HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Yelizz tebrik ederim arkadaşım masallahh Allah tamamına erdirsin sonra da darısı bugün cimcimenin, mervenin, ebdanin, nice in, merhabahayatin, sonbaharin, evrimin veeee benim başıma olsun insallahhhhh:))

hayırlısı olsun canım. inşallah bebeişin seninledir.
Rabbim bugününe şükürler olsun, HAMİLEYİM canlar...

tebrik ederim canım darısı başımıza

Yelizz tebrik ederim arkadaşım masallahh Allah tamamına erdirsin sonra da darısı bugün cimcimenin, mervenin, ebdanin, nice in, merhabahayatin, sonbaharin, evrimin veeee benim başıma olsun insallahhhhh:))

aşkolsun hani ben

canım bende 1500 bılıyorum degerın gorunmesı ıcın hem doktor dogru duzgun bakmadı dıyorsun hıc strese gırme bolca dınlenmene bak yerlesıyordur ınsallah bebısın evet hamılelılıgın ılk haftaları cok streslı oyle kotu seylere kulak asma dınleme okuma kafan takılıor canın sıkılıyor bosuna

haydı sevalcım gel guzel haberlerle ınsallah yollarını gozluyoruz

günaydın kıslar nasılsınız ?

tatilcilerin bazıları dönmüş, hoş gelmişler

yeni haberler var mı

gunaydın sekerım bayramda ınsallah bızde gıtcez bı yerlere dun bıkınılerımı gıydım hahah ana ıplıler oldu sortum yazlık elbıselerım en az 20 seyden bı etek bı elbıse oldu ne duba olmusum ya

o hayalet cızgıler gelıp gece ruyanda kovalasın senı emı
bekle guzelım ınsallah gunler gectıkce koyulasıcak annısım buradayım dıyecek

Rabbim bugününe şükürler olsun, HAMİLEYİM canlar...

tebrık ederım cokkk cokkk cokkk sevındım
bız merve seval ve gorkemın haberlerı derken gerıden gelıp ataga gectın kız
tebrık ederım coksevındım kan testı yaptırdın mı kac cıktı
dur halayda cekelım

kuzum yarını da beklerız bız yeterkı guzel haberlerın gelsın
sana sımdı calısmakta zor gelır onca tatılden gezme tozmadan sonra

çalışan anneler için doğum izni daha 6 ay olmadı değil mi?

olmadı ve olmucakmısta
16 hafta olan dogum ızını 17 hafta olacakmıs
sonrada 3 ay part tıme calısma olackamıs maasın yarısını devlet yarısını ısveren verecekmıs
sacmalıgın danıskası

amınnnnnnnnnnn

cnm en sonunda kendi doktoruma ulastim....
degerler icin guzel dedi. yarin gelme cuma gel dedi. progestorunu kullan dedi.simdilik bu kadar ...
senin kontrol nezman ??

ayy çalışmak zor geliyor üzerine ramazanda idari personel sabah 8 akşam 5,30çalışmaya devam edecekmiş sinirim bozuldu adam değiliz biz müslüman değiliz oruç tutmyoruz ya kendileri tabi öğleye anca geliyolar erken gelseler bile çıkıp yatıp uyuyolar ben taştanım valla yarın doktora bi gidiyim kesinleşirse inş kötü bişey yoksa ya rapor alcam yada bırakcam işi eşimde istemiyo zaten
o part time çalışmada tam saçmalık hangi işyeri yarım gün deyip tam saatinde çıkarırki üstelik gelip gitme yol zaten işkence ne anladım ben o işten

Kızlar benim gebelik idrarda ilk dk.da çıktı.
Daha idrar ilerlerken belirginleşti resmen.
Kana falan gitmeyi düşünmüyorum.
Yavrucak tutunur Allahın izniyle inşallah.
Kanamamda yok hiç, 10-15 gün sonra dr.a gideyim diyorum, tabi dayanabilirsem.
Şimdilik kararım bu ne dersiniz?

cnm en sonunda kendi doktoruma ulastim....
degerler icin guzel dedi. yarin gelme cuma gel dedi. progestorunu kullan dedi.simdilik bu kadar ...
senin kontrol nezman ??

yarına randevu alabildim canım bakalım ilk defa gitcem bu doktora inş iyi bi doktordur bak gördünmü doktorun iyi demiş stres yapma inş önce yarın ben arkadan cuma sen güzel haberle gelirsin

aynen bı saat gıdıs bı saat donus desen 2 saat gıttı zaten yarım gunun kıme ne faydası var kı
ayrıca bır hafta uzatmakta ne demek ya barı bır ay daha uzat 20 hafta yap saka gıbı valla
sabahta hakıkaten cok erken ımıs canım mesaı
ben bu sene tutamıcam ya aslında gozum kesıyordu ama doktor 3 saatte bır amnıyo sıvısı degısıyor su cok onemlı dıyınce suyum azalır falan dıye korktum ıyıce
baslarda olsam tutardım herhalde dıye dusunuyorum ama bılemıyorum
sende dıkkat et kendıne ramazanda erkenden ye yat olmadı raporda cok mantıklı bence

ooh super bence gıtmesende olur elbette ama en azından eczaneden bır folık asıt al ve basla derım ben
bıde 10 gun neyse 15 gune uzatma cunku kan testlerı yapııor ya bır an once baktır kansızlık falan yada pıhtılasma gıbı bı sorun var ıse ılac verır bekleyım derken rıske atma bence

eeeen güzelini yapmış olursun bence gidip o saçma doktorların saçma yorumlarıylada beynin bulanmamış olur hep benimde idrar ilerlerken hemen çıkmıştı canım:)))

