HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Valla canim ya bu kadar belirti bosa cikti uzuldum tabii ama napicaksin elden bisey gelmiyo saglikli olsun da ne zaman hayirli olucaksa bekliycez artik :))

Aminn canim insallah:)) aynen oyle vakti gelmemis demekki daha :)

kız valla yaaa insan kızıyo ama onlarsızda olmuyo Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini. gece 11 bucukta belli oldu hemen atladı gitti dedim haber ver bana varınca. sabaha kadar döndüm durdum yatakta uyuyamadım 4 de mesaj attı indim ben diye ondan sonra uyumuşum 10 a kadar. bugünde gelir diye bekliyodum ama notere yetişememiş yarına kaldı bu akşamda yalnızım

bence sende çok fena oldum ben yemek hazırlayamıcam dışardan söyleyelim de hazır bişeyler ye bugün :))
göbeğine bayıldım yaaa maşallah 41 kere nazar değmesin inşallah
sanırım benimkide öyle olacaktı şimdi

18 martta kurtaj oldum canim sonra ilk olarak 6 mayista hastalandim sonra da 5 haziranda simdi 3.yok daha (benim bebekten once son 5 ay duzene gitmisti ondan once adet oldugum ilk gunden beri duzensizdi 2 ay hastalanmadigimi bilirim yani bi doktor pko dedi digeri kistik yapisi var dedi hepsi biseyler dedi iste kesin yine kist oldu ama ustune dusmucem bakalim hicbiseyde hesaplamicam gununu bile bilmiyim hatta son beraberliklerimiz bile hep cocuk icindi biraz kendimiz icin olsun diyorum insallah bosaltabilirum kafami:))

Canim cok tesekkur ederim, Allah hayirli zamanda saglikli bebisler vericek ins , hepimiz dogurcaz sirayla bu topkte :))

boşaltırsın canım merak etme insan zamanla unutuyo sağolsun benim doktorum psikolog gibi 2 gündür çok rahatım e zaten cumartesi tatile çıkıyorum 29 temmuza kadar yokum burda o zamana kadarda aklıma bile gelmez.
valla açıkçası ben buraya girdikçe psikolojim bozuluyo herkes için seviniyorum ama kendim için üzülüyorum buraya girdikçe.

bu yüzden tatil iyi gelecek şimdi.
keşke sende biraz çıkıp kafanı dağıtabilsen

Canim cok tesekkur ederim, Allah hayirli zamanda saglikli bebisler vericek ins , hepimiz dogurcaz sirayla bu topkte :))

ben ağustostan çooooookkk umutluyum canım inşallah o ay veririm bende müjdeleri
topiğin ilk bebeği seninki olacak mıncık mıncık sevesim geliyo şuan onu hele bi doğsun

Biz tatile taaaa 16 eylulde cikicaz esimin isi nedeniyle(bayramda gideriz kusadasina oda iyi gelir ama o zamana kadar yok malesef (ben burda guzel haberler gelince cok mutlu oluyorum hemen umutlarim artiyo :))benim adet gunumu falan bilmemem bisey hesaplayamamam lazim kii bu aydan sonra da oyle olucak sanirim unutuyim yani hastalanmadigimi oylesine test yapiyim ciksin vee 6 haftalik olsunn:)))hemen kalp atislarini duyuyim:))

kiss adana ne , benim bildigim adanami su adana
Sen mi yaptin, nasil yaptin anlat bakalim :)
canım normalde annem kendi yapıyor.
ben de ondan öğrendim.ama bugün babam anneme kıyamamış,yorulmasın diye dışardan almış,pişiricez biz.
dana ve koyun kıyma karışık olacak.yarı yarıya.
kuyruk yağını koy biraz,ince doğra.kurusoğan ince doğra.
tuz,karabiber ve istediğin kadar acı pul biber.
iyice yoğur.
ızgarada pişir bebem.
afiyet olsun.
hem oralarda adana bulunmaz.zaten evde yapılan daha sağlıklı.
ohhh misss gibin.

inşallah kuzum oda olcak bak gör bi bakmışsın sen kan sonucunu almışsın değerlerin 3binlerde farketmedin bile hamile olduğunu sonra doktora gittin aaaa doktor kalp atışını gösterdi hadi sen sevinerek geldin hep birlikte halaylar çektik
bundan sonra evrene olumlu mesajlar göndercez kuşum bi bunu yapmadık bide bunu deneyelim

ana yüreği işte.
ben geliyorum diye almış,sağolsun.
gel bebem,baş göz üstüne.
çok da sevinirdik,sevabını alırdık.

ooyyy annenin ellerinden öperim selamlarımı ilet Allah razı olsun Allah kabul etsin oruçlarınızı iftarınız bereketli olsun gelmiş kadar oldum yavru ceylanım rabbim sevabını versin sizlere sana bebiş olarak annenede iki cihanda versin inşallah

benim kozalakta beni bırakıp istanbula gitti
menü falan hazırlamadım yemek yapmıcam bugün
pisikolocim bozuk efkarlıyım
ya zaten bi deri bi kemiksin.
yemene dikkat et.
çok zayıf da güzel görünmüyor,haberin ola.
zaten sen 0 bedeni de geçtin.
dışardan söyle olmazsa.
acı ye acı,iştahın açılır

Sagol canim tarif icin buda kuzu eti bulmak zor biraz insanlar sevmiyor ama ben bayiliruim. Benim kozalakta haytta yemez kuzu hemen anlar .. En iyisi ben sirf danadan yapiyim hafta sonu kozalagi taze et almaya gotiriyim.. :))

canım ,annem ne güzel yazmış,Allah razı olsun,onun da mükafatı en kısa zamanda hayırlısıyla yavrularına kavuşmak olsun diyor.
çok sağol tatlım.
dualar karşılıklı

cimcimesultan merhaba en son soğan kürü toiğinde görüşmüştük tanıdın mı bilmiyorum neyse nasıl gidiyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…