HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

yok kuzumn hiç umudumu yitirmedim ben tamamen düzeldimya ona seviniyorum gerisi boş kistde neymiş beee evel allah ben onuda kırarım yumurtayı çatlatır hamilede kalırım

Canim cok sevindim gecmis olsun agrilarinin gecmesine de sevindim temmuzda gelicek bu bebek artik baska yolu yok :))tatildeyken kafan da daha bos olur daha da iyi olur:))

vallahi kurdesen dokturdun burda herkese 😉
gecmis olsun kuzumm kist neymis ki senin icin valla korksun senden 😊...
desene agustosta mujdeyi vercen topice kismetse ....

Kremali mantarli makarnaaa hic yemedim.. ama eminim cok severim...makarnayi cok severimmmmm...midem bulanirken en yiyebildigim yogurtluakarnaydi...

cimcimreee

canim hayorlisi olsun. ne guzel sagligin yerine gelmiss..cok guzel...

Ay adamın derdi de başka :) neyse umarım hem tatiliniz güzel geçer hem bu moralle hemen bebiş gelir şekerim

Kremali mantarli makarnaaa hic yemedim.. ama eminim cok severim...makarnayi cok severimmmmm...midem bulanirken en yiyebildigim yogurtluakarnaydi...

cimcimreee

Eminim seversin canım enfes oluyo çünkü biraz krema dan dolayı ağır oluyo ama olsun yine de harika

Menü belli oldu kremalı mantarlı makarna sebzeli çorba nugget ve kakaplu kek :)

ayyyyy canım hadi inşallah benimde öyle olsun,Bu ay hiç mi hiiiiç akıntım falan yoookk

Eminim seversin canım enfes oluyo çünkü biraz krema dan dolayı ağır oluyo ama olsun yine de harika

Menü belli oldu kremalı mantarlı makarna sebzeli çorba nugget ve kakaplu kek :)

oruçlu bir insan bu kadar şeyi yese ölür.
sadece suuuuuuuuuuuuuuuuuu....
ben de acılı bulgur pilavı ve kanat ızgara yaptım.
yemeyiz falan didik ama baktım bitmiş.

Son düzenleme:

ay doktor klomen ve çatlatma iğnesi deyince direk aklıma sen geldin kız ay biliyorum ben bu ilaçları dedim doktor nerden dedi her aynne olmayı umutla bekleyenler topiğinden dicektim dilim varmadı eczanede çalıştım dedim
klomen bitince ertesi gün gitcem iğneyi vurcak sonra ertesi gün tekrar gitcem çatlama varmı diye bakcak ve birliktelik takvimi vercek ayyy tam komedi

Canim cok sevindim gecmis olsun agrilarinin gecmesine de sevindim temmuzda gelicek bu bebek artik baska yolu yok :))tatildeyken kafan da daha bos olur daha da iyi olur:))

evet kuzum çok sağol kafam rahat etti valla en çokda yaranın iyileşmesine sevindimmm
eee sen hala kana gitmedinmi yaaaa

vallahi kurdesen dokturdun burda herkese 
gecmis olsun kuzumm kist neymis ki senin icin valla korksun senden ...
desene agustosta mujdeyi vercen topice kismetse ....

inşallah ağustosta müjde veririm kuzum valla şubattan beri aklımın ucundan bile geçmeyen şeyler başıma geliyo ama evelallah hepsini alt ediyorum ben bile kendimden korkmaya başladım

cimcimreee

çok teşekkür ederim kuzummmmmm

Ay adamın derdi de başka :) neyse umarım hem tatiliniz güzel geçer hem bu moralle hemen bebiş gelir şekerim

arabın derdi kırmızı pabuç şekerim

klomen bitince ertesi gün gitcem iğneyi vurcak sonra ertesi gün tekrar gitcem çatlama varmı diye bakcak ve birliktelik takvimi vercek ayyy tam komedi
canım klomen bitince hemen iğne olmuyorsun.
yumurtan 18-20 mm ulaştığında iğne oluyorsun.
doktor yaklaşık 2 güne bir kontrol ediyor gelişimlerini.
18mm e ulaşınca iğneyi yaptırıyor.
tabi benim bahsettiğim çatlatma iğnesi.
gerçi sen erken yumurtluyordun,gittiğinde 18mm olmuş da olabilir.
hadi hayırlısıı.

ay ne bileyim şekerim sanki doktor bana klomen 5 günde bitecek 6. gün geliyosun pazara denk gelirse p.tesi gelirsin iğneyi yaparız dedi gibi geliyooooo biraz balık hafızalı olduğum için mesajlara kaydetmmiştim ordan okudum:44:
amaaaaaannnn neyse yaa önemli değil ilaç bitince gitcem belli olur o zaman

sen ne diyosan odur bacım sen benden daha tecrübelisin

Ayy hulyayii iyice merak ettim.

Kotu bisey yoktur umarim...girmemesi beni kaygilandiriyor...

afiyet olsunnnn ebdacimmm.. bulgurda sisirir insaniii.. oruclu muydun bugunn...

oruçlu bir insan bu kadar şeyi yese ölür.
sadece suuuuuuuuuuuuuuuuuu....
ben de acılı bulgur pilavı ve kanat ızgara yaptım.
yemeyiz falan didik ama baktım bitmiş.

Afiyet olsun canım
Valla yedik yetmedi komşudayız çay artı bişiler yiyoz çoştuk dalgalanıuoz valla

Ay bu Hülya nerelerde ya

Yarin sabahtan gidicem canim kan testine bakalim artik hayirlisi :))

klomenden sonra vurulan iğne var ama çatlatmak için değil yumurtayı büyütmek için menagon,puregon,gonal f gibi.
aslında bunlar klomenle yumurtaları gelişmeyenler için.klomenden çok daha etkili.
ama senin yumurtlamama gibi bir sorunun yok ki bu iğneyi versin:44:
neyse gidince öğrenicez tatlım hep beraber.
Ayy hulyayii iyice merak ettim.

Kotu bisey yoktur umarim...girmemesi beni kaygilandiriyor...

afiyet olsunnnn ebdacimmm.. bulgurda sisirir insaniii.. oruclu muydun bugunn...
evet tatlım,oruçluydum.
insanın gözü sudan başka bişi görmüyorrr

Afiyet olsun canım
Valla yedik yetmedi komşudayız çay artı bişiler yiyoz çoştuk dalgalanıuoz valla

Ay bu Hülya nerelerde ya
afiyet bal şeker olsun.
lop lop et olsun
valla ben de hülyadan endişeliyim.tel e de dönmedi
sevinçtendir umarım.

Kizlar Hülyadan haberi olan yok degil mi buralarada gelmedi umarim sevinc telasi iftar filan derken gelememis olsun aksini dusunmek istemem.. hayirkisi insallah hepimiz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…