boyleler valla insanin enerjisnin son damlasina kadar kullaniyorlar boyle
en iyisi kuzum ayril bak keyfine . kendinle bebislerinle ilgilen sicaklarda iyice bastiricak ztn.
bizim yerimize de dinlenmis olursun bolbol

senin 6ay oldu canım tabi riskliyse tutmamanda fayda var çünkü havalar çok sıcak allah korusun zaten sonrada o orucu tutacak olan sensin
valla banada eşim oruç tutma deyip duruyor düne kadar tutcam daha 1,5aylık bişey olmaz diyodum ama dünkü halimden sonra kendimden korktum hiç bişey yiyemedim akşama kadar 1tane elmayla durdum en son dedim eşime kalk anneme gidelim ben çok açım dedim annemi yokladım bi evde değillermiş çokta işleri varmış hiç gelcez felan demedim kaynanama gittim oda tam gittiğimizde yapmış yemeği heryer yemek kokuyodu eve gelene kadar burnumu tuttum ve sadece 2 kaşık çorba içebildim onun içindede bulyon vardı mahvetti beni kaynanamada üşütmüşüm midem bulanıyo dedim ama anladı heralde hurma felan verdi mide bulantıına hamilelere felan hurma iyi geliyomuş dedi çok kötüyüm ben şuanda zor duruyorum sanki böyle şiddetli bi gripten çıkmışımda onun halsizliği baş dönmesi varmış gibiyim kafamı kocaman olmuş gibi hissediyorum hiçbişey yiyip içemiyorum ağzımda iğrenç bi hastalık tadı var ve heeeerrşeyin kokusu midemi bulandırıyor üzerinede sıcak allahım kolaylık ve sağlıklı bebeklere kavuşacağımız rahat sağlıklı hamilelelikler nasip etsin hepimize

Kız bu kocana sıcakta güneş mi geçmiş kafasına derdi meymiş böle be annemler demicek mi noluyo diye

kız senin adam menopozamı giriyo acep
bu ne anacım en küçük bişeyde topla pılıyı pırtıyı annene git bundan sonra sen değil o gitsin piliiis

günaydın kısceizlerrrrr
kızmayın kozalağa yaf.aramız kötü diil.
onun haftaya pazar da alan sınavı var.
bu da çok önemli bir sınav.sınavın %50 sini oluşturuyor.
ben evde olunca sürekli aklı ben de kalıyor.odadan dışarı çıkmadığı için ben sıkılıyor muyum diye dert ediyor.
benle yeterince ilgilenemediğini düşünüp hayıflanıyor.derse konsantresi bozuluyor.
ayrıca şu 1 hafta git özlem gider annenle diyor.malum tüm kozalaklar gibi o da benim ailemle vakit geçirmeyi pek sevmiyor.
ben sonradan gelir 2-3 gün kalırım,kaçarız diyor.
bi de fantaaazi yapmış.
neymiş ben ankaradan fethiyeye gidecekmişim,o buradan.
tatilde görüşecekmişiz.
birbirimizi özleyecekmişiz,sevgili gibi buluşacakmışız
yımırta yok bişi yok aman ne faaantaaaaziii

Folik asit kullanıyorum zaten kuzum 5 aydır. Şimdide gitsem 10 gün sonra gel keseyi görelim diyecek. Belkiş kalp atışınıda duyarım gittiğimde 15 gün diye ondan istemiştim ama kan tahlilleri yapıyolarsa gitmeliyim 10 günde haklısın. Saol arkadaşım. Ben şimdi ne yiyip içeyim, neler yassak??

eeeen güzelini yapmış olursun bence gidip o saçma doktorların saçma yorumlarıylada beynin bulanmamış olur hep benimde idrar ilerlerken hemen çıkmıştı canım:)))
Kanamam yok kuzum, ondan azıcık içim rahat. Şimdi gitcem kafam karışcak acaba acaba acabalarla. Bu yavrucağın yicek ekmeği varsa zaten doğacak... Rabbim hepsini korusun...

Aaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiin canım,ama şuan moralim çok bozuk ve yerin dibine doğru gidiyor.Adetim gecikiyor,yumurtlayamıyorum,ateşimi ölçüyorum yükseleceğine düşüyor.dün36.4tü bugün 36.1 bendende yumurtalarımdanda bir halt olmaz

evet cnm 6 aylık olduk artık o yuzden korkuyorum acıkcası tutamıcam bu sene en azından kadır gecesı falan tutayım dıyordum ama bakalım artık hafta sonuna gelıyor bu sene kadır gecesı ama ondada yola cıkma durumu var ama neyse bakcaz artık bı yoluna

senın su anda yasadıkların oylesıne normal kı halsızlık hastaymıs gıbı ben de doktora ne zaman gecıcek bu halım demıstım oda sen hasta degılsın hamılesın bunlar cok normal hamılelık boyunca hep yenı seyler yasıcaksın bu gecse dıgerı baslıcak demıstı hakıkatende oyle oluyormus
sıcaklarda bol bol sıvı tuketmeye bak sende tansıyon falan duser bayılır kalırsın kımsenınde faydası olmaz sana ne ısmıs ne esmıs kalı verırsın olece

canım çoookk çokkkkk sevindim.tebrik ederim.
çok güzel bir haber oldu bu.
Allah sonuna kadar mutluluğunu daim etsin.
Bizim kucaklarımızı da boş bırakmasın.beklemek çok zor.
sabrettin,oldu binlerce şükür.
sen klomen ovitrelle falan kullanmış mıydın canım?
ne yaptın ne ettin anlatsana.

ayy annemle konuştum demin bana ve benim küçüğüme hamileyken mide bulantısı öğrendikten sonraa 2 ay sürmüş yani 3 ay sürmüş ama en küçüğümüzde 9ay boyunca midesi bulanmış allahım yaaa nolur ebndede öyle olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…