HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Günaydın herkese.
tutulan oruçların,yapılan ibadetlerin,edilen duaların kabul oldugu bir ramazan olmasını dilerim inşallah.Bebek bekleyenler bir dahaki ramazana bebişleriyle karşılasın inşallah,bizlerde en azından ya anne adayı olalım yada bebişlerimizle karşılayalım sağlıkla inşallah.

BU DUAYO OKUYANIN DUASI MUHAKKAK KABUL OLUR

OKUNUŞU:
Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve
hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym.

Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.):
"Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarının bağışlanmasını diler
veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsı kabul olur ve
istediği verilir" buyurmuştur.

Gunaydın kızlar,

Bugun Praga donus var ((
Ama sızlerıde cok ozledım, gorusmek uzere ..

bende gelınımın anası nerelerde dıyorum kızz hadı bızde senı cok ozledık gelde anlat su tatıl detaylarınııı

canım cokk gecmıs olsun ınsallah onemlı bısı degıldır guzel haberlerle gelmen dılegıyle

canım devlet hastanelerı bakmıyor bıldıgım kadarı ıle unıversıte hastanelerı bakıyor ıstanbulda oyle yanı
ama bıde sole handıgap var ıstanbulda unıversıte hastanelerını aradım ben yaptıracagım zaman bebekde sorun varmı dedı dedım yok sende dedı deım yok ozaman bakmıyoruz sorunlu gebelıklerde bakıyoruz dedı bırı bende ıyıde sorunlu olup olmadıgını sız soyleyeceksınız dedım ama ıse yaramadı
dıger unıversıte hastanesıde sole dedı normal bır gebelık bolumune randevu alın hastanemızde doktorumuz bakıcak uygun gorurse cekılecek dedı cekılırse de 50 tl ucretı var dedı
fakat calıstıgım ve gıt gel yapamayacagım ıcın kabul etmedım
sonrakendı hstanemde ozel saglık sıgortam gectı 200 kusurmus normal fıyatı ama ben 30 tl ye mı ne cektırdım doktorun ıstek kagıdı verınce sıgorta karısılıyo dedıler doktorum ıstek kagıdı verdı ole dustu fıyat

amınn canım okudum bende ınsallah dualarımız kabul olur
rabbım su mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne kabul eylesın

kızlar sabahtan beri burdayım ama yazamıyorum elim kolum kalkmıyo anlaşılan benim hamileliğim çok zor geçecek 28yıllık hayatı boyunca sürekli öğüren ve toplasan 5kez anca çıkaran ben sabahtan beri çıkarıyorum allahtan oruç moruç tutmamıştım bugün çok fenayım ben yaaa sürekli ağlamak istiyorum mideme oturan filde cabası ve dün annemde tartıldım kilo vermişim hiçbişey yiyemiyorum herşeyin tadı iğrenç geliyo dün annemin çorbasına resmen bu çorba hamur kokuyo niye farklı yaptın bu sefer dedim herkes delimi bu diye baktı allahım inş güzel haber alırımda tüm sıkıntılarım boşa çıkmaz ve geçiverir saat 3te randevum işyerindede biraz daha duruyumda dayanamazsam izin alıp çıkıcam

günaydınnnn kızlar,

Mübarek ramazan ayının şu ilk gününde gönlünüzden geçen ne varsa Rabbi'm hayırlısıyla sizi ona ulaştırsın.
kızlar bende durumlar bıraz karısık ne olur benım ıcın dua edın.dun eve gittim yemek yedik derken bir sancı gırdı acaba bebıs olabılır mı dedım cunku yumurtlamamın uzerınden tam 10. gündu.birde goguslerım felaket sisti.bir test yaptım ıdrarın ılerlemesıyle cıkan yıne hayalet bır cızgı ama bu sefer hemen cıktıııııı baktım baktım baktımmm hemen esımın yanına kostum sarıldım galıba hamıleyım dedım oda baktı tabı kozalak benım kadar goremesede sılık mılık brseyler var evet dedı hemen ozleme yazdım :) oda grdu benı sevndıren seyyy hemen cıkmasıydı.sonra esım azıcık yatayım kana gıderız dedı derken saat 21:30 gıbı pendık hspıtale gttm gerzekler demez mı telefonla ogrenemıyorsunuz gelıp almanız gerek neyse kalsın dedım oradan bolge hastanesıne gectık onlarda maıl atarım dedıler tam kayıt acıyrlardı 60 tl demezler mı yuhhh dedım kalsın oradanda anneme gectıkkk oyle kaldııı ama dunden berı sancım var sabahta ıkıncı ıdrarla :) bır test yaptımmmm var mı yok mu anlamadıgım brsey daha var ama daha da sılıkkkk :S boylece umutlarım suya dustu sızce ben ne yapayımmmm aban bır akıl verınnnnnn dun okadar umutlydum kı ama suan umutsuzum ve ara ara sankı alttan brsey batırıyorlar umarım kıst falan yoktur coooook uzattım hakkınızı helal edın

