- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.321
günaydın kısceizlerrrrr
kızmayın kozalağa yaf.aramız kötü diil.
onun haftaya pazar da alan sınavı var.
bu da çok önemli bir sınav.sınavın %50 sini oluşturuyor.
ben evde olunca sürekli aklı ben de kalıyor.odadan dışarı çıkmadığı için ben sıkılıyor muyum diye dert ediyor.
benle yeterince ilgilenemediğini düşünüp hayıflanıyor.derse konsantresi bozuluyor.
ayrıca şu 1 hafta git özlem gider annenle diyor.malum tüm kozalaklar gibi o da benim ailemle vakit geçirmeyi pek sevmiyor.
ben sonradan gelir 2-3 gün kalırım,kaçarız diyor.
bi de fantaaazi yapmış.
neymiş ben ankaradan fethiyeye gidecekmişim,o buradan.
tatilde görüşecekmişiz.
birbirimizi özleyecekmişiz,sevgili gibi buluşacakmışız
yımırta yok bişi yok aman ne faaantaaaaziii
Folik asit kullanıyorum zaten kuzum 5 aydır. Şimdide gitsem 10 gün sonra gel keseyi görelim diyecek. Belkiş kalp atışınıda duyarım gittiğimde 15 gün diye ondan istemiştim ama kan tahlilleri yapıyolarsa gitmeliyim 10 günde haklısın. Saol arkadaşım. Ben şimdi ne yiyip içeyim, neler yassak??
Kanamam yok kuzum, ondan azıcık içim rahat. Şimdi gitcem kafam karışcak acaba acaba acabalarla. Bu yavrucağın yicek ekmeği varsa zaten doğacak... Rabbim hepsini korusun...
canım çoookk çokkkkk sevindim.tebrik ederim.
çok güzel bir haber oldu bu.
Allah sonuna kadar mutluluğunu daim etsin.
Bizim kucaklarımızı da boş bırakmasın.beklemek çok zor.
sabrettin,oldu binlerce şükür.
sen klomen ovitrelle falan kullanmış mıydın canım?
ne yaptın ne ettin anlatsana.
ayy annemle konuştum demin bana ve benim küçüğüme hamileyken mide bulantısı öğrendikten sonraa 2 ay sürmüş yani 3 ay sürmüş ama en küçüğümüzde 9ay boyunca midesi bulanmış allahım yaaa nolur ebndede öyle olmasın
sekerım benım doktorum bıtkı caylarını maydonozu ve cıg hayvan urunlerını yasaklamıstı he bıde kabuklu denız mahsullerı ve sakatat
ıste cevız badem balık sut yogurt gıbı faydalı seyler ya ama yemekten daha onemlısı bol bol dınlen uzanma gerınme agır kaldırma kosma vs demıstı
ben kan tahlıllerımı 6+3 mu neydı yaptırmıstım sanırım sende ıste bılmıorum ona gore bakarsın dıye dusunuyorum
ama kan tahlılı yaptırmadıgın ıcın bı baska marka test daha yap he tek teste kalma
günaydın kısceizlerrrrr
ben evde olunca sürekli aklı ben de kalıyor.odadan dışarı çıkmadığı için ben sıkılıyor muyum diye dert ediyor.
benle yeterince ilgilenemediğini düşünüp hayıflanıyor.derse konsantresi bozuluyor.
ayrıca şu 1 hafta git özlem gider annenle diyor.malum tüm kozalaklar gibi o da benim ailemle vakit geçirmeyi pek sevmiyor.
bi de fantaaazi yapmış.
tatilde görüşecekmişiz.
Folik asit kullanıyorum zaten kuzum 5 aydır. Şimdide gitsem 10 gün sonra gel keseyi görelim diyecek. Belkiş kalp atışınıda duyarım gittiğimde 15 gün diye ondan istemiştim ama kan tahlilleri yapıyolarsa gitmeliyim 10 günde haklısın. Saol arkadaşım. Ben şimdi ne yiyip içeyim, neler yassak??
