HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

adam macera ıstıyor desene
kız sen ama gecen de annende degılmıydı
neyse aman sende takıl bekar gıbı ohhh ana ocagı ne guzel cıkar tadını

sekerım benım doktorum bıtkı caylarını maydonozu ve cıg hayvan urunlerını yasaklamıstı he bıde kabuklu denız mahsullerı ve sakatat
ıste cevız badem balık sut yogurt gıbı faydalı seyler ya ama yemekten daha onemlısı bol bol dınlen uzanma gerınme agır kaldırma kosma vs demıstı
ben kan tahlıllerımı 6+3 mu neydı yaptırmıstım sanırım sende ıste bılmıorum ona gore bakarsın dıye dusunuyorum
ama kan tahlılı yaptırmadıgın ıcın bı baska marka test daha yap he tek teste kalma

30 Mayıstan beri Taximde direne direne yaptım bu çocuğu ben, eşimle ne ara seviştik onu bile hatırlamıyom. Hiç mi hiç aklımda yoktu, 2 aydır dr.a bile gitmiyodum. Bu ay regli olunca gidiem diye eşimle kararlaştırmıştık. Hatta dedim boşladım içeriyi neler oluyo bitiyo 1 baktırayım dedim gülüştük. Sadece yum yum zamanım lekelenme oldu, aha dedim böle bişi okumuştum yumurtlama lekelenmesi dedim, Rabbim 1 sinyal yolladı, öylesine 1 ilişki yaşadık, sonra ateş ölçmeye başladım. 2 ay ara vermiştim. Ateş yanılmadı kuzum yine yanılmadı...

ay ınsallah ole olmaz bulantı neysede kusma olmasın ınsallah
bıde kusunca hıc hayat cekılmez :S

Tamam hayatım, senin yolunda ilerlicem, saolasın yardımların için...

amanda aman kozalağınada kıyamazmış toz kondurmazmış aman allah araızı her daim güzel etsin hiiiççç bozulmasın küçücük küslük bile olmasın aman sende git işte ozaman 1 haftacık hem napacan mecburr hem kazanamazsa sende vicdan yapcan sonra oda sinrilencek inş kazanır sınavınıda adamceğize bak sınav sınav diye sana konsantre olamadığı günlerin acısı oturmuş içine hayaller fanteziler üretiyo:)))

amin canım hepimizin evladını bağışlasın rabbim olamayanlarada versin tez zamanda içini rahat tut zaten 10gün sonra misler gibi gider inş kesenizi hatta kalp atışını görür gelirsin

ilk öğrendiğimde kendimi zorluyodum günde 1litre felan su içyodum ama şimdi sudanda midem bulanıyor içemiyorum çokta korkuyorum bişey olursa diye allahım bugünümüzü aratmasın inş
buarada sen iyisin dimi şuan senn son durum ne doktora felan gittinmi kontrol için

adam macera ıstıyor desene
kız sen ama gecen de annende degılmıydı
neyse aman sende takıl bekar gıbı ohhh ana ocagı ne guzel cıkar tadını
canım geçen hafta da bir sınavı vardı,ondan anneme postaladı,ama 3 güncük.
sınavından 1 gün önce geldim,çünkü aynı sınavda ben de görevliydim.
bu hafta sonu bir engel daha bekliyor onu.
inşşş kazanır da kurtuluruz.
hem kendi hem ben hem bebek

annemlere gidersem orucu da rahat tutarım.
o tutamayacak sınavdan dolayı.tek başına da çekilmez.
bence sen oruç falan tutma.
bebeğin sağlığını sakın riske atma.

canım özsere ek olarak ben biyerde ay çekirdeği ve kabak çekirdeği sakıncalı diye okumuştum ama ben dün dayanamadım azcıck yedim:))) adaçayı ve maydonozu özellikle tekrar söylemek istiyourm kesinlikle yasak

vallahi tatlim en iyisi ... hic bisiyi kafana takmadan su 10-15 gun gecsin diye bekleyip hamisliginin keyfini cikar...
ben stresten daha sevinemedim bile icimden geldigi gibi... sen iyice keyfini sur... tadini cikar ...
sadece yalniz kaldigimda bolbol konusuyorum
o da nedense belki daha cok erken ama beni cok rahatlatiyor...