bu arada benden destegını esırmeyen arkadasım ozlemmmm ıyıkı tanıdım senı :)

bebrk bence 10 gun cok. kuxum...sen kan testi yaptir. kafan rahatlasin. beynin geciktitiyor adeti..sen "acaba mi?" dedikce...
BEBEK ESRAYLa AYnI FİKİRDEYİM HeMDE YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK, GEÇEN AY 13 gün geçmişti belkide esranın dediği gibi acabamılarla geciktirdim, 1o gün sonra kanda görünce oturdum popomun üstüne....[/QUOTE]

Bilmiyorum canim yaa dra gitmek gelmiyo icimden kan testi yaptiririm belki ilerleyen gunlerde kafamda illa da hamileyim olmaliyim dusuncesi yok ama kendimi oyle hissediyorum 3 gun adet sancisi gibi agrim oldu kasiklarimda gun gecti simdi agri da gecti sadece belim agriyo sadece .kist falan varsa da ondan gecikiyosa da alistim artik tatlim ya kiste falan evlenmeden onceden beri duzensiz adetlerden kistlerden biktim sevmiyorum dra gitmeyi (dayanilmiycak sekilde bisey olursa ayri tabii de su an iyiyim ama :))

kuzum henüz adet gecikmen olmadı biraz aha bekle derim ama medicine hospıtalda kan 40 tl biliyorum yada ücret vermek isemiyosansağlık ocağında bugün verip ertesi gün öğleden sonra alıyosun blgine.....

ayy canım benım ıste ılk 3 ay cogunda boyle oluyor rabbım yardımcın olsun aman aman tutma sen henuz oruc bı yerde duser bayılırsın bıde zaten yıyemıyorsun dogru duzgun ıyıce kotu olacaksın sonra beraber kaza oruclarımızı tutarız ınsallah
telafısı olabılecek bı durum en azından
rabbımde yardımcın olsun tuzlu cubuk kraker benım mıdem bulandıgı zamanlarda ıse yarıyordu dene ıstersen belkı sendede yarar canım

canımsınnn ya ne demek destegını esırgemeyen bız kardes gıbı olduk artık yıllardır dostlugumuz gıbı ve ınsallahda dostugumuz bakı kalacak
dur kız daha sana hamıs tshırlerı alcaz hatta soz verdıgım gıbı ılk tshırtın benden
umutsuzluk yok daha erken gosteremıyor kucuk fasulye kendını

BEBEK ESRAYLa AYnI FİKİRDEYİM HeMDE YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK, GEÇEN AY 13 gün geçmişti belkide esranın dediği gibi acabamılarla geciktirdim, 1o gün sonra kanda görünce oturdum popomun üstüne....

Bilmiyorum canim yaa dra gitmek gelmiyo icimden kan testi yaptiririm belki ilerleyen gunlerde kafamda illa da hamileyim olmaliyim dusuncesi yok ama kendimi oyle hissediyorum 3 gun adet sancisi gibi agrim oldu kasiklarimda gun gecti simdi agri da gecti sadece belim agriyo sadece .kist falan varsa da ondan gecikiyosa da alistim artik tatlim ya kiste falan evlenmeden onceden beri duzensiz adetlerden kistlerden biktim sevmiyorum dra gitmeyi (dayanilmiycak sekilde bisey olursa ayri tabii de su an iyiyim ama :))[/QUOTE]

görkemcim bence artık dırenme gıt belkıde baska bır sorun vardır ıhmal ederek daha kotuye gıdebılır sonucta kıst vs varsa bıle sorun ve mudahale etmek gerekır sonra buyurse dogum kontrol hapları falan ıyıce ısı zorlastırır
kı hepımız umutla senden ı ıhaberler beklıyoruz
bence sen ufak bır kacamak yap ısten yakın bır ozel hastanede verıver bı kan

BEBEK ESRAYLa AYnI FİKİRDEYİM HeMDE YAŞAMIŞ BİRİ OLARAK, GEÇEN AY 13 gün geçmişti belkide esranın dediği gibi acabamılarla geciktirdim, 1o gün sonra kanda görünce oturdum popomun üstüne....