Kanamam yok kuzum, ondan azıcık içim rahat. Şimdi gitcem kafam karışcak acaba acaba acabalarla. Bu yavrucağın yicek ekmeği varsa zaten doğacak... Rabbim hepsini korusun...
evet cnm 6 aylık olduk artık o yuzden korkuyorum acıkcası tutamıcam bu sene en azından kadır gecesı falan tutayım dıyordum ama bakalım artık hafta sonuna gelıyor bu sene kadır gecesı ama ondada yola cıkma durumu var ama neyse bakcaz artık bı yoluna
senın su anda yasadıkların oylesıne normal kı halsızlık hastaymıs gıbı ben de doktora ne zaman gecıcek bu halım demıstım oda sen hasta degılsın hamılesın bunlar cok normal hamılelık boyunca hep yenı seyler yasıcaksın bu gecse dıgerı baslıcak demıstı hakıkatende oyle oluyormus
sıcaklarda bol bol sıvı tuketmeye bak sende tansıyon falan duser bayılır kalırsın kımsenınde faydası olmaz sana ne ısmıs ne esmıs kalı verırsın olece
canım geçen hafta da bir sınavı vardı,ondan anneme postaladı,ama 3 güncük.adam macera ıstıyor desene
kız sen ama gecen de annende degılmıydı
neyse aman sende takıl bekar gıbı ohhh ana ocagı ne guzel cıkar tadını
Tamam hayatım, senin yolunda ilerlicem, saolasın yardımların için...
tebrik ederim canımRabbim bugününe şükürler olsun, HAMİLEYİM canlar...
vallahi tatlim en iyisi ... hic bisiyi kafana takmadan su 10-15 gun gecsin diye bekleyip hamisliginin keyfini cikar...
ben stresten daha sevinemedim bile icimden geldigi gibi... sen iyice keyfini sur... tadini cikar ...
sadece yalniz kaldigimda bolbol konusuyorum
o da nedense belki daha cok erken ama beni cok rahatlatiyor...
adam macera ıstıyor desene
kız sen ama gecen de annende degılmıydı
neyse aman sende takıl bekar gıbı ohhh ana ocagı ne guzel cıkar tadını
sekerım benım doktorum bıtkı caylarını maydonozu ve cıg hayvan urunlerını yasaklamıstı he bıde kabuklu denız mahsullerı ve sakatat
ıste cevız badem balık sut yogurt gıbı faydalı seyler ya ama yemekten daha onemlısı bol bol dınlen uzanma gerınme agır kaldırma kosma vs demıstı
ben kan tahlıllerımı 6+3 mu neydı yaptırmıstım sanırım sende ıste bılmıorum ona gore bakarsın dıye dusunuyorum
ama kan tahlılı yaptırmadıgın ıcın bı baska marka test daha yap he tek teste kalma
Tamam hayatım, senin yolunda ilerlicem, saolasın yardımların için...
amanda aman kozalağınada kıyamazmış toz kondurmazmış aman allah araızı her daim güzel etsin hiiiççç bozulmasın küçücük küslük bile olmasın aman sende git işte ozaman 1 haftacık hem napacan mecburr hem kazanamazsa sende vicdan yapcan sonra oda sinrilencek inş kazanır sınavınıda adamceğize bak sınav sınav diye sana konsantre olamadığı günlerin acısı oturmuş içine hayaller fanteziler üretiyo:)))
amin canım hepimizin evladını bağışlasın rabbim olamayanlarada versin tez zamanda içini rahat tut zaten 10gün sonra misler gibi gider inş kesenizi hatta kalp atışını görür gelirsin
ilk öğrendiğimde kendimi zorluyodum günde 1litre felan su içyodum ama şimdi sudanda midem bulanıyor içemiyorum çokta korkuyorum bişey olursa diye allahım bugünümüzü aratmasın inş
buarada sen iyisin dimi şuan senn son durum ne doktora felan gittinmi kontrol için
canım geçen hafta da bir sınavı vardı,ondan anneme postaladı,ama 3 güncük.
sınavından 1 gün önce geldim,çünkü aynı sınavda ben de görevliydim.
bu hafta sonu bir engel daha bekliyor onu.
inşşş kazanır da kurtuluruz.
hem kendi hem ben hem bebek
annemlere gidersem orucu da rahat tutarım.
o tutamayacak sınavdan dolayı.tek başına da çekilmez.
bence sen oruç falan tutma.
bebeğin sağlığını sakın riske atma.
cnm bnm uzanma derken ??? izinmi verdi uzanmana yoksa vermedimi???
canım uzanma derken mesela ust rafa uzanmak yukardan bısı almak camasır asmak gıbı dusun
mesela bulasık makınasını bosaltma demıstı bana
espırı ıle koltuklar yerınde dursun hemen altları tozlanmaz korkma demıstı
he bıde daha sonralarda ben kaynımın dugunu ıcın korselı corap gıymıstım cok kızmıstı bız pantolonlarınız bıle sıkmasın derken sen bıde korsemı gıydın sıkıstırdın kan dolasımı cok onemlı demıstı
Rabbim bugününe şükürler olsun, HAMİLEYİM canlar...
