- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #27.801
Kuzularr geldim tek basima(mervecim hbr verdi zaten size artik onumuzdeki aylara bakicaz hayirlisi diyorum zamani gelmemis:))biran once hastalaniyim bitsin de agustosa bomba gibi hazirlaniyim istiyorum beklemedeyim su an :))hepinize guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkkur ederim :))
Kuzularr geldim tek basima(mervecim hbr verdi zaten size artik onumuzdeki aylara bakicaz hayirlisi diyorum zamani gelmemis:))biran once hastalaniyim bitsin de agustosa bomba gibi hazirlaniyim istiyorum beklemedeyim su an :))hepinize guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkkur ederim :))
valla zaten sadece süpürdüm otura kalka silemedim ve yatak odasıda kaldı eşim aradı yapma delimisin ben yaparım çabuk gel doktora gidicez dedi şimdi kan sonuçlarını göstermeye doktora gidiyorum yarında inş bugünkü gibi iyi olurumda silerim evimi
evet zaten adet döneminde değilsen herhangi bi teşhiste koyamıyolar laf olsun diye bakıyolar bence
inş canım vardır o ihtimal allah gönlüne göre versin inş tek ikiz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inş hepimize
Amiiiinnn canimmmm yaa ne çok isterim ikiz olmasını :))
Beebeek canım boşver uzme kendini hayırlısı olsun dediğin gibi ağustosta bomba gibi donersin:))
İnsallah kuzucum :))dogru soyluyosun saglikli olsun da hayirlisiyla beklerim ben:))Canim hayirlisi olsun, dur daha dinlenme suresinden sona alistirma turlariydi bunlar, ins sende tam ikisinin orasindan vurcan ikiz bebisler gelcek belli mi olur.. :))
Allah'tan hayirlisi olsun saglikla gelsinler onemlisi o..
İnsallah canim agustos bol bereketli olsun insallah :))doktora gitmedim ben sadece kan testi yaptirdim beklicem simdi adetimin gelmesini insallah biran once gelirkuzuummm hiç üzülme sıkma canını hepimiz bekliyoruz önce ben sonra merve sonra sen belirtilerin ve testlerin bi işe yaramadığını gördük. inşallah ağustosta hep birlikte müjde vercez gülüm. peki senin gecikmen neye bağlıymış doktor bişey dedimi
Amiiiinnn canimmmm yaa ne çok isterim ikiz olmasını :))
Beebeek canım boşver uzme kendini hayırlısı olsun dediğin gibi ağustosta bomba gibi donersin:))
Görmüştüm canım kucağında sarı sarılardi:)) maşallah Allahım bağışlasin
Ben de küçükken hep ikiz kardeşim olsaydı derdim:)) ayy zordur eminim ki. Benim üçüZü olan kuzenim nasıl tombuldu çöp gibi kaldı kızcağız:))
Ama ikisi aradan çıkar ne güzel buyur giderler:))
Insallahh sana üçüz, ebda özge ve bana da ikiz bebek verir Rabbim :)) çok ısmarlama oldu ama biz birini beceremezken:))))
İnsallah kuzucum :))dogru soyluyosun saglikli olsun da hayirlisiyla beklerim ben:))
İnsallah canim agustos bol bereketli olsun insallah :))doktora gitmedim ben sadece kan testi yaptirdim beklicem simdi adetimin gelmesini insallah biran once gelirkurtajdan sonra tam duzene girmedi heralde
İnsallah canim agustosta hepimiz bomba gibi haberlerle gelelim insallaaahh:)))
zannımca yanlış topiktesin canım.merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza ve pek bişey anlayamadım ben tüp bebek tedavisi gören ve yaptıran annellerle görüşmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim
hayırlısı olsun canım.Kuzularr geldim tek basima(mervecim hbr verdi zaten size artik onumuzdeki aylara bakicaz hayirlisi diyorum zamani gelmemis:))biran once hastalaniyim bitsin de agustosa bomba gibi hazirlaniyim istiyorum beklemedeyim su an :))hepinize guzel dilekleriniz icin cok cok tesekkkur ederim :))
takip yaptırınca çok rahat oluyor tatlım.bende zaten doktrumdam 15'ine randevu aldım yumurta takıbı ıcın bu ayda bunu deneyelım bakalım hayrlısı olsun :)
artık benımkıde ebdayla hulya gıbı mubarek gostermeden edemıcem :)
menüde ne var kıslarrrr?
ankaraya geldim bu arada.
kozalak ımı bıraktım geldim.
maşallah ne hoş bir hatunmuşsun
hamişlik de pek yakışmış.
Türkiye ii gelmiştir şimdi sana.
bizi özle anacımmmmm.
menüde ne var kıslarrrr?
menüde ne var kıslarrrr?
benim kozalakta beni bırakıp istanbula gitti
menü falan hazırlamadım yemek yapmıcam bugün
pisikolocim bozuk efkarlıyım
z.yağlı fasulye
bulgur pilavı
yayla çorbası
güllaaaçççç
aaaaa bulgur pilavı yapim bende domatesli biberli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?