HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ayyy kızçeler yaaa benim düğünden bir hafta önce evlenen bir ilk okul arkadaşım vardı hamileymiş onun için sevindimde ben kendime üzüldüm yaa, bi ben beceremedim hamile kalmayıı yakında tiroidimede baktırmadım ne halde acep.Eşim diyor ki baktıralım biz o kadar çalışıyoruz ama değerin ne alemde acaba diye.Perşembe gidip bi baktırıyım bari,inşallah moralimi bozacak bir değer çıkmazz.Dua edin bana

inşallah sorun yoktur canım dualaeım seninle

dişi örümcek çiftleştikten sonra erkeğini yer, kraliçe arı diğer dişi arılara suikast düzenler, doğadaki bütün karılar manyak.

Kızlar nerelerde bu hülya yaa??
Inşallah seval gibi güzel.haberlerle döner o da
Merhabahayat canım inşallah sen de güzel haberlerle gel perşembe günü ve artık biz de hamile kalalım yaa bir sene geçtiğine göre kısırlık sınıfına girmiş bulunuyoruz

Git tabi canim...baktir bakalim...senin adet gecikmen oluyordu bide troidin yuksekti...onun haricjnde herseyin iyimiydi..esinin felan..

ebdacimm allah kabul etsin..tum oruc tutanlarin da tabi...

Kis cimcimeeee jnsan turundende belli degilmi karilarin manyak oldugu...kendimden biliyorum....

Kalkin uyumayin ben geldiiiiiimmmmm oncelikle hakkinizi helal edin gec yazabiliyorum cok merakta biraktim sizleri daha sonra benden duasini destegini guzel dileklerini moralini esirgemeyen hepinizi coooookkk seviyorum rabbim su mubarek ramazan ayi hurmetine kimin kalbinde ne dilegi varsa hayirlisiyla tez zamnda ulastirsin ins
veeee gelelim bana siki durun soyluyoruuumm hamile olanlar saglam biyere oturun iyice tutunun hazirmisiniizzzz soyluyorum
bebekLER​imin kalp atislaini bile gordum ikiziz artik 1+1=4olduk olcaz insssss

Canım çok sevindim Allah bağışlasın sana yavrularını çok mutlu oldum yaa inanamazsın :) kaç gündür her akşam girip geçmişi okuyorum sırf senin için

harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana da dua et bana daaaaa..
bende ikiz,üçüz,dördüz istiyorummmmmmm

iyi madem çook büyük sebepler yokmuş çok şükür. demekki önümüzdeki ay sıkı tempolu bir çalışma ve bebecikler var. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin

sen varya sen çatlattın len bizi. nerlerdeydin bu saate kadar. tabi duydun bebelerini kutlamaya gittin dimi :)
nasıl sevindim nasıl anlatamam .. Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasiip etsin. hayırlısıyla sağlıklada kucağına al bebeklerini.. kalp atışları nasıl onların yaa.. dört nala koşan at gibi mi peki tek yumurta mı çift yumurta mı.. ayy fotosunu aldıysan koysana bii :))

Valla kalp atislarini anlamadim desem ne dersin canim:))) ya isten ciktim direk esimin yanina gittim ordan hastaneye gectik erken girdim doktorun yanina ilk karindan bakti iki kese goruyo gibiyim ama emin olmamiz lazim idrar torban bos oldugu icin anlamiyorum dedi alttan bakti iki kese var bi kist var dedi birinin kalp atisini gordu digerini goremeyince 4lu ultrasona gonderdi zaten ultrasonada tel acmis o arada ordada ustten bakti anlayamadi alttan bakti once yolk mu ne o keseyi goremedi birinde kalp atisi goremedi sonra baya bi kurcaladi ugrasti hatta yanindaki yardimci kizada onaylatarak var kalp atisi ikisininde dedi birininkini dinledik kendi kendine biseyler soyluyodu doktor bu annenin bu degil felan diye sonra bu bebgin dedi incecik pit pit diyodu:))) digerininkini dinlemedik ay adam kalp atisi diyo ben hala mol degil dimi diyorum komikti:))) cift yumurta canim iki yumurta olmustu ya ikiside tutmus neyse istebisuru kan idrar verdim bi kismi yarin bi kismi4gun sonra cikcak kanda beklerkn hemen ne tteki kizlara haber vermeliyim dedim esime guldu bisey demedi ama malesef net yoktu anneme gitim cikinca tai hicbisey yoyemedim mangal yaptilar onu bile yiyemedim sadece corba ictim ondada midem davul gibi oldu heyecandan telefonuda sessizde unutmusum simdi gecmisi okuyunca teli farkettim kusura bakmayin fotosunuda koyuyum dur hem ultrasoncunun verdigini hem doktorun verdigi koyuyum

