- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.521
ee o ayrıntılı ultrasonu senin isteğine göre mi yaptırıyolar yoksa doktor şu gün gel yapalım mı diyo ?
valla sen çok sabırlısın anacım ikinci olduğu için mi diyecem ama sen çağandada öyleymişsin demi :)
gerçi 12. haftadayken muayene olmuştum görmemesi bile normal. aslında ben yaptırmıycaktım ama doktora dedim üçlü test gerekli mi ne zaman geleyim diye. 3 hafta sona gel dedi. aslında yapmıyomuş bu doktor 3lüyü pek fazla. acaba bende bi sıkıntı mı oluştu ki ondan mı istedi(
4lüyü kaçıncı haftalarda yapıyolar. hepsini yaptırsam nolur ki :26:
Tabii kuzum benim zaman cok cabuk geciyo bi bakicaksin bebecik gelmis:))ben hala bi umut adet olmam da hamileyimdir diye bekliyorum napicaksin bebegim iste umut dunyasi:))yoksa bisey biran once olmak en guzeli tabii de varsa diye de bi sik hep kafamda zaman herseyi gostericek artik belki bende adet gecikmesinin 2.gunu test yaptim neg kanda pozitifi gordumculer kervanina katilirim :)))ay evet bi bakmışsın hemen geçiyo zaman bazende geçmek bilmiyo. 6 ay kaldı şimdiden. hayırlısı inşallah
sen bilirsin o zaman canısı. kendini nasıl rahat ve iyi hissedeceksen öyle davran :)
canım bi problem yoktur tabiki inşallah ama herhangi bi problem yoksa söktürücü alırım çünkü çok ağrım var şuan. bide yaranın ağrısı vurdukça iki büklüm yatıyorum Allah biliyoya ne çektiğimi eğer yine ilaç verecekse 2-3 ay sürer diyecekse kesinlikle kafamdan atmam için bi destek isticem yoksa ben kafayı yicem kararımı verdim eğer yine sorun varsa en az 6 ay erteleyeceğim dayanamıyorum her ay bu ağrılara. içtiğim ilaçlar verdiğim kilolarda cabası.
29 yaşında bi insan 42 kilo olurmu yaaa kendimi taşımaya halim yok biraz ara vermek en iyisi artık vücudum kaldırmıyo daha fazla ağrıyı ilacı inan hala ağlıyorum ağrıdan
her zaman yediğim şeyleri yedim canım yaa ekstra bişey yemedim sabah simit yemiştim acaba o mu yaptıki ama belimden vuruyo ağrı karnımdan değil
Canım 3 lü ve 4 lü aynı zamanda yapılıyor 3 lü testin aynısı içinde Aft die bişi daha ekliyorlar 4 lü test oluyo işte :) boşuna para tuzağı yani detaylıyı ister doktor ama zorunlusun demiyo
Tabii kuzum benim zaman cok cabuk geciyo bi bakicaksin bebecik gelmis:))ben hala bi umut adet olmam da hamileyimdir diye bekliyorum napicaksin bebegim iste umut dunyasi:))yoksa bisey biran once olmak en guzeli tabii de varsa diye de bi sik hep kafamda zaman herseyi gostericek artik belki bende adet gecikmesinin 2.gunu test yaptim neg kanda pozitifi gordumculer kervanina katilirim :)))
hmm anladım canım ama bizim burdaki hastanede yapıyolarmış üstelik para almıyolarmış diye duymuştum ondan dediydim yaptırayım diye. sen yaptırdın mı 4lü testi. ?
ben 29 temmuzda gitsem 4 lü test yaptırmak istiyom desem yaparlar mı?
İnşallah canım benim. Rabbim şu güzel gecene herşeyi gönlüne göre versin. seninde dileklerini isteklerini kabul etsin. bebeğini sana göndersin
kullanıcı adımı değiştim canikomlaaaarr haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnnn
Tamam bebisim:))valla soylemesen bakmicam kullanici adina profil resmini gorunce sen diye okudum:))
hmm anladım canım ama bizim burdaki hastanede yapıyolarmış üstelik para almıyolarmış diye duymuştum ondan dediydim yaptırayım diye. sen yaptırdın mı 4lü testi. ?
ben 29 temmuzda gitsem 4 lü test yaptırmak istiyom desem yaparlar mı?
İnşallah canım benim. Rabbim şu güzel gecene herşeyi gönlüne göre versin. seninde dileklerini isteklerini kabul etsin. bebeğini sana göndersin
kullanıcı adımı değiştim canikomlaaaarr haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı ramazanlar arkadaşlaar :)
herkes iyidir umarım geçmişi çat pat okudum YENİ HAMİŞLERİ TEBRİK EDİYORUUUUUM :)
HSST yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cANM..
CİMCİMEE senide çok merak ediyorum umarım hamişsindir..
bende İSTANBUL tatilimden dün geldim orada kimyasal gebelik yaşadığmı öğrendim adet oldum bugün bitti ve yarın doktoruma randevu aldım bakalım durumlar nasıl hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
canımmm çok üzüldümhayırlı ramazanlar arkadaşlaar :)
herkes iyidir umarım geçmişi çat pat okudum YENİ HAMİŞLERİ TEBRİK EDİYORUUUUUM :)
HSST yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cANM..
CİMCİMEE senide çok merak ediyorum umarım hamişsindir..
bende İSTANBUL tatilimden dün geldim orada kimyasal gebelik yaşadığmı öğrendim adet oldum bugün bitti ve yarın doktoruma randevu aldım bakalım durumlar nasıl hakkımızda hayırlısı olur inşallah..
Gunaydın kızlar,
Bugun Praga donus var((
Ama sızlerıde cok ozledım, gorusmek uzere ..
günaydın kızlar hala adet olmadım ağrıdan uyuyamıyorum dün gece ağlaya ağlaya yattım biraz içim geçmiş 2,30 dan beri ayaktayım 11 de randevum var gidiyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim dua edin lütfen. bu hayırlı mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
bin aydan daha hayırlı olan bu ayda rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin hatalarını affetsin hamişlere sağlıklı gebelik sağlıklı bebek, hamiş adaylarına en kıza zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah....
Esra kuzum detaylıyı mutlaka yaptır benim orada çıktı pahalı ne gerek var bebeme bişi alırım diyodum sağlıklı bebek doktor öle diyo diyodum bende çıktı sorun hiç belli olmuyormuş. Ama doktorum 20 de yaptır bebek büyüyünce yeri daralıyor zor görülüyor demişti 24 e kadar yapılıyor ama ne kadar erken o kadar ii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?