- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #2.781
bende bu ay regl olunca hüsrana uğramıştım. pes ettim daha 2. denememdi.... ama hayırlısı dedim, eşim çok yardımcı oldu... o yüzden pes etmedim... bide ben öğretmen olunca genelde yaza girmeden doğum olsun ki rahat ederim yaz tatili doğum izni ile birleşir rahat ederim dedim ağustosta olmadı bi de bu ay denedim.. olmadı.. artık yaz kış hiç farketmez her ay denicem allahın izniyleeeKıymetli arkadaslarim, sizlere yazmiyorum ama hergun okuyorum. Sizlerle seviniyor sizlerle uzuluyorum. Hepinizi taniyorum :) bu cok degisik bir duygu birebir gormedigim insanlari merak ediyorum. Ben bu ay da deniyorum ve bat 8 mart... daha once de yazmistim bat o zaman 7 subatti o kadar stress yasamistimki 3 subatta bir damla kanama yasamistim, mide bulantisi,gebelik hissi yasamistim ve bat 2 gun gecikmisti sonrasi husran... bu ay denemeyi dusunmuyordum erken pes etmistim ama bugun denemeye karar verdim sizlerden cok sey ogrendim iyiki varsiniz...
30 tanesi 27 tl ye aldim ilk defa kullanacagim... reglim bu gun bitiyor. gecen ay eryodum 37 gun surmus normalde duzenli 30 dur... hamilelik bekledigim icin sanirim stresten... cunku agustosta da bi hamile kalmak istedim ondada 35 gun sonra regl oldum... ne zaman hamilelik dusunsem regl gecikiyor. stresten midir acabaaaa
Yaptım bile ne kadar çok dayandim de mi:)))
psikolojik canım.ne kadar hassas bir bünyemiz varsa artık.böle durumlarda ben gebelik testi yapıyorum.(test bol da ben de ayıptır söylemesi.)tek çizgiyi görünce ertesi gün regl oluyorum.regleri gecikip hamile olmayan arkadaslar testi yapsın.biçoğu tek çizgiyi görünce ertesi sabah aynen pakize hanımla karşılaşacaklar.bak söylüyorum.
ebdacım nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor
sen neden eşinden ayrısın yanlış mı hatırlıyorum...:44:
Umutlar mart a kaldı :))
Kizcezler size bir sorum var. Şimdi ben incir kurune baslayim diyorum da, nasıl yapılıyor ayrıca yumurtlamam oluyor aslında ama yine de yapsam olur mu ve kaçıncı günlerde?
kız niye siliyim seni deliiii
delılıge vurmasam hayat gecmez be guzelım
Kıymetli arkadaslarim, sizlere yazmiyorum ama hergun okuyorum. Sizlerle seviniyor sizlerle uzuluyorum. Hepinizi taniyorum :) bu cok degisik bir duygu birebir gormedigim insanlari merak ediyorum. Ben bu ay da deniyorum ve bat 8 mart... daha once de yazmistim bat o zaman 7 subatti o kadar stress yasamistimki 3 subatta bir damla kanama yasamistim, mide bulantisi,gebelik hissi yasamistim ve bat 2 gun gecikmisti sonrasi husran... bu ay denemeyi dusunmuyordum erken pes etmistim ama bugun denemeye karar verdim sizlerden cok sey ogrendim iyiki varsiniz...
Umutlar mart a kaldı :))
Sağol ebdacim. Pakize cumaya gelir benim de. Şimdiden koyuyorum çıkar falan gece diye. Bak sorun yokmuş ne güzel inşallah hu sene olur. Öyle hesapla falan olmuyor hu işler kısmet onu gördüm artık.
Bu arada yurtdışı işi nedir comenius mu yoksa:) öyleyse ben gideyim yerine sen kall::)))
Tek çıktı canım ama benim tek ilginç biraz. Tek çizgiye kadar ortada dik değil yatay bir çizgi çıkıyor sonra bayağı bi zaman sonra kayboluyor. Haftasonu gelmeden de regl olurum
Cnm çok teşekküredrim duaların için hersey allahtan tabiki herseyin hayırlısı cnm çok memnun oldum seninle tanıştıgıma kahverengi akıntım var doktordan geldiğim günden beri küçük küçük parçalar geliyo çok kçük anlayamadım ne olduğunu senin bi nedeni var mı kayıplarının cnm
Tek çıktı canım ama benim tek ilginç biraz. Tek çizgiye kadar ortada dik değil yatay bir çizgi çıkıyor sonra bayağı bi zaman sonra kayboluyor. Haftasonu gelmeden de regl olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?