HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

problem nedir canım? (güzin ablalık sırası ben de)

ilgin için teşekkürler canım.Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr (

Canimevde idrar testi yap negatifse bence strestendir. Iliskiye girdinizmi normal sekilde... birde iliskiye girdiysen adetin gelmeden 14. gunrmi rastliyorfu. bunu bilmen lazim once

biz spermden hamile kalamıyoruz,millet sudan hamile kalıyoooooooo yaaaa.ben bu işi bırakıyorum arkadaş!

Hoşgeldin canım bildiğim kadarıyla beebeek arkadaş da hamile. Ben değilim başka da bilmiyorum

Oyleymis sevindim..cimcimeyede cok uzuldum.
Bugun ovulasyon testlerim gelmis gelince farkettim ne kadar cok a lmisim 30 tane... aaaaa deli gibi... bu ay. olmayinca regl. abartmisim. bi koli geldi. esim diyor bu ne boyleeee

Iyi akşamlar kızlar. Bat 2 gün var dayanamadım can sıkıntısı test aldım:)))
Hopluyorum zipliyorum korkuyorum hep en azından rahat davranırım dedim sabah yapacağım:))

hay gözün kör olmaya kadın seninnn

ya bu ovülasyon testi bu kadar etkili mi gerçektenn... bi de bu silkelenme nası oluoo ben çok cahil kaldım beee:)

kız mik mikten sonra eşin tutsun ayağından 30 saniye falan sişlkelesin halı çırpargibii

idrar testi yaptim tatlim
oglen yaptim ptesiydi
o zamandan esim surati asik geziyor sanki elimden bisi geliyorda ben yapmiyorum tovbe tovbee

bu kocaları napmalııı kaynar kazana atmalıı yandım hatun dedikçee altına körük atmalıııı

kızım bebek yapacaz diye günlük mik mik yapmaktan bünye alıştı tabi istiyor artıkk haydeee

kızlar yarın tekrar gidiyorum doktora. değerlerime bakılacak. dualarınızı eksik etmeyin lütfen. inşallah azalır ve bende bir an önce gelecek gebeliğime konsantre olurum

amin bebeğim... dualarım hep seninle biliyorsun seviyorum seni üzme kendini herşeyin hayırlısını dile..

Oyleymis sevindim..cimcimeyede cok uzuldum.
Bugun ovulasyon testlerim gelmis gelince farkettim ne kadar cok a lmisim 30 tane... aaaaa deli gibi... bu ay. olmayinca regl. abartmisim. bi koli geldi. esim diyor bu ne boyleeee

aaa olsun kızz 5 tane bitiyor.. ben bilemedimdiii internette ucuz olduğunu gittim ecz. aldım 25 tl 5 tanesiii

aaa olsun kızz 5 tane bitiyor.. ben bilemedimdiii internette ucuz olduğunu gittim ecz. aldım 25 tl 5 tanesiii
30 tanesi 27 tl ye aldim ilk defa kullanacagim... reglim bu gun bitiyor. gecen ay eryodum 37 gun surmus normalde duzenli 30 dur... hamilelik bekledigim icin sanirim stresten... cunku agustosta da bi hamile kalmak istedim ondada 35 gun sonra regl oldum... ne zaman hamilelik dusunsem regl gecikiyor. stresten midir acabaaaa

Kıymetli arkadaslarim, sizlere yazmiyorum ama hergun okuyorum. Sizlerle seviniyor sizlerle uzuluyorum. Hepinizi taniyorum :) bu cok degisik bir duygu birebir gormedigim insanlari merak ediyorum. Ben bu ay da deniyorum ve bat 8 mart... daha once de yazmistim bat o zaman 7 subatti o kadar stress yasamistimki 3 subatta bir damla kanama yasamistim, mide bulantisi,gebelik hissi yasamistim ve bat 2 gun gecikmisti sonrasi husran... bu ay denemeyi dusunmuyordum erken pes etmistim ama bugun denemeye karar verdim sizlerden cok sey ogrendim iyiki varsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…