- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.541
Gunaydın kızlar,
Bugun Praga donus var((
Ama sızlerıde cok ozledım, gorusmek uzere ..
günaydın kızlar hala adet olmadım ağrıdan uyuyamıyorum dün gece ağlaya ağlaya yattım biraz içim geçmiş 2,30 dan beri ayaktayım 11 de randevum var gidiyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim dua edin lütfen. bu hayırlı mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Tamam canim uyardigin iyi. oldu ayrintiliyi yaptirmak istiyorum. peki bunu devlet hastanesinde yaparlar mi...buranin dev. hastamesi cok guzel. fazla sira yok. internetten randevu alip gidiyosun...orda yaparlarsa oaraya gideyim....yoksa nigdede bir tane ozel hastane var..
caganda dr un ozel muayenehanesine gidiyodum. zaten gelismis iltrason kullaniyodu..demekki o zaman her ay bakmis..ben yoksa hic bilmiyodum ayrintilu ultrason diye biseyi...demek o bakmis sorun olmayinca soylememis bile...
bu sirada gunaydin kizlarrr.. otuc tutanlara allah kolaylik versin.herkesin ramazani hayirli olsun...
cimcime hadi guzel haberle gel canim..ins. kist yoktur.
hulya seni merak ettimm..hemen sonucu bildir bize...
bebrk bence 10 gun cok. kuxum...sen kan testi yaptir. kafan rahatlasin. beynin geciktitiyor adeti..sen "acaba mi?" dedikce...
Günaydın herkese.
tutulan oruçların,yapılan ibadetlerin,edilen duaların kabul oldugu bir ramazan olmasını dilerim inşallah.Bebek bekleyenler bir dahaki ramazana bebişleriyle karşılasın inşallah,bizlerde en azından ya anne adayı olalım yada bebişlerimizle karşılayalım sağlıkla inşallah.
BU DUAYO OKUYANIN DUASI MUHAKKAK KABUL OLUR
OKUNUŞU:
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve
hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym.
Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.):
"Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarının bağışlanmasını diler
veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsı kabul olur ve
istediği verilir" buyurmuştur.
BEBEK ESRAYLa AYnI FİKİRDEYİM HeMDE YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK, GEÇEN AY 13 gün geçmişti belkide esranın dediği gibi acabamılarla geciktirdim, 1o gün sonra kanda görünce oturdum popomun üstüne....[/QUOTE]bebrk bence 10 gun cok. kuxum...sen kan testi yaptir. kafan rahatlasin. beynin geciktitiyor adeti..sen "acaba mi?" dedikce...
kuzum henüz adet gecikmen olmadı biraz aha bekle derim ama medicine hospıtalda kan 40 tl biliyorum yada ücret vermek isemiyosansağlık ocağında bugün verip ertesi gün öğleden sonra alıyosun blgine.....günaydınnnn kızlar,
Mübarek ramazan ayının şu ilk gününde gönlünüzden geçen ne varsa Rabbi'm hayırlısıyla sizi ona ulaştırsın.
