- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.761
problem nedir canım? (güzin ablalık sırası ben de)
Bildiğim kadarıyla üstüne görme olayında çok daha az oluyor kanama ve kahverengi geliyor. Zevk suyundan hamile kaliniyorsa bırak dogsun o çocuk zaten. Biz mik mik yapiyoz yapiyoz bisey yok:))
Canimevde idrar testi yap negatifse bence strestendir. Iliskiye girdinizmi normal sekilde... birde iliskiye girdiysen adetin gelmeden 14. gunrmi rastliyorfu. bunu bilmen lazim onceilgin için teşekkürler canım.Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr(
Canimevde idrar testi yap negatifse bence strestendir. Iliskiye girdinizmi normal sekilde... birde iliskiye girdiysen adetin gelmeden 14. gunrmi rastliyorfu. bunu bilmen lazim once
biz spermden hamile kalamıyoruz,millet sudan hamile kalıyoooooooo yaaaa.ben bu işi bırakıyorum arkadaş!
ilişki yaşanmadı canım hiçbir şekilde girme olmadı ve eşimde boşalmada olmadı
Ayynennn ebda yaa. Ya bizde sorun yada millet çok doğurgan:) amuda kalkıyoruz resmen silkelemeyle
Hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla beebeek arkadaş da hamile. Ben değilim başka da bilmiyorumHerkese selamlar. okuldan yeni geldim. dutumlar nasil vami yeni hamileler... simdi gecmisi okuyayim biraz
ilişki yaşanmadı canım hiçbir şekilde girme olmadı ve eşimde boşalmada olmadı
Hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla beebeek arkadaş da hamile. Ben değilim başka da bilmiyorum
Alem hatunsun veselammmbiz spermden hamile kalamıyoruz,millet sudan hamile kalıyoooooooo yaaaa.ben bu işi bırakıyorum arkadaş!
Iyi akşamlar kızlar. Bat 2 gün var dayanamadım can sıkıntısı test aldım:)))
Hopluyorum zipliyorum korkuyorum hep en azından rahat davranırım dedim sabah yapacağım:))
ya bu ovülasyon testi bu kadar etkili mi gerçektenn... bi de bu silkelenme nası oluoo ben çok cahil kaldım beee:)
idrar testi yaptim tatlim
oglen yaptim ptesiydi
o zamandan esim surati asik geziyor sanki elimden bisi geliyorda ben yapmiyorum tovbe tovbee
amiiiiiiiin canım ama ben pek öle hissetmıyorum yine olmamıştır dıyorum içinden hiç değişik bişley değişik duygum yok bideeee çok afedrsin cinsel istekte artış oldunormalde ben hiç aramam öle bişey aklıma bile gelmez bende biraz diğer forumlara baktıgımda saydıgım tum seyler hamilelik belirtisi ama ümitlenmiyorum çünkü psikolojık olarakta kendim yapıyor olabilirim ama göz kararması halsizlik var ama ben yoldan geldim diyedir diyorum hala yorgunum diyorum birdee gaz bende de var ama heralde kurufasulyedendir diyorum nebilim herbişeyi başka bişeye bağlamak istiyorum bilemedim
kızlar yarın tekrar gidiyorum doktora. değerlerime bakılacak. dualarınızı eksik etmeyin lütfen. inşallah azalır ve bende bir an önce gelecek gebeliğime konsantre olurum
Oyleymis sevindim..cimcimeyede cok uzuldum.
Bugun ovulasyon testlerim gelmis gelince farkettim ne kadar cok a lmisim 30 tane... aaaaa deli gibi... bu ay. olmayinca regl. abartmisim. bi koli geldi. esim diyor bu ne boyleeee
30 tanesi 27 tl ye aldim ilk defa kullanacagim... reglim bu gun bitiyor. gecen ay eryodum 37 gun surmus normalde duzenli 30 dur... hamilelik bekledigim icin sanirim stresten... cunku agustosta da bi hamile kalmak istedim ondada 35 gun sonra regl oldum... ne zaman hamilelik dusunsem regl gecikiyor. stresten midir acabaaaaaaa olsun kızz 5 tane bitiyor.. ben bilemedimdiii internette ucuz olduğunu gittim ecz. aldım 25 tl 5 tanesiii
kizlaaaaaaaarrr selamlar.nasilsiniz bakalimben hala regl olmadim
Hadi hayirlisi canim testin varsa hemen yap
muhtesem yuzyil zamaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?