HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah canım sonuçta hamilelik kendiliğinden oluyor :) gerçekten kist filan hiç olumsuz düşünmeyeceğim bebeğim nazlanıyor ama yakındır gelmesi içime doğuyor inşallah :) yeterki sağlıklı olsun..

peki korunma verdi mi sana bana 2ay dusunmeyin dedi rahom kendini toplasin dedi

yok canım bekle demedi çalışmalara devam 6 ay içinde olmazsa tekrar gideceğim ama gerek kalmaz inşallah hepimizn bebişleri koşa koşa gelsin annelerine

Belki hülyanın işleri uzamıştır kızlar ben doktora 12 de randevu diye gidiyorum 1 i geçiyor içeri girmem belki ondan tahlil tetkik istemiştir işi uzamıştır buraya gelmesi uzamuştır inşallah herşey yolundadır..ama cimcime sabah gidecekti çoktaaan gelmiş olması gerekiyordu hayır olsun inşallah gelselerde rahatlasak güzel haberler verselerde sevinsek :) ben burasaya gidiş geliş iki saat doktorda iki saat geçti geldim eve geleli de 3 saat geçti kızların haydi haydi gelmesi lazım hadi amaaa canlar geliiin..

Heeee unutmadan bide doktorum kilo vermeni tavsiye ediyorum bulunduğun kilonun yüzde 10 unu ver bu da bebişin gelmesini %50 kolaylaştıracaktır dediiii :) ramazanda ben 10 kilo vermeyi hedefliyorum inşallah bunuda başarabilirim

kaç kilosun ? 1ayda 10 kiloda çokmuş sağlıksızda beslenme,beslenmede önemli çocuk için biliyosun ?

kaç kilosun ? 1ayda 10 kiloda çokmuş sağlıksızda beslenme,beslenmede önemli çocuk için biliyosun ?

canm evet önemli haklısın ama bol su tüketip kalori oranını düşürerek bu ayı kendim için avantaja çevirmem lazım yoksa kendimi pek tutamıyorum boyum 1.73 kilom 80 üstüüü :) SEN KAÇ KİLOSUN CANM ??

Son düzenleme:
Canim benim hamile kaldigim ay hic ama hiiiic akintim olmadi her ay olurdu...ama o ay hiic olmadi...
hatta ovl. testinde bile cift cizgi gormdim...o ay yumurtlamadim sandim ne akinti ne cift cizgi gordum ovulasyonda...ama oldu o ay hic beklemiyodum...

merhaba hanımlar,bugün doktora gittim ve bebişimin kalp atışlarını duydum..çok heyecanlıydı

Ohh cok guzel gozun aydin allah tamamina erdirsin...

heyecanli

cok gecmis olsun csnkm.en yakin zamanda hamis olursun ins.

aksama

ezo gelin corba
cizbiz kofte
patetes kizartmasi ve
yesil salata

Bencede iyi olur bak yeliz 13 kilo verdi bebisi o ay geldi...78 den 65 indi yanlis hatirlamiyosam.

kızlaaaaaaaarrrr hamileyiiiiiimmmmmmmmmm ama bebeğe değil kisteeeeee

nur topu gibi kistim olmuş kızlar bu ay yumurtalarım çatlamamış gecikme sebebi bulundu. klomen verdi doktor bide tarlusal verdi adet olunca 5. gün klomeni kullancam bittikten ertesi gün doktora gitcem iğne yapcak temmuzda gün aşırı ilişki ve düzenli beslenme olacak dedi. sen bebek sahibi olmazsan kafayı yicen anlaşıldı dedi bende hayır yaa diye ağlamaya başladım sanki kansersin dedi adam ne diye ağlıyosam
eminmisin bak millet bunu duymak için senelerce uğraşıyo dedi sonra tamam hadi olsun ama benim sağlığım yerindeyse olsun dedim.
yaramız çok şükür kapanmış
çok az iltihap kalmış onun için yine fitil verdi 5 günlük
sonra ilaç kullanmama gerek kalmayacakmış
haftaya yine gel dedi gelemem tatile çıkıyorum dedim nereye dedi yunanistana dedim hadi bakalım temeli orda atılırsa belki sarışın çocuğun olur dedi o zaman rusyaya gidelim kız olur belki ruslara benzer dedim

kızlar sonra bol bol konuşuruz kozalaktan gizli yazıyorum öpüldünüz merak eden herkesi çok seviyorum