kızlar bende durumlar bıraz karısık ne olur benım ıcın dua edın.dun eve gittim yemek yedik derken bir sancı gırdı acaba bebıs olabılır mı dedım cunku yumurtlamamın uzerınden tam 10. gündu.birde goguslerım felaket sisti.bir test yaptım ıdrarın ılerlemesıyle cıkan yıne hayalet bır cızgı ama bu sefer hemen cıktıııııı baktım baktım baktımmm hemen esımın yanına kostum sarıldım galıba hamıleyım dedım oda baktı tabı kozalak benım kadar goremesede sılık mılık brseyler var evet dedı hemen ozleme yazdım :) oda grdu benı sevndıren seyyy hemen cıkmasıydı.sonra esım azıcık yatayım kana gıderız dedı derken saat 21:30 gıbı pendık hspıtale gttm gerzekler demez mı telefonla ogrenemıyorsunuz gelıp almanız gerek neyse kalsın dedım oradan bolge hastanesıne gectık onlarda maıl atarım dedıler tam kayıt acıyrlardı 60 tl demezler mı yuhhh dedım kalsın oradanda anneme gectıkkk oyle kaldııı ama dunden berı sancım var sabahta ıkıncı ıdrarla :) bır test yaptımmmm var mı yok mu anlamadıgım brsey daha var ama daha da sılıkkkk :S boylece umutlarım suya dustu sızce ben ne yapayımmmm aban bır akıl verınnnnnn dun okadar umutlydum kı ama suan umutsuzum ve ara ara sankı alttan brsey batırıyorlar umarım kıst falan yoktur coooook uzattım hakkınızı helal edın
bu arada benden destegını esırmeyen arkadasım ozlemmmm ıyıkı tanıdım senı :)
kızlar sabahtan beri burdayım ama yazamıyorum elim kolum kalkmıyo anlaşılan benim hamileliğim çok zor geçecek 28yıllık hayatı boyunca sürekli öğüren ve toplasan 5kez anca çıkaran ben sabahtan beri çıkarıyorum allahtan oruç moruç tutmamıştım bugün çok fenayım ben yaaa sürekli ağlamak istiyorum mideme oturan filde cabası ve dün annemde tartıldım kilo vermişim hiçbişey yiyemiyorum herşeyin tadı iğrenç geliyo dün annemin çorbasına resmen bu çorba hamur kokuyo niye farklı yaptın bu sefer dedim herkes delimi bu diye baktı allahım inş güzel haber alırımda tüm sıkıntılarım boşa çıkmaz ve geçiverir saat 3te randevum işyerindede biraz daha duruyumda dayanamazsam izin alıp çıkıcam
günaydınnnn kızlar,
Mübarek ramazan ayının şu ilk gününde gönlünüzden geçen ne varsa Rabbi'm hayırlısıyla sizi ona ulaştırsın.
kızlar bende durumlar bıraz karısık ne olur benım ıcın dua edın.dun eve gittim yemek yedik derken bir sancı gırdı acaba bebıs olabılır mı dedım cunku yumurtlamamın uzerınden tam 10. gündu.birde goguslerım felaket sisti.bir test yaptım ıdrarın ılerlemesıyle cıkan yıne hayalet bır cızgı ama bu sefer hemen cıktıııııı baktım baktım baktımmm hemen esımın yanına kostum sarıldım galıba hamıleyım dedım oda baktı tabı kozalak benım kadar goremesede sılık mılık brseyler var evet dedı hemen ozleme yazdım :) oda grdu benı sevndıren seyyy hemen cıkmasıydı.sonra esım azıcık yatayım kana gıderız dedı derken saat 21:30 gıbı pendık hspıtale gttm gerzekler demez mı telefonla ogrenemıyorsunuz gelıp almanız gerek neyse kalsın dedım oradan bolge hastanesıne gectık onlarda maıl atarım dedıler tam kayıt acıyrlardı 60 tl demezler mı yuhhh dedım kalsın oradanda anneme gectıkkk oyle kaldııı ama dunden berı sancım var sabahta ıkıncı ıdrarla :) bır test yaptımmmm var mı yok mu anlamadıgım brsey daha var ama daha da sılıkkkk :S boylece umutlarım suya dustu sızce ben ne yapayımmmm aban bır akıl verınnnnnn dun okadar umutlydum kı ama suan umutsuzum ve ara ara sankı alttan brsey batırıyorlar umarım kıst falan yoktur coooook uzattım hakkınızı helal edın
BEBEK ESRAYLa AYnI FİKİRDEYİM HeMDE YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK, GEÇEN AY 13 gün geçmişti belkide esranın dediği gibi acabamılarla geciktirdim, 1o gün sonra kanda görünce oturdum popomun üstüne....
