- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.781
akintinda renk degisikligi yok dimi beyaz temiz geliyor cok gelmesine ragmen sende degilmi ??
sana soruyorum cnku daha yeni dr'la gorustun. mutlaka konusulmustur diye ben cuma gidicem ...
cumadan beri bende akinti var ama bej oyle koyu kahve fln degil... sag olsun kizlar kotu bisi demedi yat dinlen diyolar ama stress oldum... en taze bilgiler sende oldugundan bide sana sorim dedim ☺
Kız ailede ikiz var mi senin yada eşinin??
Ben de ameliyat olayım klomenle ikiz istiyorum yaa:))
tabbiki sorabilirsin canım elimden geldiğince cevaplarım ya aslıda tam beyaz değil çamaşırımda leke bırakıyo günde bikaç taan çamaşır değiştiriyorum ama sarı felanda değil sanki daha kreme dönük akıtı ve kıvamı krem gibi
rabbim hiiiç ayırmasın sizi inşş sevginizi muhabbetinizi huzurunuzu hiç bozmasın azaltmasın inşş
canım alttan muayene edecekler mecbur yapcak bişey yok bende aynı hastanede başka doktora gitmiştim beğenmeyince diğerine gitmiştim bişey olmaz gidebilirsin
Kalkin uyumayin ben geldiiiiiimmmmm oncelikle hakkinizi helal edin gec yazabiliyorum cok merakta biraktim sizleri daha sonra benden duasini destegini guzel dileklerini moralini esirgemeyen hepinizi coooookkk seviyorum rabbim su mubarek ramazan ayi hurmetine kimin kalbinde ne dilegi varsa hayirlisiyla tez zamnda ulastirsin ins
veeee gelelim bana siki durun soyluyoruuumm hamile olanlar saglam biyere oturun iyice tutunun hazirmisiniizzzz soyluyorum
bebekLER​imin kalp atislaini bile gordum ikiziz artik 1+1=4olduk olcaz insssss
saol tatlim cvplar icin... kan yada pembe gelmedigi surece stress yapmicak artik... gerilmenin anlami yok suan icin...
sende kendini yorma cok ev isleri ile insan kendini kaptiriveriyor farkinda olmadan...
camasir diyosun aa bide utu aa bide toz alim fln derken hopp koca evi temizlevivermissin... cop ev olsun senden bebislerden onemli degil... bugun bari dinlen haftasonu kocanla yaparsin artik :) o supurur sen duzenlersin :)
yarin ise gitceksen bugun yat bolbol... ev kacmaz biryere ...
o zaman ben gidince diyim sadece değerlrimi kontrol ettirmek istiyorum adet olunca gelirim kutumu göstermeye diyim
Benim de teyzemin olmuş ama aldirmistı, eşimin teyzesinin kızları ve torunları var. Annemin amca kızının ikizleri, ve üçüz torunları var doğal yolla:))
Bende de var mi acep ihtimal:)
hülyacım tam hatırlamıyorum son ayda neler yapmıştın? önceleri Meryem süresini okuduğunu bahsediyodun ,sanırım hayıt da içmiştin ?müsait olduğunda azarsan sevinirim...ben çıkıyorum doktoraaa ordanda kaynaanama hoşçakalın bebek seni çok merak etcem akşam kaynanamdan girer bakarım
Kız ailede ikiz var mi senin yada eşinin??
Ben de ameliyat olayım klomenle ikiz istiyorum yaa:))
ben çıkıyorum doktoraaa ordanda kaynaanama hoşçakalın bebek seni çok merak etcem akşam kaynanamdan girer bakarım
Benim de teyzemin olmuş ama aldirmistı, eşimin teyzesinin kızları ve torunları var. Annemin amca kızının ikizleri, ve üçüz torunları var doğal yolla:))
Bende de var mi acep ihtimal:)
canlarım bebek yoldaymıs maalesef bebek yokbebek yolda oldugu ıcın ben size yazayım dedım merak etmıstı herkes bebekte yazıver dedı bılgınıze ama kızlar hazırlıklı olunn bomba gıbı gelıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?