yavru ceylanım senin yımırtaylan benim yımırtayı tokuştursak çatlayıp bize bebek olarak dönerlermikine

gözlerim ayrıldı ilk cümlede delimisin sen yaaaaaaaaaa
neyse herşey güzel kuşuumm kist gider nasılsa hadi bakalımmm göriyim seniiiiiiiiiiiii

gözlerim ayrıldı ilk cümlede delimisin sen yaaaaaaaaaa
neyse herşey güzel kuşuumm kist gider nasılsa hadi bakalımmm göriyim seniiiiiiiiiiiii

hee bu arada belimdeki ağrıların sebebi bulundu kum dökmüşüm bevliyeciyi çağırdı hemen doktor bide o baktı kumlar dökülmüş böbreklerin fare kemirmiş peynir gibi dedi

manyaksın kızım yaa hamile deyince herkese bir heyecan yaptirdin:))
Neyse canım kist dagilacagina göre yoluna devam edeceksin demektir. Klomeni de basınca yunan adalarında aşk başkadır deyip temelleri atarsın gariii :)))

heheheee değişik bi giriş yapim dedim benden de bu beklenirdi

yalnız doktorun hesaplamadığı bişey var tam tarlusal bitince adet olacakmışım ve oda pazara denk geliyo yani yunan adalarında bize soğuk su içmek kaldı

Bende kremalı mantarlı makarna yapcam kocam sewer oruç tuttu sewinsin de yanına ne yapsam ki

Deli misin kuzum sen ya insanı şaşı edersin :)
İyi madem yeni ayda klomen işe yarar inş ilişki de kaçırma 2 günde 1 ver çoşkuyu :)

hee bu arada belimdeki ağrıların sebebi bulundu kum dökmüşüm bevliyeciyi çağırdı hemen doktor bide o baktı kumlar dökülmüş böbreklerin fare kemirmiş peynir gibi dedi

Haha bu ara moda hepimiz topic cek kum döktük sanki

Yawrum ben bekarken tarlusal ile olurdum arada bitince ilaç 4 gün falan sökülüyordum öle bittiği gün falan değil

kistdaşımmm :) hoşgeldin hadi geçmiş olsun diyelim şimdiden canm biran önce kurtulursun kistten de bebiş gelir benimde durum pek farklı değil ama umudumu hiç yitirmeyeceğim sende kesme olur mu :)

herşeyimiz birlikte kuzum anca beraber kanca beraber allah korusun birimiz köprüden atlasa sürü psikolojisinden bizde gitcez arkasından inşallah bu ay veriyoruz coşkuyu yarada bitti zaten

valla ben hiç kullanmadım bu ilaçları doktor 5. gün olursun dedi ne bileyim inşallah geç olurum zaten yav tatilin içine etmeyelim kocamın psikolojisi bozuk tatil gitti diye hayıflanıyo

kistdaşımmm :) hoşgeldin hadi geçmiş olsun diyelim şimdiden canm biran önce kurtulursun kistten de bebiş gelir benimde durum pek farklı değil ama umudumu hiç yitirmeyeceğim sende kesme olur mu :)

yok kuzumn hiç umudumu yitirmedim ben tamamen düzeldimya ona seviniyorum gerisi boş kistde neymiş beee evel allah ben onuda kırarım yumurtayı çatlatır hamilede kalırım

yavru ceylanım senin yımırtaylan benim yımırtayı tokuştursak çatlayıp bize bebek olarak dönerlermikine

yok kuzumn hiç umudumu yitirmedim ben tamamen düzeldimya ona seviniyorum gerisi boş kistde neymiş beee evel allah ben onuda kırarım yumurtayı çatlatır hamilede kalırım
Allah iyiliğini versin.hamileyim deyince kalbim küt küt attı böle oldum aynen
yımırta çatlatamayıp kiste dönüşenler topiği mi açsak?
merak etme tatlım.klomen bence iyi bir ilaç.çünkü en az 2 yumurta yapıyor.
tutsa ikiz olacak yaneçatlatma da bir ovitrelle iğneye bakıyor.böylece şu gün mü çatladı bugün mü deyip her gün çalışmana da gerek kalmıyor.
valla gelecek aya bombo gibi olacaksın demek.çok sevindim....
bi de şu hülya hayırlısıyla geleydi,iyiydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…