- 30 Eylül 2012
- 4.456
- 100
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.741
Kanimi verdimm sonuclar 4 deymis(
Canim Avsa'yi tavsiye etmem insanlari valla okuz kabaca.. Deniz soguk her aksam ruzgarli, biz pansiyonda kaldik cok guzel, tertemizdi ama Avsanin ne sahili ne denizi ne insanlari begenmedim valla..
Hafif hafif sağ tarafımda sancı var, olur bu di mi kızlar? :18:
inşallah sorun yoktur canım dualaeım seninle
canım,binlerce şükür,hayırlı haberlerle gelmişsin.
çifte sevinicez demiştik,Rabbim gönlümüze göre verdi.
çoookkk sevindim.sağlıkla kucağına alırsın umarım.
bana da dua et.ben de ikiz üçüz,dördüz istiommmm.filo gibi.
gecenin bu yarısı sırf seni merak ettiğimden açtım pc yi.
biz de seni seviyoruz.
ama bebişlerini daha çok seviyorumyalan yok
Bir bebek icin aylarca ugrasip ne sabir veya sabirsizliklar yasadin kist var dendi ama herseye ragmen mucadele ettin sen biri icin ugrasirken rabbim mucezeni iki tane gonderdi bu buyuk bi lutuf binlerce sukur olsun verene :) coook sevindim Allah tamamina erdirsin demekki olmaz diye birsey yok sadece ZAMANNN .. bu mubarek gunlerin hurmetine tum isteyen arkadaslarimi ve beni de bayramda bebislerimize kavustur Allahimm...
Gece senin yüzünden eşimden azar işittim zırt birt girecegim diye:)))
Valla Esranin dediği gibi biz kötüye hazırlanmıştık ama cooooook şükür ki en iyisi olmuş:)))
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah X ve Y bebeklerini:))))
Darısı bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine tüm isteyen kızlara olsun ayağını sürü inşallah:))
hayatım gözün aydınnnn Allah gönlüne göre verdi vallla ne temiz kalpliymişsiiinnn
asıll şimdi başlıyo serüven kolay gelsin sanaa
tatlimmm tebrik ederim .....
bukadar stres ve korkunun odulu cok guzel oldu... saglikla sihhatle dogsunlar insallah...
sabah sabah hem guldurdun hem aglattin beni ... darisi butun isteyenlerin basina artik...
masallah size 
Gunaydin Kizlar ,
Kisss HULYAAAAAAAAAAAAAAA dogrumu okudum anlamadim gecmiside okuyamayinca kis ikizlermi mi cidden
Ayyyy icim pir pir etti valla, hadi hayyirlisiyla saglikli bir gebelik guzel bir dogumla bebislerini kucagina alirsin, duydun mu kalp atislarini ?
Ayy Allah'im bak mubarek gunde gonlune gore verdi cok sukur.. :))
Eee kizlar anlatin bakalim havadisleri neler oldu bitti 2 haftadir ?
kıskanırım ama baaak zaten kocamda kendin için yeme zaten evlatlarım için yicrn dikkat etcen deyip duruyo gıcık oldum kıskandım şimdiden benim pabucum ama atıldı inş sizlerindede gönlünüze göre istediklerinizi rabbim hemen vercek hep dualarımdasınız inş ben topu en yakın batı olan kişi sanırım bebek ona atmışımdır oda sıradaki kişiye atıverirde ramazan bayramına hepimiz bayram yaparak gireriz
rabbime binlerce kez şükürler olsun hani burda söylüyodum ama dilde değildi cidden ben ümitlerimi yitirmiştim artık tabi ufacık bi kırıntı muhakkakki vardı ama ne biliyiim tüp bebeğe iyice odaklanmıştım onun rahatlığı vardı sanırım ama inanıyorum benim oldu ya herkesin tez zamnda olcak
oyy kıyamam yaa vala bisürü kez diledim tekrar özürdilerim canım napıyım anneme koştum hemen annem kardeşime söylemiş en küçüğe tabi 18 yaşında öyle en küçük dedğimime bakmayın beşiktaşlıları hazırla artık çok para biriktirmen lazım iki tane geliyo demiş neee demiş ama ben bitane için ayarlamıştım kendimi napcam şimdi demiş:))) diğerine söyledim ikiz yiğenin oluyo dedim önce kafasını bile kaldırmadı iyi hayırlı olsun dedi sonra gözleri açıldı ikizmiii dedi:)) allahım isteyen dileyen dünyanın neresinde evlat hasretiyle yanan biri varsa tez zamnda mutluluğa boğsun inş ve o mutluluğu hepimiz için daim etsin inş
sağolaın canım valla benim bukadar bitkin ve şiş olmam hiçbişey yiyememem iki tane olmasındanmış demekki hiç i pantolonumu giyemiyorum bildiğin şiştim ben sanırım ödem felan oluyomuş ya bu zamanlarda ondan oldu bendede geçen giydim düğmesi açık gezdim tüm gün
ağlama canım hep gülelim hepimizin teker teker mmutlu haberleriyle heeep mutlu olalım inş hepiniz geleceksiniz teker teker inanıyorum ben
ooo neler oldu neler sen gittin hamiş kaldım arada korktum ve sen geldin yeniden ikinci kez hamişliğimin tadına vardım 29unda tatile çıkcağım gün gittiğim gerizekalı doktor bana mol gebelik istersen hemen şimdi bugün alalım dedi tabiki beklemeyi tercih ettim vee sonu güzel oldu hala inanamıyorum beynimin bana bi oyunu gibi geliyo
Hafif hafif sağ tarafımda sancı var, olur bu di mi kızlar? :18:
kzılar bilgisayar sapıttı hepinize cevap yazamıyorum ama hepinize güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ediyroum alah hepinizden binlerce kez razı olsun tekrar tekrar hepinizin güzel gönlüne göre versin rabbim mübarek günlerin hesiyesi olarak bayramda herkes hamiş olsun inş
kzılar bilgisayar sapıttı hepinize cevap yazamıyorum ama hepinize güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ediyroum alah hepinizden binlerce kez razı olsun tekrar tekrar hepinizin güzel gönlüne göre versin rabbim mübarek günlerin hesiyesi olarak bayramda herkes hamiş olsun inş
Git tabi canim...baktir bakalim...senin adet gecikmen oluyordu bide troidin yuksekti...onun haricjnde herseyin iyimiydi..esinin felan..
