- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.581
ben orucu vucuda gıren abdestı cıkan sey bozar dıye bılırım ama ısın esprısı de olabılır emın degılım sekerım :)
ee adamda ılk kez baba olacak heyecanlanır tabe ay ıı sevındım bakalım ne kadar surede cıkıyormus sonuc sordunmu onu da
günaydınnnn kızlar,
Mübarek ramazan ayının şu ilk gününde gönlünüzden geçen ne varsa Rabbi'm hayırlısıyla sizi ona ulaştırsın.
kızlar bende durumlar bıraz karısık ne olur benım ıcın dua edın.dun eve gittim yemek yedik derken bir sancı gırdı acaba bebıs olabılır mı dedım cunku yumurtlamamın uzerınden tam 10. gündu.birde goguslerım felaket sisti.bir test yaptım ıdrarın ılerlemesıyle cıkan yıne hayalet bır cızgı ama bu sefer hemen cıktıııııı baktım baktım baktımmm hemen esımın yanına kostum sarıldım galıba hamıleyım dedım oda baktı tabı kozalak benım kadar goremesede sılık mılık brseyler var evet dedı hemen ozleme yazdım :) oda grdu benı sevndıren seyyy hemen cıkmasıydı.sonra esım azıcık yatayım kana gıderız dedı derken saat 21:30 gıbı pendık hspıtale gttm gerzekler demez mı telefonla ogrenemıyorsunuz gelıp almanız gerek neyse kalsın dedım oradan bolge hastanesıne gectık onlarda maıl atarım dedıler tam kayıt acıyrlardı 60 tl demezler mı yuhhh dedım kalsın oradanda anneme gectıkkk oyle kaldııı ama dunden berı sancım var sabahta ıkıncı ıdrarla :) bır test yaptımmmm var mı yok mu anlamadıgım brsey daha var ama daha da sılıkkkk :S boylece umutlarım suya dustu sızce ben ne yapayımmmm aban bır akıl verınnnnnn dun okadar umutlydum kı ama suan umutsuzum ve ara ara sankı alttan brsey batırıyorlar umarım kıst falan yoktur coooook uzattım hakkınızı helal edın
bu arada benden destegını esırmeyen arkadasım ozlemmmm ıyıkı tanıdım senı :)
bu saate kadar anca dayanabildim şimdi izin aldım eve gitcem ordanda doktora geçerim sezgi zaten bu gitceğim doktor başka bi doktor onları söyleyen kadına inş güzel haberi alıp suratına raporu fırlatmak için gitcem
merve ve bebek sizlerdende inş güzel haberler gelir dua edicem sizin için
sizlerinde bana dua etiğinizi biliyorum ama tekrardan ısrarla dualarını bekliyorum kızlar inş gelirimde halay çekeriz benim için ikinci kez
bu saate kadar anca dayanabildim şimdi izin aldım eve gitcem ordanda doktora geçerim sezgi zaten bu gitceğim doktor başka bi doktor onları söyleyen kadına inş güzel haberi alıp suratına raporu fırlatmak için gitcem
sizlerinde bana dua etiğinizi biliyorum ama tekrardan ısrarla dualarını bekliyorum kızlar inş gelirimde halay çekeriz benim için ikinci kez
Ah o özlem ahh. dert babası yaa dert.. beni de çok dinledi destek verdi sorularımı yanıtladı. yerim kız sizi ben :)) Rabbim senin oğlunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Merve hanımcım sizde bir acayipsiniz ama yani. akşam silik çıkıyo sabah silik çıkınca allak bullak oluyon. :) len daa BATa 3 gün var neden bebenden hemen görsellik bekliyon anlamadım. dur hele BAT sabahı yap bak sen o zaman nasıl gösteriyo kendini. İnşallah güzel haberler alacaz senden..
tam dediğin gibi özlemcim vücuda giren şey orucu bozuyor, o yüzden tekrar yumurta takibine başlamayı düşünüyordum , içime ilaçlı bi sopa giriyorya orucu bozar diye yumurta takibi bayram ertesine kaldı.....ben orucu vucuda gıren abdestı cıkan sey bozar dıye bılırım ama ısın esprısı de olabılır emın degılım sekerım :)
ee adamda ılk kez baba olacak heyecanlanır tabe ay ıı sevındım bakalım ne kadar surede cıkıyormus sonuc sordunmu onu da
benim kocam tam bir kozalak... ne bir heyecan ne bir cosku ...
okadar sakin ki anlatamam yaa nasil sinir oluryorum... bazilarinin kocalari ogrendikleri dakkadan itibaren uzerine titrer bizimki odun... bide ayni ofisteyiz.. arada gidip uzaniyorum kanepeye ohh yine keyiflerdesin fln diyip dalga geciyo... valla gucume gidiyo artik... yok isteyerek yapmasa cocugu goren zorla yaptim sanicak ya... sinir ediyo beni ... hic nazlanma sansim yok yani onu anladim
Kis alemsin bunda uzulecek ne var...silik cikmasi cok normal..benim battan bir gun pnce gorunmeyecek sekilde silikti..ki battan birgun sonra kanda 82 cikti...dusun cok dusuktudegerim....
kizlar ilk dr randevumda 53.8 dim simdi tartildim 54.5 olmusum...
