HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

pimpirikli anne :) korkulacak bişey yok. ilk zamanlarda olucak o hatta ateş basması zaman zaman üşüme bile yaşayabilirsin. bolbol dinlenmene bak :)

Oluyor basagrisi... kansizliktan da olur. kan ilacindan sonra basagtisi kalmaz...

http://www.fertilityfriend.com/home/4417ef

Kızlar selam,bugün ateş saatimi kaçırdım o yüzden 2 saat arayla ölçüp ortalamasını aldım ekinci öyle yapılabileceğini söylemişti.Şimdi bu tabloya göre birşey soracağım akıntı olmadan yumurtlama mümkün müdür.İlla akıntı olmalımıdır.Canım sence durum nedir.

Son düzenleme:
hoşbulduk canım nasılsınız ben bir iyi bir kötü kisle uğraşıyorum erimedi bıraktım artık umudumda kalmadı eşimle problemler yaşadım halada yaşıyorum boşverdim herşeyi

Mübarek günler hürmetine önce sağlığın ve eşinlede aran düzelir inşallah.Kendimizi parçalasakta olmayacaksa olmayacak yada birden bire mucizelerimizi yaşayacağız yapacak başka bir şey yok yaradana sığınmaktan başka ama insan üzülüyor,kendimden biliyorum.Burdada üst üste güzel haber veren arkadaşlar oldu bizlerde sıramızı bekliyoruz inşallah.Çok boş bırakma buraları....

hoşbulduk canım nasılsınız ben bir iyi bir kötü kisle uğraşıyorum erimedi bıraktım artık umudumda kalmadı eşimle problemler yaşadım halada yaşıyorum boşverdim herşeyi

Canım inşallah herşey sırasıyla düzelicek. Rabbimin sınavı bu ve sen başarıyla geçiceksin bu sınavı. sakın umudunu kaybetme. İnşallah şu mübarek ayın hürmetine Rabbim yardımcın olur. kistinde geçer eşinle aranda düzelir.

pimpirikli anne :) korkulacak bişey yok. ilk zamanlarda olucak o hatta ateş basması zaman zaman üşüme bile yaşayabilirsin. bolbol dinlenmene bak :)
Ayaklarıma 2 gün önce ateş batı evet :)

Oluyor basagrisi... kansizliktan da olur. kan ilacindan sonra basagtisi kalmaz...

Ensemden gelse ağrı, tansiyon dicem ama bu alnımın yanlarından gelip gözüme vuran 1 ağrı, geçer inşallah.:18: Daha 4+1 günlük bebiş, nasılda alt üste etmeye başladı beni...

daha neler neler yaşatacak o bebiş sana.. :) arada bel ara ara kasık ağrıları olabilir korkma sakın yat dinlen. ayaklarıda dik havaya :)

inşallah canım rabbime sığınıyorum tek yardımcım o

Olmaz mısınız canım ama ılk aklıma gelenlerı soyledım ben orada topiktekı tum hamıslık bekleyen arkadaslrıma dedım adını unuttuklarım vardır dıe kızlarrr

teşekkür ederiz canım,takılıyorum sadece.Bu forum sayesinde hepimizin manevi kardeşleri oldu,iyiki varsınız hepiniz

acik bej - bol sutlu kahve renginde cumadan beri hala akintim biraz var... dun biraz azalmis gibiydi ... bugun su saate kadar hic gelmemisti ..
yrim saat once farketttim biraz gelmis... suanda tuvalet kagidi ile sildigimde azcik lekeliyo kagidi ...
progesteron 100mg hap verdi gunde 3 defa kullaniyorm... dun basladim.
iyice stres oldum korkmaya basladim yerlesme kanamasi fln olamaz dimi? bat 4 temmuzdu.
cumaya kadar nasil dayanicam

Son düzenleme:

Can mümkün olduğunca lütfen ayaklarını uzatarak dinlen, merdiven inme - çıkma, çok yavaş hareket et. Rabbim hayırlısını versin, moralini de yüksek tut. Canım benim kıyamam

Can mümkün olduğunca lütfen ayaklarını uzatarak dinlen, merdiven inme - çıkma, çok yavaş hareket et. Rabbim hayırlısını versin, moralini de yüksek tut. Canım benim kıyamam

bugun butun gun uzattim ayaklarimi dinlendim... oturuyoken bile uzatiyorum...
insallah herseyin hayirlisi... bir iyi seyler dusunuyorum bi kotu seyler geliyo aklima... hersey yolunda gidende var gitmeyende var.
Allah'in takdiri artik. yatip dinlenmekten beklemekten baska yapabilcegim bisey yok 😞

canımmm nerelerdesinnnnn kız merak edıyoruz senı
hulya bacımmm sen nerelerdesın ıkınızde ıyı ve guzel haberlerle gelın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…