ebdacimm allah kabul etsin..tum oruc tutanlarin da tabi...
Kis cimcimeeee jnsan turundende belli degilmi karilarin manyak oldugu...kendimden biliyorum....
cnm sen 4+2 ben 4+5 im bugun... ayni ilerliyoruz. insallah hersey yolunda gider ikimiz icinde
dun benimde vardi ara ara girdi sancisi... ama bugun hic bir agri sizi yok masallah... su hafif akintida olmasa bir ohh cekicem ...
bolbol kendimizi dinleriz artik biz 3 ay gecene kadar artik
hadi bakalim tatlim... insallah hayirli haberlerle geliceksin hulya gibi...
beklemek zor ama hepbirlikte saatleri sayariz artik
Canim cok iyi yapmissin beklemekle, uyuz doktor yuzunden ta tatil arifesi skmis canini..
Senin tatil nasildi bebislerle bakalim.. Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin eee ne zaman dogum nerde takvimin :))
Kisss Hulya Mart kedileri gibi dogurcam diyorsun ikizleri hadi ins saglikla :))
Cidden cok mutlu oldum anlatamam :)
18 mart kardeşimin doğum günü canım inş sağ salim kucağımıza almayı nasip eder rabbimHülyaaa 15 gün var aramızda. Benim bızdıkta eşimle aynı gün doğacak inşallah 18 Mart'ta...
canım bende pko demişti doktor ama ben şöyle düşünüyorum.Ben adet olamamıştım gecikmişti adetim onan mı acaba pko gibi göründü diye düşündüm çünkü 1 ay klomen kullandım sonra yumyum olmuş mu diye gittiğimde sol yumurtam tertemiz sağ yumurtamda 2 tane vardı öyle olsa temiz çıkmazdı diye düşünüyorum.Eşim kendine baktırmadı.Ama istelerse o da muayene olacak
.
valla tatil çok güzeldi ama çoook yoruldum ve nasıl olduysa hiç olumsuz düşünmedim hiç kasmadım kendimi bol bol yürüdüm gezcem diye ve kaçamak mik mik bile oldu doktora hemen sordum uçağa bindim dedim demekki zararı olmamış eğer zararı olsaydı şimdi görürdük dedi çok şükür
sağol canım :))) ikizler erken doğuyomuş genelde heralde annesi gibi 8 aylık gelcekler :))) babası pek mutlu ohh erken gelcekler diye benim utangaç kocam dün ultrason sonucunu aldığımda arkadaşıyla telefonda konuşuyodu o sırada arkadaşıda bunu sıkıştırıp duruyomuş çocuk diye miletin ortasında oğlum ikiz bebeklerim oluyo yine seni geçtim demezmi ben naısl utandım etraf amca teyze dolu duysunlar nolcak diyo bide:))
18 mart kardeşimin doğum günü canım inş sağ salim kucağımıza almayı nasip eder rabbim
Bunlar ultrasoncunun verdikleri ve yazdigi rapor esim gorunce bizim beebklerimize A B demis ne bicim konusuyo oyle dedi:))
Canim ohhh iyi yapmissin stres yapmaman en iyisi yoksa ucak fln filan bahane, sen gobnlunu rahat tutunmu onlarda rahat rahat buyuyor..
Ayyy cok heyecanli birak soylesin adam benimkide soylemisti tum mahalleye hemde evde idrar testi pozitif ciktiginda doktor kontrolunu beklemeden.. Allah omur can verdiyse bebislere saglikla gelcekler ins hem onlarda bak annem babam cok mutlu seviclerini herkesle paylasiyorlar diye mutlu oluyorlar.. Kismi erkekmi yoksa bir kiz bir erkekmi acaba.. Ayy ben duramiyorum yerimde annemi aradim dedim valla Konya'daki arkadasa ikiz geliyormus diye o heyecanla :))
Allah hayirlisiyla saglikla bagislarsin hepimizin evlatlarini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?