HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ben biliyordum hülya yaaaa olumsuz hiç düşünmedim ,ya doktoru dinleyip aldırsaydın rabbim korumuş.dualarımız kabul oldu hemde ikiz süper tebrik ederim canım seni ...artık gururla takvimini yapabilirsin

(cok uzuldum cok umutluydum senden de kendimden de cimcimeden ve yelizden de bi tek yelizi tutturmusum:)olsun kuzucum sakin kendini uzme zamani gelmemis daha demekki obur ay cok daha siki calisicaz saglikla gelsinler yeterki onemli olan oo:))iyi dusunucez ki iyi olsun allah nasip etmemis demekki daha bize ama edicek eminim ben :))

gelınımın anası cok sukur geldın kız
nerelerdesın sen gozlerım yollarda kaldı senı aradım durdum hep

tatıl kusu anlat bakalım avsaya gıttınız demı nasıldı annenden ayrılmakta zor gelmıstır sımdı
esın mutlu muydu burada olmaktan sıkılmadı demı
ay gobusun bır haftada cıkmıs snkı gıbı geldı resımden bana bı ara cek koy goreyım o gobusu :)

Gunaydin dunurum :)

Geldik sag salim kolayca cok sukur.. Pazartesi bebisin ilk alisverisini yaptik bir suru yeni yeni cicisler aldik :))
Avsa guzeldi gecen sene Antalya gibi cok sicak degildi daha iyi oldu benim icin. Kozalakta eglendi ama eve gelir gelmez ohhh evim dedi tabi .. :) Gobus valla 2 haftada buyudu kis banada oyle geldi , ama kilo almamisim pek 23le geldim TR'ya bu sabah 54.60 ciktim .. Ehhh o kadar gez yuru yuz , ayyy hele suda gobusun ustune yatmak gibisi yok valla belim sirtim rahatladi :))

Sizler nasilsiniz ne var ne yok ?

Mervecim mesajini gordum daha dun ucaga binerken yazamadim :) Hayatim eksik olma dusundugun yeter, sen bize tez vakitte guzel haberler vercen ins ondan guzel hediye olmaz bize.. :))

Canım hayırlısı olsun. bizde kilolarımızı veririz bu arada hem

herşeyin zamanı vardır canım.

Hülyaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Senin bebişlerini yerim beeeeeeeeeeeeeen, hay kurban olduğum Allah, ben kötü düşünmeye başlamıştım akşam yalan yok walla ama süper 1 haberle geldin. Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin, bizim tüm kızlara da tez zamanda bu duyguları tattırsın amin...

canım üzme bu kadar kendini... gelecek aya bomba gib gireceksin inşallah...sabır göster tatlım bak hülyaaaa sabretti sabretti şimdi iki tane bebşişiyle geliyor... yelizzz de aynı şekilde hep pozitif oldu mükafatını aldı... inanıyorum ki sende yakın zamanda alacaksın bebişiniii kucağına..

burcuuuuuu hoşgeldin hayatım... tatil çok güzel geçmiş belli... plajın en güzel annesi seçtim seni.... bebişinle...
bebişinde erkek beklerken kız çıktı.. bakalım benim ne çıkacak...

bebeeek hadi bebişim güzel haberle gel inşallah..

günaydın kızlar;

hülyacım vallahi okurken gözlerim doldu.Rabbim gönlünce versin tamamına erdirsin,bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla.Sabrının,dualarının,namazlarının karşılığını aldın.Maşallah.

Mervecim sakın üzülme resimlerinizden gördüğüm kadarıyla çok masumane bir yüzün var eminim kalbinde öyledir.İnşallah Allah bizlerede yaşatacak bu sevinçleri.

Cimcime tedevin bence olumlu adımlarla ilerliyor en azından doktoruna güveniyorsun.Ağustos,eylül gibi sende müjdeyi verirsin inşallah.

Bebeekk sende inşallah iyi güzel haberlerle gelirsin.

kız hadi takvimini ekle bakalımmm.... valla şu alttaki kilo tablona bayılıyorum çok güzel kilo verdin. doğumdan sonraa hep beraber o topikteyiz...

özgecim sende maaşallah hemen vermeye başlamışsın... hadi kim tutar seniiii

mervecik,üzülme.
dediğin gibi nasip kısmet bu işler.
gelecek aya inş dileklerimiz kabul olur,göbüşlerimiz dolar.

Tesekkur ederim canim, Ehh koos kokos kiz cicisleri aldik plajin en guzeli benim kizim oldu.. Hadi ins darisi basina :))
Mervecim dur daha yeni surunduk sana bebis gelicek bu ay ins..
Kiss Hulya valla inanamiyorum Allah bebislerede sanada saglik versin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins..

ohh super hem koca eglendı hem sen bende ramazan son hafta ınsallah gıdecegım o yuzden ozellıkle avsa da konakladıgın otel fıyatlar denız ulasım bılgı alacagım senden bı musaıt anında

gelelım gobuse ıı geldı kızına turkıye serpıldı bı anda desene ohh hayırlı olsun cıcıslerıde kızının
bu moral sana doguma kadar yeter guzelım zaten annende gelecek ohh mıs supers valla

Saolasın Esracım...
Azimle bişiler yapmaya çalıştım işte. Kimyasal gebelikten sonra anlamadığım 1 şekilde 2 ay içinde 78.8e çıktım ve 1 çüş çektim kendime. Oturdum pc'nin başına araştırdım araştırdım kendime göre 1 diyet buldum, zorlamadı beni çok fazla bu diyet. Şu an çok yavaşladı kilo vermem ama olsun, halada dikkat ediyorum. Takvimi kalp atışı sonrası ekliyeyim diyorum Esracım. Benim bızdık daha 4 + 2 çoook çok minik... Dr.a da 10 gün sonra gideyim diyorum. Öylede böylede beklicez...

Meerveeeeeeeeee, lütfen toparla kuzum kendini...
Allahtan hayırlısıııı sakın isyan etme güzelim.
Zamanı değilmiş de şükret. Unutma biz değil onlar isteyince geliyolar. Bak ben Taximlerde direnirken bebek göbişimdemiş, kısmet işi bunlar. Güldüreyim seni azıcık, şimdi benim çocuk heryeri Taxim sancak, anası abası hep öyle bağırdı o tutunmaya çalışırken

Canim Avsa'yi tavsiye etmem insanlari valla okuz kabaca.. Deniz soguk her aksam ruzgarli, biz pansiyonda kaldik cok guzel, tertemizdi ama Avsanin ne sahili ne denizi ne insanlari begenmedim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…