- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.761
canım eşin için doktorların istemesini beklemeyin bence gidin yaptırın siz daha öncede anlatmıştım benim arkadaşa kocasına test yapmadan aşılama yaptı şerefsizler töbe töbe inş bişey yoktur ikinizdede canım
ayy gitmiş kurstada hocalara söylemiş normalde töbe söyleyemez kusta hamile olan biri var onla konuşmuştuk gidince söylede sevinsin dedim söyleyemem demişti gitmiş müdüre söylemiş :)))bakalım akşam kayınvalideme gitcez söylicez onlara ikimizde ben söylemem diyoruz bakalım kim dayanamıcak söylicek ve onlar napıcak :)))
günaydın kızlaaaaaarrrrr
hülya tebrik ederim sevindim senin adına
merve kuzum yaaa üzülme lütfen saati gelmemiş demekki. ağlama bu ay olmazsa bidahaki ay muhakkak olacak rabbim bu hayırlı mübarek günde dualarını kabul etsin inşallah ama ne olur üzme kendini önünüze bakın eşinde üzülür sen üzülünce. bak ben dün ağlaya ağlaya gittim doktora oda bütün gün sus pus oturdu hiç keyfi yoktu sonra ben keyiflendim onunda yüzü gülmeye başladı onlar belli etmesede bizden daha hassas oluyorlar. hem dediğin gibi testlerede güvenmicez artık çünkü benimkilerde pozitif çıkmıştı kist çıktı bak
görkemm kuzummm hadi bakalım inşallah hayırlı haberle gelirsin dualarım seninle
Alçam işte bende merakta bırakçam. Sabaha 9 da gitçem tee akşam 12de haber etçemZaten sürü psikolojimiz var kist mi çıktı birinde herkeste çıkıyor kum mu döküyoruz hepimiz dökmeye başlıyoruz merakta bırakma huyunu bari almayaydık ya :)
kızlarrr günaydın,
dünj gece bir heyecanla kanı verdim ve saat 23:30 gibi aldım ama maalesef bebeğim bu ay da benimle değil eşime sarılıp saatlerce ağladım sonrada uyumuşum sahura bile kalkamadım keşke eşimle paylaşıp eşimide üzmeseydim ona dedim sen üzülme sakın ben üzülmüyorum.napalım onumuzdekı ay bomba gibi ama kızlarr su cubuk testlere asla guvenmeyın simdi aldıgım yeri aynen arayıp iade edeceğim yazık degıl mı okadar umıtlerımıze :S
neyse bundada vardır bir hayır bense ne hayaller kurmustum ; bebegım elbet gelecek bugunlerıme sukur.
Gunaydin kizlarr) kan testine gidiyorum ben kanimi veriyim de ne olucaksa olsun artik :))
Gunaydin Kizlar ,
Kisss HULYAAAAAAAAAAAAAAA dogrumu okudum anlamadim gecmiside okuyamayinca kis ikizlermi mi cidden
Ayyyy icim pir pir etti valla, hadi hayyirlisiyla saglikli bir gebelik guzel bir dogumla bebislerini kucagina alirsin, duydun mu kalp atislarini ?
Ayy Allah'im bak mubarek gunde gonlune gore verdi cok sukur.. :))
Eee kizlar anlatin bakalim havadisleri neler oldu bitti 2 haftadir ?
