HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bende bu ay regl olunca hüsrana uğramıştım. pes ettim daha 2. denememdi.... ama hayırlısı dedim, eşim çok yardımcı oldu... o yüzden pes etmedim... bide ben öğretmen olunca genelde yaza girmeden doğum olsun ki rahat ederim yaz tatili doğum izni ile birleşir rahat ederim dedim ağustosta olmadı bi de bu ay denedim.. olmadı.. artık yaz kış hiç farketmez her ay denicem allahın izniyleee

Evet esradinc ben de ogretmenim ve ogrencilerim gerikalmasin diye dogum mayisa gelecek sekilde dusunurdum hep ama istedigimiz zaman olmuyormus yas da geciyor 31 yasindayim her ayi degerlendirmem gerekir diye dusunmeye basladim

psikolojik canım.ne kadar hassas bir bünyemiz varsa artık.böle durumlarda ben gebelik testi yapıyorum.(test bol da ben de ayıptır söylemesi.)tek çizgiyi görünce ertesi gün regl oluyorum.regleri gecikip hamile olmayan arkadaslar testi yapsın.biçoğu tek çizgiyi görünce ertesi sabah aynen pakize hanımla karşılaşacaklar.bak söylüyorum.

Malesef oyle insan psikilojisinin neler yapabilecegini ben de bu ay fazlasiyla gordum ve cok şaştim...

ebdacım nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor

sen neden eşinden ayrısın yanlış mı hatırlıyorum.
..:44:

buralardayım tatlım.pakize hanım gelecek ya çok halsiz hissediyorum.(inş gelmezzz.)bi de okul çok yoğun.ayrıca bu kızlara maşallah 75 sayfa yazmışlar,okuyamıyorum.

yok canım eşimden ayrı değilim;ama şöle : evlendiğimiz ilk sene tayin işimiz olmadı,eşim 1 sene sonra geldi yanıma.yani önce bebişi oluruna bıraktık.olursa güzel olur dedik,ama tabi ovülasyon günü falan takip edemedik.2-3 ayda ancak görüşebildik.onda da allah ne verdiyse.olmadı.şimdi 5 aydır beraberiz.4 ay öyle ovülasyona falan dikkat etmedik;ama artık olmayınca ben doktora gittim.1,5 yıllık evliyiz,olmuyor işte dedim.testler yapıldı bana da eşime de.sorun çıkmadı.klomen verdi gecen ay.ama biliyosun tatildi.ben de anneme gitmiştim,yımırtayı yakalayamadım.martta da benim yurt dışına çıkmam gerekiyor 1 hafta yokum.tam da yımırtlama günlerime denk geliyor.müdürüme söyleyeyim diyorum,ben o hafta yımırtlıycam da ertelesek olma mııı diye yani martta da benim iş yatar gibi gözüküyor tatlım.bikaç günle belki yakalarım ama ilaç almıycam boşu boşuna.üzülüyorum zaman geçiyo ama...

Kizcezler size bir sorum var. Şimdi ben incir kurune baslayim diyorum da, nasıl yapılıyor ayrıca yumurtlamam oluyor aslında ama yine de yapsam olur mu ve kaçıncı günlerde?

Kizcezler size bir sorum var. Şimdi ben incir kurune baslayim diyorum da, nasıl yapılıyor ayrıca yumurtlamam oluyor aslında ama yine de yapsam olur mu ve kaçıncı günlerde?

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. ,

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Sağol ebdacim. Pakize cumaya gelir benim de. Şimdiden koyuyorum çıkar falan gece diye. Bak sorun yokmuş ne güzel inşallah hu sene olur. Öyle hesapla falan olmuyor hu işler kısmet onu gördüm artık.
Bu arada yurtdışı işi nedir comenius mu yoksa:) öyleyse ben gideyim yerine sen kall::)))

oooo hadı yenıden hos geldın aramıza o vakıt
ınsallah bu ay tutat cnm tam yumurtlama zamanındır kacırma o zaman bu zamanları ıns bu kez tutar

bi AB projesi tatlım.gezmeden taviz verebilsem sen giderdin ben de yumurta yakalardım amaaaa gezmem görmem lazım.pis nefis pis nefis!

Tek çıktı canım ama benim tek ilginç biraz. Tek çizgiye kadar ortada dik değil yatay bir çizgi çıkıyor sonra bayağı bi zaman sonra kayboluyor. Haftasonu gelmeden de regl olurum

Yoksam zumrem misin sen ebda? Ben çok ortak aradım da bulamadım hadi sen kal ben gideyim bak sen 1.5 sene olmuş bebek zamanın gelmiş:)))

canım benım kahverengı akıntı ılk zamanlar olabılıyo. fakat mıktarı onemlı. gelen parçalar pıhtı mı onu anlamadım. doktorun ne dıyor canım. açıklama yapmadımı sana. yanı onemlı olabılırde bu anlattıkların. normalde olabılıyo bazı durumlarda. herkesın vucut yapısı farklı.
canım ben biri kimyasal gebelikti. sonra dış gebelik oldu. eşim askere gitti. ben hastaneye yattım. düşün durumumu. sonra kızım oldu. her gün Allahaıma şükrediyorum. onu bana verdiği için. darısı başınıza arkadaşlar. hayatımda hiç bi şeyin bu kadar anlamlı olmamıştı benim için. sonrada ddaha 3 ay önce kalp atışı olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım. neden araştırmasına gerek olmadığını söyledi doktorum. böyle işte. içimde ne fırtınalar çıkıyo bazen bir bilsen.

Tek çıktı canım ama benim tek ilginç biraz. Tek çizgiye kadar ortada dik değil yatay bir çizgi çıkıyor sonra bayağı bi zaman sonra kayboluyor. Haftasonu gelmeden de regl olurum

canım senin testten anca matematik öğretmeni anlar.ben edebiyatçıyım,bişi anlamadım.

Anlamadım ki canım. Idrar ilerlerken sanki ortada bir çizgiyle ilerledi. Neyse artık bat 22 mart diyebiliriz:)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…