- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.601
Dün akşam çok başağrısı yaşadım, gözlerim yerinden çıkcak sandım. Sabah kalktığımda hiç 1 ağrım kalmamıştı ama şimdi az önce yine başladı. Bu durumu yaşayan var mı? Neden oluyo acaba?:18:
Dün akşam çok başağrısı yaşadım, gözlerim yerinden çıkcak sandım. Sabah kalktığımda hiç 1 ağrım kalmamıştı ama şimdi az önce yine başladı. Bu durumu yaşayan var mı? Neden oluyo acaba?:18:
Canim ateşin düşmüş eğer yarın yükselişe geçerse yumurtladin demektir hele bekle bakalım birazolur nasılsa:)
Cimcim test ne zaman sonuçlanacak?? Yurtdışına nereye gidiyorsunuz kız okadar uzun süre?? Iyi yapmışsın hayırlı olsun dememekle. Sinir oluyorum böyle patavatsız insanlara. Belki rahatsızım olmuyor ve konuşmak istemiyorum. Ulu orta soruyorlar birşey var gibi!!!
nesrin hoşgeldin nasılsın?umarım herşey yolundadır.
hoşbulduk canım nasılsınız ben bir iyi bir kötü kisle uğraşıyorum erimedi bıraktım artık umudumda kalmadı eşimle problemler yaşadım halada yaşıyorum boşverdim herşeyi
hoşbulduk canım nasılsınız ben bir iyi bir kötü kisle uğraşıyorum erimedi bıraktım artık umudumda kalmadı eşimle problemler yaşadım halada yaşıyorum boşverdim herşeyi
Ayaklarıma 2 gün önce ateş batı evet :)pimpirikli anne :) korkulacak bişey yok. ilk zamanlarda olucak o hatta ateş basması zaman zaman üşüme bile yaşayabilirsin. bolbol dinlenmene bak :)
Oluyor basagrisi... kansizliktan da olur. kan ilacindan sonra basagtisi kalmaz...
Ayaklarıma 2 gün önce ateş batı evet :)
Ensemden gelse ağrı, tansiyon dicem ama bu alnımın yanlarından gelip gözüme vuran 1 ağrı, geçer inşallah.:18: Daha 4+1 günlük bebiş, nasılda alt üste etmeye başladı beni...
hamıle olmasamda bu ay :) dun gece hamıle gıbı hssederek uyudum bebegımı hssederek ve yatagıma uzandıktan sonra aklıma ılk gelen cımcıme ve bebek oldu :) kızlarrrr eger hamıssem sıra sızde ona gore
Canım inşallah herşey sırasıyla düzelicek. Rabbimin sınavı bu ve sen başarıyla geçiceksin bu sınavı. sakın umudunu kaybetme. İnşallah şu mübarek ayın hürmetine Rabbim yardımcın olur. kistinde geçer eşinle aranda düzelir.
Biz yokmuyuz
inşallah canım rabbime sığınıyorum tek yardımcım o
Olmaz mısınız canım ama ılk aklıma gelenlerı soyledım ben orada topiktekı tum hamıslık bekleyen arkadaslrıma dedım adını unuttuklarım vardır dıe kızlarrr
daha neler neler yaşatacak o bebiş sana.. :) arada bel ara ara kasık ağrıları olabilir korkma sakın yat dinlen. ayaklarıda dik havaya :)
acik bej - bol sutlu kahve renginde cumadan beri hala akintim biraz var... dun biraz azalmis gibiydi ... bugun su saate kadar hic gelmemisti ..
yrim saat once farketttim biraz gelmis... suanda tuvalet kagidi ile sildigimde azcik lekeliyo kagidi ...
progesteron 100mg hap verdi gunde 3 defa kullaniyorm... dun basladim.
iyice stres oldum korkmaya basladimyerlesme kanamasi fln olamaz dimi? bat 4 temmuzdu.
cumaya kadar nasil dayanicam
Can mümkün olduğunca lütfen ayaklarını uzatarak dinlen, merdiven inme - çıkma, çok yavaş hareket et. Rabbim hayırlısını versin, moralini de yüksek tut. Canım benim kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?