ebda
niye kovdu kız gene delimi ne alışkanlık yaptı heralde seninki aman sende git gününü gün et anacığınla boşver sonra gel diye yalvarsın dursun boşveeeerrr kaldırma kıçını iyi canım dara gelince kov karıyı başlarına gelen her kötü şeyin sebei biziz zaten biz olmasak kokarlar hem açlıktan hem pislikten haberleri yok
benden doktor haberi bekleyen kızcıklar anca yarına randevu alabildim yarın gitcem inş doktora
geçmişi okuyamadığım için konulara fransızım ama anladığım kadarıyla cimcime, bebeek ve mervedumandan güzel haberler bekliyoruz heyecanla
Yelizz tebrik ederim arkadaşım masallahh Allah tamamına erdirsin sonra da darısı bugün cimcimenin, mervenin, ebdanin, nice in, merhabahayatin, sonbaharin, evrimin veeee benim başıma olsun insallahhhhh:))
canım bende 1500 bılıyorum degerın gorunmesı ıcın hem doktor dogru duzgun bakmadı dıyorsun hıc strese gırme bolca dınlenmene bak yerlesıyordur ınsallah bebısın evet hamılelılıgın ılk haftaları cok streslı oyle kotu seylere kulak asma dınleme okuma kafan takılıor canın sıkılıyor bosuna
haydı sevalcım gel guzel haberlerle ınsallah yollarını gozluyoruz
gunaydın sekerım bayramda ınsallah bızde gıtcez bı yerlere dun bıkınılerımı gıydım hahah ana ıplıler oldu sortum yazlık elbıselerım en az 20 seyden bı etek bı elbıse oldu ne duba olmusum ya
o hayalet cızgıler gelıp gece ruyanda kovalasın senı emı
bekle guzelım ınsallah gunler gectıkce koyulasıcak annısım buradayım dıyecek
tebrık ederım cokkk cokkk cokkk sevındım
bız merve seval ve gorkemın haberlerı derken gerıden gelıp ataga gectın kız
tebrık ederım coksevındım kan testı yaptırdın mı kac cıktı
dur halayda cekelım
kuzum yarını da beklerız bız yeterkı guzel haberlerın gelsın
sana sımdı calısmakta zor gelır onca tatılden gezme tozmadan sonra
olmadı ve olmucakmısta
16 hafta olan dogum ızını 17 hafta olacakmıs
sonrada 3 ay part tıme calısma olackamıs maasın yarısını devlet yarısını ısveren verecekmıs
sacmalıgın danıskası
amınnnnnnnnnnn
Kızlar benim gebelik idrarda ilk dk.da çıktı.
Daha idrar ilerlerken belirginleşti resmen.
Kana falan gitmeyi düşünmüyorum.
Yavrucak tutunur Allahın izniyle inşallah.
Kanamamda yok hiç, 10-15 gün sonra dr.a gideyim diyorum, tabi dayanabilirsem.
Şimdilik kararım bu ne dersiniz?
günaydın kısceizlerrrrr
bi de fantaaazi yapmış.
tatilde görüşecekmişiz.
Ozgeeem canım seni unutur muyum yaa batı yaklaşanlari siralamisim sen de ilk sıralardasın hepimize inşallah olsun hayırlı zamanda hayırlı.evlatlar
benim adamda dun gelmiş başıma 30 yasından sonra pazarlama yuksek lısans yapacagım dıyor ıcımden ebdanın halı geldı aklıma yok sınavımdı dersıydı derken bu adamda :) benı atar basından bende ısrar edemem kızar cunku umarım vazgecer :)
canlarım allahım yavrularınızı sağlıklı sıhhatlı almaya nasip eylesin dün yalovadayken ablammlara 2 bebek geldi biri 3yaşında down sendromlu ama yüzde otuzmuş ona üzülürken başka bir bebek oda 1 buçuk yaşında o da anne karnındayken mikrop kapmış. bebeğin beyninde hasar olmuş onunda alt kısmı hiç tutmuyor bide o kadar tatlı ki anlatamam gamzeli neli. onlarla oynadım allahıma dua ettim alllahım sen herşeyin hayırlısını ver sağlıklı sıhhatli ver diye çok zor bir durumdu yaaaa ikincisi annesi şimdi yine iyi günleriherşeyi ile ilgilenebiliyorum ama delikanlı olduğunda ne yapacam diyor sonra allahım sabrını verir diyor üzülmemek elde değildi...
valla okudumu anlamiyorum yaa... :) iyice aptallastim...
bulasik makinesi bosaltiyorum ama temizlik fln yok her hafta kadin geliyo.
ofistede butun gun oturuyorum gerektiginde yatip dinlene biliyorum
yazin genelde elbise fln giyiyorum... bir camasir - bulasik kaldi
artik onlarida odunuma yikarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?