HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gunaydin Kizlar ....
Herkese bu mubarek ramazan ayi hayirlara vesile olsun....
Bebis isteyenlerin hayirli haberleri gelsin:)
hamis olanlarin Allah saglikla kucaklarina almasini nasip etsin...
icimizdeki endise korku yerini - huzura ve mutluluga biraksin ....
Hepimiz icin hayirlisi olsun insallah...
Saglikla bir ramazan gecirelim...

Yaa dr gormeden kan testi yaptirmak istiyorum diyip yaptirabilirmiyim bilmiyorum kuzum benim asil sikintimda o(saglik ocaginda versem ertesi gun veriyolar sonucu 10 dan oncede vermem lazimdi (sifa hastanesinde verebilirim ama dr gorucek 1 tane dr var orda da bu benim ilk kontrole gittigim ona guvenmeyip baska yerlere gittigim dr ve baska bi sifada yaptirdim kurtaji bilgisayardan benim tum bilgilerime ulasir (ben yarina bi hastaneden kadin doguma randevu aliyim olmazsa (artik iyi kotu baksin :))[/QUOTE]

canım verırler ya kan testı ıcın ıllada doktor gorsun demıyorlar kı arayıp soralım en kotu sole sen hastane ısımlerını ben sorayım kac para ımıs kac saatte cıkıormus falan

canım verırler ya kan testı ıcın ıllada doktor gorsun demıyorlar kı arayıp soralım en kotu sole sen hastane ısımlerını ben sorayım kac para ımıs kac saatte cıkıormus falan[/QUOTE]

Kuzumm benim cok tesekkur ederim buldum simdi bi kan testi yaptiricak hastane yarin sabahtan gidicez esimle yapiyolarmis dr gormeden kan tahlili bakalim yarin akla kara cikicak meydana :))

ayy ıı hadı bakalım en azından yarın ogrenme ıhtımalımız var ay hadı guzel haberlrın gelsın ınsallah

ilk defa sizden duyuyorum kan testi icin doktora gorunmen gerektigini.... benim gittigim ozellerde cat diye gittim gebelik icin kan testi dedim hic soru bile sormadilar hemen yaptilar 1 saate aldim... hem telefon hem mail her yolla ogrenebiliyordum... 24 saat boyunca... kesin oyle hastanelerde vardir cevrenizde olmasi lazim...

eger oyle doktor gorsun illa diyolarsa para tuzagi sadece ... hem muayene hem test parasi

Dus ıste pendık bölgeye gıttım muayene + test 54 tl dedı yok muayene ıstemyıorum dedım ozama 60 tl dedı ozaman ssk odemıyormus ne sacma sey yaaa

Dus ıste pendık bölgeye gıttım muayene + test 54 tl dedı yok muayene ıstemyıorum dedım ozama 60 tl dedı ozaman ssk odemıyormus ne sacma sey yaaa

saçmalık ıste ama benım hastanemde oyle ıdı sanırım basta bende kan testı dedım mapfre karsılamıyor ozaman dedı
nasıl yanı dedım once doktor muaynesı olursa karsılar dedı bız de muayene artı kan vermıstık muayenede daha kucuk oldugu ıcın gormemıstı ama haftaya gıttgımı kontrol gectı ozaman odememıstım

ama baska 3 4 hastane daha var bızım orada onlarda dırek kan verebılıorsun sgk karsılıo
ben ozellıkle o hastaneyı ıstedımdı esım ne o ole devlet hastanesı gıbı onlar ıı bı yere gıdelım demıstı ondan gıttık ama sadece kan vermek ıcın olsa gıdılır yanı cok ıı olmasına gerek yok

ya dun devlete de gıdebılırdım ama benım esıdme devletı sevmıyorrr tam bır resılık dıyor Allah'ım dusurmesın oralara bende amannnn aceleseı yok bebıısm benımleyse zaten ogrenıcez dedım :) ıcımde bır rahatlı bır huzur oldu :) ve baktırmadan donduk ama bu sabahkı test sahıbelı cıkınca acıksacı korktumm :)

ayy ıı hadı bakalım en azından yarın ogrenme ıhtımalımız var ay hadı guzel haberlrın gelsın ınsallah
İnsallahh kuzucum :))

Yok kuzum ama burda muayne veriyosun sadece kan testi yaptirinca extra degil dr gerekli gordugu icin istiyo cunku mesela sen gidip benim adet tarihim gecti diyosun ultrasonla bakiyo bisey yok kan testi istiyo muayne ucreti icinde :))gerci buldum simdi sadece kan testi yapticicak yer neyse parasi veriyim yaa yeterki drla gorusmiyim :))

aynen bende sadece kan vermek icin gittim... evimeme 5 dkka uzak yuruyerek :)
suan kendimi sansli hissettim kizlar... hatta gecen gece akintim gelince bej gibi 2.30 gibi esimle gittik nolur nolmaz diye gece 3.30 da telefonla arayip ogrendim kan testimi sadece doktorlari meymenetsiz en azindan nobetci kadin dogumcu oyleydi ....

