HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

meğersem ben gündüzleri yalnız değilmişim evde yaaa

akşam kocam yoktu gece yalnız yattım ne zormuş yalnız kalmak

ev değil bütün çanakkale bomboş geliyo şuan

kalbimi nasıl doldurmuş yol arkadasım. şimdi yanımda değil diye kalbimde onun yanında sanki

kızıyorum küsüyorum bazen konuşasım gelmiyo ama ben onu çok seviyorum

ooffffff çok özledim onu yaaaaa

inşallah canım,gitmek istediğim doktor izindeymiş.Aynı hastanede bi doktora gidip sonra başkasına gitmek nasıl olur ki?Gerçi bundan öncekindede aynı hastanede bir doktora gittim pek elektirik alamadım kadından bu sefer değiştrimek istedim neyse artık şansıma ama inşallah alttan bakmaz bu sefer müsait değilim desem kadın bişey der mi ki acaba

Hadi bakalim , Allah mutlulugunuzu kat kat artircak bebislerle ins..
Aman dikkat et kendine yorma fazla, calisabilgin yere kadar calisir sonra birakirsin ..

cimcime kuşum bende senin adına sevindim ohh maşallah ayy doktorunada bayıldım yaa ne anlayışlı adam o öyle inş bu son doktorunda turnayı gözünden vurmuşsundur ve onun vesilesiyle bebişinin müjdesi geliverir inş hemen haa tarlusaldan hemen sonra adet gelmiyo canım ben iki kez kullandım hatta 3 kez ikisinde duphaston içtim birinde tarlusal içtim sanırım hepsindede 10 gün sonra olmuştum yanlış hatırlıyoda olabilirm ama araştırmıştımda hemen bitince adet olunmuyo genelde

Zaten sürü psikolojimiz var kist mi çıktı birinde herkeste çıkıyor kum mu döküyoruz hepimiz dökmeye başlıyoruz merakta bırakma huyunu bari almayaydık ya :)
Alçam işte bende merakta bırakçam. Sabaha 9 da gitçem tee akşam 12de haber etçem

merve bebeğim hiç üzülme lütfen Rabbim hakkında her daim hayırlısını versin. daha önünüzde zaman çok. İnşallah sağlıkla gelsinde Rabbim ne zaman takdir gördüyse o zaman gelsin. kendini harap etme sakın isyan etme ağlama :*
Gunaydin kizlarr) kan testine gidiyorum ben kanimi veriyim de ne olucaksa olsun artik :))

hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. dualarımdasın. ama sonuç te 4 te çıkcakmış ne o öle. gerçi bizim sağlık ocakları 3te veriyodu. hadi inşallah güzel haberleri alırız senden de

Asıl havadisler sende şekerim :) nasıldı gezdiğin gördüğün yerler. :) Allah bidaki sefere bebeğinle gitmeyi nasip etsin :) ay göbüşünde nasıl güzel çıkmış öle maşallah

Son düzenleme:

ay bilmiyorumki ben hiç kullanmadım ne zaman gelirse gelsin yaa önemli değil ne yapim ben tedarikliyim zaten 2 gün sonra yola çıkıyoruz artık gemide ayaklarımı sokarım havuza tampon falan kullanamam denize girmeyiveririm

Aminn Canim, ins hepimize Allah nasip etsin goisleri gezdirdigimiz yerlede bebislerin kosup oynamasini ins.. :))

rabbim hiiiç ayırmasın sizi inşş sevginizi muhabbetinizi huzurunuzu hiç bozmasın azaltmasın inşş

canım alttan muayene edecekler mecbur yapcak bişey yok bende aynı hastanede başka doktora gitmiştim beğenmeyince diğerine gitmiştim bişey olmaz gidebilirsin

izinli misin bugün yoksa işi bıraktın da hep evdemisin ? yavaş yavaş yap çok yorma kendini dinlen dinlen yap işini :)

bugün kan sonuçlarını göstercem doktora onun için sabah aradım ben çok hastayım dedim dünkü doktor raporda vermedi sağlık ocağına aile hekimine gitcem alabilirsem ondan alcam rapor alamazsamda heralde bırakırım işi çünkü cidden kötüyüm dayanamıyorum ve doktor sürekli istirahat dedi

tabi canım bırak senin sağlığından önemli mi. zaten eşinde bıraktırcaktı sana işini. evde bol bol dinlenirsin işte. biz bi bebe taşırkene yoruluyoz sen iki dene taşıyon kat be kat yorulursun.

istirahat diyip neden rapor vermemis ki en azından bu haftalık verseymıs 3 gunluk haftaya bır bakardın durumuna
aman yorma kendını dınlen dınlen yap canım

Canim riskli gebelik diye daha uzun sureli rapor alamiyor musun ?
Birak tabi isi eger evde olmanin baska yolu yoksa sen iki canlida degilsin artik kisss 3 canlisin masallah valla, ay dinlen yemene icmene dikkat et.. :))

valla ayar oldum zaten sanki baabmızın işinde çalışıyoruz yarın kan sonuçlarının çıkanlarını 3-4 gün sonrada diğerlerini getir dedi ben her istediğimde izin alabiliyorum ya allaha şükür izin veriyolar ama nihayetinde patron yani riskli olursa rapor verirmiş hasbam keyfii veremezmiş sanki cebinden çıkcak işyerinde nasıl istirahat etceksem millet oruç bişeyde yiyemiyorum zaten midem bulanıyo oruç oldukları için su bile içemiyorum

hulyacimm sen hic uzatma git al aile hekiminden rapor... ofiste otursan bile evdeki gibi rahat olmuyo...
aile hekimin irdelemez okadar durumu verir hemn...
cnm bide bisey sorcaktim sende gecen hafta lekelenme fln vardi... simdi durum ne onun hakkinda bir yorum yaptimi doktorun...

sordum canım önce o sordu kulandığım ilaçları öyleyince coraspin niye kullanıyosun dedi ayın 25 ve 26sında kahve lekelenmem oldu dedim hımm implantasyon dedi sorun yok dedi benim iki gün geldi sonra gelmedi ama çok akıntım var oda normalmiş

akintinda renk degisikligi yok dimi beyaz temiz geliyor cok gelmesine ragmen sende degilmi ??
sana soruyorum cnku daha yeni dr'la gorustun. mutlaka konusulmustur diye ben cuma gidicem ...
cumadan beri bende akinti var ama bej oyle koyu kahve fln degil... sag olsun kizlar kotu bisi demedi yat dinlen diyolar ama stress oldum... en taze bilgiler sende oldugundan bide sana sorim dedim ☺

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…