- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.301
Rabbim bugününe şükürler olsun, HAMİLEYİM canlar...
günaydın kızlar nasılsınız
bebekkk canım ne yaptım umarım guzel bır haber verırsınnn bıze.kızlar bende belırtı adına brsey yok
sadece sabahları mıdem yanıyor 3 gun önce goguslerım felaket sıstı sankı balon ama ne kahve bır akıntı ne baska bırsey ve adet belırtısı sıvılcelerımde cıkmadı ama ne bılım ınanmıyrum hamıs olduguma her ay okdar alıstım kı bat a ne bıleyım bu ay da bat gelecek gıbı hssedyorum :S bu sabah yıne test yaptımmm yıne hayalet bır cızgı bat a 4gun var olsaydı cıkardı dıye dusunuyorummmm o cızgıde 20 dk sonra falan cıktı :S
Yelizz tebrik ederim arkadaşım masallahh Allah tamamına erdirsin sonra da darısı bugün cimcimenin, mervenin, ebdanin, nice in, merhabahayatin, sonbaharin, evrimin veeee benim başıma olsun insallahhhhh:))
Kizlarr gunaydin
dun gece bu akintimyuzunden eve geldigimiz gibi acile gittik. Sansimiza kadin dogum nobetci varmis. Durumu soyledim 4+3 hamileyim akintim var karin agrisi biraz oluyo dedim....
Once beni bi guzel azarladi bukadar erken ogrenirsem boyle stres olurmusum ztn baksa bile bisi goremezmis fln
Neyse ben yinede vajinal muayene yaptirdim hic bisi goremedi istersen kan testi yaptir dedi suan 700 civaridir ancak cuma fln gorunur dedi zorla pragesteron yazdirdim icin rahat etcekse yazim ama fazla ise yaramaz beklemen lazim dedi
Belki dusuk olur belmi yerlesmedir belki dis gebelik diye bana siraladi herseyi
Dun gece yaptirdigim kan testimi aldim 1366 bet cikti... Cuma en son 360 di bukadar yukselmeisi iyimiki kadinkrseyide goremedi ztn ustun koru ilgilendi
Ayyyy yrn kendi doktoruma gidiyim bakalim o nasil doldurucak .... Bu degerde kese gorunmesi lazim degilmi
hoşgeldin gülümmmmm iyi geçtimi tatilin akçayda çok fırtına varmıştı cuma günüüü
ay o bavul sıkıntısını bizde yaşıyoruz her sene
havaalanında karıştırıyolar illaki. sonra açıp bakıyolar içini falan
her seferinde tutanak tutuluyo sonra zıp diye geliyo valiz
içini kurcalamak için kayıp diyolar heralde
inşallah en kısa zamanda bulursunuz kusummm
canım yanlışım olabilir ama ben 1500 ü geçerse kese görünür diye biliyorum doktorum bana öyle demişti :44:
sıkma sen canını yarın bidaha kan ver bu sefer görünmesi lazım ve cumadan beri iyi yükselmiş anormal bi durum yok bence
ay kuşum benden bomba çıkmaz gibi geliyo bana
hiçbir hamilelik belirtim yok
ne göğüslerimde damar var ne uçlarında pıtır var ne kasıklarımda ağrı :26:
10da doktora gidicem inşallah adet olmam rezil olcam yoksa doktora
adam hem reglsin hemde betayamı baktıracaksın dicek
günaydın kıslar nasılsınız ?
tatilcilerin bazıları dönmüş, hoş gelmişler
yeni haberler var mı
günaydın kızlar nasılsınız
bebekkk canım ne yaptım umarım guzel bır haber verırsınnn bıze.kızlar bende belırtı adına brsey yok
sadece sabahları mıdem yanıyor 3 gun önce goguslerım felaket sıstı sankı balon ama ne kahve bır akıntı ne baska bırsey ve adet belırtısı sıvılcelerımde cıkmadı ama ne bılım ınanmıyrum hamıs olduguma her ay okdar alıstım kı bat a ne bıleyım bu ay da bat gelecek gıbı hssedyorum :S bu sabah yıne test yaptımmm yıne hayalet bır cızgı bat a 4gun var olsaydı cıkardı dıye dusunuyorummmm o cızgıde 20 dk sonra falan cıktı :S
ebda
niye kovdu kız gene delimi ne alışkanlık yaptı heralde seninki aman sende git gününü gün et anacığınla boşver sonra gel diye yalvarsın dursun boşveeeerrr kaldırma kıçını iyi canım dara gelince kov karıyı başlarına gelen her kötü şeyin sebei biziz zaten biz olmasak kokarlar hem açlıktan hem pislikten haberleri yok
benden doktor haberi bekleyen kızcıklar anca yarına randevu alabildim yarın gitcem inş doktora
geçmişi okuyamadığım için konulara fransızım ama anladığım kadarıyla cimcime, bebeek ve mervedumandan güzel haberler bekliyoruz heyecanla
çalışan anneler için doğum izni daha 6 ay olmadı değil mi?
