HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım dualarımız senınle
kendını uzme senı sevıyoruz

çok teşekkür ederim canım bende sizleri çok seviyorum yarın tekrar görüşürüz yine herşeyde olduğu gibi bunuda ilk sizinle paylaşacağıma emin olabilirsiniz. beni bu boşluktan kurtaracak bir yardımcıya ihtiyacım var sanırım ve o yardımcıda bu forum

ben yarın doktora gitcem adetimi 4 gün geçti bütün hamilelik belirtileri vardı adetimin geçtiği gün doktora gittim bhcg 0.15 çıktı ama bi arkadaşımın da 0.20 çıkmış 4 gün sonra değerleri artmış dua edin inş vardır eğer yoksa bende alcam o testten bakalımmmmm dua edin kızlarr

kızlarr sonuclar 114,1 hamileyim dimii ben yaa nolur yardım edin elim ayagım titriyo internetten baktım sonuclara doktorla konusamadım

ayyy gözün aydın canım.dr banada bakmıştı rahmin kalınlaşmış dedi umutlanmıştım ama koskoca bi 0 dı bhcg m inşallah rabbim kucağınada almayı nasib eder

canım cook üzüldüm vallahı canım benım rabbım en kıssa zamanda rhayırlısını yasatır bıtanım sen tatlı canını üzme bıtanım allah yar ve yardımcın olsun bıtanem

Son düzenleme:
Benim 1.20 idi negatif dedi alttan ultrasonik baktı sonra iki üç gün sancı ağrı kanama ve lavaboya bir parça düşerek tüm sancıların son bulması.. Yoksa bende de mi vardı da çok erken çıkmamisti...

kımyasal gebelık gecırmıs olabılırsın canım benım bendede oyle olmuştu ben normelde adete sancım olmazdı ama aralık ayında fecı agrım oldu ve 3.19 cıktı ve ertesı gun yaptıgımda 1.38 idı ve benden birşey düşmüşdü ve sancım kesılmıişdı canım benım

ya siz nasııı bişeysinizzzzzz?ne kadan çok yazmışsınız.yuh yane.75 sayfa.insan okuyacak bunu insannnnnnnnnnn.kimi nasıl takip edicem ben şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…