HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Merve de kan verecekti akşam naptı ki acaba ? :44:
Anam bu topiğin kızları da milleti merakta bırakmaya ne meraklı.
bende bebemin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde geç kalıp merakta bırakçam herkesii

canım,binlerce şükür,hayırlı haberlerle gelmişsin.
çifte sevinicez demiştik,Rabbim gönlümüze göre verdi.
çoookkk sevindim.sağlıkla kucağına alırsın umarım.
bana da dua et.ben de ikiz üçüz,dördüz istiommmm.filo gibi.
gecenin bu yarısı sırf seni merak ettiğimden açtım pc yi.
biz de seni seviyoruz.
ama bebişlerini daha çok seviyorumyalan yok

Kiz sen sevincini yasarken biz dort dogurduk burda ne oldu diye . Nasil sevondim anlatamam allahima cok sukur ben o ikizlerini yerim senin annesi onlara iyi bak

Bir bebek icin aylarca ugrasip ne sabir veya sabirsizliklar yasadin kist var dendi ama herseye ragmen mucadele ettin sen biri icin ugrasirken rabbim mucezeni iki tane gonderdi bu buyuk bi lutuf binlerce sukur olsun verene :) coook sevindim Allah tamamina erdirsin demekki olmaz diye birsey yok sadece ZAMANNN .. bu mubarek gunlerin hurmetine tum isteyen arkadaslarimi ve beni de bayramda bebislerimize kavustur Allahimm...

Son düzenleme:
Gece senin yüzünden eşimden azar işittim zırt birt girecegim diye:)))
Valla Esranin dediği gibi biz kötüye hazırlanmıştık ama cooooook şükür ki en iyisi olmuş:)))
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah X ve Y bebeklerini:))))
Darısı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüm isteyen kızlara olsun ayağını sürü inşallah:))

hayatım gözün aydınnnn Allah gönlüne göre verdi vallla ne temiz kalpliymişsiiinnn
asıll şimdi başlıyo serüven kolay gelsin sanaa

tatlimmm tebrik ederim .....
bukadar stres ve korkunun odulu cok guzel oldu... saglikla sihhatle dogsunlar insallah...
sabah sabah hem guldurdun hem aglattin beni ... darisi butun isteyenlerin basina artik...
masallah size 😊

Tam sopalıksın tam dokuz doğurduk sen ikiz doğurcan diye bebeciklerin hatrına susuyom hele doğsunlar gösterecek onlar sana amya Konya :)))
Rabbim dördünüzde korusun emi inşallah sağlıkla gelsinler gün gün göbüş fotolarına bakalım ay çok heyecanlı çok sewindim 12 e kadar bekledim sonra sızmışım gece göremediğime üzüldüm ama sonu çok güzel çok sewindim yerim o nohut tanelerini :)))

Artık güzel beslenme ve dinlenme Zamanı annesi minnakların sana ihtiyacı var :)

Bunlar ultrasoncunun verdikleri ve yazdigi rapor esim gorunce bizim beebklerimize A B demis ne bicim konusuyo oyle dedi:))

:)))
Bence doktorunu ara telefonla say sayıştır gidip yorulma o gün alalım da dediniz ya kabul etseydim nasıl doktordunuz de

İnş canım yakında senin pıtpıtlar duyulur

bende bebemin cinsiyetini öğrenmeye gittiğimde geç kalıp merakta bırakçam herkesii

Zaten sürü psikolojimiz var kist mi çıktı birinde herkeste çıkıyor kum mu döküyoruz hepimiz dökmeye başlıyoruz merakta bırakma huyunu bari almayaydık ya :)

Aminnnn

Âminnn

Tez zamanda sizleri de bekliyorz kızlar

hülyacıııımmm tekrardan tebrikler canım benim çalıştın azmettin :) Allah'ım sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bizlerden dualarını esirgeme

kızlarrr günaydın,

dünj gece bir heyecanla kanı verdim ve saat 23:30 gibi aldım ama maalesef bebeğim bu ay da benimle değil eşime sarılıp saatlerce ağladım sonrada uyumuşum sahura bile kalkamadım keşke eşimle paylaşıp eşimide üzmeseydim ona dedim sen üzülme sakın ben üzülmüyorum.napalım onumuzdekı ay bomba gibi ama kızlarr su cubuk testlere asla guvenmeyın simdi aldıgım yeri aynen arayıp iade edeceğim yazık degıl mı okadar umıtlerımıze :S
neyse bundada vardır bir hayır bense ne hayaller kurmustum ; bebegım elbet gelecek bugunlerıme sukur.

Canim cok cok sevindim :))saglikla kucagina al bebeciklerini:))o aptal doktora da kapak olsun nasil uzdu seni (ama olsun iyiler yaa onemli olan oo:)) tlfondan yaziyorum halay da cekemiyorum yaa(

Canım üzülme zamanı gelmemiş demek ki.
Çok umitlenmemek gerek aslında yaa sonra üzülüyoruz manyak gibi (
Kafana takmadan akışına bırak bu ay da böyle dene

canım yaa tebrik ederim ne güzel bir haber bu

çok sevindim senin için.

her zaman tek doktora bağlı kalmamak gerek zaten hele böyle konularda.

Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin. darısı benim gibi bekleyen tüm arkadaşlara.

bana da aynı şeyi söyledi dr.

seni açtığım topiğe beklerim canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/632523-yeni-yaratmak-icin-fazlaliklara-elveda-d.html

çok hoşsun canım ya .

hadi bakalım temmuzda da sen ikiz haberleri bekliyoruz

Canım üzülme zamanı gelmemiş demek ki.
Çok umitlenmemek gerek aslında yaa sonra üzülüyoruz manyak gibi (
Kafana takmadan akışına bırak bu ay da böyle dene

evet canım umıtlendıgım ıcın cok uzuldum dun eve geldım resmen yasayan bır olu gıbıydım :S esımle arabada hıc konusmadık eve gırınce sarıldı bana agladımmmm sonrada yattım ısyan etmıyorum asla Rabbı'm bunu uygun gordu bana Allah'ım bizlerinde yuzunu güldürecek bunu bılıyorum vadesı gelmeyınce bazı seylerı zorlamanın anlamı yok Rabbı'm hayırlısını versın yeter bırde bızlere guc ver Allah'ım her ay yenıden dogus gucunu kendımızde bulalım.

Gunaydin Kizlar ,

Kisss HULYAAAAAAAAAAAAAAA dogrumu okudum anlamadim gecmiside okuyamayinca kis ikizlermi mi cidden
Ayyyy icim pir pir etti valla, hadi hayyirlisiyla saglikli bir gebelik guzel bir dogumla bebislerini kucagina alirsin, duydun mu kalp atislarini ?
Ayy Allah'im bak mubarek gunde gonlune gore verdi cok sukur.. :))

Eee kizlar anlatin bakalim havadisleri neler oldu bitti 2 haftadir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…