Yelizz tebrik ederim arkadaşım masallahh Allah tamamına erdirsin sonra da darısı bugün cimcimenin, mervenin, ebdanin, nice in, merhabahayatin, sonbaharin, evrimin veeee benim başıma olsun insallahhhhh:))
inşallah sende hayırlı haberler verirsin canım bu doktorların hepsi mal zaten ayy kadının bana dediklerini düşündükçe sinirlerim zıplıyo hayır gel bugün kürtaj yapalım dicek kadar netse hemen yapması lazım istersen bekleyelim diye bişey olamaz çünkü aarştırdığım kadarıyla bu mol gebelik kansere kadar gidebilen bi durummuş gerizekalı doktorsende içini ferah tut takma doktorları 1300lerde kese görünmüyo canım endişe etme benim araştırdığım kadarıyla en erkn 1500den sonra görünüyo ama biliyosunki bazıları nazlı çıkıyo daha geçte görünebiliyor başka bi topikte doktor eşinin arkadaşı olduğu için 2 güne bir gitmiş ama kese 6000den sonra görünmüş inş hayırlı haberler alcaz canım
canım bende 1500 bılıyorum degerın gorunmesı ıcın hem doktor dogru duzgun bakmadı dıyorsun hıc strese gırme bolca dınlenmene bak yerlesıyordur ınsallah bebısın evet hamılelılıgın ılk haftaları cok streslı oyle kotu seylere kulak asma dınleme okuma kafan takılıor canın sıkılıyor bosuna
haydı sevalcım gel guzel haberlerle ınsallah yollarını gozluyoruz
gunaydın sekerım bayramda ınsallah bızde gıtcez bı yerlere dun bıkınılerımı gıydım hahah ana ıplıler oldu sortum yazlık elbıselerım en az 20 seyden bı etek bı elbıse oldu ne duba olmusum ya
o hayalet cızgıler gelıp gece ruyanda kovalasın senı emı
bekle guzelım ınsallah gunler gectıkce koyulasıcak annısım buradayım dıyecek
tebrık ederım cokkk cokkk cokkk sevındım
bız merve seval ve gorkemın haberlerı derken gerıden gelıp ataga gectın kız
tebrık ederım coksevındım kan testı yaptırdın mı kac cıktı
dur halayda cekelım
kuzum yarını da beklerız bız yeterkı guzel haberlerın gelsın
sana sımdı calısmakta zor gelır onca tatılden gezme tozmadan sonra
olmadı ve olmucakmısta
16 hafta olan dogum ızını 17 hafta olacakmıs
sonrada 3 ay part tıme calısma olackamıs maasın yarısını devlet yarısını ısveren verecekmıs
sacmalıgın danıskası
amınnnnnnnnnnn
cnm en sonunda kendi doktoruma ulastim....
degerler icin guzel dedi. yarin gelme cuma gel dedi. progestorunu kullan dedi.simdilik bu kadar ...
senin kontrol nezman ??
ayy çalışmak zor geliyor üzerine ramazanda idari personel sabah 8 akşam 5,30çalışmaya devam edecekmiş sinirim bozuldu adam değiliz biz müslüman değiliz oruç tutmyoruz ya kendileri tabi öğleye anca geliyolar erken gelseler bile çıkıp yatıp uyuyolar ben taştanım valla yarın doktora bi gidiyim kesinleşirse inş kötü bişey yoksa ya rapor alcam yada bırakcam işi eşimde istemiyo zaten
o part time çalışmada tam saçmalık hangi işyeri yarım gün deyip tam saatinde çıkarırki üstelik gelip gitme yol zaten işkence ne anladım ben o işten
Kızlar benim gebelik idrarda ilk dk.da çıktı.
Daha idrar ilerlerken belirginleşti resmen.
Kana falan gitmeyi düşünmüyorum.
Yavrucak tutunur Allahın izniyle inşallah.
Kanamamda yok hiç, 10-15 gün sonra dr.a gideyim diyorum, tabi dayanabilirsem.
Şimdilik kararım bu ne dersiniz?