canım yaa kıyamam .. gideydin ilk doktoruna nerde mol nerde üzüm salkımı. iki tane bebem var benim deseydin.
ne güzel yaa maşallah Biraz daha büyüdüklerinde anlarsın o zaman kalp atışlarını :) şimdi senin bi kız bide oğlun var ozaman.. ne kadar heycanlı yaa artık 3 kişilik yemelisin. 2 bardak süt içip bolbol dinlenmelisin. işinide bırak artık baksana bugün bile çok kötüydü halin. evinde yat dinlen. tekrar kontrol ne zaman kısmetse :)

Bunlar ultrasoncunun verdikleri ve yazdigi rapor esim gorunce bizim beebklerimize A B demis ne bicim konusuyo oyle dedi:))

Eklentiler

• $image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $image.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 35
Bu hayırlı günlerde bu güzel haberi almana çok sevindim. Allah'ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. (Amin) Darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla. (Amin) Ben de keseyi gördüm çok şükür; ama daha kalp atışı yok. İnşaAllah onu da duyarım.

Bunlar ultrasoncunun verdikleri ve yazdigi rapor esim gorunce bizim beebklerimize A B demis ne bicim konusuyo oyle dedi:))

hahah ay ne diyecek başka orada isimlerini koyuverseymiş eşin madem

Ayy maşallah yaa. B bebek 1 günlük küçükmüş yerim ben onları yaa.. ebat olarakta B biraz küçük belki ondan onun kalp atışı izlenmemiştir. bidaki gittiğinde tıpıtıpp duyarsın seslerini.

Manyaaaaaaaak kariiiiiui..

turlu tirlu seyler uydurduk herkes birbirine demedi ana kotuye alustirdik kendumiziii...

ayyyyyc cok sevjndimmmmmmm....allah sabrinjn mukafatini verdiiiiiii...canlariimmm benimm....

esek insan telefonauna bakaaaarrrr. cok telaslzndik....

zaten doktor orucu yasakladi ikiz oldugu icin daha cok su ve istirahat dolayisiyla oruc yok dedi o eski doktorada gidecektim aam gitsem 30lirami alcqk bide esimden korktum zaten oruclu oruclu bi ton kufretti gidersem dagitirim orayi diyo ayy ins allah soyeltiyodur bi kiz bi oglan olur ama en onemlisi saglikli olurlar ins tekrar kontrol flan dormadim valla canim ama doktordan cok hoslanmadim acikcasi yarin kan sonuclarinin bi kismini gostercem nezaman kontrol olmam gerektigini sorarim ona gore bi doktor arastiririm artik

daha erken canim dedigim gibi bizde cok zor duyduk zaten ki sneinki benden 1hafta geride ins duyarsin sende canim hic bi sorun cikmaz

hii dedim zaten isim dusun diye bizimki cok sevindi ben sana. Demistim ilk basta ben sana ikiz demistim dedi hakkaten taa progesteron testi sonucunda ikiz demisti ve o hic kotu dusunmedi doktorun dediklerine kafasi karisti morali bozuldu ama hep o bilmiyo goremdi ddi hep

Cooook ozurdilerim tekrar tekrar ama giderkn cok kotuydum isten cikarken teli cantama almis olmama bile sasirdim ve sesini kisik unutmusum iste affedin beniiii sizi coook seviyorum

evet dinle sende bol bol istirahat et. bol su iç. yanında şişe taşı doldur doldur iç. çift yumurta ikizlerinden biri kız diğeri erkek oluyo ya ondan öle olur diye düşünüyorum. sağlıklı sıhhatli olsunlarda dediğin gibi hiç kız erkek mühim değil :) Rabbim gönlünüze göre verdi işte sonunda. İnşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız.
ben benimkini cinsiyeti belli olsun isim topiği açıcam talep olursa oradan isim seçersiniz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…