- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.661
yok kuzumn hiç umudumu yitirmedim ben tamamen düzeldimya ona seviniyorum gerisi boş kistde neymiş beee evel allah ben onuda kırarım yumurtayı çatlatır hamilede kalırım
herşeyimiz birlikte kuzum anca beraber kanca beraber allah korusun birimiz köprüden atlasa sürü psikolojisinden bizde gitcez arkasındaninşallah bu ay veriyoruz coşkuyu yarada bitti zaten
valla ben hiç kullanmadım bu ilaçları doktor 5. gün olursun dedi ne bileyim inşallah geç olurum zaten yav tatilin içine etmeyelim kocamın psikolojisi bozuk tatil gitti diye hayıflanıyo
Kremali mantarli makarnaaa hic yemedim.. ama eminim cok severim...makarnayi cok severimmmmm...midem bulanirken en yiyebildigim yogurtluakarnaydi...
cimcimreee
canim hayorlisi olsun. ne guzel sagligin yerine gelmiss..cok guzel...
ayyyyy canım hadi inşallah benimde öyle olsun,Bu ay hiç mi hiiiiç akıntım falan yoookkCanim benim hamile kaldigim ay hic ama hiiiic akintim olmadi her ay olurdu...ama o ay hiic olmadi...
hatta ovl. testinde bile cift cizgi gormdim...o ay yumurtlamadim sandim ne akinti ne cift cizgi gordum ovulasyonda...ama oldu o ay hic beklemiyodum...
Ohh cok guzel gozun aydin allah tamamina erdirsin...
heyecanli
cok gecmis olsun csnkm.en yakin zamanda hamis olursun ins.
aksama
ezo gelin corba
cizbiz kofte
patetes kizartmasi ve
yesil salata
Eminim seversin canım enfes oluyo çünkü biraz krema dan dolayı ağır oluyo ama olsun yine de harika
Menü belli oldu kremalı mantarlı makarna sebzeli çorba nugget ve kakaplu kek :)
Allah iyiliğini versin.hamileyim deyince kalbim küt küt attıböle oldum aynen
yımırta çatlatamayıp kiste dönüşenler topiği mi açsak?
merak etme tatlım.klomen bence iyi bir ilaç.çünkü en az 2 yumurta yapıyor.
tutsa ikiz olacak yaneçatlatma da bir ovitrelle iğneye bakıyor.böylece şu gün mü çatladı bugün mü deyip her gün çalışmana da gerek kalmıyor.
valla gelecek aya bombo gibi olacaksın demek.çok sevindim....
bi de şu hülya hayırlısıyla geleydi,iyiydi....
Canim cok sevindim gecmis olsun agrilarinin gecmesine de sevindim temmuzda gelicek bu bebek artik baska yolu yok :))tatildeyken kafan da daha bos olur daha da iyi olur:))
vallahi kurdesen dokturdun burda herkese 
gecmis olsun kuzumm kist neymis ki senin icin valla korksun senden ...
desene agustosta mujdeyi vercen topice kismetse ....
Kremali mantarli makarnaaa hic yemedim.. ama eminim cok severim...makarnayi cok severimmmmm...midem bulanirken en yiyebildigim yogurtluakarnaydi...
cimcimreee
canim hayorlisi olsun. ne guzel sagligin yerine gelmiss..cok guzel...
Ay adamın derdi de başka :) neyse umarım hem tatiliniz güzel geçer hem bu moralle hemen bebiş gelir şekerim
canım klomen bitince hemen iğne olmuyorsun.klomen bitince ertesi gün gitcem iğneyi vurcak sonra ertesi gün tekrar gitcem çatlama varmı diye bakcak ve birliktelik takvimi vercek ayyy tam komedi
canım klomen bitince hemen iğne olmuyorsun.
yumurtan 18-20 mm ulaştığında iğne oluyorsun.
doktor yaklaşık 2 güne bir kontrol ediyor gelişimlerini.
18mm e ulaşınca iğneyi yaptırıyor.
tabi benim bahsettiğim çatlatma iğnesi.
gerçi sen erken yumurtluyordun,gittiğinde 18mm olmuş da olabilir.
hadi hayırlısıı.
oruçlu bir insan bu kadar şeyi yese ölür.
sadece suuuuuuuuuuuuuuuuuu....
ben de acılı bulgur pilavı ve kanat ızgara yaptım.
yemeyiz falan didik ama baktım bitmiş.
ay doktor klomen ve çatlatma iğnesi deyince direk aklıma sen geldin kız ay biliyorum ben bu ilaçları dedim doktor nerden dedi her aynne olmayı umutla bekleyenler topiğinden dicektim dilim varmadı eczanede çalıştım dedim
klomen bitince ertesi gün gitcem iğneyi vurcak sonra ertesi gün tekrar gitcem çatlama varmı diye bakcak ve birliktelik takvimi vercek ayyy tam komedi
evet kuzum çok sağol kafam rahat etti valla en çokda yaranın iyileşmesine sevindimmm
eee sen hala kana gitmedinmi yaaaa
inşallah ağustosta müjde veririm kuzum valla şubattan beri aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler başıma geliyo ama evelallah hepsini alt ediyorum ben bile kendimden korkmaya başladım
çok teşekkür ederim kuzummmmmm
arabın derdi kırmızı pabuç şekerim
klomenden sonra vurulan iğne var ama çatlatmak için değil yumurtayı büyütmek için menagon,puregon,gonal f gibi.ay ne bileyim şekerim sanki doktor bana klomen 5 günde bitecek 6. gün geliyosun pazara denk gelirse p.tesi gelirsin iğneyi yaparız dedi gibi geliyooooo biraz balık hafızalı olduğum için mesajlara kaydetmmiştim ordan okudum:44:
amaaaaaannnn neyse yaa önemli değil ilaç bitince gitcem belli olur o zaman
sen ne diyosan odur bacım sen benden daha tecrübelisin
evet tatlım,oruçluydum.Ayy hulyayii iyice merak ettim.
Kotu bisey yoktur umarim...girmemesi beni kaygilandiriyor...
afiyet olsunnnn ebdacimmm.. bulgurda sisirir insaniii.. oruclu muydun bugunn...
afiyet bal şeker olsun.Afiyet olsun canım
Valla yedik yetmedi komşudayız çay artı bişiler yiyoz çoştuk dalgalanıuoz valla
Ay bu Hülya nerelerde ya
canım tekrar aramadım.Hepimiz merak ediyoruz canım ebdaa tekrar aradin mi hulyayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?