Kızlar benim gebelik idrarda ilk dk.da çıktı.
ayy çalışmak zor geliyor üzerine ramazanda idari personel sabah 8 akşam 5,30çalışmaya devam edecekmiş sinirim bozuldu adam değiliz biz müslüman değiliz oruç tutmyoruz ya kendileri tabi öğleye anca geliyolar erken gelseler bile çıkıp yatıp uyuyolar ben taştanım valla yarın doktora bi gidiyim kesinleşirse inş kötü bişey yoksa ya rapor alcam yada bırakcam işi eşimde istemiyo zaten
o part time çalışmada tam saçmalık hangi işyeri yarım gün deyip tam saatinde çıkarırki üstelik gelip gitme yol zaten işkence ne anladım ben o işten
Hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayıda nasibetsin inşallahRabbim bugününe şükürler olsun, HAMİLEYİM canlar...
aynen bı saat gıdıs bı saat donus desen 2 saat gıttı zaten yarım gunun kıme ne faydası var kı
ayrıca bır hafta uzatmakta ne demek ya barı bır ay daha uzat 20 hafta yap saka gıbı valla
sabahta hakıkaten cok erken ımıs canım mesaı
ben bu sene tutamıcam ya aslında gozum kesıyordu ama doktor 3 saatte bır amnıyo sıvısı degısıyor su cok onemlı dıyınce suyum azalır falan dıye korktum ıyıce
baslarda olsam tutardım herhalde dıye dusunuyorum ama bılemıyorum
sende dıkkat et kendıne ramazanda erkenden ye yat olmadı raporda cok mantıklı bence
ooh super bence gıtmesende olur elbette ama en azından eczaneden bır folık asıt al ve basla derım ben
bıde 10 gun neyse 15 gune uzatma cunku kan testlerı yapııor ya bır an once baktır kansızlık falan yada pıhtılasma gıbı bı sorun var ıse ılac verır bekleyım derken rıske atma bence
Kız bu kocana sıcakta güneş mi geçmiş kafasına derdi meymiş böle be annemler demicek mi noluyo diye
kız senin adam menopozamı giriyo acep
bu ne anacım en küçük bişeyde topla pılıyı pırtıyı annene git bundan sonra sen değil o gitsin piliiis
günaydın kısceizlerrrrrebda
niye kovdu kız gene delimi ne alışkanlık yaptı heralde seninki aman sende git gününü gün et anacığınla boşver sonra gel diye yalvarsın dursun boşveeeerrr kaldırma kıçını iyi canım dara gelince kov karıyı başlarına gelen her kötü şeyin sebei biziz zaten biz olmasak kokarlar hem açlıktan hem pislikten haberleri yok
benden doktor haberi bekleyen kızcıklar anca yarına randevu alabildim yarın gitcem inş doktora
geçmişi okuyamadığım için konulara fransızım ama anladığım kadarıyla cimcime, bebeek ve mervedumandan güzel haberler bekliyoruz heyecanla
ooh super bence gıtmesende olur elbette ama en azından eczaneden bır folık asıt al ve basla derım ben
bıde 10 gun neyse 15 gune uzatma cunku kan testlerı yapııor ya bır an once baktır kansızlık falan yada pıhtılasma gıbı bı sorun var ıse ılac verır bekleyım derken rıske atma bence
Kanamam yok kuzum, ondan azıcık içim rahat. Şimdi gitcem kafam karışcak acaba acaba acabalarla. Bu yavrucağın yicek ekmeği varsa zaten doğacak... Rabbim hepsini korusun...eeeen güzelini yapmış olursun bence gidip o saçma doktorların saçma yorumlarıylada beynin bulanmamış olur hep benimde idrar ilerlerken hemen çıkmıştı canım:)))
senin 6ay oldu canım tabi riskliyse tutmamanda fayda var çünkü havalar çok sıcak allah korusun zaten sonrada o orucu tutacak olan sensin
valla banada eşim oruç tutma deyip duruyor düne kadar tutcam daha 1,5aylık bişey olmaz diyodum ama dünkü halimden sonra kendimden korktum hiç bişey yiyemedim akşama kadar 1tane elmayla durdum en son dedim eşime kalk anneme gidelim ben çok açım dedim annemi yokladım bi evde değillermiş çokta işleri varmış hiç gelcez felan demedim kaynanama gittim oda tam gittiğimizde yapmış yemeği heryer yemek kokuyodu eve gelene kadar burnumu tuttum ve sadece 2 kaşık çorba içebildim onun içindede bulyon vardı mahvetti beni kaynanamada üşütmüşüm midem bulanıyo dedim ama anladı heralde hurma felan verdi mide bulantıına hamilelere felan hurma iyi geliyomuş dedi çok kötüyüm ben şuanda zor duruyorum sanki böyle şiddetli bi gripten çıkmışımda onun halsizliği baş dönmesi varmış gibiyim kafamı kocaman olmuş gibi hissediyorum hiçbişey yiyip içemiyorum ağzımda iğrenç bi hastalık tadı var ve heeeerrşeyin kokusu midemi bulandırıyor üzerinede sıcak allahım kolaylık ve sağlıklı bebeklere kavuşacağımız rahat sağlıklı hamilelelikler nasip etsin hepimize
canım çoookk çokkkkk sevindim.tebrik ederim.Kızlar benim gebelik idrarda ilk dk.da çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?