HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

tabbiki sorabilirsin canım elimden geldiğince cevaplarım ya aslıda tam beyaz değil çamaşırımda leke bırakıyo günde bikaç taan çamaşır değiştiriyorum ama sarı felanda değil sanki daha kreme dönük akıtı ve kıvamı krem gibi

Kız ailede ikiz var mi senin yada eşinin??
Ben de ameliyat olayım klomenle ikiz istiyorum yaa:))

canım eşimin halasının çocukalrı ikiz benim babamın halasının çocukları var ve babamın amcasının torunu var ikiz ama ben baba etkin oluyo diye biliyorum bu bahsettiklerimin hepsinde babayla hiç kan bağı yok ama cimcime ve şimdi bi arkadaşım aradı o kadın daha baskın dei tam bimiyorum yani

saol tatlim cvplar icin... kan yada pembe gelmedigi surece stress yapmicak artik... gerilmenin anlami yok suan icin...
sende kendini yorma cok ev isleri ile insan kendini kaptiriveriyor farkinda olmadan...
camasir diyosun aa bide utu aa bide toz alim fln derken hopp koca evi temizlevivermissin... cop ev olsun senden bebislerden onemli degil... bugun bari dinlen haftasonu kocanla yaparsin artik :) o supurur sen duzenlersin :)
yarin ise gitceksen bugun yat bolbol... ev kacmaz biryere ...

o zaman ben gidince diyim sadece değerlrimi kontrol ettirmek istiyorum adet olunca gelirim kutumu göstermeye diyim

Caniiim çok sevindiim allah saglikli sihhatli olmalarini kucagina almayi nasib etsin.

Benim de teyzemin olmuş ama aldirmistı, eşimin teyzesinin kızları ve torunları var. Annemin amca kızının ikizleri, ve üçüz torunları var doğal yolla:))
Bende de var mi acep ihtimal:)

valla zaten sadece süpürdüm otura kalka silemedim ve yatak odasıda kaldı eşim aradı yapma delimisin ben yaparım çabuk gel doktora gidicez dedi şimdi kan sonuçlarını göstermeye doktora gidiyorum yarında inş bugünkü gibi iyi olurumda silerim evimi

o zaman ben gidince diyim sadece değerlrimi kontrol ettirmek istiyorum adet olunca gelirim kutumu göstermeye diyim

evet zaten adet döneminde değilsen herhangi bi teşhiste koyamıyolar laf olsun diye bakıyolar bence

Benim de teyzemin olmuş ama aldirmistı, eşimin teyzesinin kızları ve torunları var. Annemin amca kızının ikizleri, ve üçüz torunları var doğal yolla:))

inş canım vardır o ihtimal allah gönlüne göre versin inş tek ikiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inş hepimize

ben çıkıyorum doktoraaa ordanda kaynaanama hoşçakalın bebek seni çok merak etcem akşam kaynanamdan girer bakarım
hülyacım tam hatırlamıyorum son ayda neler yapmıştın? önceleri Meryem süresini okuduğunu bahsediyodun ,sanırım hayıt da içmiştin ?müsait olduğunda azarsan sevinirim...

ben çıkıyorum doktoraaa ordanda kaynaanama hoşçakalın bebek seni çok merak etcem akşam kaynanamdan girer bakarım

Hadi canim guzel guzel git gel.. Kaynana ne dicek bakalim cok merak ediyorum, ne kadar olsa babanne olcak bizimki kadar ruhsuz karsilamaz eminim.. Allah bebislerle huzurunuzu arttirsin ins..

kisss daha ne olsun, ins seninde olur ikizlerin..
Benim esimin babasi 14 kardes oldugu halde hic ikiz yok, ne benim ne onun ailesinde uzak yakin akraba es dost tanidik arkadas hic ikiz tanimiyorum..
Hulyanin bebekler ilk olcak ins sonrakilerde once sana ve Ozge'ye sorada isteyen herkese ikizler kismet olur..

canlarım bebek yoldaymıs maalesef bebek yok bebek yolda oldugu ıcın ben size yazayım dedım merak etmıstı herkes bebekte yazıver dedı bılgınıze ama kızlar hazırlıklı olunn bomba gıbı gelıyoruz :)

olsun sağlık olsun. önümüzdeki ay 3 kutlama yapıcaz toplu halde desene :)

bende zaten doktrumdam 15'ine randevu aldım yumurta takıbı ıcın bu ayda bunu deneyelım bakalım hayrlısı olsun :)
artık benımkıde ebdayla hulya gıbı mubarek gostermeden edemıcem :)

Kuzularr geldim tek basima (mervecim hbr verdi zaten size artik onumuzdeki aylara bakicaz hayirlisi diyorum zamani gelmemis:))biran once hastalaniyim bitsin de agustosa bomba gibi hazirlaniyim istiyorum beklemedeyim su an :))hepinize guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkkur ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…