- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.561
görkemcim bence artık dırenme gıt belkıde baska bır sorun vardır ıhmal ederek daha kotuye gıdebılır sonucta kıst vs varsa bıle sorun ve mudahale etmek gerekır sonra buyurse dogum kontrol hapları falan ıyıce ısı zorlastırır
kı hepımız umutla senden ı ıhaberler beklıyoruz
bence sen ufak bır kacamak yap ısten yakın bır ozel hastanede verıver bı kan
Yaa dr gormeden kan testi yaptirmak istiyorum diyip yaptirabilirmiyim bilmiyorum kuzum benim asil sikintimda o(saglik ocaginda versem ertesi gun veriyolar sonucu 10 dan oncede vermem lazimdi (sifa hastanesinde verebilirim ama dr gorucek 1 tane dr var orda da bu benim ilk kontrole gittigim ona guvenmeyip baska yerlere gittigim dr ve baska bi sifada yaptirdim kurtaji bilgisayardan benim tum bilgilerime ulasir (ben yarina bi hastaneden kadin doguma randevu aliyim olmazsa (artik iyi kotu baksin :))
canım verırler ya kan testı ıcın ıllada doktor gorsun demıyorlar kı arayıp soralım en kotu sole sen hastane ısımlerını ben sorayım kac para ımıs kac saatte cıkıormus falan
Kuzumm benim cok tesekkur ederim buldum simdi bi kan testi yaptiricak hastane yarin sabahtan gidicez esimle yapiyolarmis dr gormeden kan tahlili bakalim yarin akla kara cikicak meydana :))
ilk defa sizden duyuyorum kan testi icin doktora gorunmen gerektigini.... benim gittigim ozellerde cat diye gittim gebelik icin kan testi dedim hic soru bile sormadilar hemen yaptilar 1 saate aldim... hem telefon hem mail her yolla ogrenebiliyordum... 24 saat boyunca... kesin oyle hastanelerde vardir cevrenizde olmasi lazim...
eger oyle doktor gorsun illa diyolarsa para tuzagi sadece ... hem muayene hem test parasi
Dus ıste pendık bölgeye gıttım muayene + test 54 tl dedı yok muayene ıstemyıorum dedım ozama 60 tl dedı ozaman ssk odemıyormus ne sacma sey yaaa
saçmalık ıste ama benım hastanemde oyle ıdı sanırım basta bende kan testı dedım mapfre karsılamıyor ozaman dedı
nasıl yanı dedım once doktor muaynesı olursa karsılar dedı bız de muayene artı kan vermıstık muayenede daha kucuk oldugu ıcın gormemıstı ama haftaya gıttgımı kontrol gectı ozaman odememıstım
ama baska 3 4 hastane daha var bızım orada onlarda dırek kan verebılıorsun sgk karsılıo
ben ozellıkle o hastaneyı ıstedımdı esım ne o ole devlet hastanesı gıbı onlar ıı bı yere gıdelım demıstı ondan gıttık ama sadece kan vermek ıcın olsa gıdılır yanı cok ıı olmasına gerek yok
İnsallahh kuzucum :))ayy ıı hadı bakalım en azından yarın ogrenme ıhtımalımız var ay hadı guzel haberlrın gelsın ınsallah
ilk defa sizden duyuyorum kan testi icin doktora gorunmen gerektigini.... benim gittigim ozellerde cat diye gittim gebelik icin kan testi dedim hic soru bile sormadilar hemen yaptilar 1 saate aldim... hem telefon hem mail her yolla ogrenebiliyordum... 24 saat boyunca... kesin oyle hastanelerde vardir cevrenizde olmasi lazim...
eger oyle doktor gorsun illa diyolarsa para tuzagi sadece ... hem muayene hem test parasi
saçmalık ıste ama benım hastanemde oyle ıdı sanırım basta bende kan testı dedım mapfre karsılamıyor ozaman dedı
nasıl yanı dedım once doktor muaynesı olursa karsılar dedı bız de muayene artı kan vermıstık muayenede daha kucuk oldugu ıcın gormemıstı ama haftaya gıttgımı kontrol gectı ozaman odememıstım
ama baska 3 4 hastane daha var bızım orada onlarda dırek kan verebılıorsun sgk karsılıo
ben ozellıkle o hastaneyı ıstedımdı esım ne o ole devlet hastanesı gıbı onlar ıı bı yere gıdelım demıstı ondan gıttık ama sadece kan vermek ıcın olsa gıdılır yanı cok ıı olmasına gerek yok
İnsallahh kuzucum :))
Yok kuzum ama burda muayne veriyosun sadece kan testi yaptirinca extra degil dr gerekli gordugu icin istiyo cunku mesela sen gidip benim adet tarihim gecti diyosun ultrasonla bakiyo bisey yok kan testi istiyo muayne ucreti icinde :))gerci buldum simdi sadece kan testi yapticicak yer neyse parasi veriyim yaa yeterki drla gorusmiyim :))
heee ozaman olur ama evet bide o var... Doktor sorgusu kac gun gecti nekadar oldu fln filan... Aman ne cekiyoruz bu doktorlardan ya... Muayene ozaman 30 dan fazla olmamali ssk li isen.
Bu arada doktorum cuma gel dedi. Hayirlisi ile cumayi kazasiz belasiz gorurumde giderim doktora...