Az önce ben testle konuştum

cnm bnm uzanma derken ??? izinmi verdi uzanmana yoksa vermedimi???

rıca ederım ne demek elımden geldıgınce bıldıklerımı seve seve paylasırım..
Rabbım kucagınıza saglıkla almayı nasıp eylesın hayırlı evlat eylesın ınsallah
hadı ılk tahmın bence kızın olacak

kız 1 lt reye mı zorluyordun ben gunde 3 lt ıcıyorum
valla haklısın bazen su bıle gıtmıyor ama artık cok gereklı mecbur ıcıyorum
doktora gecen bogazlarım ve oksurugum ıcın gıttıgımde sordum tekrar damarlarım ıle ılgılı ne yapacagız kontrol olacak mı dıye
doktor takma sen kafana hıs stres yok 26ıncı haftanda geleceksın ozaman bakacagız ayrıca gelısmezse gelısmesın bız bebısımızın gelısmesını takıp edıcez ve sorun olmucak falan dedı cok pozıtıf konustu bakalım artık

bende ole dusunuyorum sanırım kazaya kalacak oruc artık daha sonra tutarız ınsallah
ayy bı bıtsede kurtulsanız hakıkaten
esım hep bana derdı senı ben okuttum dıye sınavlara gırınce sonra oda ısı geregı bı dıploma daha alması gerektı acıkogretıme gırdı falan artık ben takılmaya basladım senı ben okuttum dıye
senınde o hesap de kocana sayemde geldın buralara dıe D:

cnm bnm uzanma derken ??? izinmi verdi uzanmana yoksa vermedimi???

canım uzanma derken mesela ust rafa uzanmak yukardan bısı almak camasır asmak gıbı dusun
mesela bulasık makınasını bosaltma demıstı bana
espırı ıle koltuklar yerınde dursun hemen altları tozlanmaz korkma demıstı

he bıde daha sonralarda ben kaynımın dugunu ıcın korselı corap gıymıstım cok kızmıstı bız pantolonlarınız bıle sıkmasın derken sen bıde korsemı gıydın sıkıstırdın kan dolasımı cok onemlı demıstı

benim adamda dun gelmiş başıma 30 yasından sonra pazarlama yuksek lısans yapacagım dıyor ıcımden ebdanın halı geldı aklıma yok sınavımdı dersıydı derken bu adamda :) benı atar basından bende ısrar edemem kızar cunku umarım vazgecer :)

canlarım allahım yavrularınızı sağlıklı sıhhatlı almaya nasip eylesin dün yalovadayken ablammlara 2 bebek geldi biri 3yaşında down sendromlu ama yüzde otuzmuş ona üzülürken başka bir bebek oda 1 buçuk yaşında o da anne karnındayken mikrop kapmış. bebeğin beyninde hasar olmuş onunda alt kısmı hiç tutmuyor bide o kadar tatlı ki anlatamam gamzeli neli. onlarla oynadım allahıma dua ettim alllahım sen herşeyin hayırlısını ver sağlıklı sıhhatli ver diye çok zor bir durumdu yaaaa ikincisi annesi şimdi yine iyi günleriherşeyi ile ilgilenebiliyorum ama delikanlı olduğunda ne yapacam diyor sonra allahım sabrını verir diyor üzülmemek elde değildi...

valla okudumu anlamiyorum yaa... :) iyice aptallastim...
bulasik makinesi bosaltiyorum ama temizlik fln yok her hafta kadin geliyo.
ofistede butun gun oturuyorum gerektiginde yatip dinlene biliyorum
yazin genelde elbise fln giyiyorum... bir camasir - bulasik kaldi
artik onlarida odunuma yikarim

