HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

İnşallah canım erken diye yıkamadım henüz inş Rabbim bizede nasip etsin sağlıkla bu duyguları tüm anne olmak isteyenler yasasın Rabbim nasip etsin

Aaaamiinnn canım inşallah hayırlıs ve sağlıklı bebişler gelsin en kısa zamanda

Sagolasin canim hem gderken hem gelirken tek tek hepimiz icin dua ettim unuttugum varsa diye sitedeki tum kizlarb diyede ekledim ins rabbim sevincli haber almayi tekrardan nasip eder ve sizlerede herkesede nasip eder ins

Tatlımmmmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnn. Duaların içinde teşekkrler.Hadi inşallah seninde güzel haberlerini alalım ikizlerimiz " anneciğim biz buradyız" desinlerrr

Bu aziz mübarek günlerde Rabbim hepinizin ve ablamın kucaklarını bebişlerle doldursun inşallah (Amin) herkese bu duyguyu tattırsın canı gönülden diliyorum

Kız benimde yumurta kabuğundan tikdindiğim olmuştu :)
Bide pilavda sabun kokuyo de tamam olsun )))
Yarın inş güzel haberlerini alıcaz tatlım

ay yok hayatım pilav yapmıyorum 1 haftadır zor geliyo
kocamın en sevdiğim parfümleri burnuma hayvan ölüsü gibi kokuyo bide sigara kokusundan tiksindim ama midem bulandığı içindir onlar :26:

aman yaaa gene evden kovuldum
yarın gidiyorum ankaraya.
laptopı da alayım bare.
sizsiz zaman geçmiiii

kız senin adam menopozamı giriyo acep
bu ne anacım en küçük bişeyde topla pılıyı pırtıyı annene git bundan sonra sen değil o gitsin piliiis

Günaydın kızlaarr ben geldiiimm :))
aslında gelir gelmezde canım sıkıldı bavullar karıştı otobüte inşallah bi sorun çıkmadan gelir bavulumuz
sizler nasılsınız ? güzel haberler var kesinleşmesi beklenen. tee uzak yollardan geldim halay çekmek için. İnşallah hepinizden hayırlı güzel haberler alırız. Hülüüü sende hoşgeldin canıımm. bugün mü gidiceksin doktora. sende bebeklerini gör gel inşallah

Kizlarr gunaydin
dun gece bu akintimyuzunden eve geldigimiz gibi acile gittik. Sansimiza kadin dogum nobetci varmis. Durumu soyledim 4+3 hamileyim akintim var karin agrisi biraz oluyo dedim....
Once beni bi guzel azarladi bukadar erken ogrenirsem boyle stres olurmusum ztn baksa bile bisi goremezmis fln
Neyse ben yinede vajinal muayene yaptirdim hic bisi goremedi istersen kan testi yaptir dedi suan 700 civaridir ancak cuma fln gorunur dedi zorla pragesteron yazdirdim icin rahat etcekse yazim ama fazla ise yaramaz beklemen lazim dedi
Belki dusuk olur belmi yerlesmedir belki dis gebelik diye bana siraladi herseyi
Dun gece yaptirdigim kan testimi aldim 1366 bet cikti... Cuma en son 360 di bukadar yukselmeisi iyimiki kadinkrseyide goremedi ztn ustun koru ilgilendi
Ayyyy yrn kendi doktoruma gidiyim bakalim o nasil doldurucak .... Bu degerde kese gorunmesi lazim degilmi

Son düzenleme:
Cnm hosgeldın.
Insallah hayirli haberler vericeksin bize kontrol nezman tatlm.... Artik seni daha ii anladim bu doktor okuzleri yuzunden en cok endise .... En iyisini yaptin tatil gezi kocaciginla basbasa zaman bol moral depoladin tamamen yenilenmis geldin
Simdi sira bebislerini gormekte kismetse ultrasonda .... Su mubarek ayda insallah hepimizin hayirli bebis haberleri gelir...
Cimcime ve beebeeek te bi patlatsalar bombalari ...

