HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Canim hayirlisi olsun, dur daha dinlenme suresinden sona alistirma turlariydi bunlar, ins sende tam ikisinin orasindan vurcan ikiz bebisler gelcek belli mi olur.. :))
Allah'tan hayirlisi olsun saglikla gelsinler onemlisi o..

kuzuummm hiç üzülme sıkma canını hepimiz bekliyoruz önce ben sonra merve sonra sen belirtilerin ve testlerin bi işe yaramadığını gördük. inşallah ağustosta hep birlikte müjde vercez gülüm. peki senin gecikmen neye bağlıymış doktor bişey dedimi

Amiiiinnn canimmmm yaa ne çok isterim ikiz olmasını :))
Beebeek canım boşver uzme kendini hayırlısı olsun dediğin gibi ağustosta bomba gibi donersin:))

neyse canım en azından değerlerime bakarlar hayırlısı

Beebeek canım boşver uzme kendini hayırlısı olsun dediğin gibi ağustosta bomba gibi donersin:))

kuzum bende ikiz çok istiyorum ilkokuldan beri hayalimdi. 2 arkadasımın ikizleri var birinin çift yumurta ikizleri kız diğerinin tek yumurta ikizleri erkek. ikiside bana senin üçüzün olsun diye dua ediyo. çok zormuş ikiz büyütmek. çift yumurta olan kızlar o kadar farklıki biri sarışın mavi gözlü diğeri esmer siyah gözlü esmer olan kıvırcık saçlı sarışın olan düz saçlı esmer çatır çatır konuşuyo sarışın pek nazlı.
tek yumurta erkeklerin face profilimde resimleri var dikkat ettinmi bilmiyorum ama o kadar olmaz yaaa benim öyle çocuklarım olcak sokağa çıkarmam nazar değer diye
bitiyorum o çocuklara bana bir düşkünlerki sorma.
ilk hamileliğimde ben bilmiyoken onların ikisi birden kucağıma gelmişti anneleri bunlar kimseye gitmez sende de ikiz olcak galiba demişti

bayılıyorum tek yumurta ikizlerine yaaa rabbim dileyen herkese nasip etsin ama öncelikle sağlıklı bebekler versin

Görmüştüm canım kucağında sarı sarılardi:)) maşallah Allahım bağışlasin
Ben de küçükken hep ikiz kardeşim olsaydı derdim:)) ayy zordur eminim ki. Benim üçüZü olan kuzenim nasıl tombuldu çöp gibi kaldı kızcağız:))
Ama ikisi aradan çıkar ne güzel buyur giderler:))
Insallahh sana üçüz, ebda özge ve bana da ikiz bebek verir Rabbim :)) çok ısmarlama oldu ama biz birini beceremezken:))))

Canim hayirlisi olsun, dur daha dinlenme suresinden sona alistirma turlariydi bunlar, ins sende tam ikisinin orasindan vurcan ikiz bebisler gelcek belli mi olur.. :))
Allah'tan hayirlisi olsun saglikla gelsinler onemlisi o..
İnsallah kuzucum :))dogru soyluyosun saglikli olsun da hayirlisiyla beklerim ben:))
İnsallah canim agustos bol bereketli olsun insallah :))doktora gitmedim ben sadece kan testi yaptirdim beklicem simdi adetimin gelmesini insallah biran once gelirkurtajdan sonra tam duzene girmedi heralde

İnsallah canim agustosta hepimiz bomba gibi haberlerle gelelim insallaaahh:)))

hehee aynen kuzum o sarı çocukların anneleride öyle çöp gibi kalmış kadın hiçbişeyle ilgilenemiyorum akşama kadar onlarla boğuşuyorum diyo ama ben sağlıklı olsunda 2-3 farketmez istiyorum yani
tabi önce Allah nasip etsin sonra sağlıkla annesine hayırlı uğurlu gelsinler

canım sende kürtajını şubatta oldun şimdiye kadar düzelmesi gerekmezmiydi daha önce adetlerin düzenliyse kürtajdan sonra da düzenli olurdu. benim hiç saati şaşmazdı senin benden daha önce olman gerekiyodu bide.
en doğrusunu sen bilirsin canım inşallah herşey yolundadır ama yinede bi doktora git istersen

cnm uzulme demesi dile kolay ama yinede kendini koyverme ... Allahtan herzaman hayirlisini istedik demekki boylesi hayirlisi...
simdi bir an once kirmizilari gorup agustosa mujdeyi vermek nasip olur insallah...
valla cimcime ve seni alkislamak lazim bu arada butun belirtileri bosa cikardiniz bu ay
artik belirtilerede guven kalmadi :)

merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza ve pek bişey anlayamadım ben tüp bebek tedavisi gören ve yaptıran annellerle görüşmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim
zannımca yanlış topiktesin canım.
tüp bebek özel bölümü var.
ordan sana yardımcı olurlar.

hayırlısı olsun canım.
vakti zamanı gelmemiş demek ki..
en kısa zamanda göbüşlerimiz bebişlerle dolsunnn inşş.
bende zaten doktrumdam 15'ine randevu aldım yumurta takıbı ıcın bu ayda bunu deneyelım bakalım hayrlısı olsun :)
artık benımkıde ebdayla hulya gıbı mubarek gostermeden edemıcem :)
takip yaptırınca çok rahat oluyor tatlım.
yumurta hangi gün çatlayacak biliyorsun.
öyle karambole her gün mik mik yapmana da gerek kalmıyor.
kistleşip kistleşmediğini de görüyorsun.
böylece boşa ümitlenmiyorsun.
çook iyi olacak inş...

maşallah ne hoş bir hatunmuşsun
hamişlik de pek yakışmış.
Türkiye ii gelmiştir şimdi sana.
bizi özle anacımmmmm.

maşallah ne hoş bir hatunmuşsun
hamişlik de pek yakışmış.
Türkiye ii gelmiştir şimdi sana.
bizi özle anacımmmmm.

Sagol canim cok tesekur ederim ..
Valla TR cok guzeldi bebisin cinsiyeti ogrendik, alis verise start verdik sonunda.. Alah bu guzel obislerden tatli heyecanlardan herkese nasip etsin ins..

Ozlemez olurmuyum hic valla donerken tek tesellim sizlerdiniz dedim kizlar var gecer hemencik 3 ay daha bebisimde annecimde geliverir :))

menüde ne var kıslarrrr?
ankaraya geldim bu arada.
kozalak ımı bıraktım geldim.

sorma menu derdi basladi bakalim ne yapcaz kolaycik bgn

benim kozalakta beni bırakıp istanbula gitti
menü falan hazırlamadım yemek yapmıcam bugün
pisikolocim bozuk efkarlıyım

Kis kozalaksiz zor oluyor bee insan kissada yoklugu zor geliyor valla benim kozalak tatilde beraberdik ama sanki eve gelince dedim dur sariliyim sana ozlemisim
Bendemi piskolojisi bozugu oynasam yapmasam yemek hadi dha yeni donduk ya anacigimi irakmanin acisi taze
Ama bebis acikiyor bisiler hazirlayip yemem lazim, daha bir saat var 6'ya zaten dogru duzgun calismadim bgn anca 8'e dogru evde olurum offf (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…