BEBEK ESRAYLa AYnI FİKİRDEYİM HeMDE YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK, GEÇEN AY 13 gün geçmişti belkide esranın dediği gibi acabamılarla geciktirdim, 1o gün sonra kanda görünce oturdum popomun üstüne....
ayy canım benım ıste ılk 3 ay cogunda boyle oluyor rabbım yardımcın olsun aman aman tutma sen henuz oruc bı yerde duser bayılırsın bıde zaten yıyemıyorsun dogru duzgun ıyıce kotu olacaksın sonra beraber kaza oruclarımızı tutarız ınsallah
telafısı olabılecek bı durum en azından
rabbımde yardımcın olsun tuzlu cubuk kraker benım mıdem bulandıgı zamanlarda ıse yarıyordu dene ıstersen belkı sendede yarar canım
canımsınnn ya ne demek destegını esırgemeyen bız kardes gıbı olduk artık yıllardır dostlugumuz gıbı ve ınsallahda dostugumuz bakı kalacak
dur kız daha sana hamıs tshırlerı alcaz hatta soz verdıgım gıbı ılk tshırtın benden
umutsuzluk yok daha erken gosteremıyor kucuk fasulye kendını
Bilmiyorum canim yaa dra gitmek gelmiyo icimden kan testi yaptiririm belki ilerleyen gunlerde kafamda illa da hamileyim olmaliyim dusuncesi yok ama kendimi oyle hissediyorum 3 gun adet sancisi gibi agrim oldu kasiklarimda gun gecti simdi agri da gecti sadece belim agriyo sadece .kist falan varsa da ondan gecikiyosa da alistim artik tatlim ya kiste falan evlenmeden onceden beri duzensiz adetlerden kistlerden biktim sevmiyorum dra gitmeyi(dayanilmiycak sekilde bisey olursa ayri tabii de su an iyiyim ama :))
günaydınnnn kızlar,
bende kan testnden ,doktora gitmekten kaçınıordum sanki büyü bozulucaktıı ama aslı o değil.en azından önünne bakarsın bak ben yeni sistemlerde yeni otlarla tekrar başladım .[/QUOTE]Bilmiyorum canim yaa dra gitmek gelmiyo icimden kan testi yaptiririm belki ilerleyen gunlerde kafamda illa da hamileyim olmaliyim dusuncesi yok ama kendimi oyle hissediyorum 3 gun adet sancisi gibi agrim oldu kasiklarimda gun gecti simdi agri da gecti sadece belim agriyo sadece .kist falan varsa da ondan gecikiyosa da alistim artik tatlim ya kiste falan evlenmeden onceden beri duzensiz adetlerden kistlerden biktim sevmiyorum dra gitmeyi(dayanilmiycak sekilde bisey olursa ayri tabii de su an iyiyim ama :))
hemeeeennn kan ver , idarda silik çıkıyosa değer şuan 50-60 civarı olduğundandır bence..
ya canım ama korkuyorum kan vermeyede ben ne guzel boyle yasayıp gıdıyordumm :) bu ruyanın bıtmesınden korkuyorum :)
kızlar ben en ıyısı adetımı bekleyeyım :) baktım adet olmadım 13 u sabah test yaparım cıkarsa cıkar cıkmazsa pasa pasa adetı beklerım :)
bat ne zamankii?
belli çok güzel yaşıyosun pimpiriklerinle kendini yedin bitirdinn :))kan ver rahatla işte bizde merak ediyoruz
BAT 12 si.aslında şifa hastanesine gitsem hemen veririm kan ve 1 saatede alırım ama daha oncede demsıtım kardesım orada hemsıre ve ben kana gıdınce mubarak tum hastane soru soruyor negatıf cıkıncada kardesıme laboratuardakı kızlar ablan bebek ıstyor ama olmuyor herhalde dıyorlarmıs o yuzden bır kanda netlestıreyım ozaman doktoruma gıdcem :) ne entrıkalı hayatım var ya :)
vardır başka hastane yokmuuu hemen veren sonucuu?
hamıle olmasamda bu ay :) dun gece hamıle gıbı hssederek uyudum bebegımı hssederek ve yatagıma uzandıktan sonra aklıma ılk gelen cımcıme ve bebek oldu :) kızlarrrr eger hamıssem sıra sızde ona gore
Sen hamilesiiinn arkadas :))kuzucum silik cizgi surekli ve ilk dkda cikiyo adetine daha 4 gun kala yaptin kii silik olmasi cok normal bak goruceksin sen hamilesin:))ama bencede 3 gun daha bekle 13.de git nasilsa deger kac cikarsa ciksin yok keseydi icinde bebek varmiydi diye yine stres olucaksin en iyisi artsin degerin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?