- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.741
ayy hadi inşallah olmazsın.. benimde bu pazar.. inşallah gelmezde kutlarızz
canım dualarımız senınle
kendını uzme senı sevıyoruz
evet nesss haziranda en guzel haber senden gelecek vee sonra da hamileliğin yaşattıklarını konusucazzz
canım eger yumurtlama problemın yoksa herşey normalse ovulasyon testi senin ne zaman yumurtladıgını gosterıyo çift çizgiyi gordugun gunleri iyi degerlendirrisen de şansın çok yukselıyo , silkeletme işini ben yaptırmadım yaptıramamda ama ne yalan soyleyım ayaklarımı yukarıya dıktıkten sonra kenim sallıyorum kalçamı komik oluyo ama napalım her yol mübah:))))
kızlarr sonuclar 114,1 hamileyim dimii ben yaa nolur yardım edin elim ayagım titriyo internetten baktım sonuclara doktorla konusamadım
çok teşekkür ederim canım bende sizleri çok seviyorum yarın tekrar görüşürüz yine herşeyde olduğu gibi bunuda ilk sizinle paylaşacağıma emin olabilirsiniz. beni bu boşluktan kurtaracak bir yardımcıya ihtiyacım var sanırım ve o yardımcıda bu forum
Benim 1.20 idi negatif dedi alttan ultrasonik baktı sonra iki üç gün sancı ağrı kanama ve lavaboya bir parça düşerek tüm sancıların son bulması.. Yoksa bende de mi vardı da çok erken çıkmamisti...
Benim 1.20 idi negatif dedi alttan ultrasonik baktı sonra iki üç gün sancı ağrı kanama ve lavaboya bir parça düşerek tüm sancıların son bulması.. Yoksa bende de mi vardı da çok erken çıkmamisti...
Ayy aynen canım yaa.. Kimyasal gebelik ne oluyor ki? Ama benim adetim normal zamanda olmuştu sonrasında. Ben de acaba alttan bakınca mi zarar mi verdi dedim..
bebk heyecenden benım sorularımı görmüyonmu canım benım
merhaba yardım edicek birileri var mıydı acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?