis haberleri gelir...
Cimcime ve beebeeek te bi patlatsalar bombalari ...
Rabbim bugününe şükürler olsun, HAMİLEYİM canlar...
ebda
niye kovdu kız gene delimi ne alışkanlık yaptı heralde seninki aman sende git gününü gün et anacığınla boşver sonra gel diye yalvarsın dursun boşveeeerrr kaldırma kıçını iyi canım dara gelince kov karıyı başlarına gelen her kötü şeyin sebei biziz zaten biz olmasak kokarlar hem açlıktan hem pislikten haberleri yok
benden doktor haberi bekleyen kızcıklar anca yarına randevu alabildim yarın gitcem inş doktora
geçmişi okuyamadığım için konulara fransızım ama anladığım kadarıyla cimcime, bebeek ve mervedumandan güzel haberler bekliyoruz heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?