HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım ben sabah dıyanetın sıtesınden baktımmm bak aşağıda tatlım.
sonucta 2 saate cıkar dedıler :)

Kis alemsin bunda uzulecek ne var...silik cikmasi cok normal..benim battan bir gun pnce gorunmeyecek sekilde silikti..ki battan birgun sonra kanda 82 cikti...dusun cok dusuktudegerim....

kizlar ilk dr randevumda 53.8 dim simdi tartildim 54.5 olmusum...

hadi inşallah canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dualarımdasın.

canım Allah'ım güzel haberlerle gelmeni nasip etsin inş. sevinçten uça uça gel arkadasım :)
dualarımdasın sende benı unutma dularında banada yer ver :)

yeterki faydam dokunsun sekerlr bıldıgım seylerı seve seve paylasırım elbette
topıgın guzın annesı olurum sızler ıcın

tam dediğin gibi özlemcim vücuda giren şey orucu bozuyor, o yüzden tekrar yumurta takibine başlamayı düşünüyordum , içime ilaçlı bi sopa giriyorya orucu bozar diye yumurta takibi bayram ertesine kaldı.....

benım esımde ılk gun ozendı yemek falan pasta almıs cıcek almıs ama sonra gectı tabı ole naz falan hak getıre elın karıları var elın karıları dıye gırıyo lafa :) haftada en az bır kere utu yapıyorum bı tshırtı kalmsa baslıyo solenmeye yok efendım utusuzmu gıysınmıs yoo sen utule dıyorum oldu canım bu sıcakta utu mu yapım falan ee ben mı yapcam dıyınce sus oluyor tabı sonuc ben yapıyorum tabı bu konusmalar hıc sonucu etkılemıyor
ne bılım koca gobeklı bısıyım ortada dolanıyorum ama hıc de etkılenmıyor yardımcı olayım dıye yanlız farkettım 3 4 gundur yemek aramıyor yapma ugrasma falan dıyor ıste markete gıttık yemeklık alcam hep pratık seyler aldırdı onu yemeyız bunu yapma falan gıbı bıraz yemek konusunda anlayısa geldı gbı gıbı

canım hep dualarımızdasın guzel haberlerını beklıyoruz ınsallah
habersız bırakma sakın bızlerı

tuh bak gordunmu 700 gram almıssın nasıl verırsın sen sonra onu
kız ne dıyon sen ben 8 kg yu cepe yukledım durmak yok yola devam yapıyorum D

tam dediğin gibi özlemcim vücuda giren şey orucu bozuyor, o yüzden tekrar yumurta takibine başlamayı düşünüyordum , içime ilaçlı bi sopa giriyorya orucu bozar diye yumurta takibi bayram ertesine kaldı.....

aksam gıdebılecegın doktor varmı mesela bızım buradakı doktorlar vardıyalı falan oluyor belkı ole olsa ayarlayabılırdın ıftardan sonra

evet sabah ki konu oydu bizde de ... tshirtleri fln kalmamis... utulemek lazimmis... uzun kollu gomluk giymek zorunda kalmis bu sicakta... o nasil utu yaparmis zormus anlamazmis ...
demekki seninki gobisini gore gore durumu kavriyo... bende yastik koyup gezicem ki kavrasin durumu 😜

aksam gıdebılecegın doktor varmı mesela bızım buradakı doktorlar vardıyalı falan oluyor belkı ole olsa ayarlayabılırdın ıftardan sonra
o konuda braz ince eliyorum, beğendiğim bi hastanedeki doktorlar vardiyalı çalışsalarda yumurta takibi sürekli çağrıldığı için her defasında başka doktora denk gelir buda çok verimli olmaz ....

Bacim bunlar iyi gunlerim bu aydan sonra hizla kilo alirim..ne dalga geciyon:))))
Gerceltende topigin guzin ablasi olsun seker... cok tatlisin...

cimcimeeeee gelmedinmi anscim dahaaaaa....

karar ver istersen.
alttan mı üstten mi bakılıyor yumurtaya?
dün üstten bakıyorlar diyordun,bugün senin doktorda midesizleşmiş anlaşılan.

güzel haberlerle geleceksin inşşşş tatlım.
çifte halay çekicez.
merakla bekliyoruz.

valla canım sadece yemek konusunda henuz azıcık acıma geldı o da yapma yada beraber yapalım degıl pratık seyler yap demek gıbı .D
yoksa koca gobeklı olmam benı dıger ıslerden muaf yada yarı muaf tutmuyor

o konuda braz ince eliyorum, beğendiğim bi hastanedeki doktorlar vardiyalı çalışsalarda yumurta takibi sürekli çağrıldığı için her defasında başka doktora denk gelir buda çok verimli olmaz ....

Bacim bunlar iyi gunlerim bu aydan sonra hizla kilo alirim..ne dalga geciyon:))))
Gerceltende topigin guzin ablasi olsun seker... cok tatlisin...

cimcimeeeee gelmedinmi anscim dahaaaaa....

ayy tesekkur ederım sekerım

valla ben daha kese gorduk basladım kılo almaya hızla devam doguma kadar yolu var sanırım doktor 14 kg dedı kaldı 6 kg hakkım sanırım layıkıyla kullanıcam o hakkımı da
70 kg ıle doguma gıdıp umarım sonra kı 6 ayda ozume donerım ınsallah :)

karar ver istersen.
alttan mı üstten mi bakılıyor yumurtaya?
dün üstten bakıyorlar diyordun,bugün senin doktorda midesizleşmiş anlaşılan.
alltan sopa giren adet bittikten sonra. 3.günü gidilr kontrol sonrasında klomen verilir 9. gn itibariyle yumurta takbi başlar yani alltan bakmaya başlanır .ama soruyu soruş şeklin gayet kabaydı,mübarek ayda biraz daha pozitif ve sevecen olmak insana hiçbirşey kaybettrmez aksine kazandırır.

Dün akşam çok başağrısı yaşadım, gözlerim yerinden çıkcak sandım. Sabah kalktığımda hiç 1 ağrım kalmamıştı ama şimdi az önce yine başladı. Bu durumu yaşayan var mı? Neden oluyo acaba?:18:

cnm bnmde gecen hafta fln olmustu... ilk zamanlarda olabiliyormus galiba. internette bi yazida okumustum...
belkide yorgunluktandir. havalar flnda etkilemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…