cimcime kuşum bende senin adına sevindim ohh maşallah ayy doktorunada bayıldım yaa ne anlayışlı adam o öyle inş bu son doktorunda turnayı gözünden vurmuşsundur ve onun vesilesiyle bebişinin müjdesi geliverir inş hemen haa tarlusaldan hemen sonra adet gelmiyo canım ben iki kez kullandım hatta 3 kez ikisinde duphaston içtim birinde tarlusal içtim sanırım hepsindede 10 gün sonra olmuştum yanlış hatırlıyoda olabilirm ama araştırmıştımda hemen bitince adet olunmuyo genelde
Alçam işte bende merakta bırakçam. Sabaha 9 da gitçem tee akşam 12de haber etçem
merve bebeğim hiç üzülme lütfen Rabbim hakkında her daim hayırlısını versin. daha önünüzde zaman çok. İnşallah sağlıkla gelsinde Rabbim ne zaman takdir gördüyse o zaman gelsin. kendini harap etme sakın isyan etme ağlama :*
hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. dualarımdasın. ama sonuç te 4 te çıkcakmış ne o öle. gerçi bizim sağlık ocakları 3te veriyodu. hadi inşallah güzel haberleri alırız senden de
Asıl havadisler sende şekerim :) nasıldı gezdiğin gördüğün yerler. :) Allah bidaki sefere bebeğinle gitmeyi nasip etsin :) ay göbüşünde nasıl güzel çıkmış öle maşallah
rabbim hiiiç ayırmasın sizi inşş sevginizi muhabbetinizi huzurunuzu hiç bozmasın azaltmasın inşşmeğersem ben gündüzleri yalnız değilmişim evde yaaa
akşam kocam yoktu gece yalnız yattım ne zormuş yalnız kalmak
ev değil bütün çanakkale bomboş geliyo şuan
kalbimi nasıl doldurmuş yol arkadasım. şimdi yanımda değil diye kalbimde onun yanında sanki
kızıyorum küsüyorum bazen konuşasım gelmiyo ama ben onu çok seviyorum
ooffffff çok özledim onu yaaaaa
canım alttan muayene edecekler mecbur yapcak bişey yok bende aynı hastanede başka doktora gitmiştim beğenmeyince diğerine gitmiştim bişey olmaz gidebilirsininşallah canım,gitmek istediğim doktor izindeymiş.Aynı hastanede bi doktora gidip sonra başkasına gitmek nasıl olur ki?Gerçi bundan öncekindede aynı hastanede bir doktora gittim pek elektirik alamadım kadındanbu sefer değiştrimek istedim neyse artık şansıma ama inşallah alttan bakmaz bu sefer müsait değilim desem kadın bişey der mi ki acaba
bende sen gelmişsindir diye girdim ama gelmişsinde sonuç gelmemişKanimi verdimm sonuclar 4 deymis(
hadi ben kalkıyımd ayavaş yavaş bi ev süpüreyim ev pislikten koktu artık
izinli misin bugün yoksa işi bıraktın da hep evdemisin ? yavaş yavaş yap çok yorma kendini dinlen dinlen yap işini :)
bugün kan sonuçlarını göstercem doktora onun için sabah aradım ben çok hastayım dedim dünkü doktor raporda vermedi sağlık ocağına aile hekimine gitcem alabilirsem ondan alcam rapor alamazsamda heralde bırakırım işi çünkü cidden kötüyüm dayanamıyorum ve doktor sürekli istirahat dedi
bugün kan sonuçlarını göstercem doktora onun için sabah aradım ben çok hastayım dedim dünkü doktor raporda vermedi sağlık ocağına aile hekimine gitcem alabilirsem ondan alcam rapor alamazsamda heralde bırakırım işi çünkü cidden kötüyüm dayanamıyorum ve doktor sürekli istirahat dedi
hulyacimm sen hic uzatma git al aile hekiminden rapor... ofiste otursan bile evdeki gibi rahat olmuyo...
aile hekimin irdelemez okadar durumu verir hemn...
cnm bide bisey sorcaktim sende gecen hafta lekelenme fln vardi... simdi durum ne onun hakkinda bir yorum yaptimi doktorun...
sordum canım önce o sordu kulandığım ilaçları öyleyince coraspin niye kullanıyosun dedi ayın 25 ve 26sında kahve lekelenmem oldu dedim hımm implantasyon dedi sorun yok dedi benim iki gün geldi sonra gelmedi ama çok akıntım var oda normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?