Ben niye bukadar stres oldum anlamiyorum... Hem internetten hee cok okumakta insani bozuyo yaa ...
Bazi konularda cahil aklina sahip olcan.... Bilir bilmez yasayip gitmen lazim galiba belli bir sure :d
Gunaydın kızlar,
Bugun Praga donus var((
Ama sızlerıde cok ozledım, gorusmek uzere ..
Gunaydin kizlar:))cok guzel haberlerle dolu bir gun olsun insallahhh:))
günaydın kızlar hala adet olmadım ağrıdan uyuyamıyorum dün gece ağlaya ağlaya yattım biraz içim geçmiş 2,30 dan beri ayaktayım 11 de randevum var gidiyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim dua edin lütfen. bu hayırlı mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
bin aydan daha hayırlı olan bu ayda rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin hatalarını affetsin hamişlere sağlıklı gebelik sağlıklı bebek, hamiş adaylarına en kıza zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah....
kızlar sabahtan beri burdayım ama yazamıyorum elim kolum kalkmıyo anlaşılan benim hamileliğim çok zor geçecek 28yıllık hayatı boyunca sürekli öğüren ve toplasan 5kez anca çıkaran ben sabahtan beri çıkarıyorum allahtan oruç moruç tutmamıştım bugün çok fenayım ben yaaa sürekli ağlamak istiyorum mideme oturan filde cabası ve dün annemde tartıldım kilo vermişim hiçbişey yiyemiyorum herşeyin tadı iğrenç geliyo dün annemin çorbasına resmen bu çorba hamur kokuyo niye farklı yaptın bu sefer dedim herkes delimi bu diye baktı allahım inş güzel haber alırımda tüm sıkıntılarım boşa çıkmaz ve geçiverir saat 3te randevum işyerindede biraz daha duruyumda dayanamazsam izin alıp çıkıcam
günaydınnnn kızlar,
Mübarek ramazan ayının şu ilk gününde gönlünüzden geçen ne varsa Rabbi'm hayırlısıyla sizi ona ulaştırsın.
kızlar bende durumlar bıraz karısık ne olur benım ıcın dua edın.dun eve gittim yemek yedik derken bir sancı gırdı acaba bebıs olabılır mı dedım cunku yumurtlamamın uzerınden tam 10. gündu.birde goguslerım felaket sisti.bir test yaptım ıdrarın ılerlemesıyle cıkan yıne hayalet bır cızgı ama bu sefer hemen cıktıııııı baktım baktım baktımmm hemen esımın yanına kostum sarıldım galıba hamıleyım dedım oda baktı tabı kozalak benım kadar goremesede sılık mılık brseyler var evet dedı hemen ozleme yazdım :) oda grdu benı sevndıren seyyy hemen cıkmasıydı.sonra esım azıcık yatayım kana gıderız dedı derken saat 21:30 gıbı pendık hspıtale gttm gerzekler demez mı telefonla ogrenemıyorsunuz gelıp almanız gerek neyse kalsın dedım oradan bolge hastanesıne gectık onlarda maıl atarım dedıler tam kayıt acıyrlardı 60 tl demezler mı yuhhh dedım kalsın oradanda anneme gectıkkk oyle kaldııı ama dunden berı sancım var sabahta ıkıncı ıdrarla :) bır test yaptımmmm var mı yok mu anlamadıgım brsey daha var ama daha da sılıkkkk :S boylece umutlarım suya dustu sızce ben ne yapayımmmm aban bır akıl verınnnnnn dun okadar umutlydum kı ama suan umutsuzum ve ara ara sankı alttan brsey batırıyorlar umarım kıst falan yoktur coooook uzattım hakkınızı helal edın
bu arada benden destegını esırmeyen arkadasım ozlemmmm ıyıkı tanıdım senı :)
sevindim inş. yakınlarımdan bi bebiş haberi alırım , belli olmaz belki bulaşıcıdır üst kaynarcaya doğru gelir banada bulaşırkızlar şimdi eşim aradı diyor test için araştırma yaptın mı :) yooooo dedimm yapsana akşam gideriz diyor ayyyy adam heyecanlandı kızlar inş hepimizi boşa umutlandırmadım :) ben de aradım 1-2 hastane mediceine hospital 30 tl alıyormus.12 tl sgk payı 18 tl test muhtemelen eşiminde sormasıyla giderim o benden daha hevesli eger olumlu olurssaaaa aksam yazarımmm :) iftardan önce gider testimi veririm 7 gibi iftardan sonra 9 gibi alırım inş. kan vermek orucu bozmuyormus :) bozuyor sanıyordum
sevindim inş. yakınlarımdan bi bebiş haberi alırım , belli olmaz belki bulaşıcıdır üst kaynarcaya doğru gelir banada bulaşır
kızlar şimdi eşim aradı diyor test için araştırma yaptın mı :) yooooo dedimm yapsana akşam gideriz diyor ayyyy adam heyecanlandı kızlar inş hepimizi boşa umutlandırmadım :) ben de aradım 1-2 hastane mediceine hospital 30 tl alıyormus.12 tl sgk payı 18 tl test muhtemelen eşiminde sormasıyla giderim o benden daha hevesli eger olumlu olurssaaaa aksam yazarımmm :) iftardan önce gider testimi veririm 7 gibi iftardan sonra 9 gibi alırım inş. Kan vermek orucu bozmuyormus :) bozuyor sanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?