hoşgeldin gülümmmmm iyi geçtimi tatilin akçayda çok fırtına varmıştı cuma günüüü
ay o bavul sıkıntısını bizde yaşıyoruz her sene
havaalanında karıştırıyolar illaki. sonra açıp bakıyolar içini falan
her seferinde tutanak tutuluyo sonra zıp diye geliyo valiz
içini kurcalamak için kayıp diyolar heralde
inşallah en kısa zamanda bulursunuz kusummm

canım yanlışım olabilir ama ben 1500 ü geçerse kese görünür diye biliyorum doktorum bana öyle demişti :44:
sıkma sen canını yarın bidaha kan ver bu sefer görünmesi lazım ve cumadan beri iyi yükselmiş anormal bi durum yok bence

ay kuşum benden bomba çıkmaz gibi geliyo bana
hiçbir hamilelik belirtim yok
ne göğüslerimde damar var ne uçlarında pıtır var ne kasıklarımda ağrı :26:
10da doktora gidicem inşallah adet olmam rezil olcam yoksa doktora
adam hem reglsin hemde betayamı baktıracaksın dicek

günaydın kıslar nasılsınız ?

tatilcilerin bazıları dönmüş, hoş gelmişler

yeni haberler var mı

hoşgeldim canım inşallah hayırlı haberlerle geleceksin

günaydın kızlar nasılsınız
bebekkk canım ne yaptım umarım guzel bır haber verırsınnn bıze.kızlar bende belırtı adına brsey yok
sadece sabahları mıdem yanıyor 3 gun önce goguslerım felaket sıstı sankı balon ama ne kahve bır akıntı ne baska bırsey ve adet belırtısı sıvılcelerımde cıkmadı ama ne bılım ınanmıyrum hamıs olduguma her ay okdar alıstım kı bat a ne bıleyım bu ay da bat gelecek gıbı hssedyorum :S bu sabah yıne test yaptımmm yıne hayalet bır cızgı bat a 4gun var olsaydı cıkardı dıye dusunuyorummmm o cızgıde 20 dk sonra falan cıktı :S

inşallah sende hayırlı haberler verirsin canım bu doktorların hepsi mal zaten ayy kadının bana dediklerini düşündükçe sinirlerim zıplıyo hayır gel bugün kürtaj yapalım dicek kadar netse hemen yapması lazım istersen bekleyelim diye bişey olamaz çünkü aarştırdığım kadarıyla bu mol gebelik kansere kadar gidebilen bi durummuş gerizekalı doktorsende içini ferah tut takma doktorları 1300lerde kese görünmüyo canım endişe etme benim araştırdığım kadarıyla en erkn 1500den sonra görünüyo ama biliyosunki bazıları nazlı çıkıyo daha geçte görünebiliyor başka bi topikte doktor eşinin arkadaşı olduğu için 2 güne bir gitmiş ama kese 6000den sonra görünmüş inş hayırlı haberler alcaz canım

ebda
niye kovdu kız gene delimi ne alışkanlık yaptı heralde seninki aman sende git gününü gün et anacığınla boşver sonra gel diye yalvarsın dursun boşveeeerrr kaldırma kıçını iyi canım dara gelince kov karıyı başlarına gelen her kötü şeyin sebei biziz zaten biz olmasak kokarlar hem açlıktan hem pislikten haberleri yok

benden doktor haberi bekleyen kızcıklar anca yarına randevu alabildim yarın gitcem inş doktora

geçmişi okuyamadığım için konulara fransızım ama anladığım kadarıyla cimcime, bebeek ve mervedumandan güzel haberler bekliyoruz heyecanla

canım Rabbı'm ins hepimize güzel haberler nasip eder hep birlikte gülerizzzz artık :) yeter dimi üzüldüğümüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…