- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.721
ben biliyordum hülya yaaaa olumsuz hiç düşünmedim ,ya doktoru dinleyip aldırsaydın rabbim korumuş.dualarımız kabul oldu hemde ikiz süper tebrik ederim canım seni ...Kalkin uyumayin ben geldiiiiiimmmmm oncelikle hakkinizi helal edin gec yazabiliyorum cok merakta biraktim sizleri daha sonra benden duasini destegini guzel dileklerini moralini esirgemeyen hepinizi coooookkk seviyorum rabbim su mubarek ramazan ayi hurmetine kimin kalbinde ne dilegi varsa hayirlisiyla tez zamnda ulastirsin ins
veeee gelelim bana siki durun soyluyoruuumm hamile olanlar saglam biyere oturun iyice tutunun hazirmisiniizzzz soyluyorum
bebekLER​imin kalp atislaini bile gordum ikiziz artik 1+1=4olduk olcaz insssss
evet canım umıtlendıgım ıcın cok uzuldum dun eve geldım resmen yasayan bır olu gıbıydım :S esımle arabada hıc konusmadık eve gırınce sarıldı bana agladımmmm sonrada yattım ısyan etmıyorum asla Rabbı'm bunu uygun gordu bana Allah'ım bizlerinde yuzunu güldürecek bunu bılıyorum vadesı gelmeyınce bazı seylerı zorlamanın anlamı yok Rabbı'm hayırlısını versın yeter bırde bızlere guc ver Allah'ım her ay yenıden dogus gucunu kendımızde bulalım.
Gunaydin Kizlar ,
Kisss HULYAAAAAAAAAAAAAAA dogrumu okudum anlamadim gecmiside okuyamayinca kis ikizlermi mi cidden
Ayyyy icim pir pir etti valla, hadi hayyirlisiyla saglikli bir gebelik guzel bir dogumla bebislerini kucagina alirsin, duydun mu kalp atislarini ?
Ayy Allah'im bak mubarek gunde gonlune gore verdi cok sukur.. :))
Eee kizlar anlatin bakalim havadisleri neler oldu bitti 2 haftadir ?
gelınımın anası cok sukur geldın kız
nerelerdesın sen gozlerım yollarda kaldı senı aradım durdum hep
tatıl kusu anlat bakalım avsaya gıttınız demı nasıldı annenden ayrılmakta zor gelmıstır sımdı
esın mutlu muydu burada olmaktan sıkılmadı demı
ay gobusun bır haftada cıkmıs snkı gıbı geldı resımden bana bı ara cek koy goreyım o gobusu :)
evet canım umıtlendıgım ıcın cok uzuldum dun eve geldım resmen yasayan bır olu gıbıydım :S esımle arabada hıc konusmadık eve gırınce sarıldı bana agladımmmm sonrada yattım ısyan etmıyorum asla Rabbı'm bunu uygun gordu bana Allah'ım bizlerinde yuzunu güldürecek bunu bılıyorum vadesı gelmeyınce bazı seylerı zorlamanın anlamı yok Rabbı'm hayırlısını versın yeter bırde bızlere guc ver Allah'ım her ay yenıden dogus gucunu kendımızde bulalım.
kızlarrr günaydın,
dünj gece bir heyecanla kanı verdim ve saat 23:30 gibi aldım ama maalesef bebeğim bu ay da benimle değil eşime sarılıp saatlerce ağladım sonrada uyumuşum sahura bile kalkamadım keşke eşimle paylaşıp eşimide üzmeseydim ona dedim sen üzülme sakın ben üzülmüyorum.napalım onumuzdekı ay bomba gibi ama kızlarr su cubuk testlere asla guvenmeyın simdi aldıgım yeri aynen arayıp iade edeceğim yazık degıl mı okadar umıtlerımıze :S
neyse bundada vardır bir hayır bense ne hayaller kurmustum ; bebegım elbet gelecek bugunlerıme sukur.
Hülyaaaaaaaaaaaaaaaaa,
Senin bebişlerini yerim beeeeeeeeeeeeeen, hay kurban olduğum Allah, ben kötü düşünmeye başlamıştım akşam yalan yok walla ama süper 1 haberle geldin. Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin, bizim tüm kızlara da tez zamanda bu duyguları tattırsın amin...
özgecim sende maaşallah hemen vermeye başlamışsın... hadi kim tutar seniiii
canım üzme bu kadar kendini... gelecek aya bomba gib gireceksin inşallah...sabır göster tatlım bak hülyaaaa sabretti sabretti şimdi iki tane bebşişiyle geliyor... yelizzz de aynı şekilde hep pozitif oldu mükafatını aldı... inanıyorum ki sende yakın zamanda alacaksın bebişiniii kucağına..
burcuuuuuu hoşgeldin hayatım... tatil çok güzel geçmiş belli... plajın en güzel annesi seçtim seni.... bebişinle...
bebişinde erkek beklerken kız çıktı.. bakalım benim ne çıkacak...
bebeeek hadi bebişim güzel haberle gel inşallah..
Gunaydin dunurum :)
Geldik sag salim kolayca cok sukur.. Pazartesi bebisin ilk alisverisini yaptik bir suru yeni yeni cicisler aldik :))
Avsa guzeldi gecen sene Antalya gibi cok sicak degildi daha iyi oldu benim icin. Kozalakta eglendi ama eve gelir gelmez ohhh evim dedi tabi .. :) Gobus valla 2 haftada buyudu kis banada oyle geldi , ama kilo almamisim pek 23le geldim TR'ya bu sabah 54.60 ciktim .. Ehhh o kadar gez yuru yuz , ayyy hele suda gobusun ustune yatmak gibisi yok valla belim sirtim rahatladi :))
Sizler nasilsiniz ne var ne yok ?
Mervecim mesajini gordum daha dun ucaga binerken yazamadim :) Hayatim eksik olma dusundugun yeter, sen bize tez vakitte guzel haberler vercen ins ondan guzel hediye olmaz bize.. :))
kız hadi takvimini ekle bakalımmm.... valla şu alttaki kilo tablona bayılıyorum çok güzel kilo verdin. doğumdan sonraa hep beraber o topikteyiz...
özgecim sende maaşallah hemen vermeye başlamışsın... hadi kim tutar seniiii
burcu cum hoşgeldin canım
ne tatlıydınız siz kızınla öyle göbişine kurbannnn
ohh super hem koca eglendı hem sen bende ramazan son hafta ınsallah gıdecegım o yuzden ozellıkle avsa da konakladıgın otel fıyatlar denız ulasım bılgı alacagım senden bı musaıt anında
gelelım gobuse ıı geldı kızına turkıye serpıldı bı anda desene ohh hayırlı olsun cıcıslerıde kızının
bu moral sana doguma kadar yeter guzelım zaten annende gelecek ohh mıs supers valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?