- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.621
maşşallah canım allahım diğer duygularınıda yaşatsınnnmerhaba hanımlar,bugün doktora gittim ve bebişimin kalp atışlarını duydum..çok heyecanlıydı
merhaba hanımlar,bugün doktora gittim ve bebişimin kalp atışlarını duydum..çok heyecanlıydı
merhaba hanımlar,bugün doktora gittim ve bebişimin kalp atışlarını duydum..çok heyecanlıydı
Hülya & Seval bir haber verin artık kendinizden yaaa
canım sevale mesaj attım ben yoldayım eve donuyorum dedı esıyleymıs ama neoldu bıtt bılmıyorum hulynın numarası yok bende cıkıcam merak edıyorum :S
evet yaa saat 5 oldu. seval 11den bu yana hülya 3 ten bu yana yok. inşallah güzel haberlerle gelirler.. Amiinn..
kızlar hülyayı aradım;ama açmadı.Hulyanın numarası da aslında ebda da mı ne vardı
ayy olmadı ebda arasın ebda ya ınan merak ettım
kızlar hülyayı aradım;ama açmadı.mesaj da attım,cevap yok şimdilik.
çok merak ettim ya.inş kötü bişey yoktur.
Rabbim bebişlerini ona bağışlasın.
dönerse haber vericem tatlım.canım donerse haberdar et lutfen bızlerı umarım guzel sonuclar ıle gelır
bin aydan daha hayırlı olan bu ayda rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin hatalarını affetsin hamişlere sağlıklı gebelik sağlıklı bebek, hamiş adaylarına en kıza zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah....
Bugün randevum vardı canlarım saat 12.10 da bursa acıbademde oraya gittim haziran 23 te olmam gereken ama lekelenmelerle geçirdiğim günleri ve sonrasında düşük oranda da olsa yaşadığım gebeliği doktora harfiyen anlattım. Kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi tabiki..
Muayene etti malumunuz alt kısımdan veeee kistlerim olduğunu söyledi.. Ama düzenli adet gördüğüm sürece kendiliğimden hamiş olabileceğimi zaten bu kimyasalında buna işaret olduğunu söyledi fakat 6 ay sonra hala bebiş olmazsa o zaman geleceksiniz ve çaresine bakacağız dedi..
Ne olur dua edin kızlar hepimiz birbirimize edelim ve bu mübarek ayın hürmetine rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.. Yaşadığım kanama adetim değilmiş kimyasal gebelikten dolayı ara kanama olmuş tekrar adet görebilirsin yakın zamanda dedi.. Ben görmeme taraftarıyım tabikiiii :) kırmızılar yerine yavrum gelsin sağlıklaa
Bu arada cimcime ve hülyayı bende merak ettim girip çıkıp bakıyorum ama hayırlı haberlerle gelirler inşallah..
Bugün randevum vardı canlarım saat 12.10 da bursa acıbademde oraya gittim haziran 23 te olmam gereken ama lekelenmelerle geçirdiğim günleri ve sonrasında düşük oranda da olsa yaşadığım gebeliği doktora harfiyen anlattım. Kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledi tabiki..
Muayene etti malumunuz alt kısımdan veeee kistlerim olduğunu söyledi.. Ama düzenli adet gördüğüm sürece kendiliğimden hamiş olabileceğimi zaten bu kimyasalında buna işaret olduğunu söyledi fakat 6 ay sonra hala bebiş olmazsa o zaman geleceksiniz ve çaresine bakacağız dedi..
Ne olur dua edin kızlar hepimiz birbirimize edelim ve bu mübarek ayın hürmetine rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.. Yaşadığım kanama adetim değilmiş kimyasal gebelikten dolayı ara kanama olmuş tekrar adet görebilirsin yakın zamanda dedi.. Ben görmeme taraftarıyım tabikiiii :) kırmızılar yerine yavrum gelsin sağlıklaa
Bu arada cimcime ve hülyayı bende merak ettim girip çıkıp bakıyorum ama hayırlı haberlerle gelirler inşallah..
kızlarr ben çıkıyorum. iftara annemde olucam. bana haber edebilirseniz çok sevinirim yoksa ben 12 ye kadar meraktan ölürüm. herkese hayırlı iftarlar şimdiden.
sağol canım hayırlı iftarlar sanadakızlarr ben çıkıyorum. iftara annemde olucam. bana haber edebilirseniz çok sevinirim yoksa ben 12 ye kadar meraktan ölürüm. herkese hayırlı iftarlar şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?