Rabbim bugününe şükürler olsun, HAMİLEYİM canlar...

ben dün sana dememişmiydim biz beklersen sen çıkacaksın aradan diyeeeeeee
yine bildim yüs puan bana

ay ne güzel haberi anacım ben kırmızıları bekliyorum sabah yine deli gibi ağrıdı karnım hatta aha dedim tamamdır geldi bu sefer ama hala gelen giden yok :44:

Yelizz tebrik ederim arkadaşım masallahh Allah tamamına erdirsin sonra da darısı bugün cimcimenin, mervenin, ebdanin, nice in, merhabahayatin, sonbaharin, evrimin veeee benim başıma olsun insallahhhhh:))

amiiiiiiiinnnnnnnn

inşallahmüjdeyle gelirim kuzum ama inan hiç ümidim kalmadı benimmmmmmmm

canım yaaaa çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın sen bunu fazlasıyla hakettin biz sabırsızlık edip deli gibi testlere koşarken sen hep bekledin mükafatını aldın sonundaaaaa

oooyyyyy sen yakana kırmızı gül tak yeşil gömlek kırmızı etek beyaz babet giy eşinde mor pantolon turuncu tişört turkuaz ayakkabı giyip eline çılgın türkler kitabını alsın birbirinizi tanımanız kolay olur
al sana faantaaaaziiiiii

hahah bu kocalar da alem
valla benımkı ıcın lazımdı aslında sevıye olarak ust sevıye de ıken dıploma eksık dıye unvanı dusuyordu oda sureklı mutsuz modda ıdı neyse bıttı okulumuz cok sukur bızımde artık yılbasına degısıcek pozısyon + maas sanırım beklemedeyız
ama lazım degılken sus ıcınde okumak akıl ısı degıl valla

amınn canım rabbım yardım etsın
onların sınavlarıda oylesıne zor kı rabbım kolaylıklar versın ınsallah
hayırlısını nasıp etsın hepımıze her zaman ınsallah

ohh ıı ımıs kadın ısı benım esımde ılk calısmalarda cam kapı sılmeyı bıraktırdı olurda tutunmaz dıe sonra oldu dıye yaptırmadı her ay kadın gelcek buyuk ıs ıcın dıyordu normal sıl supur toz camasır utu bendede dıger buyukler ıcın aralıktan nısana kadar baktım gelen gıden yok en son abımın esı geldı annemle sagolsun camlarımı sıldı hazırandada ben mutfak dolaplarımı sıldım esım asagıdan bezı yıkadı verdı bende ın cık yapmadım fazla sımdı yıne camlar battı yıne dıorum cıkıp dıye blof atıyorum yok dıyo kadın gelcek beklemedeyım doguma kadar gelır ınsallah

gecen de esıme dıyorum ben eger apar topar doguma gıdersem sen hastanede basımda kalcam dıe stres yapma eve hemen bı kadın camları sıldır tul perde yıkansın mutfak ve hol halısınıda yıkatmaya ver yedeklerı serdır
dıyo kızım delımısın ben oglumun yanında olcam dıo dedım olmaz once bunları yaptır eve kalabalık donerız dıyorum D

kızlar çok zoruma gitti yaaa hastanede benden sonra evlenen bi kız vardı laboratuarda göbeğini gere gere geldi hani sende yokmu daha bişey yapsana evdesin zaten dedi bende biz henüz düşünmüyoruz yurt dışına çıkıyoruz 3-4 ay yokuz zor olmasın orda doktorların dilini bilmem huyunu bilmem geldikten sonra bakarız nasip dedim. e şimdi neden baktırıyosun o zaman dedi adetim gecikti ne olur ne olmaz diye baktırıyorum ona göre söktürücü alcam dedim hiç hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin falan demedim içimden gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…