heee ozaman olur ama evet bide o var... doktor sorgusu kac gun gecti nekadar oldu fln filan... aman ne cekiyoruz bu doktorlardan ya... muayene ozaman 30 dan fazla olmamali ssk li isen.

bu arada doktorum cuma gel dedi. hayirlisi ile cumayi kazasiz belasiz gorurumde giderim doktora...
ben niye bukadar stres oldum anlamiyorum... hem internetten hee cok okumakta insani bozuyo yaa ...
bazi konularda cahil aklina sahip olcan.... bilir bilmez yasayip gitmen lazim galiba belli bir sure

Son düzenleme:

cehalet mutluluktur :d

kızlar şimdi eşim aradı diyor test için araştırma yaptın mı :) yooooo dedimm yapsana akşam gideriz diyor ayyyy adam heyecanlandı kızlar inş hepimizi boşa umutlandırmadım :) ben de aradım 1-2 hastane mediceine hospital 30 tl alıyormus.12 tl sgk payı 18 tl test muhtemelen eşiminde sormasıyla giderim o benden daha hevesli eger olumlu olurssaaaa aksam yazarımmm :) iftardan önce gider testimi veririm 7 gibi iftardan sonra 9 gibi alırım inş. kan vermek orucu bozmuyormus :) bozuyor sanıyordum

Gunaydın kızlar,

Bugun Praga donus var ((
Ama sızlerıde cok ozledım, gorusmek uzere ..

İyi yolculuklar canım güle güle gidin :)

Gunaydin kizlar:))cok guzel haberlerle dolu bir gun olsun insallahhh:))

Günaydın canııım. İnşallah güzel haberlerle dolu güzel gün olur. :) Sonunda kan verecek olmana sevindim. İnşallah iyi haberlerle karşılaşırız

ayy kuzuumm bi git bakalım ne var ne yok belli olur. İnşallah sıkıntı yaratacak şeyler çıkmaz. Rabbim şu mübarek günde herkese güzel şeyler yaşatsın

ayyy kıyamam.. kuzucum bunlar tam tamına hamilelik belirtileri. inşallah güzel haberlerle döneceksin inanıyorum. Eğer o saçma doktorun gene aptal saptal şeyler derse moralini bozma çık başkasına görün. ama ben inanıyorum ordalarama 3 çok geç sankim nasıl beklicez biz o saate kadar :)

Ah o özlem ahh. dert babası yaa dert.. beni de çok dinledi destek verdi sorularımı yanıtladı. yerim kız sizi ben :)) Rabbim senin oğlunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Merve hanımcım sizde bir acayipsiniz ama yani. akşam silik çıkıyo sabah silik çıkınca allak bullak oluyon. :) len daa BATa 3 gün var neden bebenden hemen görsellik bekliyon anlamadım. dur hele BAT sabahı yap bak sen o zaman nasıl gösteriyo kendini. İnşallah güzel haberler alacaz senden..

Günaydın kızlarr..
Rabbim tüm dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin. Ramazan-ı Şerif hayırlara vesile olsun. bizleri sağlık selametle bayrama kavuştursun.
dün tüm hepimiz için dua ettim. Rabbim inşallah kabul eder. Sizlerinde gönlünüzden geçen her dileğiniz duanız kabul görsün. AMİİİNN

sevindim inş. yakınlarımdan bi bebiş haberi alırım , belli olmaz belki bulaşıcıdır üst kaynarcaya doğru gelir banada bulaşır

ben orucu vucuda gıren abdestı cıkan sey bozar dıye bılırım ama ısın esprısı de olabılır emın degılım sekerım :)
ee adamda ılk kez baba olacak heyecanlanır tabe ay ıı sevındım bakalım ne kadar surede cıkıyormus sonuc sordunmu onu da

benim kocam tam bir kozalak... ne bir heyecan ne bir cosku ...
okadar sakin ki anlatamam yaa nasil sinir oluryorum... bazilarinin kocalari ogrendikleri dakkadan itibaren uzerine titrer bizimki odun... bide ayni ofisteyiz.. arada gidip uzaniyorum kanepeye ohh yine keyiflerdesin fln diyip dalga geciyo... valla gucume gidiyo artik... yok isteyerek yapmasa cocugu goren zorla yaptim sanicak ya... sinir ediyo beni ... hic nazlanma sansim yok yani onu anladim

bu saate kadar anca dayanabildim şimdi izin aldım eve gitcem ordanda doktora geçerim sezgi zaten bu gitceğim doktor başka bi doktor onları söyleyen kadına inş güzel haberi alıp suratına raporu fırlatmak için gitcem
merve ve bebek sizlerdende inş güzel haberler gelir dua edicem sizin için
sizlerinde bana dua etiğinizi biliyorum ama tekrardan ısrarla dualarını bekliyorum kızlar inş gelirimde halay çekeriz benim için ikinci kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…