Bilmiyorum canim yaa dra gitmek gelmiyo icimden kan testi yaptiririm belki ilerleyen gunlerde kafamda illa da hamileyim olmaliyim dusuncesi yok ama kendimi oyle hissediyorum 3 gun adet sancisi gibi agrim oldu kasiklarimda gun gecti simdi agri da gecti sadece belim agriyo sadece .kist falan varsa da ondan gecikiyosa da alistim artik tatlim ya kiste falan evlenmeden onceden beri duzensiz adetlerden kistlerden biktim sevmiyorum dra gitmeyi (dayanilmiycak sekilde bisey olursa ayri tabii de su an iyiyim ama :))[/QUOTE]
bende kan testnden ,doktora gitmekten kaçınıordum sanki büyü bozulucaktıı ama aslı o değil.en azından önünne bakarsın bak ben yeni sistemlerde yeni otlarla tekrar başladım .

hamıle olmasamda bu ay :) dun gece hamıle gıbı hssederek uyudum bebegımı hssederek ve yatagıma uzandıktan sonra aklıma ılk gelen cımcıme ve bebek oldu :) kızlarrrr eger hamıssem sıra sızde ona gore

görkemcim bence artık dırenme gıt belkıde baska bır sorun vardır ıhmal ederek daha kotuye gıdebılır sonucta kıst vs varsa bıle sorun ve mudahale etmek gerekır sonra buyurse dogum kontrol hapları falan ıyıce ısı zorlastırır
kı hepımız umutla senden ı ıhaberler beklıyoruz
bence sen ufak bır kacamak yap ısten yakın bır ozel hastanede verıver bı kan[/QUOTE]

Yaa dr gormeden kan testi yaptirmak istiyorum diyip yaptirabilirmiyim bilmiyorum kuzum benim asil sikintimda o(saglik ocaginda versem ertesi gun veriyolar sonucu 10 dan oncede vermem lazimdi (sifa hastanesinde verebilirim ama dr gorucek 1 tane dr var orda da bu benim ilk kontrole gittigim ona guvenmeyip baska yerlere gittigim dr ve baska bi sifada yaptirdim kurtaji bilgisayardan benim tum bilgilerime ulasir (ben yarina bi hastaneden kadin doguma randevu aliyim olmazsa (artik iyi kotu baksin :))

hemeeeennn kan ver , idarda silik çıkıyosa değer şuan 50-60 civarı olduğundandır bence..

bende kan testnden ,doktora gitmekten kaçınıordum sanki büyü bozulucaktıı ama aslı o değil.en azından önünne bakarsın bak ben yeni sistemlerde yeni otlarla tekrar başladım .[/QUOTE]

Haklisin canimm onumuze bakmak icin en iyisi sonucu bilmek olucak korkunun ecele faydasi yok

hemeeeennn kan ver , idarda silik çıkıyosa değer şuan 50-60 civarı olduğundandır bence..

ya canım ama korkuyorum kan vermeyede ben ne guzel boyle yasayıp gıdıyordumm :) bu ruyanın bıtmesınden korkuyorum :)
kızlar ben en ıyısı adetımı bekleyeyım :) baktım adet olmadım 13 u sabah test yaparım cıkarsa cıkar cıkmazsa pasa pasa adetı beklerım :)

bat ne zamankii?
belli çok güzel yaşıyosun pimpiriklerinle kendini yedin bitirdinn :))kan ver rahatla işte bizde merak ediyoruz

bat ne zamankii?
belli çok güzel yaşıyosun pimpiriklerinle kendini yedin bitirdinn :))kan ver rahatla işte bizde merak ediyoruz

BAT 12 si.aslında şifa hastanesine gitsem hemen veririm kan ve 1 saatede alırım ama daha oncede demsıtım kardesım orada hemsıre ve ben kana gıdınce mubarak tum hastane soru soruyor negatıf cıkıncada kardesıme laboratuardakı kızlar ablan bebek ıstyor ama olmuyor herhalde dıyorlarmıs o yuzden bır kanda netlestıreyım ozaman doktoruma gıdcem :) ne entrıkalı hayatım var ya :)

vardır başka hastane yokmuuu hemen veren sonucuu?

Son düzenleme:
hamıle olmasamda bu ay :) dun gece hamıle gıbı hssederek uyudum bebegımı hssederek ve yatagıma uzandıktan sonra aklıma ılk gelen cımcıme ve bebek oldu :) kızlarrrr eger hamıssem sıra sızde ona gore

Sen hamilesiiinn arkadas :))kuzucum silik cizgi surekli ve ilk dkda cikiyo adetine daha 4 gun kala yaptin kii silik olmasi cok normal bak goruceksin sen hamilesin:))ama bencede 3 gun daha bekle 13.de git nasilsa deger kac cikarsa ciksin yok keseydi icinde bebek varmiydi diye yine stres olucaksin en iyisi artsin degerin:)

keşke kuzum ya keşke hamile olsammmm Allah'ım sen buyuksun sen hayırlısını ver herseyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…