tam dediğin gibi özlemcim vücuda giren şey orucu bozuyor, o yüzden tekrar yumurta takibine başlamayı düşünüyordum , içime ilaçlı bi sopa giriyorya orucu bozar diye yumurta takibi bayram ertesine kaldı.....
benım esımde ılk gun ozendı yemek falan pasta almıs cıcek almıs ama sonra gectı tabı ole naz falan hak getıre elın karıları var elın karıları dıye gırıyo lafa :) haftada en az bır kere utu yapıyorum bı tshırtı kalmsa baslıyo solenmeye yok efendım utusuzmu gıysınmıs yoo sen utule dıyorum oldu canım bu sıcakta utu mu yapım falan ee ben mı yapcam dıyınce sus oluyor tabı sonuc ben yapıyorum tabı bu konusmalar hıc sonucu etkılemıyor
ne bılım koca gobeklı bısıyım ortada dolanıyorum ama hıc de etkılenmıyor yardımcı olayım dıye yanlız farkettım 3 4 gundur yemek aramıyor yapma ugrasma falan dıyor ıste markete gıttık yemeklık alcam hep pratık seyler aldırdı onu yemeyız bunu yapma falan gıbı bıraz yemek konusunda anlayısa geldı gbı gıbı
o konuda braz ince eliyorum, beğendiğim bi hastanedeki doktorlar vardiyalı çalışsalarda yumurta takibi sürekli çağrıldığı için her defasında başka doktora denk gelir buda çok verimli olmaz ....aksam gıdebılecegın doktor varmı mesela bızım buradakı doktorlar vardıyalı falan oluyor belkı ole olsa ayarlayabılırdın ıftardan sonra
benım esımde ılk gun ozendı yemek falan pasta almıs cıcek almıs ama sonra gectı tabı ole naz falan hak getıre elın karıları var elın karıları dıye gırıyo lafa :) haftada en az bır kere utu yapıyorum bı tshırtı kalmsa baslıyo solenmeye yok efendım utusuzmu gıysınmıs yoo sen utule dıyorum oldu canım bu sıcakta utu mu yapım falan ee ben mı yapcam dıyınce sus oluyor tabı sonuc ben yapıyorum tabı bu konusmalar hıc sonucu etkılemıyor
ne bılım koca gobeklı bısıyım ortada dolanıyorum ama hıc de etkılenmıyor yardımcı olayım dıye yanlız farkettım 3 4 gundur yemek aramıyor yapma ugrasma falan dıyor ıste markete gıttık yemeklık alcam hep pratık seyler aldırdı onu yemeyız bunu yapma falan gıbı bıraz yemek konusunda anlayısa geldı gbı gıbı
canım hep dualarımızdasın guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah
habersız bırakma sakın bızlerı
tuh bak gordunmu 700 gram almıssın nasıl verırsın sen sonra onu
kız ne dıyon sen ben 8 kg yu cepe yukledım durmak yok yola devam yapıyorumD
karar ver istersen.tam dediğin gibi özlemcim vücuda giren şey orucu bozuyor, o yüzden tekrar yumurta takibine başlamayı düşünüyordum , içime ilaçlı bi sopa giriyorya orucu bozar diye yumurta takibi bayram ertesine kaldı.....
güzel haberlerle geleceksin inşşşş tatlım.bu saate kadar anca dayanabildim şimdi izin aldım eve gitcem ordanda doktora geçerim sezgi zaten bu gitceğim doktor başka bi doktor onları söyleyen kadına inş güzel haberi alıp suratına raporu fırlatmak için gitcem
evet sabah ki konu oydu bizde de ... tshirtleri fln kalmamis... utulemek lazimmis... uzun kollu gomluk giymek zorunda kalmis bu sicakta... o nasil utu yaparmis zormus anlamazmis ...
demekki seninki gobisini gore gore durumu kavriyo... bende yastik koyup gezicem ki kavrasin durumu
o konuda braz ince eliyorum, beğendiğim bi hastanedeki doktorlar vardiyalı çalışsalarda yumurta takibi sürekli çağrıldığı için her defasında başka doktora denk gelir buda çok verimli olmaz ....
Bacim bunlar iyi gunlerim bu aydan sonra hizla kilo alirim..ne dalga geciyon:))))
Gerceltende topigin guzin ablasi olsun seker... cok tatlisin...
cimcimeeeee gelmedinmi anscim dahaaaaa....
alltan sopa giren adet bittikten sonra. 3.günü gidilr kontrol sonrasında klomen verilir 9. gn itibariyle yumurta takbi başlar yani alltan bakmaya başlanır .ama soruyu soruş şeklin gayet kabaydı,mübarek ayda biraz daha pozitif ve sevecen olmak insana hiçbirşey kaybettrmez aksine kazandırır.karar ver istersen.
alttan mı üstten mi bakılıyor yumurtaya?
dün üstten bakıyorlar diyordun,bugün senin doktorda midesizleşmiş anlaşılan.
Dün akşam çok başağrısı yaşadım, gözlerim yerinden çıkcak sandım. Sabah kalktığımda hiç 1 ağrım kalmamıştı ama şimdi az önce yine başladı. Bu durumu yaşayan var mı? Neden oluyo acaba?:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?