HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet yaa saat 5 oldu. seval 11den bu yana hülya 3 ten bu yana yok. inşallah güzel haberlerle gelirler.. Amiinn..

Off surekli girip bakiyorum cok merak ettim kizlari(insallah iyi haberlerle gelirler ikiside hulya sevinten kutlamaya gitmis dunyayi unutmustur insallah:))

Bugün randevum vardı canlarım saat 12.10 da bursa acıbademde oraya gittim haziran 23 te olmam gereken ama lekelenmelerle geçirdiğim günleri ve sonrasında düşük oranda da olsa yaşadığım gebeliği doktora harfiyen anlattım. Kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi tabiki..
Muayene etti malumunuz alt kısımdan veeee kistlerim olduğunu söyledi.. Ama düzenli adet gördüğüm sürece kendiliğimden hamiş olabileceğimi zaten bu kimyasalında buna işaret olduğunu söyledi fakat 6 ay sonra hala bebiş olmazsa o zaman geleceksiniz ve çaresine bakacağız dedi..
Ne olur dua edin kızlar hepimiz birbirimize edelim ve bu mübarek ayın hürmetine rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.. Yaşadığım kanama adetim değilmiş kimyasal gebelikten dolayı ara kanama olmuş tekrar adet görebilirsin yakın zamanda dedi.. Ben görmeme taraftarıyım tabikiiii :) kırmızılar yerine yavrum gelsin sağlıklaa

Bu arada cimcime ve hülyayı bende merak ettim girip çıkıp bakıyorum ama hayırlı haberlerle gelirler inşallah..

Peki korunma verdi mi sana bana 2ay dusunmeyin dedi rahom kendini toplasin dedi

kızlarr ben çıkıyorum. iftara annemde olucam. bana haber edebilirseniz çok sevinirim yoksa ben 12 ye kadar meraktan ölürüm. herkese hayırlı iftarlar şimdiden.

Canım hamile kalabiliyor olman tabiki çok ii inşallah tez zamanda sağlıklı gebeliğin gelir kistler demek ki mühim değil takılma onlara ve stres yapıp adetini geciktirme inş herşey yoluna girecek

kızlarr ben çıkıyorum. iftara annemde olucam. bana haber edebilirseniz çok sevinirim yoksa ben 12 ye kadar meraktan ölürüm. herkese hayırlı iftarlar şimdiden.

Allah kabul etsin canım bizim ofiste kimse oruç tutmuyordu sıradan bir gün gibiydi garip geldi valla gerçi gecen senede ven ve bi arkadaş tutuyorduk şimdi hiç tutan yok Rabbim şaşırtmasın kullarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…