HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canım 3 lü ve 4 lü aynı zamanda yapılıyor 3 lü testin aynısı içinde Aft die bişi daha ekliyorlar 4 lü test oluyo işte :) boşuna para tuzağı yani detaylıyı ister doktor ama zorunlusun demiyo

ay evet bi bakmışsın hemen geçiyo zaman bazende geçmek bilmiyo. 6 ay kaldı şimdiden. hayırlısı inşallah
sen bilirsin o zaman canısı. kendini nasıl rahat ve iyi hissedeceksen öyle davran :)
Tabii kuzum benim zaman cok cabuk geciyo bi bakicaksin bebecik gelmis:))ben hala bi umut adet olmam da hamileyimdir diye bekliyorum napicaksin bebegim iste umut dunyasi:))yoksa bisey biran once olmak en guzeli tabii de varsa diye de bi sik hep kafamda zaman herseyi gostericek artik belki bende adet gecikmesinin 2.gunu test yaptim neg kanda pozitifi gordumculer kervanina katilirim :)))

Canimm insanin neresi agriyosa cani orda oluyo iste cok zor bisey agri cekmek allah yardimcin olsun biran once gecsin( yarin git bakalim ne dicek dr.insallah hersey yolunda tertemiz derde hicbi tedaviye gerek kalmaz ama olurda tedavi derse biraz ertelersin sagligina kavusursun daha iyi olur tabii hersey .agridan duramicak gibiysen bi acile gitseniz aslinda apandisit falan olmasin sakin(

her zaman yediğim şeyleri yedim canım yaa ekstra bişey yemedim sabah simit yemiştim acaba o mu yaptıki ama belimden vuruyo ağrı karnımdan değil

Canim siz bi acile gidin bence bobrek de olabilir bobrek agrisi da belden vuruyo gibi oluyo(acile bi gidin baksin doktor ihmale gelmez gece nasil uyuycaksin o agriyla

Canım 3 lü ve 4 lü aynı zamanda yapılıyor 3 lü testin aynısı içinde Aft die bişi daha ekliyorlar 4 lü test oluyo işte :) boşuna para tuzağı yani detaylıyı ister doktor ama zorunlusun demiyo

hmm anladım canım ama bizim burdaki hastanede yapıyolarmış üstelik para almıyolarmış diye duymuştum ondan dediydim yaptırayım diye. sen yaptırdın mı 4lü testi. ?
ben 29 temmuzda gitsem 4 lü test yaptırmak istiyom desem yaparlar mı?

İnşallah canım benim. Rabbim şu güzel gecene herşeyi gönlüne göre versin. seninde dileklerini isteklerini kabul etsin. bebeğini sana göndersin

Aminn kuzucum:))cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin:))benim anlamadigim kendimi bu kadar hamile gibi hissederken idrar testi nicin negatif:))nerdeyse dusunce gucuyle bebegimi yoktan var edicem:))guluyorum artik kendime ve tum duam allahim bebegim yoksa hastalaniyim da umutlarimi gelecek aya yesertiyim:))

hayırlı ramazanlar arkadaşlaar :)
herkes iyidir umarım geçmişi çat pat okudum YENİ HAMİŞLERİ TEBRİK EDİYORUUUUUM :)
HSST yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cANM..
CİMCİMEE senide çok merak ediyorum umarım hamişsindir..
bende İSTANBUL tatilimden dün geldim orada kimyasal gebelik yaşadığmı öğrendim adet oldum bugün bitti ve yarın doktoruma randevu aldım bakalım durumlar nasıl hakkımızda hayırlısı olur inşallah..

Canım detaylıyı yapmıyorlar çok para olan detaylı yani 2. Düzey ultrason
4 lü testi dewlete bedava yaptırırsın diye biliyorum Ama doktor istek kağıdı isteyebilir burada istiyorlar yani

kullanıcı adımı değiştim canikomlaaaarr haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnnn

Hayırlı olsun canım

Canım çok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda sağlıklı gebeliğini konuşuruz müjdelersin umarım doktor ii şeyler söyler

canımmm çok üzüldüm
hayırlısı olsun be gülüm.kader böyleymiş.
inş bu aya tutar.

günaydın kızlar hala adet olmadım ağrıdan uyuyamıyorum dün gece ağlaya ağlaya yattım biraz içim geçmiş 2,30 dan beri ayaktayım 11 de randevum var gidiyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim dua edin lütfen. bu hayırlı mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

bin aydan daha hayırlı olan bu ayda rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin hatalarını affetsin hamişlere sağlıklı gebelik sağlıklı bebek, hamiş adaylarına en kıza zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah....

Gunaydin canim aminn insallah allah senin de dualarini kabul etsin doktor ne diycek bakalim agrilarina care olur insallah da gecer biran once guzel haberlerini bekliyoruz

Tamam canim uyardigin iyi. oldu ayrintiliyi yaptirmak istiyorum. peki bunu devlet hastanesinde yaparlar mi...buranin dev. hastamesi cok guzel. fazla sira yok. internetten randevu alip gidiyosun...orda yaparlarsa oaraya gideyim....yoksa nigdede bir tane ozel hastane var..

caganda dr un ozel muayenehanesine gidiyodum. zaten gelismis iltrason kullaniyodu..demekki o zaman her ay bakmis..ben yoksa hic bilmiyodum ayrintilu ultrason diye biseyi...demek o bakmis sorun olmayinca soylememis bile...

bu sirada gunaydin kizlarrr.. otuc tutanlara allah kolaylik versin.herkesin ramazani hayirli olsun...

cimcime hadi guzel haberle gel canim..ins. kist yoktur.

hulya seni merak ettimm..hemen sonucu bildir bize...

bebrk bence 10 gun cok. kuxum...sen kan testi yaptir. kafan rahatlasin. beynin geciktitiyor adeti..sen "acaba mi?" dedikce...

bebrk bence 10 gun cok. kuxum...sen kan testi yaptir. kafan rahatlasin. beynin geciktitiyor adeti..sen "acaba mi?" dedikce...[/QUOTE]
BEBEK ESRAYLa AYnI FİKİRDEYİM HeMDE YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK, GEÇEN AY 13 gün geçmişti belkide esranın dediği gibi acabamılarla geciktirdim, 1o gün sonra kanda görünce oturdum popomun üstüne....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…